سعید شعبانی

نظر شما در مورد قالب جدید دنوج

8 پست در این موضوع قرار دارد

مدتی بود که با کمک گرفتن از اعضای انجمن وردپرس پارسی مشغول به طراحی قالب جدیدی برای دنوج بودم و امروز تقریبا تکمیل شده و هنوز مشکلاتی مانده می خواستم نظر شما را در مورد قالب جدید بدانم و نقاط ضعف و قدرت آن را بیان کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

شما از طراحی صجبت می‌کنین درحالی که بنظر میاد قالب مال WooThemes باشه که تغییر دادین.

<!-- Woo Custom Typography -->

نظر دوستان رو در مورد ظاهر سایتتون بپرسین بهتره و به نتایج خوبی هم میرسین ایشالا.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کمی در بخش هدر و فوتر ناهماهنگی و سردر گمی وجود داره.

توی نگاه اول به دلم نجسبید.

میشه کمی از حالت درهمی و شلوغی درش آورد.

اما سایدبار بهتر هست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هم با مرتضی جان موافقم !!قسمت اشتراک گذاری هم یه جورایی زیادی به نظر میرسه!! فقط هم از رنگ بنفش استفاده کردید!!!

امیدوارم نسخه نهایی عالی باشه!

موفق باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

شما از طراحی صجبت می‌کنین درحالی که بنظر میاد قالب مال WooThemes باشه که تغییر دادین.

<!-- Woo Custom Typography -->

نظر دوستان رو در مورد ظاهر سایتتون بپرسین بهتره و به نتایج خوبی هم میرسین ایشالا.

به نظر من طراحی محسوب می شود نه برنامه نوسی کامل { طراحی + برنامه نویسی) شما قالب اصلی رو ببینید متوجه می شوید که چی بوده و چی شده

سلام

کمی در بخش هدر و فوتر ناهماهنگی و سردر گمی وجود داره.

توی نگاه اول به دلم نجسبید.

میشه کمی از حالت درهمی و شلوغی درش آورد.

اما سایدبار بهتر هست.

میشه راهنمایی کنید کجا ها رو چکار کنم چون من تازه کارم و زیاد با طرح وب آشنا نیستم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در نگاه اول،رنگ بنفش تو ذوق میزنه. در ضمن رنگ هایی که در قالب استفاده کردی رنگ های مرده است. از رنگ های شادتر استفاده می کردی بهتر میشد :P

فوتر رو هم اگه یه کم رنگ نوشته هارو روشن تر کنی بهتر میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هم با مرتضی جان موافقم !!قسمت اشتراک گذاری هم یه جورایی زیادی به نظر میرسه!! فقط هم از رنگ بنفش استفاده کردید!!!

امیدوارم نسخه نهایی عالی باشه!

موفق باشید

آقا حسین به نظر شما بخش اشتراک گذاری چجوری باشه بهتره؟ و رنگ ها چطور؟

در نگاه اول،رنگ بنفش تو ذوق میزنه. در ضمن رنگ هایی که در قالب استفاده کردی رنگ های مرده است. از رنگ های شادتر استفاده می کردی بهتر میشد :P

فوتر رو هم اگه یه کم رنگ نوشته هارو روشن تر کنی بهتر میشه

دوست عزیز نظر شما محترم میشه ایدتون رو در مورد رنگ ها ی قالب بفرمایید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می تونستید به جای رنگ بنفش از رنگ خاکستری تیره و به جای رنگ زرد از رنگ های شاد مثل نارنجی،آبی و... استفاده می کردید

در ضمن عنوان سایدبار هارو هم اگه به فونت Yekan و یا Koodak تغییر می دادید، جلوه ی بهتری پیدا می کرد

اگه رنگ قسمت مربوط به اشتراک گذاری با سربرگ سایدبار ها فرق می کرد قشنگ تر می شد

ویرایش شده در توسط rayagraph

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط سافت سرا
      سلام. من می خوام تو بخش مدیریت/ویرایش پست یه دکمه اضافه کنم که وقتی روش کلیک می کنم تمام نظرات پست به حالت آرشیو در بیان.
      مثلا یه پست دارم که 4 تا نظر داخلش داده شده و من روی آرشیو نظرات مربوط به پست که کلیک می کنم این نظرات از بخش نظرات پست حذف میشه و در انتهای بخش نظرات یه لینکی قرار داده میشه مثلا تحت عنوان نظرات آرشیو شده و وقتی کاربر کلیک کرد می تونه نظرات قدیمی رو هم ببینه.
      البته می دونم پیچیدگی زیادی داره و نمیشه در چند خط توضیح داد. فقط می خوام بدونم میشه همچین کاری کرد و زمان زیادی نمی خواد؟
      مثلا اساتید همین سایت می تونن در عرض 2 ساعت این کارو انجام بدن؟
      اگه اینجوری باشه خود با تحقیق شروع به انجامش کنم.
      البته اگر دوستان حاضر به انجمش هستند که بهتر. حق الزحمه شون هم پرداخت میشه.
      البته دقیقن به همین شکل هم لازم نیست باشه. مثلا بشه نظرات رو دید و یه لینک یا دکمه مثله حذف یا ویرایش نظرات که هر نظری رو خواستیم آرشیو کنیم نه همش رو.
    • توسط سعید شعبانی
      سلام
      من از commennts.php برای نظرات سایتم استفاده می کنم. حالا می خواستم خارج از این فایل (مثلا داخل single.php) در صورت وجود داشتن حداقل یک نظر (یعنی اگر نظری وجود داشت) یک کد html را نشان دهد.
    • توسط سعید شعبانی
      دوستان سلام و خسته نباشید
      بالاخره کار قالب سایت من تموم شد و دیشب قالب را روی سایتم گذاشتم. لطف کنید به صورت تخصصی در مورد نقاط ضعف و قوت قالب جدید سایت من نظراتتون را بفرمایید تا بتونم نقاط ضعف اون رو برطرف کنم.
      ورود به سایت
    • توسط سعید شعبانی
      سلام
      بخش کامنت قالب من به صورت wp_list_comments هست و داخل فایل فانکشن بخش مربوط به نظرات به صورت زیر هست. اما مشکلی که وجود داره این هست که پینگ پست هایی که پینگ دارند را نشون نمیده باید چیکار کنم؟


      <?php
      function mytheme_comment($comment, $args, $depth) {
      $GLOBALS['comment'] = $comment;
      extract($args, EXTR_SKIP);
      if ( 'div' == $args['style'] ) {
      $tag = 'div';
      $add_below = 'comment';
      } else {
      $tag = 'li';
      $add_below = 'div-comment';
      }
      ?>
      <<?php echo $tag ?> <?php comment_class(empty( $args['has_children'] ) ? '' : 'parent') ?> id="comment-<?php comment_ID() ?>">
      <?php if ( 'div' != $args['style'] ) : ?>
      <div id="div-comment-<?php comment_ID() ?>" class="comment-body">
      <?php endif; ?>
      <div class="comment-author vcard">
      <?php if ($args['avatar_size'] != 0) echo get_avatar( $comment, $args['avatar_size'] ); ?>
      <?php printf(__('<cite class="fn">%s</cite>'), get_comment_author_link()) ?>
      <?php the_time('d M Y'); ?>
      <?php if ($comment->comment_approved == '0') : ?>
      <em class="comment-awaiting-moderation"><?php _e('Your comment is awaiting moderation.') ?></em>
      <?php endif; ?>
      <a class="comment-link" href="<?php echo htmlspecialchars( get_comment_link( $comment->comment_ID ) ) ?>">#</a>
      <div class="reply">
      <?php comment_reply_link(array_merge( $args, array('add_below' => $add_below, 'depth' => $depth, 'max_depth' => $args['max_depth']))) ?>
      </div>
      </div>
      <div class="comment-text <?php
      /* Only use the adminComment class from style.css if the user_id is 1 (admin) */
      if (1 == $comment->user_id)
      $oddcomment = "adminComment";
      echo $oddcomment;
      ?>">
      <?php comment_text() ?>
      </div>
      <?php if ( 'div' != $args['style'] ) : ?>
      </div>
      <?php endif; ?>
      <?php
      }

    • توسط jc313
      سلام
      میخواستم بخش نظراتم یجوری بشه که بتونن به نظرات همدیگه پاسخ بدن!
      این کد بخش comments.php منه


      <?php // Do not delete these lines
      if ('comments.php' == basename($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']))
      die (__('Please do not load this page directly. Thanks!','dnld'));
      if (!empty($post->post_password)) { // Si hay alguna password
      if ($_COOKIE['wp-postpass_' . COOKIEHASH] != $post->post_password) { // and it doesn't match the cookie ?>
      <p><?php _e('This post is password protected. Enter the password to view comments.','dnld'); ?>.</p>
      <?php return;
      }
      }
      /* This variable is for alternating comment background */
      ?>
      <div class="comment">
      <!-- You can start editing here. -->
      <?php if ($comments) : ?>
      <div class="commenthead"><b> <strong><span style="color: #003300;text-shadow: 0px 0px 10px #00FF33;">نظرات دیگران در مورد این مطلب. نظر شما چیست!؟</span></strong></b><br></div>
      <?php foreach ($comments as $comment): ?>
      <div class="comment-content">
      <b><?php comment_author_link() ?></cite> <?php _e('','dnld'); ?>:</b><br>
      <div id="content">
      <?php comment_text() ?>
      </div></div>

      <?php endforeach; /* end for each comment */ ?>
      <?php endif; ?>
      <br>
      <div class="commenthead"><b><span style="color: #003300;text-shadow: 0px 0px 10px #00FF33;"><strong>افزودن نظر:</strong></span></b></div>
      <div class="add-comment">
      <?php if ('open' == $post->comment_status) : ?>
      <?php if (get_option('comment_registration') && !$user_ID): ?>
      <p><?php _e('You must be','dnld'); ?> <a href="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-login.php?redirect_to=<?php the_permalink(); ?>"><?php _e('logged in','dnld'); ?></a> <?php _e('to post a comment','dnld'); ?></p>
      <?php else: ?>
      <form action="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-comments-post.php" method="post">
      <?php if ($user_ID): ?>

      <small><?php _e('Logged in as','dnld'); ?> <a href="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-admin/profile.php"><?php echo $user_identity; ?></a>. (<a href="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-login.php?action=logout" title="<?php _e('Log out','dnld'); ?>"><?php _e('Log out','dnld'); ?></a>)</small>
      <?php else: ?>
      <p><input type="text" name="author" id="author" value="<?php echo $comment_author; ?>" size="22" tabindex="1" class="c-input" />
      <label for="author"><?php _e('Name','dnld'); ?> <?php if ($req) _e('(required)','dnld'); ?></label></p>
      <p><input type="text" name="email" id="email" value="<?php echo $comment_author_email; ?>" size="22" tabindex="2" class="c-input" />
      <label for="email"><?php _e('E-Mail (will not be published)','dnld'); ?> <?php if ($req) _e('(required)','dnld'); ?></label></p>

      <p><input type="text" name="url" id="url" value="<?php echo $comment_author_url; ?>" size="22" tabindex="3" class="c-input" />
      <label for="url"><?php _e('Website','dnld'); ?></label></p>

      <?php endif; ?>

      <textarea name="comment" id="text" tabindex="4"></textarea>
      <br><br>
      <input class="comment_button" name="submit" type="submit" id="submit" tabindex="5" value="<?php _e('Submit!','dnld'); ?>" />
      <input type="hidden" name="comment_post_ID" value="<?php echo $id; ?>" />
      <?php do_action('comment_form', $post->ID); ?>
      </form>
      </div>
      <?php endif; // If registration required and not logged in ?>
      <?php endif; // if you delete this the sky will fall on your head ?>
      </div></div>

      چیکار باید بکنم؟!