arman100000

دو مشكل اساسي در قالب

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همه ي دوستان !

من دو تا مشكل با قالبم دارم

1- وقتي تو http://chkme.com سئو سايت رو بررسي كردم ميگفت تگ h1 تو قالبت نيست من هم به اين قسمت

<title><?php wp_title('«', true, 'right'); ?> <?php bloginfo('name'); ?></title>

تگ H1 اضافه كردم تا اينجوري بشه

<H1><title><?php wp_title('«', true, 'right'); ?> <?php bloginfo('name'); ?></title></H1>

كارم درست بود يا غلط ؟! همين h1 كافيه ؟!

2-وقتي يه مطلب ادامه پيدا ميكنه زيرش اين مياد

(ادامه...)

كل قالب رو دنبال اين كلمه گشتم نبود تو اون جايي كه بايد باشه فقط اين هست

<p><?php the_content(); ?></p>

من ميخام يه عكس بياد كه روش ادامه مطلب باشه و در سمت چپ پايين نوشته بياد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تگ را جای اشتباهی وارد کردید از اونجا وردارید و به داخل بخش body ببرید و کد


<a href="<?php bloginfo( 'url' ); ?>"><?php bloginfo('name'); ?></a>

را داخل h1 بگذارید

2. سئوال دومتون دو راه داره راه اولش تعریف تگ more در functions.php است که نیازمند کد نویسی و براتون سخته

راه دوم اینه که کد زیر را به قالب اضافه کنید (مثلا بعد از همان کدی که نوشتید)


<a href="<?php the_permalink(); ?>#more"><img src="آدرس عکس" /></a>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

2 تا نکته

1. راه دوم این ایراد رو داره که ادمه مطلب هم سر جاش باقیه و عکس شما هم بعد از اون می آد برای رفع این مشکل به استایلتون اضافه کنید


.more-link {display:none}

2. کد


<?php the_content(); ?>

را از تگ <p> خارج کنید (مورد دوم ربطی به سئوالتون نداره ولی کلا کار اشتباهیه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا ايمان ايول كه همه جوره هواي مارو داري !

چند تا سوال ديگه

1-در اخر قالب تگ بادي بسته نشده خودم ببندم با <body/> ?!

2-بعد از اينكه اين كد

<a href="<?php bloginfo( 'url' ); ?>"><?php bloginfo('name'); ?></a>

رو تو قسمت بادي قرار دادم (با H1)

اينو

<title><?php wp_title('«', true, 'right'); ?> <?php bloginfo('name'); ?></title>

پاك كنم؟! منظورم اينه كه اين دوتا با هم تو فايل header.php باشن مشكلي به وجود نمياد ؟!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی که داخل <title> هست مربوط می شه به نمایش نام سایت در استاتوس بار و موتور های جستجو و در داخل header سایت قرار می گیره و نیازی به استایل بندی نداره کد را دستکاری نکنید بخش body شما باید در انتهای فایل footer.php بسته بشه نه جای دیگه اگر انتهای اون فایل به شکل


</body>
</html>

هست قالبتون درسته و نباید در همه فایلی که شروع رو می بینید بسته بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خيلي ممنون مشكل رفع شد ولي الان پست هايي هم كه ادامه ندارن بازم ادامه زيرش مياد چه جوري ميشه فقط زير اونا بياد كه ادامه دارن ؟!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر کدهای بالا رو توی آرشیو قرار دادید برای همه ادامه مطلب میاد.

مگر اینکه بجای دکمه ادامه مطلب دلخواهتون از دکمه ش در ادیتور استفاده کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام همونطور که مرتضای عزیز گفتند راهش اینه که کد را مستقیما در پست ها و بعد از تگ <!--more--> قرار بدید (البته بجای تکه کد php مستقیما آدرس پیوند را باید وارد کنید) یا اینکه از راه اول استفاده کنید که در واقع راه اصولیشه و نیازمند برنامه نویسی

و با توجه به اینکه این لینکها به هر حال به پیوند اصلی پست می رسه و به 404 قرار نیست بخوره اگر نگران ایجاد مشکل در سئو هستید جای نگرانی ندارد و مشکلی پیش نمی آد در واقع شما یک پیوند به صفحه ی اصلی و نظرات هر پستتون ایجاد می کنید که مزاحمتی ندارد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری