beh9am

روش های لایسنس گذاری روی کدها

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و خسته نباشید خدمت همه

من برای گذاشتن لایسنس از این کد استفاده میکنم :


$behnam=file_get_contents("http://your-address.com/lic.txt");
$site=$_SERVER['SERVER_NAME'];
if(!strstr($behnam,$site)) die('<font color="red">لایسنس شما منقضی شده است . لطفا جهت خرید ، اقدام فرمایید</font>');

این روش مشکلی که داره اینه آدرس ها توی http://your-address.com/lic.txt مشخصه و همه میتونن ببینن

من میخوام کاری کنم که آدرس ها توی این فایل دیده نشه یعنی مثلا نوع فایل از txt تغییر بکنه به php که اگه مستقیم به این آدرس رفتیم صفحه سفید بیاد

ممنون میشم مبتدی کمکم کنید

ویرایش شده در توسط beh9am
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز. برای لایسنس گذاری ، شما باید از طریق سرور خودتون و نه از طریق فایل عمل کنید.

وب سایت هایی که از خدمات شما می خوان استفاده کنن ، میان درخواست میدن یا عضو میشن و شما اطلاعاتشون رو توی یه جدول از دیتابیس ذخیره میکنید. یکی از ستون های اون جدول مربوط به لایسنس هستش.

در کدهای شما هم باید هربار درخواست به سرور شما از طرف وبسایت اون شخص ارسال بشه برای تایید لایسنس یا انقضاش.

پس شما چند نکته رو باید به خاطر بسپرید:

برای این کار باید از سرور خودتون استفاده کنید.

از فایل استفاده نکنید ، MySql بهتره.

درخواست ها کدگذاری شده و ایمن باشن.

خدمات و کدهایی که اراده میدید باید مرتبط با لایسنس باشن تا اگر مثلا کدهای مربوط به چک کردن لایسنس پاک شدن عملکرد ابزار ناقص بشه.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز. برای لایسنس گذاری ، شما باید از طریق سرور خودتون و نه از طریق فایل عمل کنید.

وب سایت هایی که از خدمات شما می خوان استفاده کنن ، میان درخواست میدن یا عضو میشن و شما اطلاعاتشون رو توی یه جدول از دیتابیس ذخیره میکنید. یکی از ستون های اون جدول مربوط به لایسنس هستش.

در کدهای شما هم باید هربار درخواست به سرور شما از طرف وبسایت اون شخص ارسال بشه برای تایید لایسنس یا انقضاش.

پس شما چند نکته رو باید به خاطر بسپرید:

برای این کار باید از سرور خودتون استفاده کنید.

از فایل استفاده نکنید ، MySql بهتره.

درخواست ها کدگذاری شده و ایمن باشن.

خدمات و کدهایی که اراده میدید باید مرتبط با لایسنس باشن تا اگر مثلا کدهای مربوط به چک کردن لایسنس پاک شدن عملکرد ابزار ناقص بشه.

بله تشکر

برای من همین مورد هم کفایت میکنه فقطمشکلم دیدن لیست دامنه ها هست

میشه روشی بگید که بتونم استفاده بکنم ؟

ویرایش شده در توسط beh9am
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. اگر واقعا می خواهید به همین روش ادامه بدید میتونید یک فایل php ایجاد کنید ، بایک ارایه در انتهای فایل و یک کد در ابتدای اون برای واکشی و در صورت وجود پرینت کردن در صفحه.

بعد محتوای اون فایل php رو بگیرید و در صورتی که مثلا در خروجی پرینت کرده بود ok و احتمالا یک رمز دیگه شما بفهمید که می تونه کار رو ادامه بده و اگر نه die کنید.

بعد دومین های جدید رو به اون ارایه اضافه کنید.

موفق باشید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. اگر واقعا می خواهید به همین روش ادامه بدید میتونید یک فایل php ایجاد کنید ، بایک ارایه در انتهای فایل و یک کد در ابتدای اون برای واکشی و در صورت وجود پرینت کردن در صفحه.

بعد محتوای اون فایل php رو بگیرید و در صورتی که مثلا در خروجی پرینت کرده بود ok و احتمالا یک رمز دیگه شما بفهمید که می تونه کار رو ادامه بده و اگر نه die کنید.

بعد دومین های جدید رو به اون ارایه اضافه کنید.

موفق باشید.

خوب الان دقیقا هیچی نفهمیدم

من تازه دارم یاد میگیرم اگر میشه مثالی کدی چیزی بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثلا نمونه کد برای فایل php سمت سرور :


<?php
$domains = array(
array(
'domain' => 'example.com',
'expiration' => '12-7-70', //ta in tarikh masalan
),
array(
'domain' => 'example2.com',
'expiration' => '12-7-70'
)
);
// ya be in soorat ( ya balayi ro be kar bebarid ya in )
$domains = array(
'domain' => 'example.com',
'domain' => 'example2.com',
'domain' => 'example3.com',
'domain' => 'example4.com'
);
// ba in code farakhani bokonid
if(isset($_GET['domainname'])){
$domaincheck = $_GET['domainname'];
if (trim($domaincheck) != '')
if(in_array( $domaincheck , $domains ))
echo 'ok';
}

?>

و سمت کاربر هم به این صورت:


<?php
$site=$_SERVER['SERVER_NAME'];
$behnam=file_get_contents("http://your-address.com/lic.php?domainname=" . $site);
if(!stristr($behnam,'ok')) die('<font color="red">لایسنس شما منقضی شده است . لطفا جهت خرید ، اقدام فرمایید</font>');
?>

البته به خاطر داشته باشید که کاربرتون به راحتی میتونه این کد رو دور بزنه ! و هدر دادن وقت هست.

موفق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثلا نمونه کد برای فایل php سمت سرور :


<?php
$domains = array(
array(
'domain' => 'example.com',
'expiration' => '12-7-70', //ta in tarikh masalan
),
array(
'domain' => 'example2.com',
'expiration' => '12-7-70'
)
);
// ya be in soorat ( ya balayi ro be kar bebarid ya in )
$domains = array(
'domain' => 'example.com',
'domain' => 'example2.com',
'domain' => 'example3.com',
'domain' => 'example4.com'
);
// ba in code farakhani bokonid
if(isset($_GET['domainname'])){
$domaincheck = $_GET['domainname'];
if (trim($domaincheck) != '')
if(in_array( $domaincheck , $domains ))
echo 'ok';
}

?>

و سمت کاربر هم به این صورت:


<?php
$site=$_SERVER['SERVER_NAME'];
$behnam=file_get_contents("http://your-address.com/lic.php?domainname=" . $site);
if(!stristr($behnam,'ok')) die('<font color="red">لایسنس شما منقضی شده است . لطفا جهت خرید ، اقدام فرمایید</font>');
?>

البته به خاطر داشته باشید که کاربرتون به راحتی میتونه این کد رو دور بزنه ! و هدر دادن وقت هست.

موفق باشید.

تشکر

بله میتونه دور بزنه اما روش های انکودینگ موثر نیستند ؟

یا روشی که بشه سختش کرد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام . من توی زمینه ی لایسنس گذاری فعالیتی نداشته ام اما باید دنبال روش هایی باشید که تمام کد رو به کاربر تحویل ندید. مثلا اگر اسکریپتی قرار هست بهش بدید بخشی از اون که محتوای متغییری هم تولید میکنه رو در سرور خودتون نگه دارید و خروجی هایی با php مثلا اکو بکنید و در اسکریپت سمت کاربر ازش استفاده کنید و موجود بودن لایسنس رو فقط توی سرور خودتون بررسی کنید.

اگر به این پیچیدگی نخواهید کار کنید همون انکدینگ میتونه موثر باشه ولی برای کاربرای معمولی و از اونجایی که مشکل عدم امنیت مربوط به کاربرانی هست که متخصصن و فایل های نال شده رو به اشتراک میگذارن پس تاثیری نداره!

موفق باشید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر چیزی اومده ضدشم اومده ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام . من توی زمینه ی لایسنس گذاری فعالیتی نداشته ام اما باید دنبال روش هایی باشید که تمام کد رو به کاربر تحویل ندید. مثلا اگر اسکریپتی قرار هست بهش بدید بخشی از اون که محتوای متغییری هم تولید میکنه رو در سرور خودتون نگه دارید و خروجی هایی با php مثلا اکو بکنید و در اسکریپت سمت کاربر ازش استفاده کنید و موجود بودن لایسنس رو فقط توی سرور خودتون بررسی کنید.

اگر به این پیچیدگی نخواهید کار کنید همون انکدینگ میتونه موثر باشه ولی برای کاربرای معمولی و از اونجایی که مشکل عدم امنیت مربوط به کاربرانی هست که متخصصن و فایل های نال شده رو به اشتراک میگذارن پس تاثیری نداره!

موفق باشید.

بله درسته

این که بخشی از کدها دست خودم باشه و تحویل ندم هم مد نظر داشتم اما فکر میکردم نمیشه چون php سمت سرور هست نمیشه روی سرور من باشه و تو سایت یکی دیگه کار کنه !

هر چیزی اومده ضدشم اومده ;)

جان ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم اینه شما هرکاری هم بکنید باز میشه دورش زد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم اینه شما هرکاری هم بکنید باز میشه دورش زد

اینجا بحث دور زدن نیست چون دلیل نمیشه چون دزد میتونه قفل رو بشکنه پس ما هم خونمون رو قفل نکنیم !!!

بیشتر جنبه آموزشی داره چون با همین مثال ساده بنده با آرایه در php آشنا شدم ...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینجا بحث دور زدن نیست چون دلیل نمیشه چون دزد میتونه قفل رو بشکنه پس ما هم خونمون رو قفل نکنیم !!!

بیشتر جنبه آموزشی داره چون با همین مثال ساده بنده با آرایه در php آشنا شدم ...

الآن مشکلتون در کجاست ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الآن مشکلتون در کجاست ؟

تو پست های قبلیاشاره کردم روشی میخوام که بهتر باشه وبشه کدهارو در هاست خودم باشن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید دنبال روش هایی باشید که تمام کد رو به کاربر تحویل ندید. مثلا اگر اسکریپتی قرار هست بهش بدید بخشی از اون که محتوای متغییری هم تولید میکنه رو در سرور خودتون نگه دارید و خروجی هایی با php مثلا اکو بکنید و در اسکریپت سمت کاربر ازش استفاده کنید و موجود بودن لایسنس رو فقط توی سرور خودتون بررسی کنید.

موفق باشید.

/سلام. اگه میشه یه مثال واضح بزنید که چطوری محتوا رو از سرور خودمون بگیره و در مقابل محتوای متغییر رو برای طرف بارگذاری کنه؟/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ما یه سامانه مدیریت لایسنس برای این کار ساختیم به روش فوق العاده قوی و مطمئن

آدرس دمو : http://manage.nikrasam.com

با نام کاربری : admin
و رمز عبور :‌ 123456

در آپارات نیز ویدیوی زنده آموزشی کار با این سیستم رو ساختیم و قرار دادیم امیدوارم که جامع باشه

لینک :

http://www.aparat.com/v/KITRn

در خدمت هستیم

پیام در تلگرام به آی دی : nikrsm@

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 21 ساعت قبل، nikrasam گفته است :

سلام

ما یه سامانه مدیریت لایسنس برای این کار ساختیم به روش فوق العاده قوی و مطمئن

آدرس دمو : http://manage.nikrasam.com

با نام کاربری : admin
و رمز عبور :‌ 123456

در آپارات نیز ویدیوی زنده آموزشی کار با این سیستم رو ساختیم و قرار دادیم امیدوارم که جامع باشه

لینک :

http://www.aparat.com/v/KITRn

در خدمت هستیم

پیام در تلگرام به آی دی : nikrsm@

سلام

بسیار سامانه خوبی هست ، هزینه چقدر میشه؟

و چطوری باید برای افزونه ها ، قالب ها استفاده کنیم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 8/28/2017 at 12:29، محمد پارسا گفته است :

سلام

بسیار سامانه خوبی هست ، هزینه چقدر میشه؟

و چطوری باید برای افزونه ها ، قالب ها استفاده کنیم؟

سلام، در پیامی خدمتتان ارسال شد. موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری