• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
Ahmad.F

چگونه باید کد ادامه مطلب را در تگ استاندارد سازی قرار داد ؟

13 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من در حال ترجمه یک پوسته هستم.

حالا یه مشکلی برام پیش اومده.

من میخوام قسمت ادامه مطلب رو استاندار سازیش کنم یعنی توی تگ


<?php _e('',''); ?>

قرار بدم اما کد ادامه مطلب بصورت زیر هست و در فایل function هست.


function new_excerpt_more($more) {
return '<a href="'. get_permalink($post->ID) . '">' . '  [ Read More ]' . '</a>';
}

[ Read More ] رو چطوری باید در کد قرار بدم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد رو پاک کن و read me رو به wp-content() اضافه کن

شبیه به


<?php the_content( __('<p>Read the rest of this entry »</p>', 'arras') ); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من کد اولیه رو کامل پاک کردم و این کد رو گذاشتم اما بعدش ارور داد که خط 70 از فایل function مشکل داره.

چطوری باید این کد رو قرار بدم ؟ توی فایل function باید قرار بگیره ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

function new_excerpt_more($more) {
return '<a href="'. get_permalink($post->ID) . '">' . __('','') . '</a>';
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام . بخاطر اینکه نخوام تاپیک دیگه باز کنم در همین تاپیک میگم. منم مشکل دوست عزیز را دارم و بجای کدی که در قالب هست کدی که در پست دوم را قرار میدم بجاش برچسب میاد این کد در قالب من هست چطور نوشته یا دکمه ادامه مطلب باید بیادش .


<?php the_content('Read the rest of this entry »'); ?>

ویرایش شده در توسط hamidtbt

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما از داخل ادیتور دکمه ادامه مطلب رو میزنید؟ با همین کد چی میاره؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وقتی میزنم هیچی نمیاره فقط آخره بعضیی پست های [...] میاره که روی اونم هم لینکی وجو نداره یعنی یه متن ساده هستش .

البته شایدم من اشتباه گذاشتم چون من این کد را

<?php the_content( __('
Read the rest of this entry »', 'arras') ); ?>

را جایی این کد قرار میدم

<?php the_content('Read the rest of this entry »'); ?>

ویرایش شده در توسط hamidtbt

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با همین کد اولیتون چی؟ چیزی میاره؟

<?php the_content('Read the rest of this entry »'); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه . وقتی ادامه مطلب را میزنم هیچی نمیاره برای خوندش حتما باید روی عنوان پست کلیک کنم

ویرایش شده در توسط hamidtbt

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

متن چطور؟

متن بعد از بخش ادامه مطلب نمایش داده میشه یا خیر؟ کل متن نمایش داده میشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببخشید دیر به دیر پاسخ میدم . متن را چون قالبش فروشگاهی هستش اون چیزی که تعریف شده نشون میده ولی من میخوام یک دکمه ادامه مطلب هم داشته باشه .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب اگر دستی دکمه ادامه مطلب میخواید کد زیر رو به حلقه پست در جایی که نیاز دارید اضافه کنید:

<a href="<?php the_permalink(); ?>">ادامه مطلب</a>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من هرجکای single.php زدم کار نکرد این کل کد single.php حالا چطور باید کد را قرار بدم .

<?php get_header(); ?>
<div id="left" >

<?php if (have_posts()) : ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="post clearfix" id="post-<?php the_ID(); ?>">
<div class="title">
<h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="پیوند پایدار به <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
<div class="postmeta"> <span><?php the_category(' ,'); ?> </span></div>
</div>
<?php $image_attr = wp_get_attachment_image_src(get_post_thumbnail_id($post->ID), 'full'); ?>
<div class="entry">


<?php the_content('Read the rest of this entry »'); ?>
<div style="width: 600px; height: 80px; background-color: #fff; text-align: center; margin: 20px auto; font: 18px 'DBS-BYekan';">
<div style="width: 70%; float: right; margin-right: 20px; margin-top: 25px; text-align: right;"> <?php the_title(); ?> | <?php echo get_post_meta($post->ID, 'WTF_price', true) ?> تومان </div>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'WTF_link', true) ?>"><div style="padding: 5px 10px; background-color: #0C0; float: left; margin-left: 20px; margin-top: 20px; color: #333;"> پرداخت آنلاین </div></a>
</div>
<div class="clear"></div>
<?php wp_link_pages(array('before' => '<p><strong>Pages: </strong> ', 'after' => '</p>', 'next_or_number' => 'number')); ?>
</div>
</div>
<?php endwhile; else: ?>
<h1 class="title">یافت نشد !</h1>
<p>ما خیلی متاسفیم ولی چیزی که شما به دنبال هستید در اینجا وجود نداشته و یا پاک شده است ...</p>

<?php endif; ?>
</div>
<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>

ویرایش شده در توسط hamidtbt

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط سعید شعبانی
      دوستان می خواستم بدونم به نظر شما بهتر است تا قالبی که می سازیم و به متون انگلیسی نیاز نداریم را مستقیما با متون فارسی بنویسیم (منظورم مثلا کلماتی چون توسط, در تاریخ و ... است) یا اینکه همه کلمات را انگلیسی بنویسیم و بعد آنها را ترجمه کنیم؟
      لطفا از لحاظ سرعت , اعتبار و در نظر گرفتن همه جوانب نظرات خود را بفرمایید.