20 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان گرامی

سایت من طبق بررسی هایی که برای سئو انجام دادم صفحه اصلیش تعداد تگ h1 خیلی زیادی داره

و تو این صفحه که در واقع به صورت مجله ای هست عنوان همه مطالب تگ h1 استفاده شده

این ادرس سایت

chemical-eng.ir

لطفا کمکم کنید چطور اینا رو به یکی کاهش بدم

چون من اصلا نمی دونم در کدوم فایل قالب باید دنبالش بگردم!!و نمیدونم به چه تگی باید تغییرش بدم

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

فایل های index.php و سایر فایل هایی که به این صفحه اضافه شدن رو با notepad باز کنید و در گزینه ی سرچ دنبال <h1> بگردید و به غیر از تگی که مربوط به عنوان مطلب هست بقیه رو به h2 یا h3 تغییر بدید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

فایل های index.php و سایر فایل هایی که به این صفحه اضافه شدن رو با notepad باز کنید و در گزینه ی سرچ دنبال <h1> بگردید و به غیر از تگی که مربوط به عنوان مطلب هست بقیه رو به h2 یا h3 تغییر بدید

خب الانم تو صفحه اصلی فقط عنوان مطالب تگ h1 دارن که چون قالبم مجله ای هست تعداد مطالب تو صفحه اصلی زیاده و تعداد تگ h1 زیاد میشه

لطفا یه راهکار ارائه بدین!!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب الانم تو صفحه اصلی فقط عنوان مطالب تگ h1 دارن که چون قالبم مجله ای هست تعداد مطالب تو صفحه اصلی زیاده و تعداد تگ h1 زیاد میشه

لطفا یه راهکار ارائه بدین!!

خب این یک اشتباهه که طراح قالب یا ... انجام داده

در هر صفحه از سایت فقط یکتگ h1 باید باشه که معمولا عنوان مطلب در single.php تگ h1 میگیره

شما همه اون تگ های h1 رو به h2 تغییر بدید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در پنل خودتون وارد قسمت نمایش => ویرایش => صفحه اصلی (index.php) => این کلید ها رو برای جستجو واژه بزنید: Ctrl+F واژه مورد نظر (در اینجا h1) رو جستجو کرده و یا عدد 1 رو تغییر داده و یا تگ <h1> رو به کلّی پاک کرده.

مشکلتون حل میشه.

گاه گاهی هم بعضی از قالب های پیشرفته این قابلیّت رو دارن که از طریق گزینه ی تنظیمات پوسته سایز این ها رو عوض کرد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان ...

والا من خیلی گیج شدم در مورد این تگهای h، میدونید چرا ؟

چون خیلی از سایتها رو بررسی کردم که تقریبا همه هم حرف اقا کسری رو عمل کرده بودن. ولی یک سایت رو که بررسی کردم خیلی تعجب کردم که تمام تگهای عناوینش رو با h1 میزنه، یعنی تو index سایتش حدود 13 تا تگ h1 داشت. اونم سایت دانلودها بود !!! میشه درباره اونم توضیح بدید که چرا اینکارو کرده ؟ مگه برا سئو سایت ضرر نداره ؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان ...

والا من خیلی گیج شدم در مورد این تگهای h، میدونید چرا ؟

چون خیلی از سایتها رو بررسی کردم که تقریبا همه هم حرف اقا کسری رو عمل کرده بودن. ولی یک سایت رو که بررسی کردم خیلی تعجب کردم که تمام تگهای عناوینش رو با h1 میزنه، یعنی تو index سایتش حدود 13 تا تگ h1 داشت. اونم سایت دانلودها بود !!! میشه درباره اونم توضیح بدید که چرا اینکارو کرده ؟ مگه برا سئو سایت ضرر نداره ؟

قالب منم تو صفحه اولش 47 تگ h1 داره

بالاخره تونستم پیداشون کنم و عوض کردم

ولی الان صفخه اصلی تگ h1 اصلا ندارهههههههههههه :o

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب منم تو صفحه اولش 47 تگ h1 داره

بالاخره تونستم پیداشون کنم و عوض کردم

ولی الان صفخه اصلی تگ h1 اصلا ندارهههههههههههه :o

خب عزیز من شما باید تو ایندکس سایت عنوان سایتتو بین تگ h1 قرار بدی. همین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب عزیز من شما باید تو ایندکس سایت عنوان سایتتو بین تگ h1 قرار بدی. همین

خب عنوان سایت لوگو هست!!!

نوشته نیست که تگ h1 کنمش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب شما لوگو رو لینک دار کنید بزاریدش داخل تگ h1

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب شما لوگو رو لینک دار کنید بزاریدش داخل تگ h1

نفهمیدم

چطوری؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نفهمیدم

چطوری؟

شما اون تیکه کد لوگو رو اینجا قرار بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اون تیکه کد لوگو رو اینجا قرار بدید.

بفرمایید


<div id="logo">
<?php if($data['custom_logo'] !='') { ?>
<a href="<?php echo home_url(); ?>/" title="<?php bloginfo( 'name' ); ?>" rel="home">
<img src="<?php echo $data['custom_logo']; ?>" alt="<?php bloginfo( 'name' ) ?>" />
</a>
<?php } else { ?>
<a href="<?php echo home_url(); ?>/" title="<?php bloginfo( 'name' ); ?>" rel="home">
<img src="<?php echo Lioit_IMG; ?>/logo.png" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" title="<?php bloginfo('name'); ?>" />
</a>
<?php } ?>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از تگ<body> درheader.php کد زیر رو قرار بدید


<div class=titlesite>
<h1><?php bloginfo( 'name' ) ?></h1>
<h2><?php bloginfo( 'description' ) ?></h2>
</div>

برای این که ظاهر سایتت به هم نریزه کد زیر رو به آخره style.cssاضافه کن


.titlesite h1{
display:none;
}
.titlesite h2{
display:none;
}

ویرایش شده در توسط amir sepahvand
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی display:none می کنین

اصلا بود و نبودش فرقی داره از نظر سئو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان ...

والا من خیلی گیج شدم در مورد این تگهای h، میدونید چرا ؟

چون خیلی از سایتها رو بررسی کردم که تقریبا همه هم حرف اقا کسری رو عمل کرده بودن. ولی یک سایت رو که بررسی کردم خیلی تعجب کردم که تمام تگهای عناوینش رو با h1 میزنه، یعنی تو index سایتش حدود 13 تا تگ h1 داشت. اونم سایت دانلودها بود !!! میشه درباره اونم توضیح بدید که چرا اینکارو کرده ؟ مگه برا سئو سایت ضرر نداره ؟

استانداردش به همین صورتی هست که میگم حالا اون سایت چجرا این کارو کرده شاید اهمیتی نمیده

با این کارش نوع عنوان یک صفحرو که گوگل باید چک کنه به مشکل میخوره و نمیدونه کدوم عنوان درسته و مشکلات دیگش

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی این کارو انجام دادید سورس وبسایتتونو باز کنید می بینید که موجوده


<div class=titlesite>
<h1><a مرجع تخصصی مهندسی شیمی</a></h1>
<h2>مهندسی شیمی,گزارش کار,هندبوک,جزوات مهندسی شیمی</h2>
</div>

پس فقط اون رو مخفی کردیم از نظر بیننده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استانداردش به همین صورتی هست که میگم حالا اون سایت چجرا این کارو کرده شاید اهمیتی نمیده

با این کارش نوع عنوان یک صفحرو که گوگل باید چک کنه به مشکل میخوره و نمیدونه کدوم عنوان درسته و مشکلات دیگش

خب اقا کسری من یه سوال داشتم ؟!

من الان تو ایندکس سایتم حدود 20 تا تگ h2 دارم، این مشکلی به وجود میاره ؟

ویرایش شده در توسط mahdi.a
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب اقا کسری من یه سوال داشتم ؟!

من الان تو ایندکس سایتم حدود 20 تا تگ h2 دارم، این مشکلی به وجود میاره ؟

اگر جستجو میکردید بارها تو انجمن در این مورد بحث شده

در هر صفحه یک تگ h1 و زیر 150 یا نهایت 200 تگ h2 و باقی تگ ها هم تعدادشون زیاد مهم نیست ولی نه اینکه خیلی زیاد بشه !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مخفی کردن یه نوشته یا پرت کردنش از صفحه از نظر سئو خوب نیست و گوگل متوجه میشه

وقتی این کارو انجام دادید سورس وبسایتتونو باز کنید می بینید که موجوده


<div class=titlesite>
<h1><a مرجع تخصصی مهندسی شیمی</a></h1>
<h2>مهندسی شیمی,گزارش کار,هندبوک,جزوات مهندسی شیمی</h2>
</div>

پس فقط اون رو مخفی کردیم از نظر بیننده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم