• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
mateshke

فارسی سازی پوسته و عدم نمایش عبارت های ترجمه شده

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان ، وقتتون بخیر

در حال فارسی کردن یک پوسته هستم که فایل زبان رو هم بصورت کامل داره و مشکلی که هست اینه که بعضی از عبارت هایی که در فایل زبان و بوسیله برنامه poedit ترجمه میکنم ، در قالب نمایش داده نمیشه

درفایلهای php هم توابع ترجمه کاملا پیاده سازی شده ، دوستان در صورت امکان به بنده یه کمکی کنید ، ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

با یک ادیتور متن یا نرم افزار super text search دنبال عبارت textdomain سرچ کنید. اگر بیش از یکی موجود بود یعنی تکست دومین های استرینگ ها با هم فرق داره با search and replace تکست دومین استرینگ هایی که مثل استرینگ های پوسته نیست رو به مال پوسته تغییر بدید. بعد فایل ترجمه رو به روز کنید.

اگر دو تا یا بیشتر تکست دومین پیدا شد اما نخواستید به روش بالا عمل کنید میتونید اون افزونه ی اینکلود شده توی پوسته رو جدا کنید با poedit اسکن و لغاتش رو ترجمه و ذخیره کنید و پوسته رو هم تنها تر جمه کنید و بعد این دو رو کنار هم قرار بدید البته توجه داشته باشید که ترجمه افزونه با پوسته متفاوت هست و نام تکست دومین باید در نام فایل باشه.

با این کار به احتمال 80 درصد مشکلتون حل میشه.

موفق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

با یک ادیتور متن یا نرم افزار super text search دنبال عبارت textdomain سرچ کنید. اگر بیش از یکی موجود بود یعنی تکست دومین های استرینگ ها با هم فرق داره با search and replace تکست دومین استرینگ هایی که مثل استرینگ های پوسته نیست رو به مال پوسته تغییر بدید. بعد فایل ترجمه رو به روز کنید.

اگر دو تا یا بیشتر تکست دومین پیدا شد اما نخواستید به روش بالا عمل کنید میتونید اون افزونه ی اینکلود شده توی پوسته رو جدا کنید با poedit اسکن و لغاتش رو ترجمه و ذخیره کنید و پوسته رو هم تنها تر جمه کنید و بعد این دو رو کنار هم قرار بدید البته توجه داشته باشید که ترجمه افزونه با پوسته متفاوت هست و نام تکست دومین باید در نام فایل باشه.

با این کار به احتمال 80 درصد مشکلتون حل میشه.

موفق باشید.

سلام دوست عزیز

ممنون از پاسختون ، طبق فرمایشتون عبارت textdomain رو سرچ کردم ، و یک مورد بیشتر بهم نشون نداد ، ولی با افزونه CodeStyling Localization در خود وردپرس حدود 12 مورد textdomain رو مشخص کرده !!!

و باز هم طبق فرمایش شما textdomain رو با textdomainاصلی جایگزین کردم ، و فایل زبان رو هم بروز کردم ولی تغییری حاصل نشد و کماکان مشکل به قوت خود باقیست :blink::wacko:

راه حلی دیگه سراغ ندارید؟ سپاس از شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

textdomain جاهای دیگه موجود باشه عیبی نداره اما توی پوسته ها اوضاع فرق داره باید یا یک فراخوانی صورت بگیره یا کاراکترها ی یکی توی دومی نباشه!

والا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه چون میگید که بعضی کاراکترها فقط لود نمیشن یعنی عمل ترجمه درست صورت گرفته . بد نیست اینها رو هم چک کنی :

- اسم فایل ترجمه باید fa_IR باشه برای پوسته و برای افزونه باید به صورت textdomain-fa_IR .

- اگر لغاطی که ترجمه نمیشن مربوط به قسمت کامنت هستن اونها رو به همون صورتی که هستن توی تابع __() قرار بدید یعنی تو در تو بشه . عیبی هم نداره!

- ممکنه توابعشون توی فایل ترجمه لیست نشده باشه ، دنبال عبارت بگردید توی پوسته و تابعی که در اون هستن رو اسمش رو توی کاتالوگ لیست کنید.

موفق باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا اسم فایل که درسته ، مشکل اینه که بخشی از ترجمه نمایش داده میشه مثلا ترجمه پنل تظیمات پوسته و خیلی جاهای دیگه نمایش داده میشه ولی بعضی از جاها نمایش داده نمیشه ،

به هرصورت ممنون از لطفتون

باید بیشتر بررسی کنم شاید مشکل حل شه ،

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا اسم فایل که درسته ، مشکل اینه که بخشی از ترجمه نمایش داده میشه مثلا ترجمه پنل تظیمات پوسته و خیلی جاهای دیگه نمایش داده میشه ولی بعضی از جاها نمایش داده نمیشه ،

به هرصورت ممنون از لطفتون

باید بیشتر بررسی کنم شاید مشکل حل شه ،

متاسفانه من هم عینا همین مشکل رو راجع به ترجمه پوسته ام دارم. لطفا اگه به راه حلی مطلوب رسیدین منو در جریان بزارین. ممنون میشم.

به نظرتون اگه ترجمه فارسی رو در خود فایل های PHP پوسته انجام بدیم مشکلی پیش نمیاد؟! :huh:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

ممنون از پاسختون ، طبق فرمایشتون عبارت textdomain رو سرچ کردم ، و یک مورد بیشتر بهم نشون نداد ، ولی با افزونه CodeStyling Localization در خود وردپرس حدود 12 مورد textdomain رو مشخص کرده !!!

و باز هم طبق فرمایش شما textdomain رو با textdomainاصلی جایگزین کردم ، و فایل زبان رو هم بروز کردم ولی تغییری حاصل نشد و کماکان مشکل به قوت خود باقیست :blink::wacko:

راه حلی دیگه سراغ ندارید؟ سپاس از شما

میشه بپرسم منظورتون از textdomain اصلی چیست؟ (کلا این textdomain چیه) من با جستجوی پیشرفته ++Notepad، صدها واژه TEXTDOMAIN رو در فایل های PHP پوسته ام یافتم.! آیا باید با کلمه خاصی جایگزینش کنم.!

مشکل ترجمه قالبم هنوز مرتفع نشده. و با اینکه تمامی رشته ها رو توسط Poedit ترجمه کردم اما نتیجه ترجمه در پوسته مشاهده نمیشه و مشکل کماکان باقیست.!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 10/2/2014 at 14:59، Shahab.tabandeh گفته است :

میشه بپرسم منظورتون از textdomain اصلی چیست؟ (کلا این textdomain چیه) من با جستجوی پیشرفته ++Notepad، صدها واژه TEXTDOMAIN رو در فایل های PHP پوسته ام یافتم.! آیا باید با کلمه خاصی جایگزینش کنم.!

مشکل ترجمه قالبم هنوز مرتفع نشده. و با اینکه تمامی رشته ها رو توسط Poedit ترجمه کردم اما نتیجه ترجمه در پوسته مشاهده نمیشه و مشکل کماکان باقیست.!

منم همین مشکل رو دارم.... ممنون میشم دوستان راهنمایی کنین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }