• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
hojjat jafarian

مشکل در استایل قالب

38 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من با نرم افزار آرتسیتر یک قالب برای سایتم طراحی کردم ولی یه مشکل کوچیک داره

وقتی روی یکی از دسته ها کلیک می کنم،در صفحه ای که باز میشه، سایدبارها استایل نداره و نوشته در حال مرور بایگانی فلان دسته.خودتون می تونید ببینید : www.rayagraph.com

درضمن دسته ها با استفاده از vertical menu ایجاد شده.

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من همچین مشکلی توی سایتتون نمیبینم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عذر خواهی میکنم که این پستم کمکی برای حل مشکل شما نمیتونه باشه اما گفتم این سوال و بپرسم ، قالبی که الان داری استفاده میکنی با همین آرتسیتر طراحی کردی ؟ اگه جواب شما مثبت هستش بفرمایید کار کردن با این نرم افزار چقدر سخت هستش ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من همچین مشکلی توی سایتتون نمیبینم.

این یک قالب دیگه است. قالب اصلی که جدیدا طراحی کردم اصلا سایت رو بالا نمیاره و ارور میده

عذر خواهی میکنم که این پستم کمکی برای حل مشکل شما نمیتونه باشه اما گفتم این سوال و بپرسم ، قالبی که الان داری استفاده میکنی با همین آرتسیتر طراحی کردی ؟ اگه جواب شما مثبت هستش بفرمایید کار کردن با این نرم افزار چقدر سخت هستش ؟

بله این قالب و قالب اصلی سایت رو با ارتیستر طراحی کردم. کار با آرتسیتر زیاد سخت نیست. من فایل زبان فارسیش رو هم دارم اگه خواستی بگو

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون میشم اگه در اختیارم قرار بدی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این یک قالب دیگه است. قالب اصلی که جدیدا طراحی کردم اصلا سایت رو بالا نمیاره و ارور میده

بله این قالب و قالب اصلی سایت رو با ارتیستر طراحی کردم. کار با آرتسیتر زیاد سخت نیست. من فایل زبان فارسیش رو هم دارم اگه خواستی بگو

این درسته که آرتیستر ساده است اما مشکلات متعددی داره من جمله ساختن div های متعدد روی یکدیگه که خودش یکی از عوامل اصلی ایراده و گاهی بهینه کردن همین مشکلات هم زمان بر تر و هم سخت تر از خود طراحیه

تجربه ای کوچک می گه بهتر یک قالب ساده و بدون استایل که کدهای php درست وردپرس رو در خودشون دارند تهیه کنید و نگه دارید و هر بار استایل و رنگ و بعضی اندازه ها رو تغییر بدید

در مورد قالبی که گفتید شما یک صفحه به نام archive.php داری و یکی به نام archives.php این ذو تا باید پیرایش بشند یکیشون کدهای جایگزین سایدباره برای صفحات بایگانی و اونیکی متن ابتدایی صفحات مانند بایگانی ماهیانه ماه فلان سال فلان

متن ها کاملا معلومه البته با دست بردن توشون ترجمه ها شون رو از دست می دید ولی می تونید فایل ترجمه را در poedit باز کنید و به روز رسانی کنید تا کلمات جدیدی که ساختید احضار بشند و ترجمه هاشون رو بهشون اضافه کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا ایمان ممنون

در پوشه قالب من یک فایل با نام Archive.php وجود داره و پوشه ای به نام Archives.php در پوشه قالب موجود نیست.ولی در پوشه library یک فایل با نام sidebars.php وجود داره

میشه بگید کجای فایل رو باید ویرایش کنم ؟

ممنون

ممنون میشم اگه در اختیارم قرار بدی

http://up.tarmaster....13482176381.zip

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این درسته که آرتیستر ساده است اما مشکلات متعددی داره من جمله ساختن div های متعدد روی یکدیگه که خودش یکی از عوامل اصلی ایراده و گاهی بهینه کردن همین مشکلات هم زمان بر تر و هم سخت تر از خود طراحیه

تجربه ای کوچک می گه بهتر یک قالب ساده و بدون استایل که کدهای php درست وردپرس رو در خودشون دارند تهیه کنید و نگه دارید و هر بار استایل و رنگ و بعضی اندازه ها رو تغییر بدید

در مورد قالبی که گفتید شما یک صفحه به نام archive.php داری و یکی به نام archives.php این ذو تا باید پیرایش بشند یکیشون کدهای جایگزین سایدباره برای صفحات بایگانی و اونیکی متن ابتدایی صفحات مانند بایگانی ماهیانه ماه فلان سال فلان

متن ها کاملا معلومه البته با دست بردن توشون ترجمه ها شون رو از دست می دید ولی می تونید فایل ترجمه را در poedit باز کنید و به روز رسانی کنید تا کلمات جدیدی که ساختید احضار بشند و ترجمه هاشون رو بهشون اضافه کنید

در پوشه قالب من یک فایل با نام Archive.php وجود داره و پوشه ای به نام Archives.php در پوشه قالب موجود نیست.ولی در پوشه library یک فایل با نام sidebars.php وجود داره

میشه بگید کجای فایل رو باید ویرایش کنم ؟

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در پوشه قالب من یک فایل با نام Archive.php وجود داره و پوشه ای به نام Archives.php در پوشه قالب موجود نیست.ولی در پوشه library یک فایل با نام sidebars.php وجود داره

میشه بگید کجای فایل رو باید ویرایش کنم ؟

ممنون

سلام

الان با پوسته rayagraph new 5 که فعال کردید دسته بندی عمومی شمارو http://rayagraph.com/category/general دیدم و نوار کناری استایل داره و مشکلی نیست.

چون هر 2 پوسته با 1برنامه و روال طراحی شده اگر کد sidebar.php و archive.php هر دو پوسته را خط به خط مقایسه کنید مشکل مشخص میشه.

ویرایش شده در توسط سعید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام در آرتیستر های سه به بالا که پوشه

library تنظیمات در فایل

default.php قرار دارند و تعاریف قالب دیفالت سایدبار ها شده که در هنگام استفاده از ابزارک هم می تونید یکی از سه گزینه قالب رو دستی انتخاب کنید قالب سایدبار ها باید بر روی block تنظیم باشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

الان با پوسته rayagraph new 5 که فعال کردید دسته بندی عمومی شمارو http://rayagraph.com/category/general دیدم و نوار کناری استایل داره و مشکلی نیست.

چون هر 2 پوسته با 1برنامه و روال طراحی شده اگر کد sidebar.php و archive.php هر دو پوسته را خط به خط مقایسه کنید مشکل مشخص میشه.

ممنون. این قالب قالب اصلی نیست، چون قالب اصلی سایت رو بالا نمیاره مجبور شدم این قالب رو فعال کنم.

در مورد پوشه ها، یعنی محتوای فایلsidebar.php و archive.php باید با هم یکی باشه ؟

سلام در آرتیستر های سه به بالا که پوشه

library تنظیمات در فایل

default.php قرار دارند و تعاریف قالب دیفالت سایدبار ها شده که در هنگام استفاده از ابزارک هم می تونید یکی از سه گزینه قالب رو دستی انتخاب کنید قالب سایدبار ها باید بر روی block تنظیم باشه

سلام و ممنون از راهنمایی تون

درهنگام ایجاد سایدبار قالب همه رو block انتخاب کردم ولی همونطور که گفتم وقتی وارد دسته ها میشم، استایل بهم میریزه

به نظر شما مشکل از vertical menu نمیتونه باشه ؟

ویرایش شده در توسط rayagraph

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل

در مرحله ی اول از بسته نشدن یکی از تگ های صفحه ی archive.php می تونه باشه

در مرحله ی بعد اگر افزونه ای برای مدیریت سایدبار ها دارید از اون می تونه باشه منوهای ایستاده اگر ایراد داشته باشند در صفحات دیگه هم ایراد تکرار می شه

بیش از همه ممکنه از صفحه ی archive.php باشه اگر احتمال می دید کدهاش دست خورده باشه چون تعداد شرط هاش زیاده و چک کردنش براتون ممکنه سخت باشه کدهاش را کپی کنید اینجا تا بررسی بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلا

ممنون از کمکتون

هم فایل archive.php رو ضمیمه کردم

در ضمن در پوشه در پوشه قالب من 5 فایل با نام های

sidebar-bottom.php

sidebar-default.php

sidebar-footer.php

sidebar-secondary.php

sidebar-top.php

وجود داره. اگه نیاز بود بگید ضمیمه کنم

archive.php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کسی نیست به ما کمک کنه ؟؟! :o

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون. این قالب قالب اصلی نیست، چون قالب اصلی سایت رو بالا نمیاره مجبور شدم این قالب رو فعال کنم.

در مورد پوشه ها، یعنی محتوای فایلsidebar.php و archive.php باید با هم یکی باشه ؟

خیر.منظورم را اشتباه متوجه شدید.

sidebar.php و archive.php از پوسته ای که سالمه و درست نمایش میده با sidebar.php و archive.php با پوسته مشکل دارتون مقایسه کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پوسته من 5 پوشه در مورد ساید بار داره :

sidebar-bottom.php

sidebar-default.php

sidebar-footer.php

sidebar-secondary.php

sidebar-top.php

نمی دونم کدومشو باید چک کنم.اگه شما می تونید کمک کنید بگید پوشه ها رو در اینجا قرار بدم

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کدها را جایگزین کنید اگر باز هم ایراد داشت و یا هر اروری داد بدون دست زدن به این کدها برگه های defaults.php و wrappers.php رو اینجا بگذارید

