• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
omidparkour

ریسپانسیو

36 پست در این موضوع قرار دارد

من نمونه برای کار شما بدم؟!!

شما مگه نمی خواستی کارت تک باشه

http://jsfiddle.net/fakhar/kw7m5832/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان برای من اینجوری نشون داده میشه

7-asd.png

همچین سبک قالبی نیست تو نت؟؟ من سرچ کردیم چیزی گیرم نیومد

***شرمنده ولی یه انتقاد : لطفا با کاربرا یه کم صمیمی تر برخورد کنید من خودم وقتی با شما صحبت میکنم میترسم جدی میگم (تو انجمن های دیگه مدیران خیلی صمیمی ترن) :(

امیدوارم که ناراحت نشده باشین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من مدیر نیستم

یک کاربرم مثل شما

انتظاراتتون باید در حد معمول باشه

من با کسی شوخی ندارم ولی دعوا هم ندارم

من قرار نیست قالب شما را بسازم

هدف اینه که تعدادی دایره در مسیر افقی اسکرول بشند ولی در مسیر عمودی اسکرول نشند

http://1fakhar.ir/pages/demo/example.php

بعد از تغییر اندازه صفحه باید صفحه را رفرش کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب استاد که هستین :) نگفتم شوخی کنید گفتم صمیمی :( (فکر کنم ناراحت شدین از دستم :( )

من نخواستم شما قالبم رو بسازین که ، قالب رو که ساختم مشکلی دارم باهاش

الان اون لینکی که دادین درسته میشه کدش رو بدین :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امید عزیز همون کدی که توی jsfiddle بود فکر کنم کدی باشه که جناب فخار گذاشتن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه فکر کنم اون نبودش :(

دیگه خجالت میکشم پست بزارم :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب استاد که هستین :) نگفتم شوخی کنید گفتم صمیمی :( (فکر کنم ناراحت شدین از دستم :( )

من نخواستم شما قالبم رو بسازین که ، قالب رو که ساختم مشکلی دارم باهاش

الان اون لینکی که دادین درسته میشه کدش رو بدین :)

دقیقا همونطوری که فرمودند از کدهای نمونه اول استفاده کردم که این میشه سورس صفحه


<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta content="en-us" http-equiv="Content-Language">
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type">
<title>1fakhar.ir</title>
<script src="../jquery.js"></script>
<script>
$(document).ready(function() {
var h = $(window).height();
var v = parseInt(h)-120;
var hpx = v+"px";
$(".div1").css({
'width' : hpx,
'height': hpx
});
});
</script>
<style type="text/css">
body {
margin:0;
}
section {
display:table;
width:300%;
}
.row {
display:table-row;
}
.div {
display:table-cell;
}
.div1 {
display:block;
margin:50px;
border-radius:100%;
background-color:orange;
}
</style>
</head>
<body>
<section>
<div class="row">
<div class="div"><div class="div1"> </div></div>
<div class="div"><div class="div1"> </div></div>
<div class="div"><div class="div1"> </div></div>
<div class="div"><div class="div1"> </div></div>
<div class="div"><div class="div1"> </div></div>
<div class="div"><div class="div1"> </div></div>
<div class="div"><div class="div1"> </div></div>
<div class="div"><div class="div1"> </div></div>
<div class="div"><div class="div1"> </div></div>
<div class="div"><div class="div1"> </div></div>
</div>
</section>
</body>
</html>

و شما باید در


<script src="../jquery.js"></script>

نشانی کتابخانه jquery خودتون رو بگذارید یا از cdn استفاده کنید


<script src="//code.jquery.com/jquery-1.11.0.min.js"></script>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آره جی کوئری رو یادم رفته بود

امیدوارم بتونم درستش کنم که دیگه مزاحم شما نشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط1سئوال دیگه

قول میدم آخرین سئول باشه

چه کدی باید بنویسم تا وقتی روی اون فلش های صفحه ی اول قالب کلی کرد اسکرول بخوره به سمت نوشته های من؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید در مورد جی کوئری مطالعه کامل کنید

اینطوری چیزی یاد نمی گیرید صرفا یکسری کد را به هم وصله پینه می کنید

این صفحه و تمام مثالهاش رو مطالعه کنید اگر مشکلتون حل نشد بفرمایید تا کمکتون کنم


http://1fakhar.ir/pages/jquery/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری