dangmiong

مشکل امتیاز دادن در wp-post ratig

21 پست در این موضوع قرار دارد

درود دوستان.من بعد از نصب افزونه wp-post rating اون رو توی قالب قرار دادم ولی متاسفانه امتیاز نمیده! اینم برای نمونه یه پست:

http://nikmobile.ir/chibi-battle-air-war-android/

زیرعکس ها سمت راست هستش.

لطفا اگه کسی اطلاع داره چطور مشکلو حل کنم بگه.ممنون :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بررسی کنید تابع wp_head در بخش head فایل header باشد


<?php wp_head() ?>

و همچنین تابع wp_footer قبل از تگش بسته body

</body> در فوتر footer.php

<?php wp_footer(); ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هردو وجود داره فقط مال فوتر اینطوریاس:

<?php foo(); wp_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه قابلیت ستاره دار کردن توی گوگل رو داره براهمین استفاده میخاستم بکنم :( دیگه کسی بلد نیس؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از این افزونه استفاده کن بهتره به نظرم

https://wordpress.or...ng/screenshots/

از اینم استفاده کردم باز امتیاز نمیده ! تو پست ها ببینید! نمیدونم چرا همشون با سایت من سازگار نیستن !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کدش رو میذارید داخل حلقه وردپرس آیا ؟ یا منتظر هستید تا خودش ظاهر بشه ؟

من خودم از این افزونه استفاده میکنم هیچ مشکلی هم ندارم باهاش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با پوسته پیشفرض تست کنید

در حال حاضر که در سایت دیده نمیشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از توی تنظیمات افزونه یه تیک داره در مورد اینکه فقط کاربران عضو شده بتونن نظرسنجی کنن اون رو تست کنید.

اگه اون نبود برید دنبال اون گزینه بگردید که توی هم نوشته ها ، هم برگه ها بشه نظرسنجی کرد.

بازدید هاتونم درست کنید.

موفّق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز شما کد افزونه رو توی کدوم بهش از قالب قرار میدی؟

من توی سورس کنار تاریخ و اطلاعات پست رو بررسی کردم ظاهرا هیچی اضافه نشده.

شما دقیقا کد رو کجا گذاشتید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه الان برداشتم وگرنه قبلش توی single.php بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود.یکی از عوامل ایراد می تونه از تداخل جی کوئری ها باشه

در هدر این کد رو پاک کنید و افزونه رو مجدد تست کنید


<script src="http://nikmobile.ir/wp-content/themes/nikmobile/files/jquery.min.js"></script>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی از شما درست شد :D فقط برداشتن این کد به بخشای دیگه اسیب نمیزنه؟

باز خراب شد :( یه پست امتیازداد بعد دوباره خراب شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مگه ساییتون این نیست؟ http://nikmobile.ir/ .من چیزی نمی بینم برای امتیاز دهی و کد بالا که گفتم هنوز هست.کد بالا رو حذف کنید و به جاش کد زیر رو بذارید :


<script>
var $ = jQuery.noConflict();
</script>

افزونه هم مجدد فعال کنید.مشکلی نباید داشته باشه و مشکلی هم به وجود نمیاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخش امتیاز دهی در سایتتون دیده نشد افزونه رو غیرفعال کرده اید؟

بنده از افزونه kk star استفاده میکنم توی گوگل هم ستاره دار میشه ("سئو چیست" رو سرچ کنید)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخش امتیاز دهی در سایتتون دیده نشد افزونه رو غیرفعال کرده اید؟

بنده از افزونه kk star استفاده میکنم توی گوگل هم ستاره دار میشه ("سئو چیست" رو سرچ کنید)

اره غیرفعالش کردم.خب منم از kk استفاده میکردم قبل این ولی بعد دوهفته ستاره دار نشد.ممکنه عکس از تنظیمات این افزونه تو سایتتون بدین؟

مگه ساییتون این نیست؟ http://nikmobile.ir/ .من چیزی نمی بینم برای امتیاز دهی و کد بالا که گفتم هنوز هست.کد بالا رو حذف کنید و به جاش کد زیر رو بذارید :


<script>
var $ = jQuery.noConflict();
</script>

افزونه هم مجدد فعال کنید.مشکلی نباید داشته باشه و مشکلی هم به وجود نمیاد

کردم باز فایده نداشت :( الان تو سایت فعاله.هستش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تنظیمات زیاد داره ولی بخش مهمش اینه که

Google Rich Snippets

فعال باشه (این گزینه مربوط به ستاره دار کردن هست)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی مجبور شدم همون kk رو نصب کنم :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان افزونه داره درست عمل میکنه

https://www.google.com/webmasters/tools/richsnippets?q=http%3A%2F%2Fnikmobile.ir%2Fbeach-buggy-racing-android%2F

همینطور فعال بذاریدش تا گوگل تصمیم بگیره نتایج سایت شما را ستاره دار کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت شما در نتایج جستجو ستاره دار شد تبریک میگم :)

https://www.google.com/search?q=site%3Ahttp%3A%2F%2Fnikmobile.ir%2F&pws=0

موفق و پایدار باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.
    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//