Usrapid

پارسی سازی زبان قالب وردپرس

7 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان درود ! باور نمیکنید چقدر خوشحالم که یک انجمن فعال وردپرس رو پیدا کردم ! اون هم IPB که عشق خودمه :D

من برای اولین تجربم . اومدم یک قالب خارجی رو ترجمه کردم به زبان پارسی . حالا با تموم کمی و کسری ها . اما الان مشکلم چیه ؟

ببینید من با نرم افزار POEDIT اومدم فایل زبان پوشه Language قالب خودم رو فارسی کردم . خروجی ازش دوتا فایل گرفتم .

اومدم اونهارو جایگزین فایل Deafult .po پوشه زبان قالبم کردم به نام bg_BG

البته با یه اسم جدا ! دیدم کار نمیکنه . برداشتم اصن فایل های دیفالت رو حذف کردم .

اومدم دیدم سایت فارسی نشد هنوز .

رفتم چیکار کردم ؟ رفتم تو کانفیگ


define('WPLANG','fa_IR'); // by http://wp-persian.com Team
define('WPLANG', 'bg_BG');

این خط دوم رو هم اضافه کردم .گفتم برای اطمینان یه کپی هم از فایل های Po ای که ساختم رو بزارم تو پوشه

wp-content/languages/themes

آقا بازم درست نشد ! به خودم شک کردم گفتم شاید مشکل از فارسی سازیه . برداشتم تو همون کانفیگ.php

خط اول رو به

define('WPLANG', 'bg_BG');

تغییر دادم !

اینجا قالبم فارسی شد و همه چیز درست بود . اما خوب دیگه خود وردپرس خارجی شد .

حالا به نظر شما من کجای کار رو اشتباه رفتم ؟

سپاس

ویرایش شده در توسط Usrapid
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. اگر از وردپرس فارسی استفاده می کنید bg رو کلا از فایل کانفیگ پاک کنید، فقط همون خط fa_IR باید توش باشه . بعد توی قالبتون هم باید فایل زبانتون به همین نام باشه . اگر همه ی این کار ها رو کرده اید اما مشکلی هست نحوه ی ترجمتون مشکل داره اصلا به فایل کانفیگ دست نزنید.

کارایی که میتونید انجام بدید این ها هست : 1 - توی قالب چک کنید ببینید چند نوع تکست دومین هست ، گاهی اوقات وجود دو نوع تکست دومین باعث میشه ترجمه ها فراخوانی نشن . برای این کار میتونید با یک ادیتور متن عبارات مثلا :


__(
_e(

رو سرچ کنید . اگر از 2 نوع یافت شد همه رو به یکی تغییر بدید و فایل زبان رو هم آپدیت کنید. اگر بازهم نشد توی قالب دنبال عبارت textdomain بگردید ببینید چند بار این تابع فراخوانی شده اگر افزونه ای به همراه قالب موجود باشه که خودش جداگانه تکست دومین فراخوانی میکنه و شما تکست هاشو با این فایل فراخوانی کنید باز هم من دیدم که این مشکل پیش میاد. برای حلش یا فایل ها رو به پوشه جدا انتقال بدید و جدا ترجمه کنید (افزونه و پوسته رو ) یا اینکه فراخوانی ای که توسط پلاگین انجام شده رو حذف کنید و تکست دومین استرینگ هاش رو هم به مال قالب تغیی بدید.

با انجام این کار ها در 98 درصد مواقع مشکلتون حل میشه. البته از تنظیمات ترجمه در poedit هم قافل نشید(منظورم قسمت catalog هست ).

موفق باشید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا یعنی خدا پدر و مادرت رو بیامرزه . مشکل چی بود ؟! مشکل همون خط اولی بود که شما فرمودی .

من برداشتم یه فایل زبان یه نام دیگه داده بودم

رفتم تو پوشه تم نام فایل رو به Fa_Ir تغییر دادم دیدم زبان درست شد .

یک دنیا سپاس .

//

در مورد اون بحث تکست دامین ... اون رو دقیقا در کدوم فایل های قالب باید به دنبالش باشم ؟ و بعد از پیدا کردنش دقیقا چه کمکی بهم میکنه رو متوجه نشدم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. اگر از وردپرس فارسی استفاده می کنید bg رو کلا از فایل کانفیگ پاک کنید، فقط همون خط fa_IR باید توش باشه . بعد توی قالبتون هم باید فایل زبانتون به همین نام باشه . اگر همه ی این کار ها رو کرده اید اما مشکلی هست نحوه ی ترجمتون مشکل داره اصلا به فایل کانفیگ دست نزنید.

کارایی که میتونید انجام بدید این ها هست : 1 - توی قالب چک کنید ببینید چند نوع تکست دومین هست ، گاهی اوقات وجود دو نوع تکست دومین باعث میشه ترجمه ها فراخوانی نشن . برای این کار میتونید با یک ادیتور متن عبارات مثلا :


__(
_e(

رو سرچ کنید . اگر از 2 نوع یافت شد همه رو به یکی تغییر بدید و فایل زبان رو هم آپدیت کنید. اگر بازهم نشد توی قالب دنبال عبارت textdomain بگردید ببینید چند بار این تابع فراخوانی شده اگر افزونه ای به همراه قالب موجود باشه که خودش جداگانه تکست دومین فراخوانی میکنه و شما تکست هاشو با این فایل فراخوانی کنید باز هم من دیدم که این مشکل پیش میاد. برای حلش یا فایل ها رو به پوشه جدا انتقال بدید و جدا ترجمه کنید (افزونه و پوسته رو ) یا اینکه فراخوانی ای که توسط پلاگین انجام شده رو حذف کنید و تکست دومین استرینگ هاش رو هم به مال قالب تغیی بدید.

با انجام این کار ها در 98 درصد مواقع مشکلتون حل میشه. البته از تنظیمات ترجمه در poedit هم قافل نشید(منظورم قسمت catalog هست ).

موفق باشید.

آقا من اول صبح نفهمیدم شما دقیقا تو بقیه خط ها چی گفتی :lol: گفتم با خودم چی میگه این بنده خدا من نمیفهمم ... هیچی . یه جا تو قالب یه دکمه بود به نام Read More آقا ما آسفالت شدیم تا اینو پیدا کردیم ... همون بحث افزونه ها بود که گفتی . بعد تازه متوجه اون e_ هم شدم . خلاصه بازم ممنون از بابت راهنماییت .

در مورد تغییر تکست دامین به قالب اگه میشه یه مثال واسم بزنی خیلی ممنونت میشم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. خوشحالم که تونستم کمکی بهتون کنم. مثالش میتونه این باشه :


<?php
// text domaine ghaleb dar in mesal themetextdomain hast
_e('hello' , 'themetextdomain');
// text domaine dar yek afzoone be in soorat hast
_e('ajab' , 'myplugintextdomain');
?>

حالا شما بیا تکست دومین استرینگ های توی افزونه رو به 'themetextdomain' تغییر بده و اون تابع load_plugin_textdomain رو هم از توی افزونه ی اینکلود شده پاک کن تا استرینگ هاش با استرینگ های پوسته یکپارچه بشه.

البته دقت هم داشته باش که فقط زمانی که پوسته درست ترجمه نشده و افزونه هم درش درست اینکلود نشده این روش خوب هست وگرنه خیلی اوقات میتونی اون افزونه ای که توی پوسته هست رو جای دیگه کپی کنی و از پوسته حذف کنی و با poedit فایل زبان پوسته رو آپدیت کنی ( یا یکی جدید بسازی و ترجمه کنی و افزونه رو هم با poedit جداگونه ترجمه کنی بعد بزاریشون کنار هم.

که توی این مورد شما خوشبختانه اصلا مساله به این پیچیدگی نبود.

موفق باشید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه چیز جالبی که الان از حرف های شما فهمیدم اینه که (البته اگه درست متوجه شده باشم )

اگر یه چاهایی که گیر میکنم و چندتا افزونه چند فایل زبان دارن و کار خیلی پیچیده شده .

من بیام به جای تغییر تک تک اونا . برم تکست دامین اونهارو به تکست دامین قالب تغییر بدم . بعد تو فایل زبان خود قالب بیام ترچمه ی اونهارو ارائه کنم ؟!

اگه اینی که من گفتم دقیقا منظور شماست ... این فوق العادست ... مرسی از راهنماییت

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. مطمئن نیستم که ترجمه اونها اگر توی قالب باشه فراخوانی میشه یا نه اما خودتون میتونید تست کنید و ما رو هم مطلع کنید. :D

موفق باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com

       
    • توسط Streetlife
      سلام کارشناسان عزیز و محترم
      دوستان چند روزه هرچی میگردم هیچ چیز مناسبی رو پیدا نمیکنم لطفا کمک بفرمایید.من یک طراح ورد پرسم و میخام واسه یک سایت که بلاگ وردپرس و فروشگاه پرستا شاپ هستش به صورت پاپ اپ یک نظرسنجی رو طراحی کنم که یه سوالی بپرسه و جواب رو بازدیدکننده ها تایپ کنن اما به این صورت که لایو سرچ باشه این فیلد یعنی از بین محصولات که روی دیتا بیس هستند با تایپ یک یا چند حرف ساجست بده لطفااااااااااا راهنمایی بفرمایید
    • توسط amirhosseinganjeh
      سلام دوستان نمیدونم چیکار کردم که عنوان صفحه رو نمایش میده توی همه صفحه ها
      این قسمت ابی رنگو توی عکس اول رو میگم

      تونستم توی صفحاتی که ویرایشگرشون بازه، نمایش عنوان صفحه رو خاموش کنم ولی توی صفحه فروشگاهم نمیتونم نمایشش رو خاموش کنم
       خاموشش هم میکنم باز هم نمایش میده(عکس دوم)
      اگه راه حلی دارید بفرمایید لطفا..