علی زینلی

استفاده از PHP در CSS

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان وردپرسی.

میخواستم بدونم که چجوری میشه از یه جمله PHP توی یه فایل CSS استفاده کرد؟

برای مثال این جمله رو:

<?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?>

برای Backround url() نشون بدیم.

ممنون.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<style>
#id
{
background:url(<?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?>);
}
</style>

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار نکرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما سلکتور رو براساس المان های html سایتتون بنویسید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه بیشتر توضیح بدید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما یه خورده کدهای بیشتری بذارید و بگید دقیقا میخواید چکار کنید تا روی کدهاتون توضیح بدم .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوسته عزیز من بهت گفتم که چیکار کنی بازم اومدی تاپیک ایجاد کردی

بهت گفتم اول با css به عکست استایل ایناشو تعریف کن بعدش جای عکس تصویر شاخص بزار

اینجوریم که سوال پرسیدی همه گیج میشن

موفق باشی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
شما یه خورده کدهای بیشتری بذارید و بگید دقیقا میخواید چکار کنید تا روی کدهاتون توضیح بدم .

یکی از سایت های خارجی جوابش رو نوشته بود.

ممنون

سلام دوسته عزیز من بهت گفتم که چیکار کنی بازم اومدی تاپیک ایجاد کردی بهت گفتم اول با css به عکست استایل ایناشو تعریف کن بعدش جای عکس تصویر شاخص بزار اینجوریم که سوال پرسیدی همه گیج میشن موفق باشی

بله فرمایش شما صحیح دوست عزیز ،

من در کل میخواستم بدونم که چجوری باید از کد هاش استفاده کرد که فهمیدم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان وردپرسی.

میخواستم بدونم که چجوری میشه از یه جمله PHP توی یه فایل CSS استفاده کرد؟

برای مثال این جمله رو:

<?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?>

برای Backround url() نشون بدیم.

ممنون.

سلام

به این تاپیک یه نگاه بندازید

http://forum.wp-persian.com/topic/879

آخرین پاسخش فک کنم مشکلتون رو حل کنه

یا میتونید از css داخلی استفاده کنید همانظور که آقای @rezaonline فرمودند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
سلام به این تاپیک یه نگاه بندازید http://forum.wp-persian.com/topic/879 آخرین پاسخش فک کنم مشکلتون رو حل کنه یا میتونید از css داخلی استفاده کنید همانظور که آقای @rezaonline فرمودند

بله منم با همین روش حلش کردم.

بازم تشکّر از جنابعالی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان عزیز حالا استفاده از style.php به جای css چه مزیتی داره ؟ فرقی هم میکنه .؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مزیتی نداره

اگر برای css از کدهای php استفاده شده باشه اجبارا این فایل ساخته می شه

کد تایپیک دوم شما کار نکرده چون

[/size]
<?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?>

نشانی تصویر رو بر نمی گردونه بلکه خود تصویر رو بر می گردونه و رضای گرامی فقط به عنوان نمونه کد php شما را داخل کدهای css قرار دادند شما اول باید نشانی تصویر شاخص را به دست بیارید و بعد در css استفاده کنید

البته به این صورت هم می شه استفاده کرد ولی با جی کوئری


<span class="mybackground" style="display:none"><?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?></span>
<script>
$(".mybackground").each(function() {
var src = $(this).find("img").attr("src");
var bg = "url('"+src+"')";
$(this).parent(".post").css("backgroundImage", bg);
});
</script>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط زمانی که میخواین از کد های PHP استفاده کنید راحت تر هستین.

چون هم از CSS و هم از PHP میشه استفاده کرد.

______

عذر میخوام کامنت استاد رو ندیدم

ویرایش شده در توسط anwalt
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید :


array('class' => 'Mahdi')

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط jistili1
      سلام دوستان.من اومدم به قول خودم سایتم رو با استفاده از دستور های media query در css ریسپانسیو کردم.سایتم اینه:namavaz.ir.اومدم برای سایز های مختلف device سایت رو تعریف کردم.ولی الان وقتی سایت رو باز میکنید اصلا کاری به مدیاکوئری ها نداره.همون صفحه ای که روی لپتاپم میاره رو روی موبایل میاد زوم بک میکنه.اگه سایز مرورگر رو توی لپتاپ تغییر بدم مدیاکوئری ها کار میکنن ولی روی موبایل مشکل داره.ممنون میشم راهنمائیم کنید.
    • توسط m2sali
      چطور میتونم در وردپرس یوزر کاربری که لاگین کرده رو با متد پست به یه صفحه asp ارسال کنم.

      من میخوام یه لینک تو سایت وردپرسی یه لینک بذارم که کاربر که کلیک کرد ، اول چک کنه که لاگین کرده یا نه ، اگه لاگین نکرده اول مجبور باشه لاگین کنه و بعد از لاگین نام کاربریش از طریق متد پست به یه لینک خارجی ارسال بشه.
    • توسط cloudgamer
      سلام خدمت همه ی دوستان.
      دنبال چند تابع هستم که بتونه تو موارد زیر کمکم کنه.
      1-نمایش تعداد تمام پست های منتشر شده (فقط تعدادشون)
      2-نمایش تمام کاربران (فقط تعدادشون)
      3-نمایش تعداد تمام نظرات (فقط تعدادشون)
    • توسط behnazi1995
      با سلام 
      من تا جای ممکن سعی میکنم سوالم رو واضح بنویسم ولی اگر نیازی به توضیح بیشتر بود در خدمتم:
      من با php یک فرم چندمرحله ای نوشتم و ابن کد رو به قالبم وصل کردم و از طریق یکی از گزینه های منو میتونم اجراش کنم.
      حالا میخوام برای بخش ورود به سایتم از یک پلاگین استفاده کنم (که هر کاربر پنل کاربری داشته باشه) 
      سوالم اینه که چطور کدهای php خودم رو به پلاگین وصل کنم؟
      یعنی کاربر از طریق فرم های من ثبت نام کنه بعد از آخرین مرحله اش وارد حساب کاربریش بشه که همین پلاگین آماده اس.
    • توسط behnazi1995
      سلام دوستان با php یک کد برای قسمت ورود کاربرانم نوشتم که چون با فرم های لاگین عادی فرق میکنه نمی خوام از پلاگین استفاده کنم.
      سوال من اینه که این فایل های مربوط به  php رو کدوم قسمت هاستم یا فایل های وردپرسم باید قرار بدم که بتونم اجراشون کنم.(سایت با وردپرس راه اندازی شده از قبل فقط این قسمتی که من با php نوشتم رو میخوام بهش اضافه کنم.)
      یکم مبتدی هستم ممنون میشم با جزئیات توضیح بدین.
      و اینکه کل پروژه شامل 10 تا 20 فایل با پسوند php است و چند تا فولدر برای قسمت های مختلف مثل فونت و استایل و غیره.