سیدرضا بازیار

کد پیوست کردن فایل جاوا اسکریپت به html

12 پست در این موضوع قرار دارد

من یه فایل جاوا اسکریپت دارم که میخوام اون رو به html پیوست کنم

از کد زیر استفاده کردم:


<script language='Javascript' type='text/javascript' src='Javascript.js'></script>

اما نیمی از کد های جاوا اسکریپت کار نکرد (توی ویژوال استودیو!)

بهترین روش پیوست کردن کد جاوا اسکریپت چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر فایل تون بعد از این کد ، به HTML وصل شده و 404 نمیده ، یعنی مشکلی بابت مارک آپ نیست.

کد جاوا تون مشکل داره .

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر فایل تون بعد از این کد ، به HTML وصل شده و 404 نمیده ، یعنی مشکلی بابت مارک آپ نیست.

کد جاوا تون مشکل داره .

کد توی سایت http://codepen.io قرار داره و اونجا فراخوانی شده

اما توی ویژوال استودیو و... کار نمیکنه

کد html + css رو کامل فراخوانی میکنه. اما جاوا اسکریپت رو هرگز فراخوانی نمیکنه

اگه کد مشکل داشت که نباید توی اون سایت هم اجرا بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا نمونه آنلاینی ندید نمیشه صحبت کرد ، ولی احتمال میدم اون فایلی که اونجا دیدین ، از فولدر های داخلی اون سایت المانی رو لود کرده.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کد رو بیرون کشیدم :D

قصد دارم یه قالب واسه رزبلاگ بسازم و اون رو بفروشم

فایل css و js رو توی هاست خودم آپلود کنم یا مستقیما بزارم توی html ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر کدوم راحت ترید ولی اگر بصورت inline استایل و جاوا رو بزارید قالب سنگین میشه

می تونید از فضا های رایگان و قابل اعتماد هم بهره ببرید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای طراحی قالب ویژوال استادیو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!

اصلا نیازی به این نرم افزار نیست شما میتونید از ادیتور های نسل جدید استفاده کنید که امکاناتشون برای کد نویسی فرونت اند بالاست + سرعتشون بالاست و سبکن .


http://brackets.io/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای طراحی قالب ویژوال استادیو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!

اصلا نیازی به این نرم افزار نیست شما میتونید از ادیتور های نسل جدید استفاده کنید که امکاناتشون برای کد نویسی فرونت اند بالاست + سرعتشون بالاست و سبکن .


http://brackets.io/

ویژوال استودیو از دریمویوور خیلی قوی تره (2 گیگ حجم داره)

این لینک که دادید چطوره؟

یکم درموردش توضیح بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ویژوال استودیو از دریمویوور خیلی قوی تره (2 گیگ حجم داره)

این لینک که دادید چطوره؟

یکم درموردش توضیح بدید

همون طور که اشاره کرذن fornt-end هست. یعنی فقط ادیتور. vs در درجه اول کامپایلر محسوب میشه.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون طور که اشاره کرذن fornt-end هست. یعنی فقط ادیتور. vs در درجه اول کامپایلر محسوب میشه.

اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید

حرفه ای ترین نرم افزار واسه کد نویسی چیه؟ (ساختن سایت و وبلاگ)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید

حرفه ای ترین نرم افزار واسه کد نویسی چیه؟ (ساختن سایت و وبلاگ)

نرم افزار های ادیتور فرانت اند یعنی اینکه فقط مخصوص زبان های برنامه نویسی نشانه گذاری (markup language (HTML / CSS ساخته شدن که امکاناتشون مخصوص این زبان هاست نمیشه گفت کدوم حرفه ایی تره من از براکت استفاده میکن و راضیم Sublime Text 2 هم هستش که اونم امکانات حرفه ایی تری داره ولی پولیه .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در ویژال استودیو شما میتونید با درگ کردن فابل اون رو تو صفحتون پیوست کنید

یعنی از بخش راست فایله مربوطه رو بکشید و تو صفحتون رها کنید

این روش هم امتحان کنید

موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری