• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
davo0d

حل شده
فراخوانی کد در قسمت دیدگاه ها

23 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

اگه بخوام کد :

<?php echo get_the_author_meta( 'juiz_user', $user_id ); ?>

را جلوی اسم ارسال کننده نظر فراخوانی کنم دقیقا باید این کد رو کجای comments.php قرار بدم ؟

نکته : بوسیله ی کد فوق متنی که من به عنوان امتیاز کاربران در نظر گرفته ام نمایش داده می شه

comments.php

<?php if ( post_password_required() ) : ?>
<p class="nopassword"><?php _e( 'این نوشته محافظت شده است . برای دیدن دیدگاه ها رمز عبور را وارد کنید.', 'themify' ); ?></p>
<?php
/* Stop the rest of comments.php from being processed,
* but don't kill the script entirely -- we still have
* to fully load the template.
*/
return;
endif;
?>

<?php
// You can start editing here -- including this comment!
?>

<?php if ( have_comments() || comments_open() ) : ?>
<div id="comments" class="commentwrap">
<?php endif; // end commentwrap ?>

<?php if ( have_comments() ) : ?>
<h4 class="comment-title"><?php comments_number(__('بدون دیدگاه','themify'), __('یک دیدگاه','themify'), __('% دیدگاه','themify') );?></h4>

<?php if ( get_comment_pages_count() > 1 && get_option( 'page_comments' ) ) : // Are there comments to navigate through? ?>
<div class="pagenav top clearfix">
<?php paginate_comments_links( array('prev_text' => '«', 'next_text' => '»') );?>
</div>
<!-- /.pagenav -->
<?php endif; // check for comment navigation ?>

<ol class="commentlist">
<?php wp_list_comments('callback=custom_theme_comment'); ?>
</ol>

<?php if ( get_comment_pages_count() > 1 && get_option( 'page_comments' ) ) : // Are there comments to navigate through? ?>
<div class="pagenav bottom clearfix">
<?php paginate_comments_links( array('prev_text' => '«', 'next_text' => '»') );?>
</div>
<!-- /.pagenav -->
<?php endif; // check for comment navigation ?>

<?php else : // or, if we don't have comments:

/* If there are no comments and comments are closed,
* let's leave a little note, shall we?
*/
if ( ! comments_open() ) :
?>

<?php endif; // end ! comments_open() ?>

<?php endif; // end have_comments() ?>

<?php
$custom_comment_form = array( 'fields' => apply_filters( 'comment_form_default_fields', array(
'author' => '<p class="comment-form-author">' .
'<input id="author" name="author" type="text" value="' .
esc_attr( $commenter['comment_author'] ) . '" size="30"' . $aria_req . ' class="required" />' .
'<label for="author">' . __( 'نام شما' , 'themify' ) . '</label> ' .
( $req ? '<span class="required">*</span>' : '' ) .
'</p>',
'email' => '<p class="comment-form-email">' .
'<input id="email" name="email" type="text" value="' . esc_attr( $commenter['comment_author_email'] ) . '" size="30"' . $aria_req . ' class="required email" />' .
'<label for="email">' . __( 'ایمیل شما' , 'themify' ) . '</label> ' .
( $req ? '<span class="required">*</span>' : '' ) .
'</p>',
'url' => '<p class="comment-form-url">' .
'<input id="url" name="url" type="text" value="' . esc_attr( $commenter['comment_author_url'] ) . '" size="30"' . $aria_req . ' />' .
'<label for="website">' . __( 'وبسایت شما' , 'themify' ) . '</label> ' .
'</p>') ),
'comment_field' => '<p class="comment-form-comment">' .
'<textarea id="comment" name="comment" cols="45" rows="8" aria-required="true" class="required"></textarea>' .
'</p>',
'logged_in_as' => '<p class="logged-in-as">' . sprintf( __( 'وارد شده با نام <a href="%1$s">%2$s</a>. <a href="%3$s">خروج؟</a>' ), admin_url( 'profile.php' ), $user_identity, wp_logout_url( apply_filters( 'the_permalink', get_permalink( $post_id ) ) ) ) . '</p>',
'title_reply' => __( 'فرستادن دیدگاه' , 'themify' ),
'comment_notes_before' => '',
'comment_notes_after' => '',
'cancel_reply_link' => __( 'لغو' , 'themify' ),
'label_submit' => __( 'فرستادن دیدگاه' , 'themify' ),
);
comment_form($custom_comment_form);
?>

<?php if ( have_comments() || comments_open() ) : ?>
</div>
<!-- /.commentwrap -->
<?php endif; // end commentwrap ?>

ویرایش شده در توسط davo0d

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

اگه بخوام کد :

<?php echo get_the_author_meta( 'juiz_user', $user_id ); ?>

را جلوی اسم ارسال کننده نظر فراخوانی کنم دقیقا باید این کد رو کجای comments.php قرار بدم ؟

نکته : بوسیله ی کد فوق متنی که من به عنوان امتیاز کاربران در نظر گرفته ام نمایش داده می شه

سلام

اگر بخواهید توی منوی بالای هر مطلب نمایش بده این فایل نیاز نیست و باید کد را در فایل index.php و single.php بذارید.

comments.php فرم ارسال نظره و فکر نمیکنم نمایش امتیاز توی این فرم جالب باشه.

به هر حال اگر قصد همچین کاری دارید باید این خطو پیدا کنید و بعد از تگ label بذارید:


'<label for="author">' . __( 'نام شما' , 'themify' ) . '</label> '

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دقیقا می خوام روبروی اسم کاربری که نظر می ده قرار بگیره ! ولی اونجایی که شما فرمودین جواب نداد !

در هر صورت ممنون ، منتظر پاسخ دوستان می مونم .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی لیست نظرات منظورتون هست؟

توی فایل بالا نیست. باید توی فایل فانکشنتون قرار بدید.

سایتتون آنلاین هست؟ میتونید آدرس بدید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله انلاین هست .

ممنون :wub:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل فانکشن پوسته رو فشرده و اینجا قرار بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باز هم تشکر ؛ فقط می خوام کنارش متن "سطح کاربری :" هم قرار بگیره ( دقیقا همون کاری که جلوی ارسال کننده مطالب انجام دادم / ارسال کننده : فلانی - امتیاز کاربری : Administrator )

کدی که گفتم Administrator رو نمایش می ده ولی امتیاز کاربری باید بصورت متن در کنارش قرار بگیره .

http://uplod.ir/j8q8w8tostpy/functions.zip.htm

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پوسته شما فارسی شده هست یا اختصاصی طراحی شده چون بخش نمایش نظرات در اینجا هم نبود.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از این قالب استفاده می کنم .

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بخش نمایش نظرات رو باید داشته باشید صفحه ای بنام commentlist.php ندارید؟

باید برای کد


<?php $GLOBALS['comment'] = $comment; ?>

جستجو کنید

و بعد از اون هم با توجه به اینکه همه ی نظر دهندگان الزاما کاربر سایت نیستند بهتره از دستور if برای کاربران عضو استفاده بشه و برای زیبایی بیشتر هم می تونید جمله ای را برای حالت else در نظر بگیرید که در صورت عضو نبودن به نوعی مباغ ثبت نام کاربر باشه

در هر حال اول از همه کدی را که گفتم پیدا کنید که در کدام فایلتون قرار داره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام کدی که گفتید در انتهای این فایل پوسته هست .

بهتره از دستور if برای کاربران عضو استفاده بشه و برای زیبایی بیشتر هم می تونید جمله ای را برای حالت else در نظر بگیرید که در صورت عضو نبودن به نوعی مباغ ثبت نام کاربر باشه

این پیشنهادی که دادید خیلی عالیه ولی متاسفانه من توی این زمینه ها خیلی مبتدی هستم .

باز هم تشکر :wub:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای اینکه خودتون یاد بگیرید و بتونید ویرایش کنید.

در خط 549 میتونید کد موردنظرتون رو قرار بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون آقا مرتضی ، من این کد و هرجا امتحان کردم کلمه ی Administrator برای تمام افرادی که نظر ارسال کرده بودن نمایش می داد ، در صورتی که باید فقط کنار اسم من قرار می گرفت و برای دیگران چیزی نمایش نمی داد مگر اینکه من عنوانی رو براشون ( از طریق شناسنامه ) مشخص کنم . لازم بذکر دونستم که این کد مربوط به این درخواست می باشد .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل از کدتون باید باشه.

مگر اینکه کد الحاقی داشته باشه.

این کد رو قرار میدید؟

<?php echo get_the_author_meta( 'juiz_user', $user_id ); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله همین کد هستش ، در قسمت ارسال کننده و جعبه ی نویسنده همین کد و گذاشتم و همچین مشکلی پیش نیومد .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد رو تست کنید:

<?php print_r(get_userdata($post->post_author)->wp_capabilities); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد رو تست کنید:

<?php print_r(get_userdata($post->post_author)->wp_capabilities); ?>

تاثیری نداشت آقا مرتضی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

معذرت که پشت سر هم ارسال می کنم ولی ویرایش ارسال قبلی غیر فعال شده ( چرا اینقدر زود ؟ ) .

منظورم از اینکه تاثیری نداشت این بود که اصلا هیچ چیز رو نمایش نمی داد .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
   	 <?php
$ucap = get_userdata($comment->user_id)->wp_capabilities;
echo key($ucap);
?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

   	 <?php
$ucap = get_userdata($comment->user_id)->wp_capabilities;
echo key($ucap);
?>

آقا مرتضی ممنون که وقت گذاشتید ، با این کد و البته کمک شما مشکل حل شد :) .

باز هم ممنون .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا مرتضی اگه بخوام کد تاریخ عضویت


<?php the_author_meta('user_registered'); ?>

رو فراخوانی کنم چی ؟ چون وقتی خود این کد و مستقیم وارد می کنم مثل قبل باز هم تاریخ عضویت من و برای تمام ارسال کننده های نظر نمایش می ده .

ممنون می شم راهنمایی کنید .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید مشکل این هست که شما دارید طبق اطلاعات کاربری که پست رو ارسال کرده نمایش میدید برای همین برای همه کاربرها یک چیز رو نمایش میده.

باید براساس آی دی کاربر کامنت گزار نمایش بدید که با کد زیر گرفته میشه:

get_userdata($comment->user_id)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا مرتضی با توجه به راهنمایی شما از کد :


<?php the_author_meta('user_registered', $comment->user_id); ?>

استفاده کردم که نتیجه نداد ، ولی کلا نقش کاربر از تاریخ عضویت بهتره موضوع رو به حل شده تغییر بدین ممنون . :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mehrshadmousavi

      مفهوم HTML 5:
      در این نسخه قدرت مدیریت دربرنامه های وب بر روی اجرا با حداکثر دقت و نظم وجود دارد و این کار با کد ابزارهای <header>, <menu>,<nav> , <menuitem> و ... . ممکن است.
      web developer قادرند برخی از ویژگی های شاخص  HTML 5 که  شامل: آهنگ، ویدئو، ذخیره ی منطقه در حالت آفلاین و ... با اصول بهینه سازی سایت همراه کنند. همچنین HTML 5 این اجازه را به کاربران خود می دهد که از خاصیت و ویژگی نوعی از تگ ها را استفاده کنند مانند تگ link و script؛ و حتی امکان استفاده از تگ های <article> و <<section در بهترین حالت را ممکن ساخته است. تا کنون ترفند هایی زیادی ابداع نشده است که بتوان به وسیله ی آن ها به نتایج مطلوب و باب میل رسید از این جهت درهنگام استفاده باید هوشمندانه عمل کرد.
      مفهوم HTML 6:
      ورژن 6HTML نسخه ی اصلاح شده ی  HTML ها است که دارای NameSpaces با ساختار XML می باشد. از ویژگی های مهمNameSpaces این است که با استفاده از تگ های <logo/>< logo>  و <toolbar/>< toolbar> قادر خواهید بود امکانی فراهم کنید تا سایت قادر به شناسایی و تشخص لوگو در صفحات وب سایت باشد. همچنین  از دیگر امکانات HTML 6  این است که طراحان سایت و وب دولپرها می توانند تگ <container> را به جای <’div id =’container > بهره ببرند.

      در حالت کلی  HTML 6 دارای دو نوع تگ تکی  که اطلاعات و خصوصیات راحمل می کنند اما داده ها شامل متن نمی باشد، و تگ های زوج یا جفتی که با متن هم می توانند همراه باشند.
      برخی از تگ های تکی (رفتاری) که در HTML 6 قرار دارند را با هم بررسی می کنیم که می توانند دارای namesapec   های زیر باشند:
      <html:html>
      <html:head>
      <html:title>
      <html:meta>
      <html:link>
      <html:a>
      <html:media>
      <html:body>
      <html:button>
      چند ویژگی که HTML6 را متمایز می کند:
       قابلیت تغییر اندازه تصاویر مرورگر ها
      زبان های قابل اجرا
      مدیریت بهتر در کنترل اشیای ویدئویی
      پیش پردازنده ها ی جایگزین
      دسترسی ایمن به اطلاعات
    • توسط mehrshadmousavi

      امسال هفتمین سال است که زبان برنامه نویسی php به عنوان چهارمین زبان محبوب در میان برنامه نویسان انتخاب می شود. این زبان در بیش از ۲۰۰ میلیون وبسایت فعال در اینترنت به کار گرفته شده است و چیزی حدود ۸۱٫۷ درصد از سرور های فعال کنونی در حال اجرای این زبان برای اجرای وبسایت ها هستند.
      php این هفته با یک جهش رو به جلو در بروز رسانی خود تغییرات عمده ای را برای برنامه نویس ها فراهم کرده است، از سال ۲۰۰۴ که نسخه ۵ این زبان برنامه نویسی ارائه شده بروز رسانی های این چنینی بی سابقه است.

      در نسخه PHP 7 شاهد بهبود عملکردی هستیم که تا ۳ برابر سرعت و کارایی بیشتر را نسبت به نسخه PHP 5.6 در اختیار ما قرار خواهد داد. نسخه جدید شامل تغییرات ریز و درشت بسیاری است، کاهش قابل توجه استفاده از حافظه، تعریف نوع بازگشتی اعلان ها و … همچنین در نسخه ۷ PHP شاهد تغییرات عمده ای هستیم راجع به حذف حالت safe mode و magic quotes و …
      با توجه به این تغییرات گسترده در نسخه جدید باید شاهد طراحی دوباره برای قسمت های مختلف جهت بهینه شدن با این نسخه در اپلیکیشن هایی نظیر وردپرس باشیم.
    • توسط IrCrashday
      به نام خدا
      سلام،
      من از کدهای زیر واسه کش در آپاچی استفاده میکنم،یه مشکلی که دارم اینکه وقتی مطلب جدید روی سایت ارسال میشه تا صفحه رو رفرش نکنیم مطلب نشون داده نمیشه،یعنی حتما باید رفرش مرورگر رو بزنیم،این کدهاست :


      <IfModule mod_expires.c>
      ExpiresActive On
      ExpiresByType image/jpg "access 1 year"
      ExpiresByType image/jpeg "access 1 year"
      ExpiresByType image/gif "access 1 year"
      ExpiresByType image/png "access 1 year"
      ExpiresByType text/css "access 1 month"
      ExpiresByType application/pdf "access 1 month"
      ExpiresByType text/x-javascript "access 1 month"
      ExpiresByType text/javascript "access 1 month"
      ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access 1 month"
      ExpiresByType image/x-icon "access 1 year"
      ExpiresDefault "access 30 days"
      </IfModule>

      متاسفانه روی موبایل و تبلت و.... هم همین مشکل هست و حتما باید دکمه رفرش مرورگر زده بشه تا مطلب جدید نمایش داده بشه.
    • توسط peymani
      لطفا ببینید بگید چکار کنم www.copas.ir
      in miad

      ی %POST /wp-admin/post.php HTTP/1.1
      Host: www.copas.ir
      Connection: keep-alive
      Content-Length: 10166
      Cache-Control: max-age=0
      Accept: text/html,application/xhtml xml,application/xml;q=0.9,image/webp,*/*;q=0.8
      Origin: http://www.copas.ir
      Upgrade-Insecure-Requests: 1
      User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/46.0.2490.80 Safari/537.36
      Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
      Referer: http://www.copas.ir/wp-admin/post.php?post=32

    • توسط mahlake
      با سلام آقا من مدیریت سایتم بالا نمیاد چیکار باید بکنم؟ خطای 502.2 Bad Gateway میده اینم لینک صفحه خطا: http://mehrazanit.com/wp-admin
      آقا کارم حسابی گیره ممنونم از کمکتون...
      راستی پنلم پلسک هست