• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
Usrapid

پارسی سازی زبان قالب وردپرس

7 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان درود ! باور نمیکنید چقدر خوشحالم که یک انجمن فعال وردپرس رو پیدا کردم ! اون هم IPB که عشق خودمه :D

من برای اولین تجربم . اومدم یک قالب خارجی رو ترجمه کردم به زبان پارسی . حالا با تموم کمی و کسری ها . اما الان مشکلم چیه ؟

ببینید من با نرم افزار POEDIT اومدم فایل زبان پوشه Language قالب خودم رو فارسی کردم . خروجی ازش دوتا فایل گرفتم .

اومدم اونهارو جایگزین فایل Deafult .po پوشه زبان قالبم کردم به نام bg_BG

البته با یه اسم جدا ! دیدم کار نمیکنه . برداشتم اصن فایل های دیفالت رو حذف کردم .

اومدم دیدم سایت فارسی نشد هنوز .

رفتم چیکار کردم ؟ رفتم تو کانفیگ


define('WPLANG','fa_IR'); // by http://wp-persian.com Team
define('WPLANG', 'bg_BG');

این خط دوم رو هم اضافه کردم .گفتم برای اطمینان یه کپی هم از فایل های Po ای که ساختم رو بزارم تو پوشه

wp-content/languages/themes

آقا بازم درست نشد ! به خودم شک کردم گفتم شاید مشکل از فارسی سازیه . برداشتم تو همون کانفیگ.php

خط اول رو به

define('WPLANG', 'bg_BG');

تغییر دادم !

اینجا قالبم فارسی شد و همه چیز درست بود . اما خوب دیگه خود وردپرس خارجی شد .

حالا به نظر شما من کجای کار رو اشتباه رفتم ؟

سپاس

ویرایش شده در توسط Usrapid
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. اگر از وردپرس فارسی استفاده می کنید bg رو کلا از فایل کانفیگ پاک کنید، فقط همون خط fa_IR باید توش باشه . بعد توی قالبتون هم باید فایل زبانتون به همین نام باشه . اگر همه ی این کار ها رو کرده اید اما مشکلی هست نحوه ی ترجمتون مشکل داره اصلا به فایل کانفیگ دست نزنید.

کارایی که میتونید انجام بدید این ها هست : 1 - توی قالب چک کنید ببینید چند نوع تکست دومین هست ، گاهی اوقات وجود دو نوع تکست دومین باعث میشه ترجمه ها فراخوانی نشن . برای این کار میتونید با یک ادیتور متن عبارات مثلا :


__(
_e(

رو سرچ کنید . اگر از 2 نوع یافت شد همه رو به یکی تغییر بدید و فایل زبان رو هم آپدیت کنید. اگر بازهم نشد توی قالب دنبال عبارت textdomain بگردید ببینید چند بار این تابع فراخوانی شده اگر افزونه ای به همراه قالب موجود باشه که خودش جداگانه تکست دومین فراخوانی میکنه و شما تکست هاشو با این فایل فراخوانی کنید باز هم من دیدم که این مشکل پیش میاد. برای حلش یا فایل ها رو به پوشه جدا انتقال بدید و جدا ترجمه کنید (افزونه و پوسته رو ) یا اینکه فراخوانی ای که توسط پلاگین انجام شده رو حذف کنید و تکست دومین استرینگ هاش رو هم به مال قالب تغیی بدید.

با انجام این کار ها در 98 درصد مواقع مشکلتون حل میشه. البته از تنظیمات ترجمه در poedit هم قافل نشید(منظورم قسمت catalog هست ).

موفق باشید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا یعنی خدا پدر و مادرت رو بیامرزه . مشکل چی بود ؟! مشکل همون خط اولی بود که شما فرمودی .

من برداشتم یه فایل زبان یه نام دیگه داده بودم

رفتم تو پوشه تم نام فایل رو به Fa_Ir تغییر دادم دیدم زبان درست شد .

یک دنیا سپاس .

//

در مورد اون بحث تکست دامین ... اون رو دقیقا در کدوم فایل های قالب باید به دنبالش باشم ؟ و بعد از پیدا کردنش دقیقا چه کمکی بهم میکنه رو متوجه نشدم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. اگر از وردپرس فارسی استفاده می کنید bg رو کلا از فایل کانفیگ پاک کنید، فقط همون خط fa_IR باید توش باشه . بعد توی قالبتون هم باید فایل زبانتون به همین نام باشه . اگر همه ی این کار ها رو کرده اید اما مشکلی هست نحوه ی ترجمتون مشکل داره اصلا به فایل کانفیگ دست نزنید.

کارایی که میتونید انجام بدید این ها هست : 1 - توی قالب چک کنید ببینید چند نوع تکست دومین هست ، گاهی اوقات وجود دو نوع تکست دومین باعث میشه ترجمه ها فراخوانی نشن . برای این کار میتونید با یک ادیتور متن عبارات مثلا :


__(
_e(

رو سرچ کنید . اگر از 2 نوع یافت شد همه رو به یکی تغییر بدید و فایل زبان رو هم آپدیت کنید. اگر بازهم نشد توی قالب دنبال عبارت textdomain بگردید ببینید چند بار این تابع فراخوانی شده اگر افزونه ای به همراه قالب موجود باشه که خودش جداگانه تکست دومین فراخوانی میکنه و شما تکست هاشو با این فایل فراخوانی کنید باز هم من دیدم که این مشکل پیش میاد. برای حلش یا فایل ها رو به پوشه جدا انتقال بدید و جدا ترجمه کنید (افزونه و پوسته رو ) یا اینکه فراخوانی ای که توسط پلاگین انجام شده رو حذف کنید و تکست دومین استرینگ هاش رو هم به مال قالب تغیی بدید.

با انجام این کار ها در 98 درصد مواقع مشکلتون حل میشه. البته از تنظیمات ترجمه در poedit هم قافل نشید(منظورم قسمت catalog هست ).

موفق باشید.

آقا من اول صبح نفهمیدم شما دقیقا تو بقیه خط ها چی گفتی :lol: گفتم با خودم چی میگه این بنده خدا من نمیفهمم ... هیچی . یه جا تو قالب یه دکمه بود به نام Read More آقا ما آسفالت شدیم تا اینو پیدا کردیم ... همون بحث افزونه ها بود که گفتی . بعد تازه متوجه اون e_ هم شدم . خلاصه بازم ممنون از بابت راهنماییت .

در مورد تغییر تکست دامین به قالب اگه میشه یه مثال واسم بزنی خیلی ممنونت میشم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. خوشحالم که تونستم کمکی بهتون کنم. مثالش میتونه این باشه :


<?php
// text domaine ghaleb dar in mesal themetextdomain hast
_e('hello' , 'themetextdomain');
// text domaine dar yek afzoone be in soorat hast
_e('ajab' , 'myplugintextdomain');
?>

حالا شما بیا تکست دومین استرینگ های توی افزونه رو به 'themetextdomain' تغییر بده و اون تابع load_plugin_textdomain رو هم از توی افزونه ی اینکلود شده پاک کن تا استرینگ هاش با استرینگ های پوسته یکپارچه بشه.

البته دقت هم داشته باش که فقط زمانی که پوسته درست ترجمه نشده و افزونه هم درش درست اینکلود نشده این روش خوب هست وگرنه خیلی اوقات میتونی اون افزونه ای که توی پوسته هست رو جای دیگه کپی کنی و از پوسته حذف کنی و با poedit فایل زبان پوسته رو آپدیت کنی ( یا یکی جدید بسازی و ترجمه کنی و افزونه رو هم با poedit جداگونه ترجمه کنی بعد بزاریشون کنار هم.

که توی این مورد شما خوشبختانه اصلا مساله به این پیچیدگی نبود.

موفق باشید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه چیز جالبی که الان از حرف های شما فهمیدم اینه که (البته اگه درست متوجه شده باشم )

اگر یه چاهایی که گیر میکنم و چندتا افزونه چند فایل زبان دارن و کار خیلی پیچیده شده .

من بیام به جای تغییر تک تک اونا . برم تکست دامین اونهارو به تکست دامین قالب تغییر بدم . بعد تو فایل زبان خود قالب بیام ترچمه ی اونهارو ارائه کنم ؟!

اگه اینی که من گفتم دقیقا منظور شماست ... این فوق العادست ... مرسی از راهنماییت

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. مطمئن نیستم که ترجمه اونها اگر توی قالب باشه فراخوانی میشه یا نه اما خودتون میتونید تست کنید و ما رو هم مطلع کنید. :D

موفق باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }