• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
mmusic

در خواست کد گوگل پلاس سایت زیر

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

اگه امکانش هست کد گوگل پلاس که تو صفحه اول سایت هست و با حرکت اسکرول ثابته رو میخوام

مرسی

ادرس سایت

ویرایش شده در توسط mmusic
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خدمت شما


<div style="position:fixed; bottom:10px;left:10px;background:#fff;border-radius:5px;-moz-border-radius:5px;-ms-border-radius:5px;-webkit-border-radius:5px;-o-border-radius:5px;-khtml-border-radius:5px;border:1px #ccc solid;padding:5px;"><script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js">{lang: 'fa'}</script><g:plusone size="tall" href="http://greatfun.ir"></g:plusone></div>

به جای greatfun.ir آدرس سایت خودتون رو بنویسید

کد رو به انتهای header قالبتون اضافه کنید

پیش نمایش


http://greatfun.ir/

ویرایش شده در توسط MojtabaAp
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از کد زیر در انتهای فوتر سایتم استفاده کردم


<script> (function(d, t) { var g = d.createElement(t), s = d.getElementsByTagName(t)[0]; g.async = true; g.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js'; s.parentNode.insertBefore(g, s); })(document, 'script'); </script>

و تو سینگل سایت هم از کد زیر استفاده کردم


<g:plusone></g:plusone>

با توجه به این گفته هام اگه میشه یه کد بدید که دیگه من کد تکراری در سایت نزارم

اگه میشه دقیقا همون کد و استایل سایت مورد نظر رو بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینا رو پاک کنین اونو تو هدر قرار بدین

همونه دیگه :| تو سایت خودم میتونین ببینین

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینا رو پاک کنین اونو تو هدر قرار بدین

همونه دیگه :| تو سایت خودم میتونین ببینین

جناب بنده واسه قرار دادن کد تو قالبم برنامه دارم

من کدی که با توجه به کد بالایی که دادم رو میخوام که کد اضافه ای در سایتم قرار ندم و استایل همون سایتی که عرض کردم

لطفا کسی که وارده جواب بده ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کد گوگل پلاس رو در یک Div بذارید و بهش کلاس بدید ، مثلا test


<div class="test">
کد گوگل پلاس اینجا
</div>

و بعدش در فایل Style.css قالبتون این کد رو بذارید


.test{
position:fixed; bottom:10px;left:10px;background:#fff;border-radius:5px;-moz-border-radius:5px;-ms-border-radius:5px;-webkit-border-radius:5px;-o-border-radius:5px;-khtml-border-radius:5px;border:1px #ccc solid;padding:5px;
}

اسکریپتش هم رو باید قبل از پایان تگ head در فایل header.php قالب قرار بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من با توجه به سایت زیر به سایتم کد دادم


http://esmaeil.net/1391/06/%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AF%DA%A9%D9%85%D9%87-1-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AE%D9%88/

که مشکل جلوگیری از لود شدن سایت رو نداشته باشم

واسه همین به گفته این سایت کدو تو قسمت فوتر گذاشتم

با توجه به این موضوع میشه کدی بدید و بگید که کجا قرار بدم

شما هم میگید کدو تو هدر قرار بده ولی من تو فوتر قرار دادم

میشه با توجه به کدهایی که تو سایت بالا ذکر کردم بدید...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز این کد رو به انتهای استیلتون اضافه کنید


.gplus{
position:fixed; bottom:10px;left:10px;background:#fff;border-radius:5px;-moz-border-radius:5px;-ms-border-radius:5px;-webkit-border-radius:5px;-o-border-radius:5px;-khtml-border-radius:5px;border:1px #ccc solid;padding:5px;
}

اینم به انتهای هدرتون مطمئن باشید 1% هم از سرعت لودتون کم نمیشه

کدم ادیت کردم با کدی که خودتون داده بودن تطبیق دادم


<div class="gplus">
<script> (function(d, t) { var g = d.createElement(t), s = d.getElementsByTagName(t)[0]; g.async = true; g.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js'; s.parentNode.insertBefore(g, s); })(document, 'script'); </script>
<g:plusone size="tall"></g:plusone>
</div>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی

اگه میشه استایلشو هم مثل همون سایت بالا که دادم بدید و اینکه که میخوام نوشته باشه که به سایت فلان امتیاز بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد استایل رو جایگزین قبلیه کن


.gplus{
border: 1px solid rgb(0, 174, 255); color: rgb(0, 0, 0); line-height: 20px; padding: 5px;border-radius:8px;-webkit-border-radius:8px; text-shadow: -1px 1px 0px rgb(241, 247, 249); font-size: 8pt; position: fixed; bottom: 15px; background-color: rgb(255, 255, 255); background-repeat: repeat; font-family: tahoma; text-align: center; left: 15px;
}

این کدم جایگزینه دومیه کنید


<div class="gplus">
<center>متن دلخواه<br>
<script> (function(d, t) { var g = d.createElement(t), s = d.getElementsByTagName(t)[0]; g.async = true; g.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js'; s.parentNode.insertBefore(g, s); })(document, 'script'); </script>
<g:plusone size="tall"></g:plusone>
</center>
</div>

اینم شات

naw9rusffjzce15t7iz2.png

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چیکار کنیم که امتیازهای کل مطالب سایت رو یه جا ثبت کنه؟

مثلا کاربری میاد یکی از پست های سایتو پلاس یا لایک میزنه بعد اون تو صفحه اول سایت هیچ تاثیری نداره

مثلا اگه من صفحه اول سایتو بهش پلاس بدم تو صفحه هات داخلی سایت یا همون پست هام چیزی درج نمیشه و اونجا صفره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چیکار کنیم که امتیازهای کل مطالب سایت رو یه جا ثبت کنه؟

مثلا کاربری میاد یکی از پست های سایتو پلاس یا لایک میزنه بعد اون تو صفحه اول سایت هیچ تاثیری نداره

مثلا اگه من صفحه اول سایتو بهش پلاس بدم تو صفحه هات داخلی سایت یا همون پست هام چیزی درج نمیشه و اونجا صفره

اینو جایگیزین کنین و به جای Greatfun آدرس سایت خودتونو بدید


<div class="gplus">
<center>متن دلخواه<br>
<script> (function(d, t) { var g = d.createElement(t), s = d.getElementsByTagName(t)[0]; g.async = true; g.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js'; s.parentNode.insertBefore(g, s); })(document, 'script'); </script>
<g:plusone size="tall" href="http://greatfun.ir"></g:plusone>
</center>
</div>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیزم پی ام میدادی خودم میدادمش بهت :D

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری