Mr.Mostafa

نمایش محتوای برگه خاص در قالب

15 پست در این موضوع قرار دارد

درود

دوستان فرض کنید داخل قالب سه تا باکس داریم که میخوایم توی هر باکس محتوای یه برگه رو فراخوانی کنیم اگر متوجه منظورم شدید دقت کنید من تابعش رو دارم تنها مشکلی که با این تابع دارم اینه که داخل برگه من بین هر خط فاصله میندازم و میرم پاراگراف بعدی اما داخل قالب وقتی با این تابع فراخوانی میشه پاراگراف ها از بین رفتن و کل بند ها پشت سر هم هستن بعنی جای :

لورم

ایپسوم

متنیست

ساختگی

که

اینجوری نشون میده :

لورم ایپسوم متنیست سختگی که

امیدوارم متوجه شده باشید

اینم چیزی که من دارم

functions.php


$post_id = 371;
$queried_post = get_post($post_id);

و چیزی که داخل قالب میزارم :


<h2><?php echo $queried_post->post_title; ?></h2>
<?php echo $queried_post->post_content; ?>

پیشاپیش تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

باید حلقه بنویسید و با ژنراتور زیر کوئری بگیرید. داخل حلقه با تابع th_content فراخوانی کنید.

http://wp-parsi.com/generator/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

باید حلقه بنویسید و با ژنراتور زیر کوئری بگیرید. داخل حلقه با تابع th_content فراخوانی کنید.

http://wp-parsi.com/generator/

کوئری بدید بهم متشکر میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

باید حلقه بنویسید و با ژنراتور زیر کوئری بگیرید. داخل حلقه با تابع th_content فراخوانی کنید.

http://wp-parsi.com/generator/

با هرگونه کوئری تست کردم با the_title مشکل نداره و درست نشون میده تایتل برگه رو اما وقتی the_content رو اضافه میکنم Apache ارور میده درضمن داخل لوکال هاست هستم

اقدام به آپدیت زمپ کردم اگر نتیجه داد مجددا اطلاع رسانی میکنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام از لوپ استفاده کنید

شروع لوپ

<?php
$query_name= new WP_Query(array(
'post_type' => 'post',
'post_status' => 'publish',
'order' => 'DESC',
'orderby' => 'ID',
'explode' => '',
'inplod' => '',
'posts_per_page' =>'10',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
)); ?>
<?php
if($query_name->have_posts()) : ?>
<?php
while($query_name->have_posts()) : $query_name->the_post();?>

تابع عنوان

<?php the_title(); ?>

تابع مطلب

<?php the_content(); ?>

و پایان لوپ

<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای مطالب یک آی دی خاص می تونید از کد زیر هم استفاده کنید


$post_id = 371;
$post = get_post($post_id);
$title = $post->post_title;
$content = $post->post_content;
echo "<h2>".$title."</h2>\n";
echo "<div>".$content."</div>";

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام از لوپ استفاده کنید

شروع لوپ

<?php
$query_name= new WP_Query(array(
'post_type' => 'post',
'post_status' => 'publish',
'order' => 'DESC',
'orderby' => 'ID',
'explode' => '',
'inplod' => '',
'posts_per_page' =>'10',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
)); ?>
<?php
if($query_name->have_posts()) : ?>
<?php
while($query_name->have_posts()) : $query_name->the_post();?>

تابع عنوان

<?php the_title(); ?>

تابع مطلب

<?php the_content(); ?>

و پایان لوپ

<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>

متاسفانه باز هم مشکل Apache ارور رو دارم وقتی که 'post_type' => 'post', رو تبدیل میکنم به 'post_type' => 'page', البته فکر کنم منظور بنده رو متوجه نشدید ، بنده قصد دارم یک برگه رو فراخوانی کنم داخل قالب که محتوای اون برگه نمایش داده بشه صرفا یک برگه در هر کوئری شامل تایتل و کانتنت و ترجیحا تصویر شاخص

برای مطالب یک آی دی خاص می تونید از کد زیر هم استفاده کنید


$post_id = 371;
$post = get_post($post_id);
$title = $post->post_title;
$content = $post->post_content;
echo "<h2>".$title."</h2>\n";
echo "<div>".$content."</div>";

ممنون میشم روش صحیح استفادشو رو بفرمایید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیق توضیح دادن دیگه. جایی که می خواید پست مورد نظر لود بشه کد رو بزارید و به جای 371 آیدی رو بزارید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیق توضیح دادن دیگه. جایی که می خواید پست مورد نظر لود بشه کد رو بزارید و به جای 371 آیدی رو بزارید.

خیر منظورم این هست که داخل چه کوئری به چه صورت قرار بگیره ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام از لوپ استفاده کنید

شروع لوپ

<?php
$query_name= new WP_Query(array(
'post_type' => 'post',
'post_status' => 'publish',
'order' => 'DESC',
'orderby' => 'ID',
'explode' => '',
'inplod' => '',
'posts_per_page' =>'10',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
)); ?>
<?php
if($query_name->have_posts()) : ?>
<?php
while($query_name->have_posts()) : $query_name->the_post();?>

تابع عنوان

<?php the_title(); ?>

تابع مطلب

<?php the_content(); ?>

و پایان لوپ

<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>

عزیز تو پست بالا دوستمون دقیق توضیح داده. داخل generator هم خط به خط توضیح داده.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

عزیز تو پست بالا دوستمون دقیق توضیح داده. داخل generator هم خط به خط توضیح داده.

عرض کردم که هم از ژنراتور کوئری گرفتم هم کد دوستمون رو استفاده کردم ، تا وقتی که فقط the_title بین حلقه هست مشکل ندارم و تایتل برگه مورد نظرم رو نشون میده اما وقتی the_content رو بهش اضافه میکنم Apache ارور میگیرم و لوکال بالا نمیاد وقتی هم content رو حذف میکنم حل میشه اما برگه بدون content که به درد نمیخوره ، زمپ رو آپدیت کردم اما موثر نبود الان قصد دارم روی هاست هم تست کنم شما در صورت امکان خودتون تست کنید چیزی که من میخوام رو ببینید مشکل من رو دارید یا خیر

پ.ن : خب روی هاست تست کردم خوشبختانه داخل هاست این مشکل وجود نداره و loop به درستی کار میکنه و متاسفانه با وجود این مشکل مجبورم ادامه کار رو روی هاست انجام بدم و نمیتونم از لوکال هاست استفاده کنم

عذر میخوام که وقتتون رو گرفتم و تشکر بابت پیگیری تاپیک

:wub:

ویرایش شده در توسط Mr.Mostafa
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی لوکال نسخه آخر ومپ رو تست کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی لوکال نسخه آخر ومپ رو تست کنید.

کل کارام رو زمپ هستن متاسفانه

مشکلی نیست همین که مسئله حل شد کفایت میکنه اما اگر راهی باشه که بشه مشکل زمپ رو حل کرد که چه بهتر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای مطالب یک آی دی خاص می تونید از کد زیر هم استفاده کنید


$post_id = 371;
$post = get_post($post_id);
$title = $post->post_title;
$content = $post->post_content;
echo "<h2>".$title."</h2>\n";
echo "<div>".$content."</div>";

سلام من میخوام تصویر شاخص و لینک برگه رو هم فراخوانی کنم این کد چطوری میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از این کد هم میتونید استفاده کنید:


<?php
$my_query = new WP_Query( 'page_id=2' );
while ($my_query->have_posts()):
$my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID;?>
<?php the_post_thumbnail('page-thumb'); ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
<p><?php the_content_rss('', TRUE, '', 60); ?></p>
<?php endwhile; ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir