Rasoul

پربازدید ترین مطالب دسته خاص

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام چطور میتونم این کارو بدون پلاگین نمایش بدم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام . ژنراتور کوئری ساز رو استفاده کنید . لینکش در بالای فروم هست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من یکمی قاطی کردم با این

الان کجا باید بگم پر بازدید ترین های یه دسته خاصو نمایش بده ؟ فقط مطالب دسته خاصو داره !!


<?php
$custom_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'cat' =>'1',
'posts_per_page' =>'10',

'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
?>


<?php if($custom_query->have_posts()) :
while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post();?>

الان چجوری چیکار کنم پر بازدیدترین هارو بیاره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان کسی هست یه راهنمایی کنه الان گیر اینم :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول باید برای بازدیدها متا بسازید وردپرس که خودش تشخیص نمی ده پر بازدیدترین ها کدومه

در فایل sdingle.php

این کدها را می گذارید


<?php
if(empty(get_post_meta($post->ID, 'views', true))) {
add_post_meta($post->ID, 'views', 0);
$views = 0;
}
else {
$views = get_post_meta($post->ID, 'views', true);
}

$views += 1;
update_post_meta($post->ID, 'views', $views);
?>

و بعدش کوئریتون رو اینجوری اصلاح کنید


<?php
$custom_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'meta_name' => 'views',
'order' =>'DESC',
'orderby' =>'meta_value',
'cat' =>'1',
'posts_per_page' =>'10',

'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
?>

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون آقای فخار ولی درست نشد

اون کد بالا رو کجای

single.php باید بزارم.

من اون کد را نزاشتم تو

single.php بازم این کار میکنه اما پر بازدیدترین هارو نشون نمیده چون پستی که تازه ارسال کردمم میاره انگار اخرین مطالب را میاره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی زمینه دلخواه رو نساختید کوئری ازش صرف نظر می کنه و از دسته بندی یک که بهش معرفی کردید ملب رو چاپ می کنه

برای تست گرفتن لازمه که تمام کاری که گفته شد را انجام بدید

کد را بگذارید قبل از

[/size]
<?php the_content();?>

فقط خواهشا نگید که در single.php این تابع رو ندارید چون توی هفته ی گذشته حداقل سی بار توضیح دادم که اگر داخل single.php نبود کجاست

اگر تابع نبود این آموزش رو بخونید جاش رو پیدا می کنید

[sharedmedia=tutorials:tutorials:658]

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست شد :wub: مرسی آقای فخار یه دونه باشید for_mr_imanfakhar.gif نه تابع را پیدا کردم smile_3_.gif

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر