mhd6621

فارسی سازی پوسته و عدم نمایش عبارت های ترجمه شده

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان ، وقتتون بخیر

در حال فارسی کردن یک پوسته هستم که فایل زبان رو هم بصورت کامل داره و مشکلی که هست اینه که بعضی از عبارت هایی که در فایل زبان و بوسیله برنامه poedit ترجمه میکنم ، در قالب نمایش داده نمیشه

درفایلهای php هم توابع ترجمه کاملا پیاده سازی شده ، دوستان در صورت امکان به بنده یه کمکی کنید ، ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

با یک ادیتور متن یا نرم افزار super text search دنبال عبارت textdomain سرچ کنید. اگر بیش از یکی موجود بود یعنی تکست دومین های استرینگ ها با هم فرق داره با search and replace تکست دومین استرینگ هایی که مثل استرینگ های پوسته نیست رو به مال پوسته تغییر بدید. بعد فایل ترجمه رو به روز کنید.

اگر دو تا یا بیشتر تکست دومین پیدا شد اما نخواستید به روش بالا عمل کنید میتونید اون افزونه ی اینکلود شده توی پوسته رو جدا کنید با poedit اسکن و لغاتش رو ترجمه و ذخیره کنید و پوسته رو هم تنها تر جمه کنید و بعد این دو رو کنار هم قرار بدید البته توجه داشته باشید که ترجمه افزونه با پوسته متفاوت هست و نام تکست دومین باید در نام فایل باشه.

با این کار به احتمال 80 درصد مشکلتون حل میشه.

موفق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

با یک ادیتور متن یا نرم افزار super text search دنبال عبارت textdomain سرچ کنید. اگر بیش از یکی موجود بود یعنی تکست دومین های استرینگ ها با هم فرق داره با search and replace تکست دومین استرینگ هایی که مثل استرینگ های پوسته نیست رو به مال پوسته تغییر بدید. بعد فایل ترجمه رو به روز کنید.

اگر دو تا یا بیشتر تکست دومین پیدا شد اما نخواستید به روش بالا عمل کنید میتونید اون افزونه ی اینکلود شده توی پوسته رو جدا کنید با poedit اسکن و لغاتش رو ترجمه و ذخیره کنید و پوسته رو هم تنها تر جمه کنید و بعد این دو رو کنار هم قرار بدید البته توجه داشته باشید که ترجمه افزونه با پوسته متفاوت هست و نام تکست دومین باید در نام فایل باشه.

با این کار به احتمال 80 درصد مشکلتون حل میشه.

موفق باشید.

سلام دوست عزیز

ممنون از پاسختون ، طبق فرمایشتون عبارت textdomain رو سرچ کردم ، و یک مورد بیشتر بهم نشون نداد ، ولی با افزونه CodeStyling Localization در خود وردپرس حدود 12 مورد textdomain رو مشخص کرده !!!

و باز هم طبق فرمایش شما textdomain رو با textdomainاصلی جایگزین کردم ، و فایل زبان رو هم بروز کردم ولی تغییری حاصل نشد و کماکان مشکل به قوت خود باقیست :blink::wacko:

راه حلی دیگه سراغ ندارید؟ سپاس از شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

textdomain جاهای دیگه موجود باشه عیبی نداره اما توی پوسته ها اوضاع فرق داره باید یا یک فراخوانی صورت بگیره یا کاراکترها ی یکی توی دومی نباشه!

والا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه چون میگید که بعضی کاراکترها فقط لود نمیشن یعنی عمل ترجمه درست صورت گرفته . بد نیست اینها رو هم چک کنی :

- اسم فایل ترجمه باید fa_IR باشه برای پوسته و برای افزونه باید به صورت textdomain-fa_IR .

- اگر لغاطی که ترجمه نمیشن مربوط به قسمت کامنت هستن اونها رو به همون صورتی که هستن توی تابع __() قرار بدید یعنی تو در تو بشه . عیبی هم نداره!

- ممکنه توابعشون توی فایل ترجمه لیست نشده باشه ، دنبال عبارت بگردید توی پوسته و تابعی که در اون هستن رو اسمش رو توی کاتالوگ لیست کنید.

موفق باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا اسم فایل که درسته ، مشکل اینه که بخشی از ترجمه نمایش داده میشه مثلا ترجمه پنل تظیمات پوسته و خیلی جاهای دیگه نمایش داده میشه ولی بعضی از جاها نمایش داده نمیشه ،

به هرصورت ممنون از لطفتون

باید بیشتر بررسی کنم شاید مشکل حل شه ،

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا اسم فایل که درسته ، مشکل اینه که بخشی از ترجمه نمایش داده میشه مثلا ترجمه پنل تظیمات پوسته و خیلی جاهای دیگه نمایش داده میشه ولی بعضی از جاها نمایش داده نمیشه ،

به هرصورت ممنون از لطفتون

باید بیشتر بررسی کنم شاید مشکل حل شه ،

متاسفانه من هم عینا همین مشکل رو راجع به ترجمه پوسته ام دارم. لطفا اگه به راه حلی مطلوب رسیدین منو در جریان بزارین. ممنون میشم.

به نظرتون اگه ترجمه فارسی رو در خود فایل های PHP پوسته انجام بدیم مشکلی پیش نمیاد؟! :huh:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

ممنون از پاسختون ، طبق فرمایشتون عبارت textdomain رو سرچ کردم ، و یک مورد بیشتر بهم نشون نداد ، ولی با افزونه CodeStyling Localization در خود وردپرس حدود 12 مورد textdomain رو مشخص کرده !!!

و باز هم طبق فرمایش شما textdomain رو با textdomainاصلی جایگزین کردم ، و فایل زبان رو هم بروز کردم ولی تغییری حاصل نشد و کماکان مشکل به قوت خود باقیست :blink::wacko:

راه حلی دیگه سراغ ندارید؟ سپاس از شما

میشه بپرسم منظورتون از textdomain اصلی چیست؟ (کلا این textdomain چیه) من با جستجوی پیشرفته ++Notepad، صدها واژه TEXTDOMAIN رو در فایل های PHP پوسته ام یافتم.! آیا باید با کلمه خاصی جایگزینش کنم.!

مشکل ترجمه قالبم هنوز مرتفع نشده. و با اینکه تمامی رشته ها رو توسط Poedit ترجمه کردم اما نتیجه ترجمه در پوسته مشاهده نمیشه و مشکل کماکان باقیست.!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 10/2/2014 at 14:59، Shahab.tabandeh گفته است :

میشه بپرسم منظورتون از textdomain اصلی چیست؟ (کلا این textdomain چیه) من با جستجوی پیشرفته ++Notepad، صدها واژه TEXTDOMAIN رو در فایل های PHP پوسته ام یافتم.! آیا باید با کلمه خاصی جایگزینش کنم.!

مشکل ترجمه قالبم هنوز مرتفع نشده. و با اینکه تمامی رشته ها رو توسط Poedit ترجمه کردم اما نتیجه ترجمه در پوسته مشاهده نمیشه و مشکل کماکان باقیست.!

منم همین مشکل رو دارم.... ممنون میشم دوستان راهنمایی کنین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir