• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
koroush

استایل فراخوانی شده از یک فایل php وانجام تغییرات در آن

21 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت شما

یه پوسته فرزند دارم و یه فایل avia-media.css موجود در پوسته والد که می خوام کد های اون رو از طریق پوسته فرزند تغییر بدم

زمانی که در پوسته والد جستجو می کنم. نام فایل مورد نظر رو جستجو می کنم. به نتایج زیر میرسم.

wp_enqueue_style( 'avia-media-style' , AviaBuilder::$path['assetsURL'].'css/avia-media.css');

تا اونجایی که من می دونم فایل css مورد نظر از طریق php فراخوانی شده . که باید برای ایجاد تغییرات فایل تغییر یافته رو بهش معرفی کنم (ازطریق php فراخوانی کنیم ) اما چون از خط بالا سر در نمی یارم نمی دونم باید چیکار کنم.

ممنون میشم راهنمایی نمایید.

بااحترام

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه اسم فایل رو تغییر ندید نیازی نیست چیزی رو معرفی کنید اگر اسمش رو تغییر دادید جای avia-media نام فایل جدید رو بگذارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اگه اسم فایل رو تغییر ندید نیازی نیست چیزی رو معرفی کنید اگر اسمش رو تغییر دادید جای avia-media نام فایل جدید رو بگذارید

با سلام خدمت شما

عرض به حضور شما که بنده در حال حاضر می تونم این فایل رو مستقیما از طریق پوسته والد تغییر بدم اما مشکلی که اینجا وجود داره این که می خوام این کار رو از طریق پوسته قرزند بدم تا زمانی که پوسته والد رو اپدیت کردم تغییرات از بین نره.

حالا که طبق فرمایش شما بدون تغییر نام اون رو در پوشه فرزند قرار دادم و تغییرات مورد نظرم رو هم اعمال کردم حتی فایل مورد نظر رو از فایل استایل فرزند ایمپورت کردم اما تغییراتی که داده بودم اعمال نشد.

خاطر نشان می سازم که بنده می خوام در قسمت ادمین پوسته تغییرات بدم نه در قسمتی که توسط همه قابل مشاهده باشه. گفتمک اینم بگم شاید به درد خورد.

ممنون میشم راهنمایی نمایید

ویرایش شده در توسط koroush
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته والد و فرزند فرقی نمی کنه

شما یک قالب دارید که همه اجزای اون با کدهای معرفشون به بخش مناسبشون معرفی شدند حالا اگر می خواهید یک فایل از این قالب را ویرایش کنید اون فایل را در نوت پد باز کنید و ویرایش کنید و ذخیره کنید به بقیه ساختار قالب و کدها هم دست نزنید چون احتمالا باعث به هم خوردن دستورات اصلی قالب می شید

قالب را وقتی شخصی سازی می کنید نباید با به روز رسانی خودکار به روزش کنید

باید فایل قالب را دریافت کنید و فایلهای دستکاری نشده را جایگزین کنید و فایلهای ویرایش شده را با هم مقایسه کنید و کدهایی که در به روز رسانی توشون قرار گرفته را جایگزین کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته والد و فرزند فرقی نمی کنه

شما یک قالب دارید که همه اجزای اون با کدهای معرفشون به بخش مناسبشون معرفی شدند حالا اگر می خواهید یک فایل از این قالب را ویرایش کنید اون فایل را در نوت پد باز کنید و ویرایش کنید و ذخیره کنید به بقیه ساختار قالب و کدها هم دست نزنید چون احتمالا باعث به هم خوردن دستورات اصلی قالب می شید

قالب را وقتی شخصی سازی می کنید نباید با به روز رسانی خودکار به روزش کنید

باید فایل قالب را دریافت کنید و فایلهای دستکاری نشده را جایگزین کنید و فایلهای ویرایش شده را با هم مقایسه کنید و کدهایی که در به روز رسانی توشون قرار گرفته را جایگزین کنید

با سلام خدمت شما

برای بنده بسیار راحت هست که مستقیما پوسته والد رو تغییر بدم . دیگه نیام پوسته فزرند تعریف کنم و دردسرهای دیگه.

اما وقتی می بینم ممکن هست که در یک پوسته چند ده جا رو تغیر بدم و بعد از مدتی که آپدیت اومد بیام بررسی کنم ببینم کجا بود ویرایش کردم و .... یادم بمونه و نمونه و ... .

به همین دلیل هست که از پوسته فزرند استفاده می کنم . تا اونجایی هم که بررسی کردم حکمت پوسته فزرند همینانجام تغییرات دلخواه و وجود تغییرات بعد از به روز رسانی پوسته هست.

با همین اطلاعات اندک فعلی هم وقتی بررسی می کنم میبینم پوسته فرزند مشکل فراموشی محل فایل های ویرایش شده رو از بین می بره.

شما استاد هستید و با تجربه و نظر شما محترم ، اما این جمله ای که گفته شده "

پوسته والد و فرزند فرقی نمی کنه "

با اون چیزی که من دارم در واقعیت میبینم فرق داره وگرنه من مزاحم نمی شدم.

با احترام

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم از فرقی نداره این نبود که دوتاش یکی هستند

فایلی که ویرایش می کنید اگر قبل از ویرایش به قالب معرفی شده باشه و قالب ازش تغذیه کنه بعد از ویرایش هم می کنه چه فایل توی قالب والد باشه چه توی قالب فرزند

(نکته: قالب والد و فرزندی برای اینکار نیست برای این است که چند نمونه ی مختلف از یک قالب داشته باشید و الا بر اساس مجوز انتشار GPL2 که وردپرس روش منتشر می شه شما آزادید قالبهاییی که از مخزن وردپرس دریافت می کنید را ویرایش کنید مشروط بر اینکه مشخصات اصلی قالب را تغییر بدید و فقط در شناسنامه اش قید کنید که قالب اصلی فلان قالب بوده و این معنیش اینه که اصولا بعد از انجام تغییرات قالب دیگه مشمول به روز رسانی ها نباید بشه چون حالا دیگه فرق کرده و اون قالب اولیه نیست ...)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام خدمت شما

اتفاقا بنده مشکلم دقیقا همین جاست که گفته شده "

فایلی که ویرایش می کنید اگر قبل از ویرایش به قالب معرفی شده باشه "

بنا بر اونچه که بنده بهش رسیدم تغییرات در avia-media.css موجود در پوسته والد اعمال و نشون داده میشه.(تست کردم و شد) اما وقتی همون فایل رو با همون نام و تغییر داده شده در پوسته فرزند می گذارم از پوسته فزرند چیزی بر نمی داره و میره پوسته والد.

االان بنده می خوام فایل

avia-media.css موجود در پوسته فزرند رو معرفی کنم تا از اونجا برداره

با ایمپورت کردن هم جواب نگرفتم.

ممنون میشم در این مورد راهنمایی نمایید.

البته این مورد رو هم جا داره بگم که فایل

avia-media.css موجود در پوسته والد درون چهار تا زیر پوشه هست که وقتی بنده با رعایت زیر پوشه ، همون پوشه ها رو هم در پوسته فرزند ایجاد می کنم باز هم مشکل حل نمیشه.

در صورتی که اطلاعات تکمیلی مورد نیاز بود بنده در خدمت هستم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما یک پوشه داخل قالبتون می سازید و اسمش را می گذارید child یک فایل هم با نام child.css براش می سازید و تغییراتتون رو توش اعمال می کنید (نه هیچ زیر پوشه ی دیگری دقیقا توی روتش) و این کد را می گذارید در انتهای functions.php


wp_enqueue_style( 'child', get_template_directory_uri() . '/child/child.css' );

یا داخل تگ php می گذارید در header.php و قبل از بسته شدن تگ head

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما یک پوشه داخل قالبتون می سازید و اسمش را می گذارید child یک فایل هم با نام child.css براش می سازید و تغییراتتون رو توش اعمال می کنید (نه هیچ زیر پوشه ی دیگری دقیقا توی روتش) و این کد را می گذارید در انتهای functions.php


wp_enqueue_style( 'child', get_template_directory_uri() . '/child/child.css' );

یا داخل تگ php می گذارید در header.php و قبل از بسته شدن تگ head

با سلام خدمت شما

این روش جواب داد !

ممنون از اینکه وقت گذاشتید

تغییراتی که گفته بودید رو اعمال کردم و به مشخصه مورد نظر با اعمال !important جواب گرفتم.

یه مورد دیگه ، من با استفاده ار آموزش های شما اومدم دستوراتی که دادید رو در پوشه فرزند دادم به صورت زیر :

<?php

wp_enqueue_style( 'child', get_template_directory_uri() . '../aks2aks-child/child/child.css' );

?>

موارد بالا رو در فایل فانشن فرزند ریختم.

پوشه و فایل child رو هم در پوسته فرزند ایجاد کردم

اما تو این حالت جواب نگرفتم.

کاری که کردم اشتباه بوده و از نظر علمی جواب نمیده؟ یا شدنیه؟

وظیفه عبارت child در جمله

( 'child', get_template_directory_uri()

چی هست؟ هر عبارت دیگه ای می تونیم بگذاریم ؟

با احترام

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد را باید در functions.php قالب والد بگذارید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد را باید در functions.php قالب والد بگذارید

با سلام خدمت شما

با توجه به اینکه باید به تمام مقادیر موجود در فایل استایل child عبارت !important اضافه کنم. آیا راهی هست که تعریف کنم که تمام مقادیر فایل موررد نظر بالاترین اولویت رو داشته باشن و برای تک تک مقادیر !important رو وارد نکنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استایل دهی پله کانی است

یعنی الویت پیش فرض با آخرین استایله

اگرفرض کنیم در style1.css رنگ زمینه مشکی باشه و در style2.css رنگ زمینه قرمز در حالت

[/size]
<link href="style1.css">
<link href="style2.css">

صفحه قرمز دیده می شه و در حالت


<link href="style2.css">
<link href="style1.css">

مشکی

جایی که کد را می گذارید اگر بعد از کد معرفی استایل والد باشه نیازی به تعریف اولویت ندارید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استایل دهی پله کانی است

یعنی الویت پیش فرض با آخرین استایله

اگرفرض کنیم در style1.css رنگ زمینه مشکی باشه و در style2.css رنگ زمینه قرمز در حالت

[/size]
<link href="style1.css">
<link href="style2.css">

صفحه قرمز دیده می شه و در حالت


<link href="style2.css">
<link href="style1.css">

مشکی

جایی که کد را می گذارید اگر بعد از کد معرفی استایل والد باشه نیازی به تعریف اولویت ندارید

با سلام خدمت شما

بعد از اون کد و در انتهای فایل فانشن هست اما تا مفدار !important رو وارد نکنم تغییرات اعمال نمیشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی نیست راهنمایی کنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز پاسختون رو عرض کردم پاسخ های قبلی را با دقت بخونید و انجام بدید فراخوانی فایل استایل بندی کار خیلی ویژه و پیچیده ای نیست

کدها هم که نمی توانند هرجور دلشان بخواهد عمل کنند قانون کد ها کاملا مشخصه و همونیه که عرض شد اگر شما نمی تونید درست بچینیدشون و ازشون جواب بگیرید مطمئن باشید مشکل از طرف شماست و تنها راه حلش هم دقت نمودن به پاسخ هاتونه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام و خسته نباشید

دوستان من 4 تا فایل css دارم بنامهای rtl.css , style.css , main.css , bootstrap.css که دوتاش (rtl.css , style.css) توی روت قالب والدم هست و یه فلدر بنام assets که در این فلدر فلدر دیگری بنام stylesheets هم وجود داره در روت قالبم هست و در فلدر stylesheets اون دوتای دیگه فایلهای Css ام  یعنی (main.css, bootstrap.css)هستن.

حالا کدی که توی functins.php قالب فرزندم نوشتم برای ارث بری فایلهای css فرزند از پدر اینه:

<?php
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'my_theme_enqueue_styles' );
function my_theme_enqueue_styles() {
    wp_enqueue_style( 'parent-style', get_template_directory_uri() . '/style.css' );
}
?>

که داره درست عمل میکنه برای style.css و rtl.css

اما نمیدونم حالا که توی قالب فرزند مسیر فایلهای main , bootstrap  رو شبیه سازی کردم و فلدرهای assets و stylesheets رو ایجاد کردم و اون دوتا main.css و bootstrap.css رو در فایل stylesheets قرار دادم باید چه تغییری توی فایل functions.php فرزند بدم تا فایلهای main.css و bootstrap هم اعمال بشن و درست عمل کنه؟

دوستان واقعا" به کمکتون احتیاج دارم. ممنونم میشم راهنماییم کنید.

