25 پست در این موضوع قرار دارد

دیروز بود که نگاهی به برترین سایت ها از نظر آلکسا انداختم با یک اتفاق عجیب روبرو شدم در یک حرکت غیر منتظره رتبه گوگل با این همه بازدیدکننده به رتبه دوم و بعد از فیسبوک قرار گرفت.

post-412-0-15444400-1348047375_thumb.png

شما دلیل افت رتبه گوگل را چه می دانید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیشنهاد می کنم بیشتر در خصوص رتبه دهی آلکسا تحقیق کنید

قطعا تغییر رتبه ی گوگل نمی تواند ارتباطی به سئو داشته باشد

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیشنهاد می کنم بیشتر در خصوص رتبه دهی آلکسا تحقیق کنید

قطعا تغییر رتبه ی گوگل نمی تواند ارتباطی به سئو داشته باشد

به سئو که می دونم مربوط نمیشه.

به نظر بنده دلیل عمدش کاهش کاربران گوگل پلاس باشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

و یا سیاست های پشت پرده که من و شما ازش بی خبریم .

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آلسکا خیلی هم صادق نیست به عنوان مثال رتبه ی فیسبوک مرتبا در ایران در حال رشده در حالی که با آی پی ایران اصلا باز نمی شه و تنها راه دیدنش استفاده از آی پی واسطه و ابزار مربوطه اشه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظر من الکسا با سایت هایی همچون گوگل و فیسبوک مشارکت داره و اطلاعات دقیقتری رو از منابع داخلی این سایت ها بدست می آورد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز اگه گوگل بخواد دامين‌هاي تمامي كشورهاش رو روي google.com دايركت كنه فيس‌بوك عمرا نميتونه به پاش برسه ، اين اتفاق دقيقا براي facebook.com داره مي‌افته ، يعني الكسايي كه از گوگل تو رتبه‌ي دوم هست صرفا براي google.com هست ولي فيس‌بوك نه ..

موفق باشيد ../.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز اگه گوگل بخواد دامين‌هاي تمامي كشورهاش رو روي google.com دايركت كنه فيس‌بوك عمرا نميتونه به پاش برسه ، اين اتفاق دقيقا براي facebook.com داره مي‌افته ، يعني الكسايي كه از گوگل تو رتبه‌ي دوم هست صرفا براي google.com هست ولي فيس‌بوك نه ..

موفق باشيد ../.

با نظر شما کاملا موافقم اگر گوگل الکسال تمامی دامین ها و محصولاتش رو کنار هم بگذاره هرگز هیچ سایتی به پای اون نمیرسه ولی مسئله اینجاست چرا رتبه الکسای گوگل دات کام از فیس بوک پایینتر اومده؟(شاید به دلیل محلی تر شدن صفحات سرچ گوگل باشه)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظوره من كنار هم گذاشتن الكسا‌ها نبود ، الان شما ببينيد وقتي اين آدرس رو باز ميكنيد


http://www.google.fr/

گوگل فرانسه روي خود دامين لود ميشه و به جايي دايركت نميشه .. پس الكسا فقط به دامين .fr تعلق ميگيره و به google.com ربطي نداره ،

در عوض وقتي آدرس


http://www.facebook.fr/

رو فرا ميخونيد ميبينيد كه به


http://fr-fr.facebook.com/

كه يكي از ساب‌دامين‌هاي facebook.com هستش دايركت ميشه ، پس الكسا هم به Facebook.com تعلق ميگيره .. اين براي تمامي منطقه‌ها و دامين‌هاي بومي صادق هستش و براي الكسا هم همين ملاكه و همين هم دليل اين اتفاق هستش .. مسلمه كه تعداد بالايي دامين از ساير نقاط دنيا با آمار بالا ميتونن به سادگي با 1 دامين رقابت كنند ..

موفق باشيد ../.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم برای گوگل راحتی کاربران مهم تر بوده تا کسب رتبه در سایت های دیگه مثل الکسا

و برای هر کشور آدرس دامین جدا اختصاص داده تا مجبور نباشید مثل

facebook از صفحه اصلی سایت دنبال زبان مورد نظر باشید.

ولی با این حرف ها چرا گوگل بر روی دامنه google.ir فعال نیست ؟

ویرایش شده در توسط سعید
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

رتبه‌ي الكسا و حتي گوگل ديگه ارزشي از نظر جايگاهي ندارند و خيلي وقته كنار رفتند و مهم هم نيستند ..

ولی با این حرف ها چرا گوگل بر روی دامنه google.ir فعال نیست ؟

سعيد جان ايران در وضعيت تحريم قرار گرفته و از طرفي هم از همون ابتدا رابطه‌ي خوب با ايران نداشت ، نمونه‌ش هم بسته شدن گوگل آناليز براي آي‌پي ايران بود .. تا اونجايي كه من ميدونم طبق يه قانوني گوگل و شركت‌هاي مارك و بزرگ و امثالش ميتونن ادعاي مالكيت تمامي دامين‌ها حتي دامين‌هاي بومي نام شركت‌شون رو داشته باشند ، حتي اگه قبلا با اسم و توسط شخص ديگه‌اي ثبت شده باشه .. ولي خب اين قانون فكر نكنم توي اينجا صادق باشه همچنين خود گوگل هم تمايلي براي اينكار نداره .. ولي خب زبان فارسي توي مخزنش وجود داره ..

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چون بحث آزاده اینو بگم اگه سری به این صفحه بزنید :

http://www.alexa.com/topsites

میبیند از بیست دامین 5 تاشون مال گوگله یعنی 25 درصد از 20 دامین برتر دنیا مال گوگله .

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظوره من كنار هم گذاشتن الكسا‌ها نبود ، الان شما ببينيد وقتي اين آدرس رو باز ميكنيد


http://www.google.fr/

گوگل فرانسه روي خود دامين لود ميشه و به جايي دايركت نميشه .. پس الكسا فقط به دامين .fr تعلق ميگيره و به google.com ربطي نداره ،

در عوض وقتي آدرس


http://www.facebook.fr/

رو فرا ميخونيد ميبينيد كه به


http://fr-fr.facebook.com/

كه يكي از ساب‌دامين‌هاي facebook.com هستش دايركت ميشه ، پس الكسا هم به Facebook.com تعلق ميگيره .. اين براي تمامي منطقه‌ها و دامين‌هاي بومي صادق هستش و براي الكسا هم همين ملاكه و همين هم دليل اين اتفاق هستش .. مسلمه كه تعداد بالايي دامين از ساير نقاط دنيا با آمار بالا ميتونن به سادگي با 1 دامين رقابت كنند ..

موفق باشيد ../.

منظور من هم از کنار هم گذاشتن دامین ها و محصولات گوگل همین بود دیگه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سعيد جان ايران در وضعيت تحريم قرار گرفته و از طرفي هم از همون ابتدا رابطه‌ي خوب با ايران نداشت ، نمونه‌ش هم بسته شدن گوگل آناليز براي آي‌پي ايران بود .. تا اونجايي كه من ميدونم طبق يه قانوني گوگل و شركت‌هاي مارك و بزرگ و امثالش ميتونن ادعاي مالكيت تمامي دامين‌ها حتي دامين‌هاي بومي نام شركت‌شون رو داشته باشند ، حتي اگه قبلا با اسم و توسط شخص ديگه‌اي ثبت شده باشه .. ولي خب اين قانون فكر نكنم توي اينجا صادق باشه همچنين خود گوگل هم تمايلي براي اينكار نداره .. ولي خب زبان فارسي توي مخزنش وجود داره ..

جناب Saeed Fard عزیز بله همه تحریم ها و محدودیت ها درسته و وجود داره ولی همونطوری که همه میدونید گوگل فارسی از آدرس

www.google.com/intl/fa قابل دسترسی هست و زحمت های فارسی سازیش انجام شده و

آدرسی نیست که بگیم تحریمه و مسدود کردند و به گفته شما دامنه ir هم در اختیار گوگل است.

چرا باید www.google.com/intl/fa به زبان شیرین فارسی در دسترس باشه ولی www.google.ir نه ؟؟!!

جناب گوگل, شما که تا این مرحله خدمت رسانی پیش رفتید چرا ؟؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سیاست های گوگل منطبق با سیاست های کشور آمریکا هست.

نباید انتظار داشته باشید گوگل (که در کشور ما به عنوان ابزار جاسوسی ازش نام برده میشه) بیاد و روی دامنه ملی ir ثبت کنه.

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شايد هم اين ها نباشد

كاربران خسته شدند از بس :

1-كه هر چي مينويسند يه عالمه چرت و پرت تبليغاتي مياد اما خود اون مطلب نه

2-گوگل پرشده از وبلاگ هايي كه مطالب آن ها سال ها است تكان نخورده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گوگل بخش فارسی رو فقط برای ایرانی ها که نگذاشته بلکه برای فارسی زبانان دیگر کشور ها گذاشته.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ads خم شامل متن جستحو ميشه؟

نه نميشه اما گوگل اول بسم داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ads خم شامل متن جستحو ميشه؟

نه نميشه اما گوگل اول بسم داره

به هر حال اين شركت هزينه هاي فوق العاده اي داره بايد يه جوري تامين كنه ديگه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از بحث اصلی خارج شدیم.

بهتره در مورد موارد جانبی بحث نکنیم. ;)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی آخر نفهمید دلیل کاهش رتبه گوگل چی هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز من كه واستون كامل توضيح دادم ، مثال هم زدم ، دليلش تنها و تنها همين ميتونه باشه ، چون الكسا هيچ ملاك ديگه‌اي جز اين نداره .. دوست عزيز عبدالماجد هم گفت براتون .. الان اگه گوگل فقط 2 تا از دامين‌هاش رو :


google.co.in
google.co.uk

رو روي .com خودش دايركت كنه فيس‌بوك بايد سالها دنبالش بدوِ ، با ساير دامين‌هاي ديگه‌اش كار نداريم .. فيس‌بوك دقيقا همين‌كار رو انجام داده ، بايد بدونيد كه الكسا‌ي ساب دامين به دامين اصلي تعلق ميگيره .. اين سياست فيس‌بوك بوده .. ديگه جايه بحثي باقي نميمونه و همه چيز مشخص هست ..

پ.ن : اين اصلا چيز مهمي نيست و به هيچ وجه از ارزش‌هاي گوگل كم نميكنه ..

موفق باشيد ../.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی آخر نفهمید دلیل کاهش رتبه گوگل چی هست؟

یه جوری پیگیری شما هر کی ندونه فکر می کنه رتبه ی سوم شمایی و رقابتت با گوگل و فیس بوک بالا گرفته

دلیل اصلیش می تونه مثلا این باشه که فیس بوک می خواد یک قرار داد تبلیغاتی بزرگ ببنده و این نمایشنامه برای راحت شدن خیال مشتری لازمه در نتیجه فیس بوک یک دستی به سر و گوش ماشین گوگلی ها کشیده و برای الکسایی ها هم یه بستنی خریده همین

به ما کاری ندارند اونها کار خودشون رو می کنند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
دوست عزيز من كه واستون كامل توضيح دادم ، مثال هم زدم ، دليلش تنها و تنها همين ميتونه باشه ، چون الكسا هيچ ملاك ديگه‌اي جز اين نداره .. دوست عزيز عبدالماجد هم گفت براتون .. الان اگه گوگل فقط 2 تا از دامين‌هاش رو :
 google.co.in google.co.uk 

رو روي .com خودش دايركت كنه فيس‌بوك بايد سالها دنبالش بدوِ ، با ساير دامين‌هاي ديگه‌اش كار نداريم .. فيس‌بوك دقيقا همين‌كار رو انجام داده ، بايد بدونيد كه الكسا‌ي ساب دامين به دامين اصلي تعلق ميگيره .. اين سياست فيس‌بوك بوده .. ديگه جايه بحثي باقي نميمونه و همه چيز مشخص هست .. پ.ن : اين اصلا چيز مهمي نيست و به هيچ وجه از ارزش‌هاي گوگل كم نميكنه .. موفق باشيد ../.

بله این ها رو خود من هم می دونم. من می گم چرا تا حالا گوگل با همین دامین .com که فقط بخشی از دامینهای گوگل است در صدر بوده ولی یک مرتبه به رتبه دوم نزول کرده است.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حرف آقا ايمان عزيز كاملا درسته يا همون طور كه داداش رضا هم گفتند "سياست‌هاي پشت پرده كه ما خبر نداريم" ..

دليل منطقي و رقابت سالمش هم اينه كه به مرور زمان استفاده از دامين‌هاي بومي متداول‌تر و رايج‌تر شده به دليل به خود بالندگي و ارق ملي .. اين باعث شده كه حجم زيادي از ترافيك google.com به دامين‌هاي ملي هر منطقه منتقل بشه و از .com كم بشه .. از طرفي اين مسئله براي فيس‌بوك تفاوتي نداشته .. پس گوگلي كه تا اينجا در ابتدا بوده به دليل كم شدن ترافيك دامين google.com حالا در جاي دوم قرار گرفته ..

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط chaishpish
      سلام خسته نباشید من مشکل عجیبی با سایتم پیدام کردم
       
      مشکل اول اینکه افزونه سئو Yoast SEO دیگه کار نمیکنه یعنی  هر چی بهش بدم براش فرقی نداره و چراغ هاش خاکستری همیشه
      مشکل دوم مطالبی که در سایت وارد میکنیم اصلا تو هیج جستجو گری نمیاد گوگل-یاهو البته مطالب قدیمیتر هست 
      مشکل سوم وقتی سایتو در گوگل به این روش سرچ میکنم site:sarvdl.ir به جای اینکه مطالب نشون بده صفحات نشون میده با دسته بندی ها رو
      مشکل چهارم سایت با آمار گیر وردپرس مشکل داره قشنگ آمار نشون نمیده از آمارگیر اصلا نمیشه در قالب استفاده کرد کلمات کلیدی ورودی سایتو همش میزنه amazon
      مشکل پنج در موبایل تصاویر نمایش داده نمیشه
       
      دوستان شرکتی و یا سایت معتبری میشناسید که به ما کمک کنه تا مشکلاتمون رو بر طرف کنیم معرفی کنند ممنون میشیم
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید