علی زینلی

استفاده از کد های جی کوئیری در وردپرس

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

میخواستم بدونم که این پلاگین رو چجوری باید توی وردپرس استفاده کنم؟

http://www.jqueryscript.net/form/jQuery-International-Telephone-Input-With-Flags-Dial-Codes.html

خیلی ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باسلام

توضیحات برای درک بقیه کاربران :

پلاگین " jQuery International Telephone Input - فیلد جی کوئری تلفن " یک فیلد input جهت وارد کردن اطلاعات می سازد.

این فیلد مانند ، فیلد شماره تلفن یاهو عمل می کند و شماره تلفن کاربر را دریافت می کند و به کاربر توانایی انتخاب پیش شماره کشور را می دهد . با استفاده از این افزونه حتی می توان ، محدودیت کشور را مانند یاهو اعمال کرد ...

همچنین پرچم کشور مورد نظر را همراه با پیش شماره و اسم آن کشور به کاربر نمایش می دهد .

در این پلاگین کشور ایران نیز پشتیبانی می شود .

پلاگین قابلیت ویرایش کامل را نیز دارا می باشد. برای تغییرات می توانید فایل های جاوا اسکریپت و CSS را ویرایش کنید.

آموزش استفاده هم به صورت زیر می باشد :


1. Include the required intlTelInput.css in the head section of your page.
<link rel="stylesheet" href="intlTelInput.css">
2. Create a standard telephone input field.
<input type="tel" id="demo" placeholder="">
3. Include jQuery javascript library and jQuery International Telephone Input plugin at the bottom of your page.
<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.min.js"></script>
<script src="intlTelInput.js"></script>
4. Initialize the plugin and we're done.
<script>
$("#demo").intlTelInput();
</script>

اگر توضیحات اشتباه بود مدیران تصحیح فرمایند.

ویرایش شده در توسط علیرضا
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
باسلام توضیحات برای درک بقیه کاربران : پلاگین " jQuery International Telephone Input - فیلد جی کوئری تلفن " یک فیلد input جهت وارد کردن اطلاعات می سازد.

این فیلد مانند ، فیلد شماره تلفن یاهو عمل می کند و شماره تلفن کاربر را دریافت می کند و به کاربر توانایی انتخاب پیش شماره کشور را می دهد . با استفاده از این افزونه حتی می توان ، محدودیت کشور را مانند یاهو اعمال کرد ...

همچنین پرچم کشور مورد نظر را همراه با پیش شماره و اسم آن کشور به کاربر نمایش می دهد .

در این پلاگین کشور ایران نیز پشتیبانی می شود .

پلاگین قابلیت ویرایش کامل را نیز دارا می باشد. برای تغییرات می توانید فایل های جاوا اسکریپت و CSS را ویرایش کنید.

آموزش استفاده هم به صورت زیر می باشد :

 1. Include the required intlTelInput.css in the head section of your page.2. Create a standard telephone input field.  3. Include jQuery javascript library and jQuery International Telephone Input plugin at the bottom of your page. <script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.min.js"> <script src="intlTelInput.js"> 4. Initialize the plugin and we're done. <script> $("#demo").intlTelInput(); 

اگر توضیحات اشتباه بود مدیران تصحیح فرمایند.

سلام دوباره.

درست متوجّه نشدم.

میشه اون قسمت استفاده اش رو بیشتر توضیح بدید؟

دقیقاً کجا باید این کد ها رو استفاده کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوباره.

درست متوجّه نشدم.

میشه اون قسمت استفاده اش رو بیشتر توضیح بدید؟

دقیقاً کجا باید این کد ها رو استفاده کنم؟

محتویات پوشه افزونه را در پوشه ی قالب کپی می کنید

کدهایی که فرمودند رو به اینصورت قرار می دید

این کد را با تصحیحی که کردم در header.php


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url');?>/build/css/intlTelInput.css">

این کد را در محل نمایش (داخل فرمتون)


<input type="tel" id="demo" placeholder="">

این کدها را هم به همین شکل در footer.php


<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.1/jquery.min.js"></script>
<script src="<?php bloginfo('template_url');?>/build/js/intlTelInput.js"></script>
<script>
$("#demo").intlTelInput({
//autoFormat: true,
//utilsScript: "lib/libphonenumber/build/utils.js"
});
</script>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون درست شد.

دستتون درد نکنه استاد.

فقط استاد.

از بقیّه پلاگین های جی کوئیری چه شکلی استفاده کنیم؟

آموزشش هست تو سایت یا نه؟

چون من که جست و جو کردم پیدا نکردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط jistili1
      سلام دوستان.
      ببینید من یک فرم دارم که فقط دو input داره.یک اینپوت متن و یک اینپوت سابمیت.توی اینپوت متن ، کاربر کد imdb یک فیلم رو میده.بعد فرم من با ajax ارسال میشه.فرض بگیریم مقادیر برای صفحه check.php ارسال بشه.حالا من توی صفحه check.php همچین کدی رو دارم:
      <?php if(isset($_POST["btn"])) { echo file_get_contents("http://mydiba.club/".$_POST["link"]."/"); ?> <script src="jquery-3.4.1.js"></script> <script> $(document).ready(function(){ $(".-dl .Block_dl").each(function(){ var href=$(this).find(".dublboxa:first-of-type").attr("href"); $.ajax({ url:"check2.php", method:"POST", data:"link="+href }); }); }); </script> <?php } ?> اگه به کد دقت کنید ، وقتی کاربر کد imdb یک فیلم رو وارد کرد ، در صفحه check کل محتویات اون فیلم که در یکی از سایت های دانلود فیلم هست echo میشه.بعد در این قسمت یک ajax دیگه هم داریم که خودش توی یک صفحه check هست.کار این قطعه کد ajax که در جی کوئری نوشته شده اینه که تمامی لینک های دانلود اون فیلم رو از سایت دانلود فیلم بگیره و ببره به یک صفحه check دیگر که در اینجا اسمش check2.php هست.خودتون میتونید کد رو ببینید.حالا اینکه توی صفحه check2.php چی هست دیگه مهم نیست.خلاصشو بگم : من اینکارو کردم ولی همونطور که فکرشو میکردم انجام نشد.شما چه راه حلی برای این کار دارید؟در واقع الان با دو تا ajax تو در تو روبرو هستیم.
      یک قسمت از کد من اشکال داره یا در کل غیر استاندارد نوشتم؟اگه میشه یه راه حل بگید که اینکار رو بتونم انجام بدم.دقت کنید که اون قسمت از کد جی کوئری که از متد each استفاده کردم ، برای اینه که به ازای هر لینکی که در صفحه اون فیلم در سایت دانلود وجود دارد ، یک بار این ajax که خودش توی صفحه check یک ajax دیگست رو انجام بده.
      خیلییی خیلییی ممنون میشم اگه کمکم کنید.
      ضمنا از curl هم نمیخوام استفاده کنم
    • توسط SadraHkm
      سلام دوستان
      امیدوارم حالتون خوب باشه
      لطفا یه نگاهی به کد زیر بندازید
      <p>Paragraph 1</p> <p>Paragraph 2</p> <p>Paragraph 3</p> <p>Paragraph 4</p> <button id="calcBtn">Calculate</button> <div id="result"></div> <script> $(window).ready(function () { $('#calcBtn').click(function (e) { $('p').each(function () { $(this).css('color','rgb('+ rand(0,255) +','+ rand(0,255) +','+ rand(0,255) +')'); $('#result').append($(this).html()); // ----------------- This Code : //$('#result').append($(this)); }) }); }) </script> در اون قسمتی از کد که دارم محتوی کدهای پاراگراف رو به تگ div اضافه میکنم یه سوالی ذهن منو مشغول کرده.
      اگر همین کدی که الان هست رو اجرا کنیم، جی کوئری هربار توی حلقه رنگ تگ اصلی رو تغییر میده و یه کپی از اون پاراگراف میگیره و اضافه میکنه به div.
      ولی اگه اون تکه کدی که کامنت هست رو با اون خط جایگزین کنیم، میاد و هر بار کلا تگ پاراگراف رو برمیداره و اضافش میکنه به div. یعنی دیگه کپی ازش نمیگیره و دیگه تگ های p اون بالا باقی نمیموند.
      میخواستم ببینم آیا من درست فهمیدم ؟ یا مشکلی توی کد هست که اینجوری اجرا میشه ؟!
      باتشکر فراوان
       
    • توسط a.sa
      با عرض سلام و خسته نباشید 
      دنبال کدی میگردم که خرید کاربران رو بر اساس استان محل زندگیشون محدود کنه (قبلا کاربر ثبت نام کرده)
      و این محدودیت لازم نیست پیچیده بشه
      فرض کنید ما محصولی داریم که میخوایم فقط به استان تهران بفروشیم و به اون محصول ویژگی تهران رو میدیم و میخوایم اگر کاربر مثلا از اصفهان بود وقتی وارد صفحه محصول مربوطه به تهران شد، بجای بخش اضافه کردن به سبد خرید پیامی مثل: "این محصول برای استان شما محدود شده است" مواجه بشه
      کدی که من میخوام کدیه که محصولات رو به دو ویژگی تهران و سایر استان ها تقسیم میکنه یعنی یسری محصولات فقط برای تهران به فروش میرسن و یسری سایر استان ها پس کد ما کلا با دو ویژگی تهران و سایر استان ها کار داره
      پس کدی که میخوایم کدی هست که کاربران رو بر اساس ویژگی محصولات(کلا دو ویژگی تهران، سایر استان ها) و استانی که موقع ثبت نام انتخاب کرده، در خرید محصولات محدود کنه 
      اگر میتونید بنده رو راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم 
      اگر کسی از دوستان میتونه این کار رو انجام بده هزینش رو لطفا بگه
    • توسط nazanin7730
      سلام مراحل نصب وردوپرس و لمپ روی سیستم ابونتو من انجام شده و بعد از ساخت دیتابیس و مراحل اولیه و واردشدن به صفحه سایتم در لوکال هاست و استفاده از ان بعداز خاموش کردن سیستم و تلاش مجدد در روز بعد موفق به دسترسی به صفحه سایتم نشدم
      با ادرس localhost/phpmyadmin به اررور mysql said connection field 
      و با ادرس localhost/mydatabasename با اررور establishing database مواجه شدم
      کدهای مربوطه در اینترنت هم در اخر جواب نمیدهد
    • توسط erfan98_
      سلام دوستان
      میدونیم که فایل robots باید بسته به نوع سایت و نیازهاش ساخته بشه.
      کسی میدونه چه معیارهایی رو باید ملاک قرار بدیم برای ساخت فایل ربات برای یه سایت خاص؟
       
      مثلا بستن feed
      خطاهای وبمستر و ...                         
       
      سپاس