20 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان گرامی

سایت من طبق بررسی هایی که برای سئو انجام دادم صفحه اصلیش تعداد تگ h1 خیلی زیادی داره

و تو این صفحه که در واقع به صورت مجله ای هست عنوان همه مطالب تگ h1 استفاده شده

این ادرس سایت

chemical-eng.ir

لطفا کمکم کنید چطور اینا رو به یکی کاهش بدم

چون من اصلا نمی دونم در کدوم فایل قالب باید دنبالش بگردم!!و نمیدونم به چه تگی باید تغییرش بدم

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

فایل های index.php و سایر فایل هایی که به این صفحه اضافه شدن رو با notepad باز کنید و در گزینه ی سرچ دنبال <h1> بگردید و به غیر از تگی که مربوط به عنوان مطلب هست بقیه رو به h2 یا h3 تغییر بدید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

فایل های index.php و سایر فایل هایی که به این صفحه اضافه شدن رو با notepad باز کنید و در گزینه ی سرچ دنبال <h1> بگردید و به غیر از تگی که مربوط به عنوان مطلب هست بقیه رو به h2 یا h3 تغییر بدید

خب الانم تو صفحه اصلی فقط عنوان مطالب تگ h1 دارن که چون قالبم مجله ای هست تعداد مطالب تو صفحه اصلی زیاده و تعداد تگ h1 زیاد میشه

لطفا یه راهکار ارائه بدین!!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب الانم تو صفحه اصلی فقط عنوان مطالب تگ h1 دارن که چون قالبم مجله ای هست تعداد مطالب تو صفحه اصلی زیاده و تعداد تگ h1 زیاد میشه

لطفا یه راهکار ارائه بدین!!

خب این یک اشتباهه که طراح قالب یا ... انجام داده

در هر صفحه از سایت فقط یکتگ h1 باید باشه که معمولا عنوان مطلب در single.php تگ h1 میگیره

شما همه اون تگ های h1 رو به h2 تغییر بدید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در پنل خودتون وارد قسمت نمایش => ویرایش => صفحه اصلی (index.php) => این کلید ها رو برای جستجو واژه بزنید: Ctrl+F واژه مورد نظر (در اینجا h1) رو جستجو کرده و یا عدد 1 رو تغییر داده و یا تگ <h1> رو به کلّی پاک کرده.

مشکلتون حل میشه.

گاه گاهی هم بعضی از قالب های پیشرفته این قابلیّت رو دارن که از طریق گزینه ی تنظیمات پوسته سایز این ها رو عوض کرد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان ...

والا من خیلی گیج شدم در مورد این تگهای h، میدونید چرا ؟

چون خیلی از سایتها رو بررسی کردم که تقریبا همه هم حرف اقا کسری رو عمل کرده بودن. ولی یک سایت رو که بررسی کردم خیلی تعجب کردم که تمام تگهای عناوینش رو با h1 میزنه، یعنی تو index سایتش حدود 13 تا تگ h1 داشت. اونم سایت دانلودها بود !!! میشه درباره اونم توضیح بدید که چرا اینکارو کرده ؟ مگه برا سئو سایت ضرر نداره ؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان ...

والا من خیلی گیج شدم در مورد این تگهای h، میدونید چرا ؟

چون خیلی از سایتها رو بررسی کردم که تقریبا همه هم حرف اقا کسری رو عمل کرده بودن. ولی یک سایت رو که بررسی کردم خیلی تعجب کردم که تمام تگهای عناوینش رو با h1 میزنه، یعنی تو index سایتش حدود 13 تا تگ h1 داشت. اونم سایت دانلودها بود !!! میشه درباره اونم توضیح بدید که چرا اینکارو کرده ؟ مگه برا سئو سایت ضرر نداره ؟

قالب منم تو صفحه اولش 47 تگ h1 داره

بالاخره تونستم پیداشون کنم و عوض کردم

ولی الان صفخه اصلی تگ h1 اصلا ندارهههههههههههه :o

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب منم تو صفحه اولش 47 تگ h1 داره

بالاخره تونستم پیداشون کنم و عوض کردم

ولی الان صفخه اصلی تگ h1 اصلا ندارهههههههههههه :o

خب عزیز من شما باید تو ایندکس سایت عنوان سایتتو بین تگ h1 قرار بدی. همین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب عزیز من شما باید تو ایندکس سایت عنوان سایتتو بین تگ h1 قرار بدی. همین

خب عنوان سایت لوگو هست!!!

نوشته نیست که تگ h1 کنمش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب شما لوگو رو لینک دار کنید بزاریدش داخل تگ h1

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب شما لوگو رو لینک دار کنید بزاریدش داخل تگ h1

نفهمیدم

چطوری؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نفهمیدم

چطوری؟

شما اون تیکه کد لوگو رو اینجا قرار بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اون تیکه کد لوگو رو اینجا قرار بدید.

بفرمایید


<div id="logo">
<?php if($data['custom_logo'] !='') { ?>
<a href="<?php echo home_url(); ?>/" title="<?php bloginfo( 'name' ); ?>" rel="home">
<img src="<?php echo $data['custom_logo']; ?>" alt="<?php bloginfo( 'name' ) ?>" />
</a>
<?php } else { ?>
<a href="<?php echo home_url(); ?>/" title="<?php bloginfo( 'name' ); ?>" rel="home">
<img src="<?php echo Lioit_IMG; ?>/logo.png" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" title="<?php bloginfo('name'); ?>" />
</a>
<?php } ?>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از تگ<body> درheader.php کد زیر رو قرار بدید


<div class=titlesite>
<h1><?php bloginfo( 'name' ) ?></h1>
<h2><?php bloginfo( 'description' ) ?></h2>
</div>

برای این که ظاهر سایتت به هم نریزه کد زیر رو به آخره style.cssاضافه کن


.titlesite h1{
display:none;
}
.titlesite h2{
display:none;
}

ویرایش شده در توسط amir sepahvand
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی display:none می کنین

اصلا بود و نبودش فرقی داره از نظر سئو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان ...

والا من خیلی گیج شدم در مورد این تگهای h، میدونید چرا ؟

چون خیلی از سایتها رو بررسی کردم که تقریبا همه هم حرف اقا کسری رو عمل کرده بودن. ولی یک سایت رو که بررسی کردم خیلی تعجب کردم که تمام تگهای عناوینش رو با h1 میزنه، یعنی تو index سایتش حدود 13 تا تگ h1 داشت. اونم سایت دانلودها بود !!! میشه درباره اونم توضیح بدید که چرا اینکارو کرده ؟ مگه برا سئو سایت ضرر نداره ؟

استانداردش به همین صورتی هست که میگم حالا اون سایت چجرا این کارو کرده شاید اهمیتی نمیده

با این کارش نوع عنوان یک صفحرو که گوگل باید چک کنه به مشکل میخوره و نمیدونه کدوم عنوان درسته و مشکلات دیگش

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی این کارو انجام دادید سورس وبسایتتونو باز کنید می بینید که موجوده


<div class=titlesite>
<h1><a مرجع تخصصی مهندسی شیمی</a></h1>
<h2>مهندسی شیمی,گزارش کار,هندبوک,جزوات مهندسی شیمی</h2>
</div>

پس فقط اون رو مخفی کردیم از نظر بیننده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استانداردش به همین صورتی هست که میگم حالا اون سایت چجرا این کارو کرده شاید اهمیتی نمیده

با این کارش نوع عنوان یک صفحرو که گوگل باید چک کنه به مشکل میخوره و نمیدونه کدوم عنوان درسته و مشکلات دیگش

خب اقا کسری من یه سوال داشتم ؟!

من الان تو ایندکس سایتم حدود 20 تا تگ h2 دارم، این مشکلی به وجود میاره ؟

ویرایش شده در توسط mahdi.a
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب اقا کسری من یه سوال داشتم ؟!

من الان تو ایندکس سایتم حدود 20 تا تگ h2 دارم، این مشکلی به وجود میاره ؟

اگر جستجو میکردید بارها تو انجمن در این مورد بحث شده

در هر صفحه یک تگ h1 و زیر 150 یا نهایت 200 تگ h2 و باقی تگ ها هم تعدادشون زیاد مهم نیست ولی نه اینکه خیلی زیاد بشه !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مخفی کردن یه نوشته یا پرت کردنش از صفحه از نظر سئو خوب نیست و گوگل متوجه میشه

وقتی این کارو انجام دادید سورس وبسایتتونو باز کنید می بینید که موجوده


<div class=titlesite>
<h1><a مرجع تخصصی مهندسی شیمی</a></h1>
<h2>مهندسی شیمی,گزارش کار,هندبوک,جزوات مهندسی شیمی</h2>
</div>

پس فقط اون رو مخفی کردیم از نظر بیننده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر...