6 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و عرض خسته نباشید.

میخواستم یه فرم بسازم که یه اینپوت تکست و یه اینپوت color picker داشته باشه.

از 2 تا متود استفاده کردم.

توی متد اوّلی به کد PHP من <p> اضافه میکرد که باعث خرابی کدم میشد

با متد دومی هم اگه بخوام پیش برم برای یه همچین کد طولانی باید 5-6 ساعت وقت بذارم تا کامل بشه

کد مدّ نظر من یه چیزی شبیه به اینه:

<!-- You can get more Scripts From: http://WwW.naslno.CoM -->
<style type="text/css">
<!--
.spanstyle { position:absolute; visibility:visible; top:-50px; font-size:15pt; font-family:Verdana; font-weight:bold; color:#cc0000;
}
BODY {
width:100%;overflow-x:hidden;overflow-y:scroll;
}
-->
</style>
<script language="Javascript1.2">
<!--
var x,y
var kern=20
var flag=0
var message="test test test"
message=message.split("")
var xpos=new Array()
for (i=0;i<message.length;i++) {
xpos[i]=-50
}
var ypos=new Array()
for (i=0;i<message.length;i++) {
ypos[i]=-50
}
function handlerMM(e){
x = (e) ? e.pageX : document.body.scrollLeft+event.clientX
y = (e) ? e.pageY : document.body.scrollTop+event.clientY
flag=1
}
function makebanner() {
if (flag==1) {
for (i=message.length-1; i>=1; i--) {
xpos[i]=xpos[i-1]+kern
ypos[i]=ypos[i-1]
}
xpos[0]=x+kern
ypos[0]=y
for (i=0; i<message.length; i++) {
if (document.getElementById) {
var thisspan =
document.getElementById("span"+i).style
} else {
var thisspan =
eval((document.layers)?"document.span"+i:"span"+(i)+".style")
}
if (thisspan.posLeft) {
thisspan.posLeft=xpos[i]
thisspan.posTop=ypos[i]
}
if (!thisspan.posLeft) {
thisspan.left=xpos[i]
thisspan.top=ypos[i]
}
}
}
var timer=setTimeout("makebanner()",30)
}
window.onload=makebanner;
//-->
</script>
<script language="Javascript1.2">
<!--
for (i=0;i<message.length;i++) {
document.write("<span id='span"+i+"' class='spanstyle'>")
document.write(message[i])
document.write("</span>")
}
if (document.layers){
document.captureEvents(Event.MOUSEMOVE);
}
document.onmousemove = handlerMM;
//-->
</script>
<p align="center">
<a href="http://naslno.com" title="کد های زیباسازی سایت نسل نو" target="_blank" rel="nofollow" >دریافت کد حرکت متن به دنبال موس </a>
<!-- You can get more Scripts From: http://WwW.naslno.CoM -->

خیلی ممنون میشم بگید که چجوری باید این رو توی اون فرم با اون اینپوت ها بذارم

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که از سئوالتون سر در نیاورد

اینکه به php تگ p اضافه می کرد رو اصلا درک نکردم

متد هم که اصولا به نحوه ی ارسال می گند و ما چند تا متد بیشتر نداریم که دو متد GET و POST مربوط به ارسال فرمند

کدهای بالا هم ربطی به color picker نداشتند

برای احضار color picker از تایپ color استفاده کنید

[/size]
<input type="color">

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
من که از سئوالتون سر در نیاورد اینکه به php تگ p اضافه می کرد رو اصلا درک نکردم متد هم که اصولا به نحوه ی ارسال می گند و ما چند تا متد بیشتر نداریم که دو متد GET و POST مربوط به ارسال فرمند کدهای بالا هم ربطی به color picker نداشتند برای احضار color picker از تایپ color استفاده کنید
[/size]  

Color picker رو برای قسمت اوّلش میخوام یعنی اینجا:

color:#cc0000;

نمونه آنلاین این فرم:

http://avazak.ir/%DA%A9%D8%AF-%D8%AD%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B3/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جایی کهمی گید رو من پیدا نکردم ولی به هر حال کد colorpicker ورژن html5 رو عرض کردم الان مشکلتون چیه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اوّل یه معذرت که توی پست اوّل اشتباه منظورم رو گفتم ، منظورم از متود ، روش بود

من الآن میخوام یه فرم مثل اون درست کنم.

امّا نمیدونم چجوری باید اینکار رو بکنم.

چون 2 مدل فرمی که یاد داشتم درست کنم که یه متن رو وارد متن دیگه بکنه

(برای مثال کاربر یه تکستی رو بده و اون تکست وارد نوشته ی از پیش تعیین شده بشه)

مثلاً کاربر مینویسه google و نوشته تبدیل میشه به : www.google.com

حالا میخوام همین کار رو برای اون کد PHP بالا درست کنم.

امّا با یه نوع فرمی که درست کردم کد رو خراب میکرد ، یعنی بهش پاراگراف خودکار <p> میداد.

و یه نوع فرم دیگه هم که سعی کردم درست کنم، نمیشد باهاش کد های PHP رو تبدیل کرد.

نمونه ی آنلاین فرمی که میخوام درست کنم:

http://avazak.ir/%DA%A9%D8%AF-%D8%AD%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B3/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط m2sali
      چطور میتونم در وردپرس یوزر کاربری که لاگین کرده رو با متد پست به یه صفحه asp ارسال کنم.

      من میخوام یه لینک تو سایت وردپرسی یه لینک بذارم که کاربر که کلیک کرد ، اول چک کنه که لاگین کرده یا نه ، اگه لاگین نکرده اول مجبور باشه لاگین کنه و بعد از لاگین نام کاربریش از طریق متد پست به یه لینک خارجی ارسال بشه.
    • توسط cloudgamer
      سلام خدمت همه ی دوستان.
      دنبال چند تابع هستم که بتونه تو موارد زیر کمکم کنه.
      1-نمایش تعداد تمام پست های منتشر شده (فقط تعدادشون)
      2-نمایش تمام کاربران (فقط تعدادشون)
      3-نمایش تعداد تمام نظرات (فقط تعدادشون)
    • توسط behnazi1995
      با سلام 
      من تا جای ممکن سعی میکنم سوالم رو واضح بنویسم ولی اگر نیازی به توضیح بیشتر بود در خدمتم:
      من با php یک فرم چندمرحله ای نوشتم و ابن کد رو به قالبم وصل کردم و از طریق یکی از گزینه های منو میتونم اجراش کنم.
      حالا میخوام برای بخش ورود به سایتم از یک پلاگین استفاده کنم (که هر کاربر پنل کاربری داشته باشه) 
      سوالم اینه که چطور کدهای php خودم رو به پلاگین وصل کنم؟
      یعنی کاربر از طریق فرم های من ثبت نام کنه بعد از آخرین مرحله اش وارد حساب کاربریش بشه که همین پلاگین آماده اس.
    • توسط behnazi1995
      سلام دوستان با php یک کد برای قسمت ورود کاربرانم نوشتم که چون با فرم های لاگین عادی فرق میکنه نمی خوام از پلاگین استفاده کنم.
      سوال من اینه که این فایل های مربوط به  php رو کدوم قسمت هاستم یا فایل های وردپرسم باید قرار بدم که بتونم اجراشون کنم.(سایت با وردپرس راه اندازی شده از قبل فقط این قسمتی که من با php نوشتم رو میخوام بهش اضافه کنم.)
      یکم مبتدی هستم ممنون میشم با جزئیات توضیح بدین.
      و اینکه کل پروژه شامل 10 تا 20 فایل با پسوند php است و چند تا فولدر برای قسمت های مختلف مثل فونت و استایل و غیره.