mhd6621

فارسی سازی پوسته و عدم نمایش عبارت های ترجمه شده

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان ، وقتتون بخیر

در حال فارسی کردن یک پوسته هستم که فایل زبان رو هم بصورت کامل داره و مشکلی که هست اینه که بعضی از عبارت هایی که در فایل زبان و بوسیله برنامه poedit ترجمه میکنم ، در قالب نمایش داده نمیشه

درفایلهای php هم توابع ترجمه کاملا پیاده سازی شده ، دوستان در صورت امکان به بنده یه کمکی کنید ، ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

با یک ادیتور متن یا نرم افزار super text search دنبال عبارت textdomain سرچ کنید. اگر بیش از یکی موجود بود یعنی تکست دومین های استرینگ ها با هم فرق داره با search and replace تکست دومین استرینگ هایی که مثل استرینگ های پوسته نیست رو به مال پوسته تغییر بدید. بعد فایل ترجمه رو به روز کنید.

اگر دو تا یا بیشتر تکست دومین پیدا شد اما نخواستید به روش بالا عمل کنید میتونید اون افزونه ی اینکلود شده توی پوسته رو جدا کنید با poedit اسکن و لغاتش رو ترجمه و ذخیره کنید و پوسته رو هم تنها تر جمه کنید و بعد این دو رو کنار هم قرار بدید البته توجه داشته باشید که ترجمه افزونه با پوسته متفاوت هست و نام تکست دومین باید در نام فایل باشه.

با این کار به احتمال 80 درصد مشکلتون حل میشه.

موفق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

با یک ادیتور متن یا نرم افزار super text search دنبال عبارت textdomain سرچ کنید. اگر بیش از یکی موجود بود یعنی تکست دومین های استرینگ ها با هم فرق داره با search and replace تکست دومین استرینگ هایی که مثل استرینگ های پوسته نیست رو به مال پوسته تغییر بدید. بعد فایل ترجمه رو به روز کنید.

اگر دو تا یا بیشتر تکست دومین پیدا شد اما نخواستید به روش بالا عمل کنید میتونید اون افزونه ی اینکلود شده توی پوسته رو جدا کنید با poedit اسکن و لغاتش رو ترجمه و ذخیره کنید و پوسته رو هم تنها تر جمه کنید و بعد این دو رو کنار هم قرار بدید البته توجه داشته باشید که ترجمه افزونه با پوسته متفاوت هست و نام تکست دومین باید در نام فایل باشه.

با این کار به احتمال 80 درصد مشکلتون حل میشه.

موفق باشید.

سلام دوست عزیز

ممنون از پاسختون ، طبق فرمایشتون عبارت textdomain رو سرچ کردم ، و یک مورد بیشتر بهم نشون نداد ، ولی با افزونه CodeStyling Localization در خود وردپرس حدود 12 مورد textdomain رو مشخص کرده !!!

و باز هم طبق فرمایش شما textdomain رو با textdomainاصلی جایگزین کردم ، و فایل زبان رو هم بروز کردم ولی تغییری حاصل نشد و کماکان مشکل به قوت خود باقیست :blink::wacko:

راه حلی دیگه سراغ ندارید؟ سپاس از شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

textdomain جاهای دیگه موجود باشه عیبی نداره اما توی پوسته ها اوضاع فرق داره باید یا یک فراخوانی صورت بگیره یا کاراکترها ی یکی توی دومی نباشه!

والا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه چون میگید که بعضی کاراکترها فقط لود نمیشن یعنی عمل ترجمه درست صورت گرفته . بد نیست اینها رو هم چک کنی :

- اسم فایل ترجمه باید fa_IR باشه برای پوسته و برای افزونه باید به صورت textdomain-fa_IR .

- اگر لغاطی که ترجمه نمیشن مربوط به قسمت کامنت هستن اونها رو به همون صورتی که هستن توی تابع __() قرار بدید یعنی تو در تو بشه . عیبی هم نداره!

- ممکنه توابعشون توی فایل ترجمه لیست نشده باشه ، دنبال عبارت بگردید توی پوسته و تابعی که در اون هستن رو اسمش رو توی کاتالوگ لیست کنید.

موفق باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا اسم فایل که درسته ، مشکل اینه که بخشی از ترجمه نمایش داده میشه مثلا ترجمه پنل تظیمات پوسته و خیلی جاهای دیگه نمایش داده میشه ولی بعضی از جاها نمایش داده نمیشه ،

به هرصورت ممنون از لطفتون

باید بیشتر بررسی کنم شاید مشکل حل شه ،

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا اسم فایل که درسته ، مشکل اینه که بخشی از ترجمه نمایش داده میشه مثلا ترجمه پنل تظیمات پوسته و خیلی جاهای دیگه نمایش داده میشه ولی بعضی از جاها نمایش داده نمیشه ،

به هرصورت ممنون از لطفتون

باید بیشتر بررسی کنم شاید مشکل حل شه ،

متاسفانه من هم عینا همین مشکل رو راجع به ترجمه پوسته ام دارم. لطفا اگه به راه حلی مطلوب رسیدین منو در جریان بزارین. ممنون میشم.

به نظرتون اگه ترجمه فارسی رو در خود فایل های PHP پوسته انجام بدیم مشکلی پیش نمیاد؟! :huh:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

ممنون از پاسختون ، طبق فرمایشتون عبارت textdomain رو سرچ کردم ، و یک مورد بیشتر بهم نشون نداد ، ولی با افزونه CodeStyling Localization در خود وردپرس حدود 12 مورد textdomain رو مشخص کرده !!!

و باز هم طبق فرمایش شما textdomain رو با textdomainاصلی جایگزین کردم ، و فایل زبان رو هم بروز کردم ولی تغییری حاصل نشد و کماکان مشکل به قوت خود باقیست :blink::wacko:

راه حلی دیگه سراغ ندارید؟ سپاس از شما

میشه بپرسم منظورتون از textdomain اصلی چیست؟ (کلا این textdomain چیه) من با جستجوی پیشرفته ++Notepad، صدها واژه TEXTDOMAIN رو در فایل های PHP پوسته ام یافتم.! آیا باید با کلمه خاصی جایگزینش کنم.!

مشکل ترجمه قالبم هنوز مرتفع نشده. و با اینکه تمامی رشته ها رو توسط Poedit ترجمه کردم اما نتیجه ترجمه در پوسته مشاهده نمیشه و مشکل کماکان باقیست.!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 10/2/2014 at 14:59، Shahab.tabandeh گفته است :

میشه بپرسم منظورتون از textdomain اصلی چیست؟ (کلا این textdomain چیه) من با جستجوی پیشرفته ++Notepad، صدها واژه TEXTDOMAIN رو در فایل های PHP پوسته ام یافتم.! آیا باید با کلمه خاصی جایگزینش کنم.!

مشکل ترجمه قالبم هنوز مرتفع نشده. و با اینکه تمامی رشته ها رو توسط Poedit ترجمه کردم اما نتیجه ترجمه در پوسته مشاهده نمیشه و مشکل کماکان باقیست.!

منم همین مشکل رو دارم.... ممنون میشم دوستان راهنمایی کنین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط jbihamta
      سلام وقتتون بخیر دوستان
      یک مساله خیلی غیر معمول برام پیش اومده اونم اینکه در بخش افزودن پست میخوام ۷ هزارو خورده ای کلمه پیش نویس کنم نمیزاره و بیشتر از  ۵ هزارتا ذخیره نمیشه کسی میدونه از چی هستش؟
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان یه کمک خیلی مهم ازتون میخوام
      به طور پیش فرض تو سایت وقتی کاربر میخواد یه فایل خریداری کنه، به صفحه پرداخت که edd به صورت پیش فرض ساخته میره (همون صفحه ای که رسید و فاکتور و مبلغ کل رو داره و از مشتری ایمیل و مشخصات رو میخواد)
       
      من میخوام تغییری تو این روند بدم. جوری که وقتی کاربر میخواد فایل رو بخره (تصویر 1)
      فاکتور و رسیدی که بعد از زدن روی دکمه پرداخت (تو سایت من اسمش دکمه بفرمایید هست) تو صفحه بعد میده رو میخوام تو همون صفحه و به صورت آژاکس نشون بده (تصویر 2 - با فتوشاپ درست کردم)
       
      ینی منظورم اینه که بعد از زدن رو دکمه، بجای این که صفحه رسید و پرداخت تو یه پنجره جدید باز بشه، میخوام همونجا و به صورت آژاکس فاکتور رو نشون بده و با زدن رو دکمه پرداخت به بانک وصل بشه
      لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام


    • توسط sajjad.1156
      با سلام
      دوستان بنده در سایتم از اسلایدر روولوشن استفاده می کنم اما متاسفانه وقتی از 13 لایه بیشتر به هر اسلاید اضافه می کنم خطای ایجکس میده و نمیذاره اسلاید رو ذخیره کنم.
      چه مسئله ای میتونه وجود داشته باشه؟
    • توسط hosseyn
      سلام سایت من به تازگی این مشکل رو پیدا کرده و توی گوگل وب مستر و گوگل سرچ کنسول خطای ایندکس نشدن صفحه اصلی سایت رو میده
      برای تبلیغ گوگل هم از صفحه اصلی ایراد می گرفت ولی با صفحات دیگه مشکلی نداره




    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.