barayand

اتصال پست های افزونه edd به پست های اصلی وردپرس

10 پست در این موضوع قرار دارد

درود!

دیگه از اسم تاپیک معلومه .

ایا راهی هست بشه اتصالش داد و پست های edd در پست های اصلی وردپرس نشون بده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تیم توسعه پارسیش در ارتباط باشید بهتر می تونن بهتون کمک کنن

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان 1 ماهه دارم رو قالب و افزونه ها میچرخم ولی به هیچ کجا نرسیدم.اینی که میگین لینکی چیزی نداره؟

اصلا اگر افزونه edd رو بیخیال شیم من میخوام کاری کنم که وقتی پستی در وردپرس زده میشه اون فایل هم به فروش برسه و بعدش دانلود بشه بدون هیچ پسوندی برای دامین . مثلا پست زده میشه در وردپرس و میگه قیمت 3 تومن برای خرید بر روی این جا کلیک کنید و شما کلیک میکنید و بعد از پرداخت شما فایل رو دانلود میکنی. الان مشکل من این جاست که چیکار کنم برای این کار

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید از افزونه وردپرس دانلود در ازای پرداخت استفاده کنید فکر کنم بدرد بخوره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لینک افزونه رو میشه قرار بدین بی زحمت؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار خیلی ساده‌ای هست، شما نیاز دارید تا توی کوئری پست‌های قالبتون رو تغییر بدید و پست تایپ (Post Types) دانلود رو هم نشون بدید:


$query = new WP_Query( array( 'post_type' => array( 'post', 'download' ) ) );

هم چنین شما میتونید از قالب های مخصوصی هم که برای EDD حاضر شده استفاده کنید.

اگه با عوض کردن کوئری آشنا نبودید، فایل index.php قالبتون رو اینجا قرار بدید تا بررسی کنم.

موفق باشید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php
/**
* Front to the WordPress application. This file doesn't do anything, but loads
* wp-blog-header.php which does and tells WordPress to load the theme.
*
* @package WordPress
*/
/**
* Tells WordPress to load the WordPress theme and output it.
*
* @var bool
*/
define('WP_USE_THEMES', true);
/** Loads the WordPress Environment and Template */
require( dirname( __FILE__ ) . '/wp-blog-header.php' );

دوستان حالا بنده به ووکامرس رفتم ولی قالب جریده رو ریختم تونستم کارایی رو بکنم ولی میزنم پرداخت یا سبد خرید به سمت ارور 404 میره و میگه همچین چیزی موجود نیست. این یکی مشکلش کجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور من فایل index.php قالبتون هست نه وردپرس.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php get_header(); ?>

<?php

if( tie_get_option('on_home') != 'boxes' ): ?>

<div class="content-wrap">

<div class="content">

<?php

get_template_part( 'includes/slider' ); // Get Slider template

get_template_part( 'loop', 'index' );

if ($wp_query->max_num_pages > 1) tie_pagenavi();

?>

</div><!-- .content /-->

<?php get_sidebar(); ?>

<?php

else:

?>

<div class="content-wrap">

<div class="content">

<?php

get_template_part( 'includes/slider' ); // Get Slider template

$cats = get_option( 'tie_home_cats1' ) ;

if($cats)

foreach ($cats as $cat) tie_get_home_cats($cat);

?>

</div><!-- .content /-->

<?php

get_sidebar('home1');

$cats2 = get_option( 'tie_home_cats2' ) ;

if($cats2)

foreach ($cats2 as $cat2) tie_get_wide_home_cats($cat2);

$cats3 = get_option( 'tie_home_cats3' ) ;

if($cats3): ?>

<div class="content-wrap">

<div class="content">

<?php

foreach ($cats3 as $cat3) tie_get_home_cats($cat3);

?>

</div><!-- .content /-->

<?php

get_sidebar('home2');

endif; // cat3 if

$cats4 = get_option( 'tie_home_cats4' ) ;

if($cats4)

foreach ($cats4 as $cat4) tie_get_wide_home_cats($cat4);

endif;

?>

<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