• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
مرتضی نظری

نمایش ندادن عنوان های فارسی

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان،ببخشید من چند تا پوسته دارم که فارسی و راستچینشون میخوام بکنم.اما متاسفانه در بعضی ها عنوان های فارسی(از نوشته گرفته تا ساید بار و فهرست و فوتر و...) رو نشون نمیده.اول فکر کردم که بخاطر utf 8 نبودن فایل ها هست،اونارو به utf 8 تغییر دادم،اما بازم تغییر نکرد،بعدش فکر کردم که بخاطر فونت هاش هست،فونت هارو هم تغییر دادم به تاهوما اما بازم خوب نشد.

نکته ای که وجود داره:همون لحظه اول که لود میشه برای یک لحظه عناوین ظاهر شده (سالم و با فونت تاهوما) و سپس دوباره مخفی و میشه...

هرچی فکر میکنم نمیتونم متوجه بشم این چرا اینجوریه... در ضمن توی جستجویی که تو کد هاش داشتم متوجه شدم که چندین خط کد شده وجود داره که با eval شروع شده.

نمونش :

eval(str_rot13('shapgvba purpx_urnqre(){vs(!(shapgvba_rkvfgf("purpx_shapgvbaf")&&shapgvba_rkvfgf("purpx_s_sbbgre"))){rpub(\'Guvf gurzr vf eryrnfrq haqre perngvir pbzzbaf yvprapr, nyy yvaxf va gur sbbgre fubhyq erznva vagnpg\');qvr;}}'));

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اسم پوسته چی هست؟

اون رشته که گزاشتید هم بنظر نمیرسه ربطی به مشکل داشته باشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم پوسته ها اینا هستن که همه رو از سایت "www.simplewpthemes.com " دانلود کردم.

WhitePortfolio

secretmagazine

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره خود ناکسشه!!! :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید بیا راست به چپ مشکل داره لایه هایی که مخفی می شند رو ltr کنید و درونشون یک لایه ی جدید باز کنید و rtl کنید تست کنید

یا در استایل دنبال

text-indent

بگردید و حذفش کنید (تغییرات را ببینید گاهی باید با عددش بازی کنید تا تنظیم بشه)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقای فخار ممنون از وقتتون،گفتم که برای یک لحظه میاد بالا ولی درجا مخفی میشه.الان سعی میکنم عکس بزارم...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا اگر اول درسته لود که تکمیل میشه متنا فرط میشن و بیشتر عناوبن هستش مال cufon هستش یه فایلی به همین اسم یا با کلمه font با فرمت .js هستش توی قالب فکر کنم 1-2 تا باشن پاکشون کنید مشکل حل میشه !

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید یکی از عکس ها عنوان هاش برای لحظه ای عنوان داره.بعد از لحظه ای میشه مریخی...

post-41-0-50987000-1348225179_thumb.pngpost-41-0-78510800-1348225182_thumb.png

آقا اگر اول درسته لود که تکمیل میشه متنا فرط میشن و بیشتر عناوبن هستش مال cufon هستش یه فایلی به همین اسم یا با کلمه font با فرمت .js هستش توی قالب فکر کنم 1-2 تا باشن پاکشون کنید مشکل حل میشه !

اره اتفاقا چنین چیزی توش هست.فقط اگه حذفش کنم مشکلی پیش نمیاد؟

در ضمن نسخه جی کوئریش هم زیاد جدید نیست اگه با نسخه جدید جایگزینش کنم مشکلی پیش نمیاد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون فایل js رو منی تونید پاک کنید می تونید ویرایش کنید و

textIndent را برابر یک عدد یک رقمی بگذارید اگر حذفشم کنید فقط تنظیمات اختصاصی فونت ها از پنل سایت انجام نمی شه که چون معمولا فارسی ساپورت نیست ما باهاشون کاری نداریم

اینکه اول لود می شند و بعد حذف مربوط می شه به اجرای پله کانی css چون اول استایل رو عادی می خونه و بعد از اجرای js استایل رو از روی اون

می تونید نسخه ی jquery رو تغییر بدید ولی بعضی از دستورات ممکنه عمل نکند که جایگزین دارند

http://oscarotero.com/jquery/

برای اصلاح دستورات از لینک بالا استفاده کنید و معمولا تغییرات خیلی جزئی اند مثلا دستور slideIn و slideOut تبدیل شدند به slideToggle()

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اتفاقا من این قالب رو داشتم فارسی میکردم. به عنوان پروژه برای گروه فارسی ساز.

دیدم این مشکلات رو داره دیگه بیخیالش شدم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل خاصی پیش نمیاد با پاک کردنش و 100 درصد از همونه مثل مشکلی که پوسته Bangkok press داشت که حل شد اون فراخوانی رو بستیم اینجا فایل رو حذف میکنیم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sajadszm
      سلام؛
      دوستان من قالب exploore رو برای وردپرس خریداری کردم.این قالب خرید و رزرو هتل و تور و هواپیماست.خواستم بدونم چطور میشه که سایت رو به یک api از سایتی مثل چارترز متصل کرد تا به صورت اتوماتیک در سایت مشاهده بشه.اگر کسی میتونه و با هزینه حاضره پیام بده
    • توسط sajadszm
      با سلام
      من یک افزونه رو با POEDIT فارسی سازی کردم.داخل اون بخش تاریخ هست که متاسفانه  تاریخ به صورت میلادی هستش.افزونه ی تقویم جلالی هم روی سایت نصبه ولی بازم تاریخ تغییری نکرده.چکار کنم؟
    • توسط hessamasna
      سلام من یه سایت دارم که با be theme ساختم و صفحات اش رو هم با مافین بیلدر ساختم می خوام تمام اعداد رو رو فارسی کنم چجوری باید انجام بدم ممنون می شم بگید اعداد مثلا countup . count down و.... 
      سایت https://applastgroup.com/

    • توسط mehran4ever
      سلام دوستان
      من در خواست بومی سازی و فارسی سازی این افزونه رو داشتم
      https://wordpress.org/plugins/erp/
       
      ممنون میشم کمک کنید
      با تشکر
    • توسط sajadszm
      با سلام!
      تقاضا دارم نحوه ی کار با  شرت کات وب سایت  taknod.com را توضیح دهید!