فارسی سازی به این شکل اشتباهه


<?php get_header(); ?>
<div class="art-content-layout">
<div class="art-content-layout-row">
<div class="art-layout-cell art-sidebar1">
<?php get_sidebar('Default'); ?>
<div class="cleared"></div>
</div>
<div class="art-layout-cell art-content">
<?php
get_sidebar('top');
global $post;
if (have_posts()){
$post = $posts[0];
ob_start();
if (is_category()){
echo '<h4>'. single_cat_title( '', false ) . '</h4>';
echo category_description();
} elseif( is_tag() ) {
echo '<h4>'. single_tag_title('', false) . '</h4>';
} elseif( is_day() ) {
echo '<h4>'. sprintf(__('بایگانی روزانه: <span>%s</span>', THEME_NS), get_the_date()) . '</h4>';
} elseif( is_month() ) {
echo '<h4>'. sprintf(__('آرشیو ماهانه : <span>%s</span>', THEME_NS), get_the_date('F Y')) . '</h4>';
} elseif( is_year() ) {
echo '<h4>'. sprintf(__('آرشیو سالانه: <span>%s</span>', THEME_NS), get_the_date('Y')) . '</h4>';
} elseif( is_author() ) {
the_post();
echo '<div class="avatar">'.get_avatar(get_the_author_meta('user_email')) . '</div>';
echo '<h4>'. get_the_author() . '</h4>';
$desc = get_the_author_meta('description');
if ($desc) echo '<div>' . $desc . '</div>';
rewind_posts();
} elseif( isset($_GET['paged']) && !empty($_GET['paged']) ) {
echo '<h4>آرشیو وبلاگ</h4>';
}
art_post_wrapper(array('content' => ob_get_clean(), 'class' => 'breadcrumbs'));
art_pagination();// previous_posts_link | next_posts_link
while (have_posts())
{
the_post();
art_post_wrapper(
array(
'id' => art_get_post_id(),
'class' => art_get_post_class(),
'thumbnail' => art_get_post_thumbnail(),
'title' => '<a href="'.get_permalink($post->ID).'" rel="bookmark" title="'.get_the_title().'">'.get_the_title().'</a>',
'before' => art_get_metadata_icons('date,author,edit', 'header'),
'content' => art_get_excerpt(), // 'content' => 'محتوای پست من',
'after' => art_get_metadata_icons('categury,tag,comment', 'footer')
)
);
}
art_pagination();// previous_posts_link | next_posts_link
} else {
art_post_wrapper(
array(
'title' => __('یافت نشد', THEME_NS),
'content' => '<p class="center">'
.__( 'کلمه مورد نظر شما یافت نشد. لطفا مورد خود را با نام دیگری جست و جو کنید.', THEME_NS)
. '</p>' . "\r\n" . art_get_search()
)
);
}
get_sidebar('bottom');
?>
<div class="cleared"></div>
</div>
<div class="art-layout-cell art-sidebar2">
<?php get_sidebar('secendary'); ?>
<div class="cleared"></div>
</div>
</div>
</div>
<div class="cleared"></div>
<?php get_footer();

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون از کمکتون ولی بازم حل نشد

برگه های defaults.php و wrappers.php رو پیوست کردم . تصویر :

صفحه اصلی

taktemp_13491180351.jpg

بعد از انتخاب یک دسته

taktemp_13491180352.jpgdefaults.phpwrappers.php

ویرایش شده در توسط rayagraph

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این منو ها که کلا با هم فرق دارند

اگر از افزونه برای جدا کردن منو هر صفحه استفاده می کنی افزونه ات رو غیر فعال کن و چک کن

(کش در تمام مدت تا پایان کار باید غیر فعال باشه)

در ضمن در فایل archive.php مهمترین مسئله ترجمه اشتباه بود مثلا


get_sidebar('top');

در خود فایل ترجمه شده بود


get_sidebar('بالا');

در صورتی که top نامی که در فایل functions.php برای این ستون انتخاب شده و نباید توی فایل تغییر کنه

و چند نمونه دیگر که فایل ها را با هم چک کنی متوجه می شی

این تغییرات را در باقی فایلهات هم اعمال کن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون

من فایل فانکشن رو چک کردم و در اون همچین اشتباهی نکرده بودم.

به نظر شما این مشکل ربطی به فایل استایل نداره؟ قالب من 3 تا فایل استایل داره.

اگه نیاز بود بگید فایل های استایل رو ضمیمه کنم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل استایل در شرایط معمول استایلی جدا برای صفحه آرشیو نداره سه فایل استایلتون احتمالا دوتاش برای IE است و در واقع همون یک فایل استایل می ده

ولی سئوال اصلی من بی جواب موند چرا متن این منو با منو صفحات اصلی فرق می کنه ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نمی دونم. مشکل من هم همینه

البته الان هم قالب رو سایتم نصبه می تونید ببینید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

می تونی یک عکس شبیه این بگذاری که قرار گرفتن ابزارک را در پیشخوانت نمایش بده؟

post-336-0-92067500-1349246608_thumb.png

مشکل شما احتمالا به ابزارک ها و افزونه هات بر می گرده نه قالب و استایل صفحه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

افزونه ای در مورد سایدبار و ابزارک ها ندارم و در ضمن ایم افزونه ها از قبل هم رو سایت نصب بوده

13492797691.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان یک خطا داره بالا نمایش داده میشه.

اون خطا رو کامل کپی کنید اینجا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری