shakala

چند صفحه بندی در یک صفحه / گزاشتن برچسب بر روی تصویر شاخص

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان من صفحه بندی سایتم رو با استفاده از افزونه pagenavi انجام دادم

اگه سایت منو ببینید famovie.ir

تو سایت 4 تا تب وجود داره تو تب اول همه ی مطالب نشان داده میشه تو تب بدی فقط فیلم بعدی فقط سریال و ...

صفحه بندی درست کار میکنه اما یه مشکلی هست من تو قسمت سریال ها زیر 15 تا سریال دارم و اگه بزنی صفحه 2 فیلم ها میره به صفحه 2 اما چون قسمت سریال ها یا انیمیشن ها صفحه 2 نداره برای همون اونجا هیچ مطلبی نشان داده نمیشه :huh:

من برای این مشکل چکار باید کنم؟

مثلا نمیشه کاری کرد که اگه کاربر تو صفحه 10 بود و قسمت سریال ها فقط 2 تا صفحه داشت به جای این که صفحه خالی نشان بده در قسمت سریال ها بیاد و صفحه 2 سریال ها رو نشان بده؟

یا این که برای هر قسمت یه صفحه بندی جدا ساخت و مثلا وقتی تب سریال انتخاب شده بود بیاد و صفحه بندی قسمت سریال ها رو پایین صفحه نشان بده؟

یه سوال دیگه هم هست اینو اگه خیلی کارش طولانی و سخنه نمیخواد

نمیشه فقط تو صفحه اصلی سایت (صفحه اصلی حتما) یا صفحه دسته ها ( هر صفحه ای جز صفحه ادامه مطلب)

روی تصویر شاخص یه عکس دیگه قرار بگیره مثلا اگه دسته بهترین فیلم انتخاب شده بود این عکس روش قرار بگیره ( گوشه سمت چپ)

icon_best.png و عکس های دیگه ای مثل درخواست کاربران یا مثلا برای دسته سریال ها اگه کمتر از یک هفته از تاریخ انتشارش گزشته بود ( فکر کنم این یه خورده سخته) روی عکسش برچسب new قرار بگیره

فکر کنم منظور منو فهمیده باشید

خیلی ممنون میشم کمکم کنید

در مورد سوال دومم هم من اصلا نمیدونسم تو گوگل برای این کار باید چی سرچ کنم ( اسم خاصی داره؟ این که یه عکس بزاری روی عکس اصلی؟ منظورم واترمارک نیستا)

ممنون

راستی اینو بگم من طراح قالب نیستماا یه خورده زیر دیپلوم توضیح بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون اما هر دو به درد من نخورد

1_ من میخوام با افزونه pagenavi ٌفحه بندی بشه و این اموزش اصلا ربطی به اینی که من میخواستم نداشت

2_ اگه پست منو خوانده باشید گفتم watermark نمیخوام این روش واترمارک دو تا عکس رو با هم ترکیب میکنه من میخوام یه عکس رو روی اون یکی نشان بده و هر وقت خواستی اون عکس رو از روی عکس اصلی بر داری

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

2-با css یک کلاس بسازید و یهش background بدید و به تصویر شاخص خودتون اون کلاس اضافه کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

:(

گفتم زیر دیپلوم هاا کلاس به بکگراند دیگه چیه؟

بعد میخوام اونایی که دسته ی بهترین فیلم رو دارن این عکس روشون نشان داده بشه ها

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا کسی کمک نمیکنه؟ دست اقای black-sky درد نکنه :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر