shikfun

افزودن منو موضوعات خاص به قالب

6 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

تازگیا یه قالب گذاشتم رو سایت ولی در ستون سمت راستش مطالب جالب (تصادفی) به نمایش در میاد!

میخواستم ببینم کسی میتونه بجای موضوعات تصادفی مطالبی رو با موضوع خاص (آی دی دسته ) براش تعریف کنه؟

این سایت منه http://www.shikfun.ir/

و این هم سایت نمونه که این کار رو کردن : http://parsrooz.com/

خیلی ممنون میشم کمکم کنید! بنده کد قسمت rihgt-side.php رو اینجا قرار میدم امیدوارم کمکم کنید

کد:


<!-- Special Side -->

<div id="special-side">
<h3 class="title" id="special">اختصاصی ما</h3>
<div id="special-content">
<?php query_posts('showposts=12&orderby=rand'); while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="special-part"><?php the_post_thumbnail('special'); ?><br/><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></div>
<div class="special-divider"></div>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
</div>
<a href="<?php echo get_category_link(78); ?>" class="box-archive sa" style="width:120px;">آرشیو اختصاصی ما</a>
<div class="clr"></div></div>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقعا کسی نیست یه ویرایش ساده رو انجام بده؟ :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود.

لطفا قوانین را مطالعه نمایید آپدیت تاپیک هر 24 ساعت باید صورت گیرد.

از ژنراتور کوئری ساز استفاده نمایید و مطالب دسته خاص(دسته مورد نظر )را فراخوانی نمایید.

به این صورت :


<?php
$custom_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'cat' =>'5',
'posts_per_page' =>'10',

'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
?>
<!-- Special Side -->
<div id="special-side">
<h3 class="title" id="special">اختصاصی ما</h3>
<div id="special-content">
<?php if($custom_query->have_posts()) : while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post(); ?>
<div class="special-part"><?php the_post_thumbnail('special'); ?><br/><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></div>
<div class="special-divider"></div>
<?php endwhile;endif;?>
<?php wp_reset_query(); ?>
</div>
<a href="<?php echo get_category_link(78); ?>" class="box-archive sa" style="width:120px;">آرشیو اختصاصی ما</a>
<div class="clr"></div></div>
</div>

در کد فوق 10 مطلب دسته آیدی 5 نماش داده می شود.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام! این ژنراتور که میگین طرز استفادش رو بلد نیستم ممنون میشم شما برام انجام بدین! فک نکنم براتون سخت باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام! این ژنراتور که میگین طرز استفادش رو بلد نیستم ممنون میشم شما برام انجام بدین! فک نکنم براتون سخت باشه

در پست قبل کد شما ویرایش شده است با کوئری مورد نظر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید سایت رو ببینید! کلا حذف شد پست ها http://www.shikfun.ir/

ممنون درست شد

:wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم