ialireza

نمایش حجم فایل های هاست

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

امروز توی یکی از سایت های دانلود بازی ، دیدم که گوشه ی سایت کل حجم فایل های سایت رو نشون داده (برنامه نویش اون سایت هم یکی از ادمین های اینجاست :) )

یکم سرچ کردم و به نمایش حجم یک فایل تکی با php رسیدم اما اینکه چجوری کل حجم فایل های هاست رو نشون بدی ، نبود :-(

چطور میشه این کاررو انجام داد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

امروز توی یکی از سایت های دانلود بازی ، دیدم که گوشه ی سایت کل حجم فایل های سایت رو نشون داده (برنامه نویش اون سایت هم یکی از ادمین های اینجاست :) )

یکم سرچ کردم و به نمایش حجم یک فایل تکی با php رسیدم اما اینکه چجوری کل حجم فایل های هاست رو نشون بدی ، نبود :-(

چطور میشه این کاررو انجام داد ؟

سلام

نامی, نشانی, آدرسی میدادید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی این سایت : appha.net , بالای سایت ، سمت چپ ، نوشته حجم کل فایل های سایت. من اون رو میخوام :-X

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید با کد زیر حجم محتوای پوشه و زیر پوشه ها را بدست بیارید و حجم فایل‌های سایت از پوشه ای خاص بدست میاد.


<?php
$path = "/آدرس پوشه مورد نظر";

function filesize_recursive($path){ // تابع اول
if(!file_exists($path)) return 0;
if(is_file($path)) return filesize($path);
$ret = 0;
foreach(glob($path."/*") as $fn)
$ret += filesize_recursive($fn);
return $ret;
}

function display_size($size) { // تابع دوم
$sizes = array('B', 'kB', 'MB', 'GB', 'TB', 'PB', 'EB', 'ZB', 'YB');
if ($retstring === null) { $retstring = '%01.2f %s'; }
$lastsizestring = end($sizes);
foreach ($sizes as $sizestring) {
if ($size < 1024) { break; }
if ($sizestring != $lastsizestring) { $size /= 1024; }
}
if ($sizestring == $sizes[0]) { $retstring = '%01d %s'; }
return sprintf($retstring, $size, $sizestring);
}
// نمایش خروجی
echo "Folder {$path} size: ".display_size(filesize_recursive($path))."";
?>

ویرایش شده در توسط سعید
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون حجم کل فایل های سایت نمی تونه مربوط به صفحه ها باشه (426 گیگابایت) این حجم مجموعه فایل های قابل دانلوده و از جمع ببندی تک به تکشون به دست می آد اغلب افزونه های دانلود سنتر این بخش رو دارند

در ضمن از فضای اشغال شده روی هاستتون هم معلومه

ولی اگر وزن صفحاتتون رو می خواهید بدونید سری به

http://www.searchenginegenie.com/tools/getPageSize.php

بزنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون حجم کل فایل های سایت نمی تونه مربوط به صفحه ها باشه (426 گیگابایت) این حجم مجموعه فایل های قابل دانلوده و از جمع ببندی تک به تکشون به دست می آد اغلب افزونه های دانلود سنتر این بخش رو دارند

در ضمن از فضای اشغال شده روی هاستتون هم معلومه

ولی اگر وزن صفحاتتون رو می خواهید بدونید سری به

http://www.searcheng...getPageSize.php

بزنید

خب منم همین رو میخوام . میخوام حجم کل فایل هایی که روی هاست دانلود ام هستش رو نشون بدم. ولی اون سایت از افزونه های دانلود سنتر استفاده نمی کنه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این کد را با حجم دقیقی که خود ویندوز نمایش میده امتحان کردم و درست نمایش داد:


<?
function format_size($size) {
$mod = 1024;
$units = explode(' ','B KB MB GB TB PB');
for ($i = 0; $size > $mod; $i++) {
$size /= $mod;
}
return round($size, 2) . ' ' . $units[$i];
}
$f = 'آدرس شما';
$obj = new COM ( 'scripting.filesystemobject' );
if ( is_object ( $obj ) )
{
$ref = $obj->getfolder ( $f );
echo 'Directory: ' . $f . ' => Size: ' . format_size($ref->size);
$obj = null;
}
else
{
echo 'can not create object';
}
?>

و برای هاست لینوکسی از کد زیر استفاده کنید:


<?
$f = './path/directory';
$io = popen ( '/usr/bin/du -sk ' . $f, 'r' );
$size = fgets ( $io, 4096);
$size = substr ( $size, 0, strpos ( $size, ' ' ) );
pclose ( $io );
echo 'Directory: ' . $f . ' => Size: ' . $size;
?>

ویرایش شده در توسط سعید
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد