علی زینلی

تغییر سایز عکس هنگام آپلود

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام,

زمانی که عکس رو آپلود میکنیم عکس به صورت خودکار به چند تا سایز تبدیل میشه که مثلاً یکی از اون ها 150×150 هست که برای تصویر بندانگشتی استفاده میشه یا مثلاً سایز هایی مثل 300×325 که برای تصویر شاخص به کار میره.

و آدرسش این شکلیه میشه:

www.example.com/example.jpg

www.example.com/example150x150

www.example.com/exampke300x325

_____________________________________

1:میخواستم ببینم که باید چه شکلی سایز های دیگه رو به این سایز ها اضافه کنم؟ (که یعنی مثلاً سایز 500×500 هم بهشون اضافه بشه)

2:میخواستم ببینم چه شکلی باید لینکش رو فراخوان کنم؟ (که یعنی برای مثال عکس تصویر شاخص با این کد فراخوان میشه:

<?php the_post_thumbnail('postimg'); ?>

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

طراح پوسته این قابلیت رو به احتمال زیاد در فایل فانکشن قرار داده، و اگر فایل فانکشن رو پیوست کنید بهتر می تونم راهنمایی کنم

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل فانکشن به دنبال عبارت زیر بگردید:


add_theme_support( 'post-thumbnails' );

در زیرش برش‌های مختلف وجود داره و برش مورد نظر خودتون رو اضافه کنید. مثلاً:


add_image_size('extra_large', 500, 500, TRUE);

و هرجای قالب که مایل به نمایش این سایز هستید از عبارت زیر استفاده کنید:


<?php if ( has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail('extra_large');} ?>

ویرایش شده در توسط isk
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون.

مشکلم حل شد.

فقط یک سوال؟

اگه کاربر خواسته باشه این عکس رو توی یه سایز دیگه (مثلاً 501×501) به نمایش در بیاد باید چکار کنم که بتونه این کار رو انجام بده؟

مثلاً یه فرمی درست کنم با 2 تا اینپوت که سایز ها رو کاربر توش بنویسه و عکس به صورت خودکار برش بخوره به اون ابعاد.

آیا یه همچین امکانی در وردپرس هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مسئله‌ی نمایش با مسئله‌ی برش خوردن تفاوت داره - شما هر تصویری با هر سایزی رو می‌تونید به هر سایز دیگه نمایش بدید با width و height در تگ img

اما مورد دوم زیاد به وردپرس مربوط نمیشه و به تغییر متغیرهای php ربط داره - اگر بگید دقیقاً چه کاری میخواین انجام بدین میشه مسئله رو حل کرد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Ali Brm
      سلام دوستان
      برای تگ‌های نوشته‌های ورد پرس برای بحث سئو تفاوتی می‌کنه که از underline استفاده بشه با اسپیس زده بشه؟
      برای مثال کدوم یک از تگ‌های زیر برای سئو بهتر هستن؟
      بهینه_سازی_دیسک
      بهیه سازی دیسک
      سوال دومم هم اینکه نام‌های تک قسمتی بهتر هستند یا چند قسمتی (برای سئو)؟
    • توسط justeducation
      درود
      مشکلي در ارتباط با افزونه يوزر پرو به هنگام ثبت نام در سايت دارم. وقتي تمامي فيلدها رو کامل ميکنم و دکمه ثبت رو ميزنم بعد از چند ثانيه خطاي زير رو نمايش ميده:
      Error in jQuery.ajax while submitting a form: Internal Server Error ورژن افزونه 4.9.26 و نسخه اصلي هست.
      تمامي افزونه ها رو غيرفعال کردم و با پوسته twentyseventeen وردپرس بررسي کردم اما بازم تفاوتي نداره.
      ممنونم
    • توسط Mostafa
      سلام،
      ما برای توسعه تیممون نیاز به یک PHP Developer داریم که به فرانت و وردپرس هم تسلط داشته باشه. کار به صورت ریموت و تمام وقت است.
       
      لطفأ رزومه رو به m@soufi.me ارسال کنید.
       
      با تشکر
    • توسط ariux
      درود بر شما دوستان گرامی .
      من تکه کدی دارم که به وسلیه اون میتونم با کمک یک Api اطلاعات مربوط به فیلم و یا سریال رو در سایت خودم به نمایش بگذارم . اما درخواستی دارم که به سرانجام رسوندش با توجه به اطلاعات اندک برنامه نویسی من شدنی نیست .
      این تکه کد  . 
      if(!empty($id = get_post_meta(get_the_ID(), 'id', true))) : if(empty($imdb = get_post_meta(get_the_ID(), "_imdb_{$id}", true))) { $json = @file_get_contents('http://www.omdbapi.com/?i='.$id.'&apikey=0'); if($json !== false) { $imdb = json_decode($json, true); update_post_meta(get_the_ID(), "_imdb_{$id}", $imdb); echo $json; } } endif;  
      و درخواست / پرسش من  : میخواستم بدونم آیا راهی هست که به وسیله اون این کد تبدیل به یک هوک بشه تا با کمکش
      1- هر بار برای دریافت اطلاعات کل کد در فایل قالب ها به صورت مجزا گنجانده نشه .
      2- امکانی فراهم بشه برای نمایش اطلاعات دریافتی خارج و داخل حلقه وردپرس . 
      سپاس بابت زمانی که برای پاسخگویی صرف میکنید . 
       
       
    • توسط saramaniaa.13
      سلام 
      من یه قالب ورد پرس طراحی کردم و مشکلی که دارم اینه که بعد از انتقال روی هاست وقتی روی ادامه مطلب کیلک میکنم اررور 500 میده   . روی لوکال مشکلی نداره و صفحه بدون اررور لود میشه.
      ممنون میشم راهنمایی کنید