ialireza

نمایش حجم فایل های هاست

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

امروز توی یکی از سایت های دانلود بازی ، دیدم که گوشه ی سایت کل حجم فایل های سایت رو نشون داده (برنامه نویش اون سایت هم یکی از ادمین های اینجاست :) )

یکم سرچ کردم و به نمایش حجم یک فایل تکی با php رسیدم اما اینکه چجوری کل حجم فایل های هاست رو نشون بدی ، نبود :-(

چطور میشه این کاررو انجام داد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

امروز توی یکی از سایت های دانلود بازی ، دیدم که گوشه ی سایت کل حجم فایل های سایت رو نشون داده (برنامه نویش اون سایت هم یکی از ادمین های اینجاست :) )

یکم سرچ کردم و به نمایش حجم یک فایل تکی با php رسیدم اما اینکه چجوری کل حجم فایل های هاست رو نشون بدی ، نبود :-(

چطور میشه این کاررو انجام داد ؟

سلام

نامی, نشانی, آدرسی میدادید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی این سایت : appha.net , بالای سایت ، سمت چپ ، نوشته حجم کل فایل های سایت. من اون رو میخوام :-X

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید با کد زیر حجم محتوای پوشه و زیر پوشه ها را بدست بیارید و حجم فایل‌های سایت از پوشه ای خاص بدست میاد.


<?php
$path = "/آدرس پوشه مورد نظر";

function filesize_recursive($path){ // تابع اول
if(!file_exists($path)) return 0;
if(is_file($path)) return filesize($path);
$ret = 0;
foreach(glob($path."/*") as $fn)
$ret += filesize_recursive($fn);
return $ret;
}

function display_size($size) { // تابع دوم
$sizes = array('B', 'kB', 'MB', 'GB', 'TB', 'PB', 'EB', 'ZB', 'YB');
if ($retstring === null) { $retstring = '%01.2f %s'; }
$lastsizestring = end($sizes);
foreach ($sizes as $sizestring) {
if ($size < 1024) { break; }
if ($sizestring != $lastsizestring) { $size /= 1024; }
}
if ($sizestring == $sizes[0]) { $retstring = '%01d %s'; }
return sprintf($retstring, $size, $sizestring);
}
// نمایش خروجی
echo "Folder {$path} size: ".display_size(filesize_recursive($path))."";
?>

ویرایش شده در توسط سعید
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون حجم کل فایل های سایت نمی تونه مربوط به صفحه ها باشه (426 گیگابایت) این حجم مجموعه فایل های قابل دانلوده و از جمع ببندی تک به تکشون به دست می آد اغلب افزونه های دانلود سنتر این بخش رو دارند

در ضمن از فضای اشغال شده روی هاستتون هم معلومه

ولی اگر وزن صفحاتتون رو می خواهید بدونید سری به

http://www.searchenginegenie.com/tools/getPageSize.php

بزنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون حجم کل فایل های سایت نمی تونه مربوط به صفحه ها باشه (426 گیگابایت) این حجم مجموعه فایل های قابل دانلوده و از جمع ببندی تک به تکشون به دست می آد اغلب افزونه های دانلود سنتر این بخش رو دارند

در ضمن از فضای اشغال شده روی هاستتون هم معلومه

ولی اگر وزن صفحاتتون رو می خواهید بدونید سری به

http://www.searcheng...getPageSize.php

بزنید

خب منم همین رو میخوام . میخوام حجم کل فایل هایی که روی هاست دانلود ام هستش رو نشون بدم. ولی اون سایت از افزونه های دانلود سنتر استفاده نمی کنه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این کد را با حجم دقیقی که خود ویندوز نمایش میده امتحان کردم و درست نمایش داد:


<?
function format_size($size) {
$mod = 1024;
$units = explode(' ','B KB MB GB TB PB');
for ($i = 0; $size > $mod; $i++) {
$size /= $mod;
}
return round($size, 2) . ' ' . $units[$i];
}
$f = 'آدرس شما';
$obj = new COM ( 'scripting.filesystemobject' );
if ( is_object ( $obj ) )
{
$ref = $obj->getfolder ( $f );
echo 'Directory: ' . $f . ' => Size: ' . format_size($ref->size);
$obj = null;
}
else
{
echo 'can not create object';
}
?>

و برای هاست لینوکسی از کد زیر استفاده کنید:


<?
$f = './path/directory';
$io = popen ( '/usr/bin/du -sk ' . $f, 'r' );
$size = fgets ( $io, 4096);
$size = substr ( $size, 0, strpos ( $size, ' ' ) );
pclose ( $io );
echo 'Directory: ' . $f . ' => Size: ' . $size;
?>

ویرایش شده در توسط سعید
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir