• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
barayand

اتصال پست های افزونه edd به پست های اصلی وردپرس

10 پست در این موضوع قرار دارد

درود!

دیگه از اسم تاپیک معلومه .

ایا راهی هست بشه اتصالش داد و پست های edd در پست های اصلی وردپرس نشون بده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تیم توسعه پارسیش در ارتباط باشید بهتر می تونن بهتون کمک کنن

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان 1 ماهه دارم رو قالب و افزونه ها میچرخم ولی به هیچ کجا نرسیدم.اینی که میگین لینکی چیزی نداره؟

اصلا اگر افزونه edd رو بیخیال شیم من میخوام کاری کنم که وقتی پستی در وردپرس زده میشه اون فایل هم به فروش برسه و بعدش دانلود بشه بدون هیچ پسوندی برای دامین . مثلا پست زده میشه در وردپرس و میگه قیمت 3 تومن برای خرید بر روی این جا کلیک کنید و شما کلیک میکنید و بعد از پرداخت شما فایل رو دانلود میکنی. الان مشکل من این جاست که چیکار کنم برای این کار

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید از افزونه وردپرس دانلود در ازای پرداخت استفاده کنید فکر کنم بدرد بخوره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لینک افزونه رو میشه قرار بدین بی زحمت؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار خیلی ساده‌ای هست، شما نیاز دارید تا توی کوئری پست‌های قالبتون رو تغییر بدید و پست تایپ (Post Types) دانلود رو هم نشون بدید:


$query = new WP_Query( array( 'post_type' => array( 'post', 'download' ) ) );

هم چنین شما میتونید از قالب های مخصوصی هم که برای EDD حاضر شده استفاده کنید.

اگه با عوض کردن کوئری آشنا نبودید، فایل index.php قالبتون رو اینجا قرار بدید تا بررسی کنم.

موفق باشید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php
/**
* Front to the WordPress application. This file doesn't do anything, but loads
* wp-blog-header.php which does and tells WordPress to load the theme.
*
* @package WordPress
*/
/**
* Tells WordPress to load the WordPress theme and output it.
*
* @var bool
*/
define('WP_USE_THEMES', true);
/** Loads the WordPress Environment and Template */
require( dirname( __FILE__ ) . '/wp-blog-header.php' );

دوستان حالا بنده به ووکامرس رفتم ولی قالب جریده رو ریختم تونستم کارایی رو بکنم ولی میزنم پرداخت یا سبد خرید به سمت ارور 404 میره و میگه همچین چیزی موجود نیست. این یکی مشکلش کجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور من فایل index.php قالبتون هست نه وردپرس.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php get_header(); ?>

<?php

if( tie_get_option('on_home') != 'boxes' ): ?>

<div class="content-wrap">

<div class="content">

<?php

get_template_part( 'includes/slider' ); // Get Slider template

get_template_part( 'loop', 'index' );

if ($wp_query->max_num_pages > 1) tie_pagenavi();

?>

</div><!-- .content /-->

<?php get_sidebar(); ?>

<?php

else:

?>

<div class="content-wrap">

<div class="content">

<?php

get_template_part( 'includes/slider' ); // Get Slider template

$cats = get_option( 'tie_home_cats1' ) ;

if($cats)

foreach ($cats as $cat) tie_get_home_cats($cat);

?>

</div><!-- .content /-->

<?php

get_sidebar('home1');

$cats2 = get_option( 'tie_home_cats2' ) ;

if($cats2)

foreach ($cats2 as $cat2) tie_get_wide_home_cats($cat2);

$cats3 = get_option( 'tie_home_cats3' ) ;

if($cats3): ?>

<div class="content-wrap">

<div class="content">

<?php

foreach ($cats3 as $cat3) tie_get_home_cats($cat3);

?>

</div><!-- .content /-->

<?php

get_sidebar('home2');

endif; // cat3 if

$cats4 = get_option( 'tie_home_cats4' ) ;

if($cats4)

foreach ($cats4 as $cat4) tie_get_wide_home_cats($cat4);

endif;

?>

<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrkhandan
      درود
      ما ی فروشگاه داریم که بر اساس وزن باید قیمت تغییر کند
      مثلا قیمت هر کیلو کیک x تومان هست مشتری انتخاب کنه گه چند کیلو کیک میخواد
      ی افزونه از سایت http://woocommerce.ir/ خریداری کردیم که مشکل کد نویسی داشت و نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت ی مشت دزد.
    • توسط behrang1368
      سلام خدمت اساتید من یه سوالی دارم اینکه من یه سایت ورد پرسی دارم یه نفری برام طراحی کرده ولی بیشتر قسمت ها از جمله قسمت پلاگین و خیلی چیزا نیست در داشبورد مدیریتی سایت میخوام بدونم ترفندی راه حلی وجود داره من بتونم قسمت پلاگینو رو در داشبروردم ببینم ؟؟؟؟؟

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.