• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
علی زینلی

استفاده از PHP در CSS

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان وردپرسی.

میخواستم بدونم که چجوری میشه از یه جمله PHP توی یه فایل CSS استفاده کرد؟

برای مثال این جمله رو:

<?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?>

برای Backround url() نشون بدیم.

ممنون.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<style>
#id
{
background:url(<?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?>);
}
</style>

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار نکرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما سلکتور رو براساس المان های html سایتتون بنویسید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه بیشتر توضیح بدید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما یه خورده کدهای بیشتری بذارید و بگید دقیقا میخواید چکار کنید تا روی کدهاتون توضیح بدم .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوسته عزیز من بهت گفتم که چیکار کنی بازم اومدی تاپیک ایجاد کردی

بهت گفتم اول با css به عکست استایل ایناشو تعریف کن بعدش جای عکس تصویر شاخص بزار

اینجوریم که سوال پرسیدی همه گیج میشن

موفق باشی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
شما یه خورده کدهای بیشتری بذارید و بگید دقیقا میخواید چکار کنید تا روی کدهاتون توضیح بدم .

یکی از سایت های خارجی جوابش رو نوشته بود.

ممنون

سلام دوسته عزیز من بهت گفتم که چیکار کنی بازم اومدی تاپیک ایجاد کردی بهت گفتم اول با css به عکست استایل ایناشو تعریف کن بعدش جای عکس تصویر شاخص بزار اینجوریم که سوال پرسیدی همه گیج میشن موفق باشی

بله فرمایش شما صحیح دوست عزیز ،

من در کل میخواستم بدونم که چجوری باید از کد هاش استفاده کرد که فهمیدم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان وردپرسی.

میخواستم بدونم که چجوری میشه از یه جمله PHP توی یه فایل CSS استفاده کرد؟

برای مثال این جمله رو:

<?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?>

برای Backround url() نشون بدیم.

ممنون.

سلام

به این تاپیک یه نگاه بندازید

http://forum.wp-persian.com/topic/879

آخرین پاسخش فک کنم مشکلتون رو حل کنه

یا میتونید از css داخلی استفاده کنید همانظور که آقای @rezaonline فرمودند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
سلام به این تاپیک یه نگاه بندازید http://forum.wp-persian.com/topic/879 آخرین پاسخش فک کنم مشکلتون رو حل کنه یا میتونید از css داخلی استفاده کنید همانظور که آقای @rezaonline فرمودند

بله منم با همین روش حلش کردم.

بازم تشکّر از جنابعالی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان عزیز حالا استفاده از style.php به جای css چه مزیتی داره ؟ فرقی هم میکنه .؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مزیتی نداره

اگر برای css از کدهای php استفاده شده باشه اجبارا این فایل ساخته می شه

کد تایپیک دوم شما کار نکرده چون

[/size]
<?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?>

نشانی تصویر رو بر نمی گردونه بلکه خود تصویر رو بر می گردونه و رضای گرامی فقط به عنوان نمونه کد php شما را داخل کدهای css قرار دادند شما اول باید نشانی تصویر شاخص را به دست بیارید و بعد در css استفاده کنید

البته به این صورت هم می شه استفاده کرد ولی با جی کوئری


<span class="mybackground" style="display:none"><?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?></span>
<script>
$(".mybackground").each(function() {
var src = $(this).find("img").attr("src");
var bg = "url('"+src+"')";
$(this).parent(".post").css("backgroundImage", bg);
});
</script>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط زمانی که میخواین از کد های PHP استفاده کنید راحت تر هستین.

چون هم از CSS و هم از PHP میشه استفاده کرد.

______

عذر میخوام کامنت استاد رو ندیدم

ویرایش شده در توسط anwalt
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید :


array('class' => 'Mahdi')

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Rasoul
      سلام
      من میخواستم وقتی صفحه اسکرول میشه و هدر همراهش میاد پایین به هدر یه لگو مثلا اضافه بشه میدونم باید با جاوااسکریپ انجام بشه ولی من این زبان را تا این حد بلد نیستم ممنون میشم راهنماییم کنید.
      الان تو این دمو میخوام وقتی اسکرول میشه کنار My Header یک لوگو اضافه بشه و وقتی دوباره میبری بالا حذف بشه.
       
      دمو
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان عزيز. خواستم بدونم امكانش هست كه بنده يك سايت وردپرسي كه ٢٠ تا افزونه روش نصبه رو تبديل كنم به لاراول و رو اون فريم ورك كار كنم؟
    • توسط reza_yki
      سلام من نیاز به کسی دارم که بتونه یه صفحه ساز (page builder) برای قالب وردپرس از پایه طراحی کنه
      و کدها رو به صورت فیلم برام توضیح بده ( فیلم آموزشی ) و داخلش امکانات زیر قرار داده بشه:
      افزودن نامحدود لایه یا همون row و کاملا شبیه به کاری که کامپوزر میکنه با قابلیلت درگ کردن لایه ها، ویرایش، حذف و احتمالا امکان کپی و پیست از یه لایه برای استفاده در لایه دیگه. و کار بعدی اینه که یکی دوتا براش شورتکد (element) بزنید مثلا یکی این باشه که بشه ادیتور اضافه کنید بهش (ویرایشگر پیشفرض وردپرس).  یکی دیگشم نمایش یک دسته خاص با تنظیماتی مانند تعداد پست، رنگ عنوان و دسته مورد نظر برای فهمیدن نحوه ارتباط و غیره تا با توجه به اون من شورتکد های خودمو طراحی کنم توضیح کامل در انتها داده میشه. می خوام کاربر انتخاب کنه که از ویرایشگر خود وردپرس استفاده کنه یا از صفحه ساز ما همچنین امکان استفاده در page و post رو هم داشته باشه. امکان دیگه این که کاربر بتونه برای خودش تو این لایه ها یه widget area اضافه کنه تا از ابزارک ها پیشفرض یا غیره هم استفاده کنه.  
      منظور از شورت کد اینه که طرف بعد از ایجاد row المنت هایی که من طراحی کردم رو داخلش قرار بده می خوام این قسمت طوری آموزش داده بشه که بتونم المنت های خودمو براش توسعه بدم
      توضیح: دلیل این کار اینه که من می تونم با ویژال کامپوزر المنت های اختصاصی ام رو بهش اضافه کنم ولی سنگینی این افزونه باعث شده که منصرف بشم از این کار.
       
      نکته: نمی خوام به صورت پلاگین باشه باید مستقیم به قالب وصل بشه و همچنین باید کاملا سبک باشه
      نکته 2: طوری طراحی بشه که اگر کاربر بعدا قالب رو حذف کرد محتوا از بین نره یا مخدوش نشون داده نشه
      نکته 3: ظاهر کار مهم نیست خودم اون قسمت رو درست میکنم

      اگه پیشنهادی دارید خوشحال میشم بشنوم

      ممنون
    • توسط acc
      سلام دوستان
      بنده علاقمند هستم که فونت و استایل یک ویجت خارجی که مربوط به چت انلاین هست رو تغییر بدم , ایا این به وسیله جاوا امکان پذیر است؟
      اگر از دوستان کسی در این زمینه مهارت دارد لطفا من را راهنمایی کند
       
      با تشکر
    • توسط yaali
      سلام
      کد زیر مال افزونه visual composer هست. میخوام بذارم داخل قالب برگه ی اصلی.
      وقتی میذارمش، عمل نمیکنه و خود کد رو نشون میده.
      چیکارش کنیم؟
      [vc_row][vc_column width="5/6"][rev_slider_vc alias="slider1"][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_single_image image="7198" img_size="320x390 (Width x Height)" add_caption="yes" alignment="center" style="vc_box_rounded"][/vc_column][/vc_row]  تصویر ضمیمه رو ببینید
      ممنون از همه