mmusic

در خواست کد گوگل پلاس سایت زیر

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

اگه امکانش هست کد گوگل پلاس که تو صفحه اول سایت هست و با حرکت اسکرول ثابته رو میخوام

مرسی

ادرس سایت

ویرایش شده در توسط mmusic
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خدمت شما


<div style="position:fixed; bottom:10px;left:10px;background:#fff;border-radius:5px;-moz-border-radius:5px;-ms-border-radius:5px;-webkit-border-radius:5px;-o-border-radius:5px;-khtml-border-radius:5px;border:1px #ccc solid;padding:5px;"><script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js">{lang: 'fa'}</script><g:plusone size="tall" href="http://greatfun.ir"></g:plusone></div>

به جای greatfun.ir آدرس سایت خودتون رو بنویسید

کد رو به انتهای header قالبتون اضافه کنید

پیش نمایش


http://greatfun.ir/

ویرایش شده در توسط MojtabaAp
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از کد زیر در انتهای فوتر سایتم استفاده کردم


<script> (function(d, t) { var g = d.createElement(t), s = d.getElementsByTagName(t)[0]; g.async = true; g.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js'; s.parentNode.insertBefore(g, s); })(document, 'script'); </script>

و تو سینگل سایت هم از کد زیر استفاده کردم


<g:plusone></g:plusone>

با توجه به این گفته هام اگه میشه یه کد بدید که دیگه من کد تکراری در سایت نزارم

اگه میشه دقیقا همون کد و استایل سایت مورد نظر رو بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینا رو پاک کنین اونو تو هدر قرار بدین

همونه دیگه :| تو سایت خودم میتونین ببینین

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینا رو پاک کنین اونو تو هدر قرار بدین

همونه دیگه :| تو سایت خودم میتونین ببینین

جناب بنده واسه قرار دادن کد تو قالبم برنامه دارم

من کدی که با توجه به کد بالایی که دادم رو میخوام که کد اضافه ای در سایتم قرار ندم و استایل همون سایتی که عرض کردم

لطفا کسی که وارده جواب بده ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کد گوگل پلاس رو در یک Div بذارید و بهش کلاس بدید ، مثلا test


<div class="test">
کد گوگل پلاس اینجا
</div>

و بعدش در فایل Style.css قالبتون این کد رو بذارید


.test{
position:fixed; bottom:10px;left:10px;background:#fff;border-radius:5px;-moz-border-radius:5px;-ms-border-radius:5px;-webkit-border-radius:5px;-o-border-radius:5px;-khtml-border-radius:5px;border:1px #ccc solid;padding:5px;
}

اسکریپتش هم رو باید قبل از پایان تگ head در فایل header.php قالب قرار بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من با توجه به سایت زیر به سایتم کد دادم


http://esmaeil.net/1391/06/%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AF%DA%A9%D9%85%D9%87-1-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AE%D9%88/

که مشکل جلوگیری از لود شدن سایت رو نداشته باشم

واسه همین به گفته این سایت کدو تو قسمت فوتر گذاشتم

با توجه به این موضوع میشه کدی بدید و بگید که کجا قرار بدم

شما هم میگید کدو تو هدر قرار بده ولی من تو فوتر قرار دادم

میشه با توجه به کدهایی که تو سایت بالا ذکر کردم بدید...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز این کد رو به انتهای استیلتون اضافه کنید


.gplus{
position:fixed; bottom:10px;left:10px;background:#fff;border-radius:5px;-moz-border-radius:5px;-ms-border-radius:5px;-webkit-border-radius:5px;-o-border-radius:5px;-khtml-border-radius:5px;border:1px #ccc solid;padding:5px;
}

اینم به انتهای هدرتون مطمئن باشید 1% هم از سرعت لودتون کم نمیشه

کدم ادیت کردم با کدی که خودتون داده بودن تطبیق دادم


<div class="gplus">
<script> (function(d, t) { var g = d.createElement(t), s = d.getElementsByTagName(t)[0]; g.async = true; g.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js'; s.parentNode.insertBefore(g, s); })(document, 'script'); </script>
<g:plusone size="tall"></g:plusone>
</div>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی

اگه میشه استایلشو هم مثل همون سایت بالا که دادم بدید و اینکه که میخوام نوشته باشه که به سایت فلان امتیاز بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد استایل رو جایگزین قبلیه کن


.gplus{
border: 1px solid rgb(0, 174, 255); color: rgb(0, 0, 0); line-height: 20px; padding: 5px;border-radius:8px;-webkit-border-radius:8px; text-shadow: -1px 1px 0px rgb(241, 247, 249); font-size: 8pt; position: fixed; bottom: 15px; background-color: rgb(255, 255, 255); background-repeat: repeat; font-family: tahoma; text-align: center; left: 15px;
}

این کدم جایگزینه دومیه کنید


<div class="gplus">
<center>متن دلخواه<br>
<script> (function(d, t) { var g = d.createElement(t), s = d.getElementsByTagName(t)[0]; g.async = true; g.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js'; s.parentNode.insertBefore(g, s); })(document, 'script'); </script>
<g:plusone size="tall"></g:plusone>
</center>
</div>

اینم شات

naw9rusffjzce15t7iz2.png

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چیکار کنیم که امتیازهای کل مطالب سایت رو یه جا ثبت کنه؟

مثلا کاربری میاد یکی از پست های سایتو پلاس یا لایک میزنه بعد اون تو صفحه اول سایت هیچ تاثیری نداره

مثلا اگه من صفحه اول سایتو بهش پلاس بدم تو صفحه هات داخلی سایت یا همون پست هام چیزی درج نمیشه و اونجا صفره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چیکار کنیم که امتیازهای کل مطالب سایت رو یه جا ثبت کنه؟

مثلا کاربری میاد یکی از پست های سایتو پلاس یا لایک میزنه بعد اون تو صفحه اول سایت هیچ تاثیری نداره

مثلا اگه من صفحه اول سایتو بهش پلاس بدم تو صفحه هات داخلی سایت یا همون پست هام چیزی درج نمیشه و اونجا صفره

اینو جایگیزین کنین و به جای Greatfun آدرس سایت خودتونو بدید


<div class="gplus">
<center>متن دلخواه<br>
<script> (function(d, t) { var g = d.createElement(t), s = d.getElementsByTagName(t)[0]; g.async = true; g.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js'; s.parentNode.insertBefore(g, s); })(document, 'script'); </script>
<g:plusone size="tall" href="http://greatfun.ir"></g:plusone>
</center>
</div>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیزم پی ام میدادی خودم میدادمش بهت :D

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری