mostafa_042

مشکل آپلود فایل در php

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام وقت بخیر

من با استفاده از php و jquery یک کد برای آپلود فایل نوشتم ؛ اما مشکل اینجاست که چطور می تونم این فایل هایی که آپلود میشه رو در دیتابیس ذخیره کنم و در صفحه مورد نظر نشون بدم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی نیست راهنمایی کنه؟ (اسپم نیستا فقط گفتم؛ یه یاداوری کرده باشم. معذرت...)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس الان کجا آپلود میشن ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آپلود میشه ؛ و مستقیم به خود پوشه آپدیت میشه. می خوام عکسی که آپلود می کنم توی صفحه مورد نظر نمایش داده بشه ؛ در واقع توی وصل کردن به دیتابیس مشکل هست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سوالتون خیلی کلیه، اطلاعات دقیق تر قرار بدید، شما از آپلودر خود وردپرس استفاده می‎کنید یا نه؟ منظورتون از اتصال به دیتابیس چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برادر باید یه سری اطلاعات در نظر بگیری که نشون گر این فایل باشه و بعد از اپلود فایل دستور بدی که اونها توی دیتابیس ذخیره کنه و موقع فراخوانی همون اطلاعات باید از دیتابیس بخونی و بعد از روی سرور خودتون بخونیدش !

البته به رغم کلی بودن سئوالتون منم جوابتون کلی دادم .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ربطی به وردپرس نداره خب ؛ مشکلی هم با فراخوانی و کد نویسی پی اچ پی ندارم ؛ توی دستوراتی که برای ساخت جدول برای آپلود هست مشکل دارم. (نمی دونم باز منظور رو رسوندم یا نه)

ویرایش شده در توسط mostafa_042
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب یک جدول با فیلدهای id,name,size,dir,ip,user_id در نظر بگیرید

id که عددی auto increment

name که اسم فایل در هنگام ارسال به کاربر

size مشخصه

dir هم مسیر ذخیره فایل روی سرور

ip هم آی پی آپلود کننده

user_id هم شماره کاربر

همین ها کافی است

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این بستگی به خودت داره که چطور چیزی می خواهی ذخیره کنی ! ولی همین ها که آقا رضا نوشتن کافی هست برای یه نمونه اولیه ! مگه اینکه اپلود شما در جاهای خاصی استفاده بشه !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من الان از توابع وردپرس برای آپلود استفاده کردم. مشکل اینجاست که وقتی ارسال رو میزنم عکس آپلود میشه اما لینکش توی دیتابیس ذخیره نمیشه (با توجه به اینکه جداول مورد نظر ساخته شده. ) اما وقتی type فیلد رو تغییر میدم مثلا به تکست اطلاعات توی دیتابس ذخیره میشه. می خواستم بدونم مشکل کجاست ؟ خواهشا راهنمایی کنید.


<form id="featured_upload" method="post" action="#" enctype="multipart/form-data">
<input type="file" name="my_image_upload" id="my_image_upload" multiple="false" />
<input type="hidden" name="post_id" id="post_id" value="55" />
<?php wp_nonce_field( 'my_image_upload', 'my_image_upload_nonce' ); ?>
<input id="submit_my_image_upload" name="submit_my_image_upload" type="submit" value="Upload" />
</form>


<?php
// Check that the nonce is valid, and the user can edit this post.
if (
isset( $_POST['my_image_upload_nonce'], $_POST['post_id'] )
&& wp_verify_nonce( $_POST['my_image_upload_nonce'], 'my_image_upload' )
&& current_user_can( 'edit_post', $_POST['post_id'] )
) {
// The nonce was valid and the user has the capabilities, it is safe to continue.
// These files need to be included as dependencies when on the front end.
require_once( ABSPATH . 'wp-admin/includes/image.php' );
require_once( ABSPATH . 'wp-admin/includes/file.php' );
require_once( ABSPATH . 'wp-admin/includes/media.php' );

// Let WordPress handle the upload.
// Remember, 'my_image_upload' is the name of our file input in our form above.
$attachment_id = media_handle_upload( 'my_image_upload', $_POST['post_id'] );

if ( is_wp_error( $attachment_id ) ) {
// There was an error uploading the image.
} else {
// The image was uploaded successfully!
}
} else {
// The security check failed, maybe show the user an error.
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری