Mostafa_Pc

آرشیو کردن دسته ها بر اساس حروف

13 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من تو سایتم از دسته های زیادی استفاده میکنم

میخوام این دسته ها به صورت آرشیو در بیاد

مثلا

موضوعات

آرشیو اعداد

آرشیو حرف الف

آرشیو حرف ب

آرشیو حرف پ

آرشیو حرف ت

و الی آخر...

مثلا سایت behmusic265.com

قسمت سمت راست کادر فول آرشیو اینطور استفاده کرده

که با کلیک بروی هر کدوم لیست همونارو نشون میده

ممنون میشم بگین چیکار کنم مال منم اینطوری بشه

خیلی مهمه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفاً واضح‌تر بیان کنید. یعنی می‌خواید توی سایتتون، مثلاً به جای حرف پ، بنویسه آرشیو حرف پ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نه نه

ببینید به اون آدرس اگه برید قسمت سمت راست فول آرشیو رو ببینید متوجه میشید

behmusic265.com

مثلا

اسم لیست

آرشیو حرف الف وقتی روش کلیک میکنید

یه لیست پایینش وا میشه که همون دسته هاست که اول حرف الف دارن مثل امیر آرمان

ویرایش شده در توسط Mostafa_Pc
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما میتونید یه دسته درست کنید، مثلاً به اسم آرشیو حرف الف، و بعد اسم خواننده‌ها رو به صورت فرزند به اون دسته ها اضافه کنید. توی قالبتون اونا رو فرخوانی کنید و با یه کد جاوا اسکریپت ساده میتونید یه منو مثل اون سایت درست کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من دقیقا میخوام مثل اون بشه که دیگه بهم ریخته نباشه و کد زیادی نذارم تو قالب

میشه لطفا بگید چطور با جاوا اسکریپت اینکارو انجام بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیزمون یه منوی کشویی به پایین تقریبا می خواد دقیقا همونی که من می خوام لطفا دوستان راهنمایی کنند چجوری همچین چیزی درست کنیم

لطفا

پوزش از استارتر عزیز

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آره دقیقا از طریق فهرست ها اقدام کردم درست کردم اما بازم نشد. زیر هم همه رو نشون میده من دقیقا مث اون میخوام که جمع و جور باشه اینطوری جای زیادی هم نمیگیره و بهتره به نظرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر از شما من استفاده کردم ولی این فقط حروف رو نشون میده و زیر مجموعه نداره ما طوری می خوایم که وقتی روی حرف الف مثلا کلیک کردی

آرمین

امین

....

اینطوری نشون بده ولی اینا این قابلیت رو فکر نکنم داشته باشند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من یه افزونه می شناسم که بدردتون می خوره ولی کلمات کلیدی رو لیست می کنه و باید برای کشوئی شدنش هم کد نویسی کنید

http://wordpress.org/plugins/multi-column-tag-map/

خودتون باید با جی کوئری کشوییش کنید

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر استاد جان ولی من مبتدی هستم و بلد نیستم تهیه کنم به این شکل

شما میتونید انجام بدید با پرداخت هزینه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من شغلم اینه ولی دستمزدم براتون مقرون به صرفه نخواهد بود در بخش خرید تایپیک بزنید دوستان براتون انجامش بدن

یا خودتون شروع کنید و برای مشکلاتتون تایپیک بزنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم استاد عزیز کاری که گفتین رو انجام میدم بازم متشکرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط ayazsaadatpour2
      با سلام خدمت انجمن وردپرس پارسی.
       
      سوالی دارم خدمتتون. اینکه من بخوام تو صفحه index.php سایت خودم چند دسته متفاوتی قرار بدم که پست های هرکدوم با هم متفاوت باشه چه افزونه، کدی، یا تابعی باید وارد کنم که همون استایل قبلی خودش رو هم حفظ کنه؟ ممنون میشم سوال آماتورانمو جواب بدین
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60