20 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان گرامی

سایت من طبق بررسی هایی که برای سئو انجام دادم صفحه اصلیش تعداد تگ h1 خیلی زیادی داره

و تو این صفحه که در واقع به صورت مجله ای هست عنوان همه مطالب تگ h1 استفاده شده

این ادرس سایت

chemical-eng.ir

لطفا کمکم کنید چطور اینا رو به یکی کاهش بدم

چون من اصلا نمی دونم در کدوم فایل قالب باید دنبالش بگردم!!و نمیدونم به چه تگی باید تغییرش بدم

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

فایل های index.php و سایر فایل هایی که به این صفحه اضافه شدن رو با notepad باز کنید و در گزینه ی سرچ دنبال <h1> بگردید و به غیر از تگی که مربوط به عنوان مطلب هست بقیه رو به h2 یا h3 تغییر بدید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

فایل های index.php و سایر فایل هایی که به این صفحه اضافه شدن رو با notepad باز کنید و در گزینه ی سرچ دنبال <h1> بگردید و به غیر از تگی که مربوط به عنوان مطلب هست بقیه رو به h2 یا h3 تغییر بدید

خب الانم تو صفحه اصلی فقط عنوان مطالب تگ h1 دارن که چون قالبم مجله ای هست تعداد مطالب تو صفحه اصلی زیاده و تعداد تگ h1 زیاد میشه

لطفا یه راهکار ارائه بدین!!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب الانم تو صفحه اصلی فقط عنوان مطالب تگ h1 دارن که چون قالبم مجله ای هست تعداد مطالب تو صفحه اصلی زیاده و تعداد تگ h1 زیاد میشه

لطفا یه راهکار ارائه بدین!!

خب این یک اشتباهه که طراح قالب یا ... انجام داده

در هر صفحه از سایت فقط یکتگ h1 باید باشه که معمولا عنوان مطلب در single.php تگ h1 میگیره

شما همه اون تگ های h1 رو به h2 تغییر بدید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در پنل خودتون وارد قسمت نمایش => ویرایش => صفحه اصلی (index.php) => این کلید ها رو برای جستجو واژه بزنید: Ctrl+F واژه مورد نظر (در اینجا h1) رو جستجو کرده و یا عدد 1 رو تغییر داده و یا تگ <h1> رو به کلّی پاک کرده.

مشکلتون حل میشه.

گاه گاهی هم بعضی از قالب های پیشرفته این قابلیّت رو دارن که از طریق گزینه ی تنظیمات پوسته سایز این ها رو عوض کرد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان ...

والا من خیلی گیج شدم در مورد این تگهای h، میدونید چرا ؟

چون خیلی از سایتها رو بررسی کردم که تقریبا همه هم حرف اقا کسری رو عمل کرده بودن. ولی یک سایت رو که بررسی کردم خیلی تعجب کردم که تمام تگهای عناوینش رو با h1 میزنه، یعنی تو index سایتش حدود 13 تا تگ h1 داشت. اونم سایت دانلودها بود !!! میشه درباره اونم توضیح بدید که چرا اینکارو کرده ؟ مگه برا سئو سایت ضرر نداره ؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان ...

والا من خیلی گیج شدم در مورد این تگهای h، میدونید چرا ؟

چون خیلی از سایتها رو بررسی کردم که تقریبا همه هم حرف اقا کسری رو عمل کرده بودن. ولی یک سایت رو که بررسی کردم خیلی تعجب کردم که تمام تگهای عناوینش رو با h1 میزنه، یعنی تو index سایتش حدود 13 تا تگ h1 داشت. اونم سایت دانلودها بود !!! میشه درباره اونم توضیح بدید که چرا اینکارو کرده ؟ مگه برا سئو سایت ضرر نداره ؟

قالب منم تو صفحه اولش 47 تگ h1 داره

بالاخره تونستم پیداشون کنم و عوض کردم

ولی الان صفخه اصلی تگ h1 اصلا ندارهههههههههههه :o

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب منم تو صفحه اولش 47 تگ h1 داره

بالاخره تونستم پیداشون کنم و عوض کردم

ولی الان صفخه اصلی تگ h1 اصلا ندارهههههههههههه :o

خب عزیز من شما باید تو ایندکس سایت عنوان سایتتو بین تگ h1 قرار بدی. همین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب عزیز من شما باید تو ایندکس سایت عنوان سایتتو بین تگ h1 قرار بدی. همین

خب عنوان سایت لوگو هست!!!

نوشته نیست که تگ h1 کنمش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب شما لوگو رو لینک دار کنید بزاریدش داخل تگ h1

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب شما لوگو رو لینک دار کنید بزاریدش داخل تگ h1

نفهمیدم

چطوری؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نفهمیدم

چطوری؟

شما اون تیکه کد لوگو رو اینجا قرار بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اون تیکه کد لوگو رو اینجا قرار بدید.

بفرمایید


<div id="logo">
<?php if($data['custom_logo'] !='') { ?>
<a href="<?php echo home_url(); ?>/" title="<?php bloginfo( 'name' ); ?>" rel="home">
<img src="<?php echo $data['custom_logo']; ?>" alt="<?php bloginfo( 'name' ) ?>" />
</a>
<?php } else { ?>
<a href="<?php echo home_url(); ?>/" title="<?php bloginfo( 'name' ); ?>" rel="home">
<img src="<?php echo Lioit_IMG; ?>/logo.png" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" title="<?php bloginfo('name'); ?>" />
</a>
<?php } ?>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از تگ<body> درheader.php کد زیر رو قرار بدید


<div class=titlesite>
<h1><?php bloginfo( 'name' ) ?></h1>
<h2><?php bloginfo( 'description' ) ?></h2>
</div>

برای این که ظاهر سایتت به هم نریزه کد زیر رو به آخره style.cssاضافه کن


.titlesite h1{
display:none;
}
.titlesite h2{
display:none;
}

ویرایش شده در توسط amir sepahvand
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی display:none می کنین

اصلا بود و نبودش فرقی داره از نظر سئو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان ...

والا من خیلی گیج شدم در مورد این تگهای h، میدونید چرا ؟

چون خیلی از سایتها رو بررسی کردم که تقریبا همه هم حرف اقا کسری رو عمل کرده بودن. ولی یک سایت رو که بررسی کردم خیلی تعجب کردم که تمام تگهای عناوینش رو با h1 میزنه، یعنی تو index سایتش حدود 13 تا تگ h1 داشت. اونم سایت دانلودها بود !!! میشه درباره اونم توضیح بدید که چرا اینکارو کرده ؟ مگه برا سئو سایت ضرر نداره ؟

استانداردش به همین صورتی هست که میگم حالا اون سایت چجرا این کارو کرده شاید اهمیتی نمیده

با این کارش نوع عنوان یک صفحرو که گوگل باید چک کنه به مشکل میخوره و نمیدونه کدوم عنوان درسته و مشکلات دیگش

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی این کارو انجام دادید سورس وبسایتتونو باز کنید می بینید که موجوده


<div class=titlesite>
<h1><a مرجع تخصصی مهندسی شیمی</a></h1>
<h2>مهندسی شیمی,گزارش کار,هندبوک,جزوات مهندسی شیمی</h2>
</div>

پس فقط اون رو مخفی کردیم از نظر بیننده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استانداردش به همین صورتی هست که میگم حالا اون سایت چجرا این کارو کرده شاید اهمیتی نمیده

با این کارش نوع عنوان یک صفحرو که گوگل باید چک کنه به مشکل میخوره و نمیدونه کدوم عنوان درسته و مشکلات دیگش

خب اقا کسری من یه سوال داشتم ؟!

من الان تو ایندکس سایتم حدود 20 تا تگ h2 دارم، این مشکلی به وجود میاره ؟

ویرایش شده در توسط mahdi.a
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب اقا کسری من یه سوال داشتم ؟!

من الان تو ایندکس سایتم حدود 20 تا تگ h2 دارم، این مشکلی به وجود میاره ؟

اگر جستجو میکردید بارها تو انجمن در این مورد بحث شده

در هر صفحه یک تگ h1 و زیر 150 یا نهایت 200 تگ h2 و باقی تگ ها هم تعدادشون زیاد مهم نیست ولی نه اینکه خیلی زیاد بشه !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مخفی کردن یه نوشته یا پرت کردنش از صفحه از نظر سئو خوب نیست و گوگل متوجه میشه

وقتی این کارو انجام دادید سورس وبسایتتونو باز کنید می بینید که موجوده


<div class=titlesite>
<h1><a مرجع تخصصی مهندسی شیمی</a></h1>
<h2>مهندسی شیمی,گزارش کار,هندبوک,جزوات مهندسی شیمی</h2>
</div>

پس فقط اون رو مخفی کردیم از نظر بیننده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط naderi
      سلام .. برای توسعه یک وب سایت با قالب Eduma وردپرس میخوایم یه سری قابلیت ها رو بهش اضافه کنیم .. از دوستان کسی هست که بتونه به ما کمک کنه؟
    • توسط Hamid_92
      سلام خسته نباشید 
      من در یک وبسایت خارجی که خدمات هاست و دامنه رایگان میداد یک هاست و دامنه رایگان ساختم و میخواستم که وردپرس رو در file manager آپلود کنم و نصبش کنم و با توجه به آموزش های داخل اینترنتی باید اون فایل وردپرس رو در فایل public_html آپلود می کردم اما به محض اینکه از داخل CPanel وارد file manager هاست شدم با تصویر زیر برخورد کردم

      و پوشه ای به نام Public_html تعریف نشده بود تا فایل وردپرس رو بارگذاری کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
      * ضمنا در داخل فایل htdocs فایلی به نام files for your website should be uploaded here! ذخیره شده بود به صورت زیر

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط 3pd
      با سلام خدمت دوستان
      ممنون میشم راهنمایی کنید که با چه افزونه ای این امکان وجود داره که بدون ایجاد برگه برای گالری ها ، بتونیم با استفاده از تصویر شاخص چندین گالری رو مثلا در صفحه اصلی سایت نمایش بدیم؟ افزونه ای میخوام باشه که برای گالری ها بشه دسته بندی ایجاد کرد.
      من با استفاده از افزونه ی foogallery، چند گالری ایجاد کردم و طرح شبکه بندی رو هم انجام دادم. با استفاده از ویژوال کامپوزر ردیف ایجاد کردم و از المان شبکه بندی استفاده کردم، در قسمت تنظیمات شبکه بندی نمایش گالری رو انتخاب کردم اما نمیشه انتخاب کرد که کدوم گالری! و صرفا میشه انتخاب کرد که چندتا از جدیدترین ها یا قدیمی ترین ها رو نمایش بده..
    • توسط hamasehyaran
      سلام 
      روزبخیر
      من یه تازه وارد وردپرسی هستم ، حدود 9 ماهه با وردپرس مشغولم .
      کدنویسی هم در حد html و css بلدم. php نمیدونم
      الان هم دارم روی سایت برای انتشارات کتاب کار میکنم.
      یه کاری می خوام انجام بدم که مدت ها درگیرشم.
      میخوام توی صفحه محصولاتم، نویسنده کتاب به صورت لینک شده بیاد و شخص با کلیک کردن روی اون به صفحه نویسنده هدایت بشه.(مثل عکس پیوست)
      چند تا کار انجام دادم ، مثلا با taxonomy ها کار  کردم ولی بلد نبودم ازشون استفاده کنم.
       
      لطفا در این مورد رهنماییم کنید.