dangmiong

مشکل امتیاز دادن در wp-post ratig

21 پست در این موضوع قرار دارد

درود دوستان.من بعد از نصب افزونه wp-post rating اون رو توی قالب قرار دادم ولی متاسفانه امتیاز نمیده! اینم برای نمونه یه پست:

http://nikmobile.ir/chibi-battle-air-war-android/

زیرعکس ها سمت راست هستش.

لطفا اگه کسی اطلاع داره چطور مشکلو حل کنم بگه.ممنون :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بررسی کنید تابع wp_head در بخش head فایل header باشد


<?php wp_head() ?>

و همچنین تابع wp_footer قبل از تگش بسته body

</body> در فوتر footer.php

<?php wp_footer(); ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هردو وجود داره فقط مال فوتر اینطوریاس:

<?php foo(); wp_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه قابلیت ستاره دار کردن توی گوگل رو داره براهمین استفاده میخاستم بکنم :( دیگه کسی بلد نیس؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از این افزونه استفاده کن بهتره به نظرم

https://wordpress.or...ng/screenshots/

از اینم استفاده کردم باز امتیاز نمیده ! تو پست ها ببینید! نمیدونم چرا همشون با سایت من سازگار نیستن !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کدش رو میذارید داخل حلقه وردپرس آیا ؟ یا منتظر هستید تا خودش ظاهر بشه ؟

من خودم از این افزونه استفاده میکنم هیچ مشکلی هم ندارم باهاش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با پوسته پیشفرض تست کنید

در حال حاضر که در سایت دیده نمیشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از توی تنظیمات افزونه یه تیک داره در مورد اینکه فقط کاربران عضو شده بتونن نظرسنجی کنن اون رو تست کنید.

اگه اون نبود برید دنبال اون گزینه بگردید که توی هم نوشته ها ، هم برگه ها بشه نظرسنجی کرد.

بازدید هاتونم درست کنید.

موفّق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز شما کد افزونه رو توی کدوم بهش از قالب قرار میدی؟

من توی سورس کنار تاریخ و اطلاعات پست رو بررسی کردم ظاهرا هیچی اضافه نشده.

شما دقیقا کد رو کجا گذاشتید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه الان برداشتم وگرنه قبلش توی single.php بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود.یکی از عوامل ایراد می تونه از تداخل جی کوئری ها باشه

در هدر این کد رو پاک کنید و افزونه رو مجدد تست کنید


<script src="http://nikmobile.ir/wp-content/themes/nikmobile/files/jquery.min.js"></script>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی از شما درست شد :D فقط برداشتن این کد به بخشای دیگه اسیب نمیزنه؟

باز خراب شد :( یه پست امتیازداد بعد دوباره خراب شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مگه ساییتون این نیست؟ http://nikmobile.ir/ .من چیزی نمی بینم برای امتیاز دهی و کد بالا که گفتم هنوز هست.کد بالا رو حذف کنید و به جاش کد زیر رو بذارید :


<script>
var $ = jQuery.noConflict();
</script>

افزونه هم مجدد فعال کنید.مشکلی نباید داشته باشه و مشکلی هم به وجود نمیاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخش امتیاز دهی در سایتتون دیده نشد افزونه رو غیرفعال کرده اید؟

بنده از افزونه kk star استفاده میکنم توی گوگل هم ستاره دار میشه ("سئو چیست" رو سرچ کنید)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخش امتیاز دهی در سایتتون دیده نشد افزونه رو غیرفعال کرده اید؟

بنده از افزونه kk star استفاده میکنم توی گوگل هم ستاره دار میشه ("سئو چیست" رو سرچ کنید)

اره غیرفعالش کردم.خب منم از kk استفاده میکردم قبل این ولی بعد دوهفته ستاره دار نشد.ممکنه عکس از تنظیمات این افزونه تو سایتتون بدین؟

مگه ساییتون این نیست؟ http://nikmobile.ir/ .من چیزی نمی بینم برای امتیاز دهی و کد بالا که گفتم هنوز هست.کد بالا رو حذف کنید و به جاش کد زیر رو بذارید :


<script>
var $ = jQuery.noConflict();
</script>

افزونه هم مجدد فعال کنید.مشکلی نباید داشته باشه و مشکلی هم به وجود نمیاد

کردم باز فایده نداشت :( الان تو سایت فعاله.هستش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تنظیمات زیاد داره ولی بخش مهمش اینه که

Google Rich Snippets

فعال باشه (این گزینه مربوط به ستاره دار کردن هست)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی مجبور شدم همون kk رو نصب کنم :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان افزونه داره درست عمل میکنه

https://www.google.com/webmasters/tools/richsnippets?q=http%3A%2F%2Fnikmobile.ir%2Fbeach-buggy-racing-android%2F

همینطور فعال بذاریدش تا گوگل تصمیم بگیره نتایج سایت شما را ستاره دار کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت شما در نتایج جستجو ستاره دار شد تبریک میگم :)

https://www.google.com/search?q=site%3Ahttp%3A%2F%2Fnikmobile.ir%2F&pws=0

موفق و پایدار باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟
    • توسط Saeed Fard
      سلام خدمت دوستان عزیز وردپرسی
      در جهت ادامه‌ی فعالیت‌های وردپرس‌پارسی و حمایت از ما لطف کنید در شبکه‌های اجتماعی نظیر توییتر و فیس‌بوک ثبت‌نام و اکانت سایت وردپرس‌پارسی رو دنبال کنید و بپسندید .
      لینک اکانت‌ها
      پیشاپیش متشکریم
       
      آپدیت:
      از طریق این لینک می‌تونید مشترک کانال ما در تلگرام بشید : https://telegram.me/wp_parsi
      همینطور یک گروه پرسش و پاسخ وابسته به وردپرس پارسی وجود داره که از طریق لینک : https://telegram.me/joinchat/A13hoTxtDQ2xRKdwuDeuVA