6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت اساتید.

سوال خیلی مهمی دارم از کسانی که میتونن پاسخ بدن خاهش میکنم دریغ نکنن.

من با افزونه types یک taxonomy جدید ساختم. همه چی هم خوب و خوش هستش و مشکلی پیش نیومده. اما مسئله ای که پیش اومده اینه که، من نمیدونم چطور میتونم برای پست های که ارسال میکنم taxonomy مرتبط با اون رو نشون بدم. مثلا موردی که من روش کار میکنم، کتاب هست. توی کتاب میخام ژانر کتاب رو با این دسته بندی جدید مشخص کنم. بعد میخام تو هر پست نشون بدم که این کتاب تو چه ژانری هست. حالا باید چه کدی رو در قالب بگذارم که این دسته رو نشون بده.

مثلا کد خود دسته بندی استاندارد وردپرس the_catagory(); هست(اگر اشتباه نکرده باشم.) حالا میخام بدونم برای این دسته بندی های سفارشی که خودمون میسازیم باید از چه کدی برای نشون دادنشون استفاده کنیم ؟؟؟

ممنون میشم پاسخ بدید.

اگر هم جاییش رو بد گفتم و گنگ هست، بفرمایید تا اصلاح کنم.

با تشکر./

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

taxonomy چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

taxonomy برای دسته بندی های اضافه در وردپرس استفاده میشه.

------------------------------------------------------------------------------------

از اساتید کسی نیست جواب منو بده ؟؟؟ :|

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون از لطف شما.

اما مسئله من کمی متفاوت هست. اگر لطف کنید اندکی وقت بزارید فکر کنم خیلی بهتر میتونید کمک کنید.

1. این تاکسونومی، رو من میخام توی خود پست های اصلی سایت نشون بدم. یعنی تو فایل single.php ، وقتی خود پست نشون داده میشه این دسته بندی های جدید هم نشون داده بشه.

2. من این تاکسونومی رو با افزونه types ساختم و از نحوه عملکردش به طور صحیحی اطلاع ندارم.

اگر لطف کنید بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لینکهایی که می دند رو به صورت کامل بخونید

نویسنده زحمت نوشتنش رو کشیده دیگه فکر نکنم خوندنش خیلی مشکل باشه


<?php echo get_the_term_list( $post->ID, 'lncat', '', ', ', '' ); ?>

از لینک دوم جناب پارسا

بجای lncat نام تاکسونامیتون رو بگذارید و داخل حلقه استفاده کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم اینه من اخیرا کار روی یک قالبی رو شروع کردم که خب سایت سازنده اش اونو میفروخت ولی من توی یک سایت ایرانی اونو به صورت رایگان گرفتم. فک کنم یه جورایی کرکش کردن
      مشکلی که الان دارم اینه که توی کد سایتم اسم اون سایت فارسی دائما دیده میشه. متاسفانه به خاطر قوانین انجمن نمیتونم نه اسم قالب رو بیارم نه اسم سایت فارسی رو.
      حالا من برای مثال اسم اون سایت فارسی رو میگم "فلان پرس". مثلا اگه توی inspect به فونت متن هام نگاه می کنم اسم فونت رو نوشته "folanpress b Yekan"
      از این موارد بسیار توی قالبم هست و هر روز دارم تو جاهای بیشتر اسمشون رو میبینم.
      چجوری می تونم این اسم رو حذف کنم یا به نظرتون اصلا قالبم رو عوض کنم؟
      این مسئله رو برای چی اون سایت فارسی انجام داده روی Rank سایت خودش تاثیر داره؟
       
    • توسط mehran60
      سلام
      کدهای جاوا اسکریپت را در فانکشن اضافه کردم ولی کار نمی کنه
      کسی می تونه کمک کنه
      ممنون
      function.php
      // javascript if( !function_exists( "wp_bootstrap_theme_js" ) ) { function wp_bootstrap_theme_js(){ if ( !is_admin() ){ if ( is_singular() AND comments_open() AND ( get_option( 'thread_comments' ) == 1) ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); } // This is the full Bootstrap js distribution file. If you only use a few components that require the js files consider loading them individually instead wp_enqueue_script( 'script1', get_template_directory_uri() . '/contrib/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script2', get_template_directory_uri() . '/contrib/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script3', get_template_directory_uri() . '/contrib/quill.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script4', get_template_directory_uri() . '/contrib/to-markdown.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script5', get_template_directory_uri() . '/contrib/perfect-scrollbar.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script6', get_template_directory_uri() . '/contrib/common.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script7', get_template_directory_uri() . '/contrib/vjsplayer-mp4.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script8', get_template_directory_uri() . '/contrib/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script9', get_template_directory_uri() . '/js/angular.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script10', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script11', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script12', get_template_directory_uri() . '/js/common.min', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script13', get_template_directory_uri() . '/js/common_pre.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script14', get_template_directory_uri() . '/js/doc.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script15', get_template_directory_uri() . '/js/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script16', get_template_directory_uri() . '/v/jquery-1.11.3.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script17', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-3.3.1.slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script18', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script19', get_template_directory_uri() . '/js/popper.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script20', get_template_directory_uri() . '/js/quickpager.jquery.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script21', get_template_directory_uri() . '/js/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); } } add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'wp_bootstrap_theme_js' ); البته به شلوغی اش توجه نکنید در حال تسته!
      ممنون
    • توسط mehran60
      سلام
      یه مشکلی پیدا کردم وقتی روی لینک پست ها کلیک می کنم همون صفحه اول رو نشون میده
      مثلا وقتی روی این لینک میزنم 
      http://localhost/tamashaw/carmen-jorda/
      همین لینک در ادرس تایپ میشه ولی در همون صفحه اول میمونه!
    • توسط AhmadNet
      سلام دوستان
      آیا افزونه ایی برای حذف سایدبار از صفحات خاص وجود دارد؟ نمی خواهم سایدبار بطور کامل حذف گردد.