علی زینلی

استفاده از PHP در CSS

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان وردپرسی.

میخواستم بدونم که چجوری میشه از یه جمله PHP توی یه فایل CSS استفاده کرد؟

برای مثال این جمله رو:

<?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?>

برای Backround url() نشون بدیم.

ممنون.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<style>
#id
{
background:url(<?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?>);
}
</style>

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار نکرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما سلکتور رو براساس المان های html سایتتون بنویسید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه بیشتر توضیح بدید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما یه خورده کدهای بیشتری بذارید و بگید دقیقا میخواید چکار کنید تا روی کدهاتون توضیح بدم .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوسته عزیز من بهت گفتم که چیکار کنی بازم اومدی تاپیک ایجاد کردی

بهت گفتم اول با css به عکست استایل ایناشو تعریف کن بعدش جای عکس تصویر شاخص بزار

اینجوریم که سوال پرسیدی همه گیج میشن

موفق باشی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
شما یه خورده کدهای بیشتری بذارید و بگید دقیقا میخواید چکار کنید تا روی کدهاتون توضیح بدم .

یکی از سایت های خارجی جوابش رو نوشته بود.

ممنون

سلام دوسته عزیز من بهت گفتم که چیکار کنی بازم اومدی تاپیک ایجاد کردی بهت گفتم اول با css به عکست استایل ایناشو تعریف کن بعدش جای عکس تصویر شاخص بزار اینجوریم که سوال پرسیدی همه گیج میشن موفق باشی

بله فرمایش شما صحیح دوست عزیز ،

من در کل میخواستم بدونم که چجوری باید از کد هاش استفاده کرد که فهمیدم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان وردپرسی.

میخواستم بدونم که چجوری میشه از یه جمله PHP توی یه فایل CSS استفاده کرد؟

برای مثال این جمله رو:

<?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?>

برای Backround url() نشون بدیم.

ممنون.

سلام

به این تاپیک یه نگاه بندازید

http://forum.wp-persian.com/topic/879

آخرین پاسخش فک کنم مشکلتون رو حل کنه

یا میتونید از css داخلی استفاده کنید همانظور که آقای @rezaonline فرمودند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
سلام به این تاپیک یه نگاه بندازید http://forum.wp-persian.com/topic/879 آخرین پاسخش فک کنم مشکلتون رو حل کنه یا میتونید از css داخلی استفاده کنید همانظور که آقای @rezaonline فرمودند

بله منم با همین روش حلش کردم.

بازم تشکّر از جنابعالی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان عزیز حالا استفاده از style.php به جای css چه مزیتی داره ؟ فرقی هم میکنه .؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مزیتی نداره

اگر برای css از کدهای php استفاده شده باشه اجبارا این فایل ساخته می شه

کد تایپیک دوم شما کار نکرده چون

[/size]
<?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?>

نشانی تصویر رو بر نمی گردونه بلکه خود تصویر رو بر می گردونه و رضای گرامی فقط به عنوان نمونه کد php شما را داخل کدهای css قرار دادند شما اول باید نشانی تصویر شاخص را به دست بیارید و بعد در css استفاده کنید

البته به این صورت هم می شه استفاده کرد ولی با جی کوئری


<span class="mybackground" style="display:none"><?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?></span>
<script>
$(".mybackground").each(function() {
var src = $(this).find("img").attr("src");
var bg = "url('"+src+"')";
$(this).parent(".post").css("backgroundImage", bg);
});
</script>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط زمانی که میخواین از کد های PHP استفاده کنید راحت تر هستین.

چون هم از CSS و هم از PHP میشه استفاده کرد.

______

عذر میخوام کامنت استاد رو ندیدم

ویرایش شده در توسط anwalt
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید :


array('class' => 'Mahdi')

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Ali Brm
      سلام خدمت دوستان
      توی قسمت‌های مختلف وردپرس و توی قالب بخشی وجود داره که میشه کلاس CSS یا ID اون رو اضافه کرد. من با کلاس‌ها و ID آشنایی دارم ولی نمی‌دونم چه جوری باید از اون استفاده کرد. اگه امکانش هست یه توضیح با یک مثال بفرمایید.
      ممنون

    • توسط Ali Brm
      سلام دوستان
      بعضی افزونه‌ها میتونن به صورت گرافیکی یا دستی بیان و ظاهر سایت رو تغییر بدن. مثلا با افزونه مداد زرد میشه کلی توی کد ظاهری سایت دست برد.
      من خودم به CSS و HTML آشنایی دارم ولی سوالی که برام پیش میاد اینه که افزونه ای مانند مداد زرد کدهای CSSاش رو کجا مینویسه
      یه مثال کوچیک بزنم. مثلا اگه دستی برم توی کدهای قالبم و دستی روی فایلش یه تغییری ایجاد کنم خب تغییر اعمال میشه ولی وقتی میرم تنظیمات قالب توی وردپرس و ذخیره تنظیمات رو میزنم همه کدهایی که دستی وارد کردم همه میپره. دلیلش رو میدونم اینه که خب کدهای برنامه نویسی این کدها را میسازند برای همین وقتی "ذخیره تنظیمات" زده میشه همه کدها از اول نوشته میشن (تا حدودی)
      ولی سوالم اینه که چرا مداد زرد یا Visual Composer این اتفاق براش نمیوفته. ینی کدهاش رو کجا می‌نویسه که باقی می‌مونه؟
    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم درباره شخصی سازی قالب سایتم است.
      در حال طراحی قالب سایتم هستم و از قالب publisher استفاده میکنم. در بعضی قسمت ها مثلا لوگوی سایت، اطراف آن Padding: 25px وجود داره. به فایل CSS قالب رجوع کردم و این عدد رو به 0px تغییر دادم و بعد از سیو مشکلم حل شد و padding اطراف لوگوی سایتم نبود. مشکل اینجاست که مثلا در تنظیمات قالب با استفاده از خوده ورد پرس و خوده ابزارهای قالب کافیه گزینه "ذخیره تنظیمات" رو بزنم تا همه چی دوباره برگرده و Padding مجدد بوجود میاد. این رو هم میدونم که اینها یک سری کد هستند که با زدن "ذخیره تنظیمات" اجرا میشن و اعدادی که دستی تغییر دادم رو مجدد با تنظیمات از پیش تعریف شده قالب رونوشت میکنن. حالا میخوستم بدونم راه حل چیه؟ این یکی از موارد بود. مثلا شاید بخوام هدر سایتم ارتفاع خاصی داشته باشه یا رنگ متنی رو جدا تغییر بدم. چه جوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟
      سعی کردم توضیح واضح باشه اگه گویا نیست دوستان بفرمایند تا بیشتر توضیح بدم.
      ممنون و متشکر
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      موضوع: تغییر دادن رنگ قسمتهای مختلف بدنه یک سایت بدون استفاده از بخش css اضافی وردپرس
      من یک سایت دارم که از یک قالب مادر ارث میبرد . وقتی از قسمت ویرایشگر وردپرس قالب سایتم وارد بخش CSS پوسته مادر سایتم میشوم و اقدام به تغییر کد رنگ قسمتهای مختلف سایتم میکنم متاسفانه رنگ آن قسمتهای مذکور تغییر نمی کند و همچنان قسمتهای مذکور برنگ خودشان هستند علت چه هست؟ و آیا تنظیم جای دیگری را نیز باید تغییر داد یا خیر؟
      حاوی اسکرینشات