• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
amin021

مشکل در config.php

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان.این فایل config که در زیر گذاشتم ربطی به وردپرس نداره ولی شاید دوستانی که مدت زیادی هست با سیستم های مدیریت محتوا کار میکنن بلد باشن

در فایل زیر

  • MySQL Database
  • MySQL User
  • MySQL Host
  • pass

رو کجا وارد کنم؟

مرسی

<?php
/**
* Config DB and Chat parameters
*
* LICENSE: CREATIVE COMMONS PUBLIC LICENSE "Namensnennung — Nicht-kommerziell 2.0"
*
* @copyright 2011 <SEDesign />
* @license [url="http://creativecommons.org/licenses/by-nc/2.0/de/"]http://creativecommo...s/by-nc/2.0/de/[/url]
* @version $3.0.7$
* @link [url="http://www.sedesign.de/de_produkte_chat-v3.html"]http://www.sedesign....te_chat-v3.html[/url]
* @since File available since Beta 1.0
*/


$database = "etchat"; //Datenbankname
$sqlhost = "localhost"; //Datenbank Hostname
$sqluser = "root"; //Datenbank Username
$sqlpass = ""; //Datenbank Passwort

$prefix = "db1_"; //Prefix bei den Tabellennamen und allen Sessionvariablen

// Parameter wird IMMER benötigt um die richtige SQL-Syntaxis zu erzeugen und auch bei der Anbindung über PDO umd die richtige DB auszuwählen
$usedDatabaseType = "mysql"; // "mysql" oder "pgsql"

// ############################################################################
/*
Welche Datenbankanbindung soll benutzt werden?
Wenn Sie sich mit der Serverkonfiguration nicht besonders gut auskennen, sollen Sie diese Einstellungen nicht verändern!
*/

// PDO ist die einheitliche Datenbankanbindungskomponennte in PHP5 für alle Datenbanken, also MySQL und PostgreSQL

$usedDatabaseExtension = "pdo";

// Nach Wunsch oder wenn die PDO nicht verfügbar ist, kann die MySQLi für die Anbindung an MySQL benutzt werden.
// Es soll angeblich auch etwas performanter sein.

//$usedDatabaseExtension = "mysqli";

// ############################################################################
// Chatparameter optional zu verändern

// Wieviele alte Messages sieht der User, wenn er den Chat erstmalig betritt.
$messages_shown_on_entrance = 1;

// Wieviele Male darf man sich in drei Muten in den Chat neu einloggen.
$limit_logins_in_three_minutes = 5;

// Privatmessages im Chatfenster erlauben.
$allowed_privates_in_chat_win = true;

// Separate Privatchatfenster erlauben.
$allowed_privates_in_separate_win = true;

// Bei False wird die History / Chatverlauf nur für Admin und Mod sichtbar
$show_history_all_user = true;

// Wie lange darf der User nichts schreiben bis er aus dem Chat rausfliegt
// Zeitangabe im Millisekunden: 1 Sekunde = 1000 Millisekunden
$interval_for_inactivity=1800000;

// Starteinstellung beim Messages-Sound [ none | privat | all ]
// none: keine Sounds
// privat: Sounds nur für eingehende private Nachrichten
// all: Sounds für alle Nachrichten im Chat
$messages_sound = "all";


// Sollen die allgemeinen Systemnachrichten beim Start angezeigt werden?
$show_sys_messages = true;


// Niknameregistrierung erlauben
$allow_nick_registration = true;
// WICHTIG!!! Wenn die Anbindung des Chats an eine Fremduserverwaltung über die Zusatztool_Anbindung_an_Fremduserverwaltung.php
// umgesetzt wird, darf kein Chatbenutzer ein eigenes Passwort festlegen können. Deshalb sollte bei der Verwendung von
// Zusatztool_Anbindung_an_Fremduserverwaltung.php die $allow_nick_registration = false; geschaltet sein!

// ############################################################################

ببخشید در تاپیک بالا یه اشتباه به وجود اومده

این هارو کجای فایل قرار بدم؟

  • MySQL Database
  • MySQL User
  • MySQL Host
  • pass

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز کاملا معلومه! کمی دقت کنید فقط...#


$database = "etchat"; //Datenbankname
$sqlhost = "localhost"; //Datenbank Hostname
$sqluser = "root"; //Datenbank Username
$sqlpass = ""; //Datenbank Passwort

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز کاملا معلومه! کمی دقت کنید فقط...#


$database = "etchat"; //Datenbankname
$sqlhost = "localhost"; //Datenbank Hostname
$sqluser = "root"; //Datenbank Username
$sqlpass = ""; //Datenbank Passwort

دوست عزیز کاملا معلومه! کمی دقت کنید فقط...#


$database = "etchat"; //Datenbankname
$sqlhost = "localhost"; //Datenbank Hostname
$sqluser = "root"; //Datenbank Username
$sqlpass = ""; //Datenbank Passwort

اطلاع دارم که باید در این قسمت بزارم ولی جای دقیقشون رو نمیدونم .چند بار هم امتحان کردم ولی وقتی ادرس سایت رو میزنم ارور فایل کانفینگ رو میده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری