• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
np.1400

ارسال و دریافت اطلاعات فرم ورود Ajax

3 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

میخوام صفحه ورود یه اسکریپت رو بیارم تو یه سایت دیگه.

یکی کد زیرو داد بهم. اما کار نمیکنه.

مشکلش چیه؟ البته همش مشکل داره.


<!doctype html>
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<link rel="shortcut icon" href="images/icons/favicon.png" />
<link rel="stylesheet" href="css/style.css" />
<script language='javascript' type='text/javascript'>
function fCheckPass()
{
document.getElementById("sendB").disabled = 1;
document.getElementById("towdiv").innerText = "در حال ارسال اطلاعات...";
var params = "password=" + document.getElementById("passw").innerText + "&username=" + document.getElementById("usern").innerText;
if(window.XMLHttpRequest) // code for IE7+, Firefox, Chrome, Opera, Safari
xmlhttp=new XMLHttpRequest();
else // code for IE6, IE5
xmlhttp=new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');
xmlhttp.setRequestHeader("Content-type", "application/x-www-form-urlencoded");
xmlhttp.setRequestHeader("Content-length", params.length);
xmlhttp.setRequestHeader("Connection", "close");
xmlhttp.onreadystatechange =function()
{
if (xmlhttp.readyState==4 && xmlhttp.status==200)
{
alert(xmlhttp.responseText);
if(xmlhttp.responseText != ''
&& xmlhttp.responseText != 'undefined'
&& xmlhttp.responseText != undefined)
{
if(xmlhttp.responseText == '0')
{
document.getElementById("passw").innerText = '';
document.getElementById("usern").innerText = '';
document.getElementById("towdiv").innerText = "اشتباه است";
document.getElementById("sendB").disabled = 0;
alert("اشتباه است");
}
else
{
document.getElementById("towdiv").innerHTML = "<form method='post' action='[url="http://lajevardisc.com/service/login.php"]http://lajevardisc.c...rvice/login.php[/url]' id='treedive'><input type='hidden' name='username' value='";
document.getElementById("towdiv").innerHTML+= document.getElementById("usern").innerText + "'><input type='hidden' name='password' value='";
document.getElementById("towdiv").innerHTML+= document.getElementById("passw").innerText;
document.getElementById("towdiv").innerHTML+= "'></form>";
document.getElementById('treedive').submit();
}
}
else
{
document.getElementById("towdiv").innerText = "عدم برقراري ارتباط. دوباره تلاش کنيد.";
document.getElementById("sendB").disabled = 0;
}
}
}
xmlhttp.send(params);
};

</script>
</head>
<body class="login-page">
<!-- LOGIN FORM -->
<div class="login-container">
<div class="row">
<div class="small-12 large-7 large-centered medium-7 medium-centered columns">
<div class="login-form">
<form id="aaa">
نام کاربری: <input type="text" size="50" id="usern" />
رمز عبور: <input type="password" name="password" size="20" id="passw" />
<input type="button" onclick="fCheckPass();" value="ورود" id="sendB"/>
</form>
<div id="towdiv"></div>
</div>
</div>
</div>
</div>
<script src="js/vendor/jquery.js"></script>
<script>
var container = document.querySelector('.testimonialsContainer');
var msnry = new Masonry( container, {
// options
itemSelector: '.testimonial-item'
});
</script>
</body>
</html>

صفحه ای که میخوام دورش بزنم اینه:

http://lajevardisc.c...rvice/login.php

ممنون.

ویرایش شده در توسط mostafa.10
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا به خاطر موارد امنیتی شما نمیتونی اطلاعات ajax رو به دامنه ای غیر از دامنه خودتون ارسال کنید مگه اینکه هاست مورد نظر این قابلیت رو فعال کرده باشه

معمولا برای لاگین راه دور و این قبیل کارها از CURL استفاده میکنن

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

ولی این تو دامنه ی خودمه.

صفحه سایت : ( تو آیفون دو تا فرم ورود هست )


http://lajevardisc.com/

صفحه ورود اسکریپت نمرا :


http://lajevardisc.com/service/login.php

ولی کار نمیکنه.

اصلا این کدی که بالا دادم توش ID فیلدهای صفحه ورود نیست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری