• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Ahmad.F

چگونه باید کد ادامه مطلب را در تگ استاندارد سازی قرار داد ؟

13 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من در حال ترجمه یک پوسته هستم.

حالا یه مشکلی برام پیش اومده.

من میخوام قسمت ادامه مطلب رو استاندار سازیش کنم یعنی توی تگ


<?php _e('',''); ?>

قرار بدم اما کد ادامه مطلب بصورت زیر هست و در فایل function هست.


function new_excerpt_more($more) {
return '<a href="'. get_permalink($post->ID) . '">' . '  [ Read More ]' . '</a>';
}

[ Read More ] رو چطوری باید در کد قرار بدم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو پاک کن و read me رو به wp-content() اضافه کن

شبیه به


<?php the_content( __('<p>Read the rest of this entry »</p>', 'arras') ); ?>

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کد اولیه رو کامل پاک کردم و این کد رو گذاشتم اما بعدش ارور داد که خط 70 از فایل function مشکل داره.

چطوری باید این کد رو قرار بدم ؟ توی فایل function باید قرار بگیره ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

function new_excerpt_more($more) {
return '<a href="'. get_permalink($post->ID) . '">' . __('','') . '</a>';
}

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام . بخاطر اینکه نخوام تاپیک دیگه باز کنم در همین تاپیک میگم. منم مشکل دوست عزیز را دارم و بجای کدی که در قالب هست کدی که در پست دوم را قرار میدم بجاش برچسب میاد این کد در قالب من هست چطور نوشته یا دکمه ادامه مطلب باید بیادش .


<?php the_content('Read the rest of this entry »'); ?>

ویرایش شده در توسط hamidtbt
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما از داخل ادیتور دکمه ادامه مطلب رو میزنید؟ با همین کد چی میاره؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

وقتی میزنم هیچی نمیاره فقط آخره بعضیی پست های [...] میاره که روی اونم هم لینکی وجو نداره یعنی یه متن ساده هستش .

البته شایدم من اشتباه گذاشتم چون من این کد را

<?php the_content( __('
Read the rest of this entry »', 'arras') ); ?>

را جایی این کد قرار میدم

<?php the_content('Read the rest of this entry »'); ?>

ویرایش شده در توسط hamidtbt
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با همین کد اولیتون چی؟ چیزی میاره؟

<?php the_content('Read the rest of this entry »'); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نه . وقتی ادامه مطلب را میزنم هیچی نمیاره برای خوندش حتما باید روی عنوان پست کلیک کنم

ویرایش شده در توسط hamidtbt
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متن چطور؟

متن بعد از بخش ادامه مطلب نمایش داده میشه یا خیر؟ کل متن نمایش داده میشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید دیر به دیر پاسخ میدم . متن را چون قالبش فروشگاهی هستش اون چیزی که تعریف شده نشون میده ولی من میخوام یک دکمه ادامه مطلب هم داشته باشه .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب اگر دستی دکمه ادامه مطلب میخواید کد زیر رو به حلقه پست در جایی که نیاز دارید اضافه کنید:

<a href="<?php the_permalink(); ?>">ادامه مطلب</a>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من هرجکای single.php زدم کار نکرد این کل کد single.php حالا چطور باید کد را قرار بدم .

<?php get_header(); ?>
<div id="left" >

<?php if (have_posts()) : ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="post clearfix" id="post-<?php the_ID(); ?>">
<div class="title">
<h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="پیوند پایدار به <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
<div class="postmeta"> <span><?php the_category(' ,'); ?> </span></div>
</div>
<?php $image_attr = wp_get_attachment_image_src(get_post_thumbnail_id($post->ID), 'full'); ?>
<div class="entry">


<?php the_content('Read the rest of this entry »'); ?>
<div style="width: 600px; height: 80px; background-color: #fff; text-align: center; margin: 20px auto; font: 18px 'DBS-BYekan';">
<div style="width: 70%; float: right; margin-right: 20px; margin-top: 25px; text-align: right;"> <?php the_title(); ?> | <?php echo get_post_meta($post->ID, 'WTF_price', true) ?> تومان </div>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'WTF_link', true) ?>"><div style="padding: 5px 10px; background-color: #0C0; float: left; margin-left: 20px; margin-top: 20px; color: #333;"> پرداخت آنلاین </div></a>
</div>
<div class="clear"></div>
<?php wp_link_pages(array('before' => '<p><strong>Pages: </strong> ', 'after' => '</p>', 'next_or_number' => 'number')); ?>
</div>
</div>
<?php endwhile; else: ?>
<h1 class="title">یافت نشد !</h1>
<p>ما خیلی متاسفیم ولی چیزی که شما به دنبال هستید در اینجا وجود نداشته و یا پاک شده است ...</p>

<?php endif; ?>
</div>
<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>

ویرایش شده در توسط hamidtbt
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط سعید شعبانی
      دوستان می خواستم بدونم به نظر شما بهتر است تا قالبی که می سازیم و به متون انگلیسی نیاز نداریم را مستقیما با متون فارسی بنویسیم (منظورم مثلا کلماتی چون توسط, در تاریخ و ... است) یا اینکه همه کلمات را انگلیسی بنویسیم و بعد آنها را ترجمه کنیم؟
      لطفا از لحاظ سرعت , اعتبار و در نظر گرفتن همه جوانب نظرات خود را بفرمایید.