ویرایش شده در توسط saraet
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

از کد زیر استفاده کنید :

<?php wp_enqueue_style( 'parent-style', get_template_directory_uri() . '/assest/نام پوشه/نام پوشه /file.css' ); ?>

موفق و پیروز باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ممنونم از جوابگوییتون

من کد شما رو به کد function موجود در فایل functions.php خودم اضافه کردم و اینجور نوشتم:

<?php
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'my_theme_enqueue_styles' );
function my_theme_enqueue_styles() {
    wp_enqueue_style( 'parent-style', get_directory_directory_uri() . 'style.css' );
    wp_enqueue_style( 'parent-style', get_template_directory_uri() . '/assets/stylesheets/main.css' );
}
?>

 

اما سایتم بالا نمیاد اینجوری مگر اینکه خط آخر فایل functions.php رو که شما فرموده بودین حذف کنم.

میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاس؟ ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 ساعت قبل، saraet گفته است :

سلام ممنونم از جوابگوییتون

من کد شما رو به کد function موجود در فایل functions.php خودم اضافه کردم و اینجور نوشتم:

<?php
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'my_theme_enqueue_styles' );
function my_theme_enqueue_styles() {
    wp_enqueue_style( 'parent-style', get_directory_directory_uri() . 'style.css' );
    wp_enqueue_style( 'parent-style', get_template_directory_uri() . '/assets/stylesheets/main.css' );
}
?>

 

اما سایتم بالا نمیاد اینجوری مگر اینکه خط آخر فایل functions.php رو که شما فرموده بودین حذف کنم.

میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاس؟ ممنونم

با عرض سلام

کد زیر رو تست کنید :

<?php
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'my_theme_enqueue_styles' );
function my_theme_enqueue_styles() {
    wp_enqueue_style( 'parent-style', bloginfo('template_url') . 'style.css' );
    wp_enqueue_style( 'parent-style', bloginfo('template_url') . '/assets/stylesheets/main.css' );
}
?> 

موفق و پیروز باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

مرسی از جوابگویی ها

من کد شمارو هم نوشتم باز main.css ام اجرا نمیشد .

اومدم فایل functions.php ام رو اینجور نوشتم فکر کنم الان همه رو داره میخونه

<?php

add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'theme_enqueue_styles' );
function theme_enqueue_styles() {

    wp_enqueue_style( 'parent-style', get_template_directory_uri() . '/assets/stylesheets/main.css' );
    wp_enqueue_style( 'child-style',
        get_stylesheet_directory_uri() . '/assets/stylesheets/main.css',
        array('parent-style')
    );

    wp_enqueue_style( 'parent-style', get_template_directory_uri() . '/assets/stylesheets/bootstrap.css' );
    wp_enqueue_style( 'child-style',
        get_stylesheet_directory_uri() . '/assets/stylesheets/bootstrap.css',
        array('parent-style')
    );

    wp_enqueue_style( 'parent-style', get_template_directory_uri() . '/rtl.css' );

    wp_enqueue_style( 'child-style',
        get_stylesheet_directory_uri() . '/rtl.css',
        array('parent-style')
    );

}
?>

 

بنظر شما هم این کد درسته؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با عرض سلام

میتونید از کد زیر استفاده کنید. به نظرم این کد بهتره :

<?php 
function namespace_theme_stylesheets() {
    wp_register_style( 'mamies-wafers-bootstrap-min',  get_template_directory_uri() .'/css/bootstrap.min.css', array(), null, 'all' );
    wp_register_style( 'mamies-wafers-carousel',  get_template_directory_uri() .'/css/carousel.css', array(), null, 'all' );
    wp_register_style( 'mamies-wafers-style', get_stylesheet_uri(), '', null, 'all' );
    wp_enqueue_style( 'mamies-wafers-bootstrap-min' );
    wp_enqueue_style( 'mamies-wafers-carousel' );
    wp_enqueue_style( 'mamies-wafers-style' );
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'namespace_theme_stylesheets' );
?>

موفق و پیروز باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Rasoul
      سلام
      من میخواستم وقتی صفحه اسکرول میشه و هدر همراهش میاد پایین به هدر یه لگو مثلا اضافه بشه میدونم باید با جاوااسکریپ انجام بشه ولی من این زبان را تا این حد بلد نیستم ممنون میشم راهنماییم کنید.
      الان تو این دمو میخوام وقتی اسکرول میشه کنار My Header یک لوگو اضافه بشه و وقتی دوباره میبری بالا حذف بشه.
       
      دمو
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان عزيز. خواستم بدونم امكانش هست كه بنده يك سايت وردپرسي كه ٢٠ تا افزونه روش نصبه رو تبديل كنم به لاراول و رو اون فريم ورك كار كنم؟
    • توسط reza_yki
      سلام من نیاز به کسی دارم که بتونه یه صفحه ساز (page builder) برای قالب وردپرس از پایه طراحی کنه
      و کدها رو به صورت فیلم برام توضیح بده ( فیلم آموزشی ) و داخلش امکانات زیر قرار داده بشه:
      افزودن نامحدود لایه یا همون row و کاملا شبیه به کاری که کامپوزر میکنه با قابلیلت درگ کردن لایه ها، ویرایش، حذف و احتمالا امکان کپی و پیست از یه لایه برای استفاده در لایه دیگه. و کار بعدی اینه که یکی دوتا براش شورتکد (element) بزنید مثلا یکی این باشه که بشه ادیتور اضافه کنید بهش (ویرایشگر پیشفرض وردپرس).  یکی دیگشم نمایش یک دسته خاص با تنظیماتی مانند تعداد پست، رنگ عنوان و دسته مورد نظر برای فهمیدن نحوه ارتباط و غیره تا با توجه به اون من شورتکد های خودمو طراحی کنم توضیح کامل در انتها داده میشه. می خوام کاربر انتخاب کنه که از ویرایشگر خود وردپرس استفاده کنه یا از صفحه ساز ما همچنین امکان استفاده در page و post رو هم داشته باشه. امکان دیگه این که کاربر بتونه برای خودش تو این لایه ها یه widget area اضافه کنه تا از ابزارک ها پیشفرض یا غیره هم استفاده کنه.  
      منظور از شورت کد اینه که طرف بعد از ایجاد row المنت هایی که من طراحی کردم رو داخلش قرار بده می خوام این قسمت طوری آموزش داده بشه که بتونم المنت های خودمو براش توسعه بدم
      توضیح: دلیل این کار اینه که من می تونم با ویژال کامپوزر المنت های اختصاصی ام رو بهش اضافه کنم ولی سنگینی این افزونه باعث شده که منصرف بشم از این کار.
       
      نکته: نمی خوام به صورت پلاگین باشه باید مستقیم به قالب وصل بشه و همچنین باید کاملا سبک باشه
      نکته 2: طوری طراحی بشه که اگر کاربر بعدا قالب رو حذف کرد محتوا از بین نره یا مخدوش نشون داده نشه
      نکته 3: ظاهر کار مهم نیست خودم اون قسمت رو درست میکنم

      اگه پیشنهادی دارید خوشحال میشم بشنوم

      ممنون
    • توسط acc
      سلام دوستان
      بنده علاقمند هستم که فونت و استایل یک ویجت خارجی که مربوط به چت انلاین هست رو تغییر بدم , ایا این به وسیله جاوا امکان پذیر است؟
      اگر از دوستان کسی در این زمینه مهارت دارد لطفا من را راهنمایی کند
       
      با تشکر
    • توسط yaali
      سلام
      کد زیر مال افزونه visual composer هست. میخوام بذارم داخل قالب برگه ی اصلی.
      وقتی میذارمش، عمل نمیکنه و خود کد رو نشون میده.
      چیکارش کنیم؟
      [vc_row][vc_column width="5/6"][rev_slider_vc alias="slider1"][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_single_image image="7198" img_size="320x390 (Width x Height)" add_caption="yes" alignment="center" style="vc_box_rounded"][/vc_column][/vc_row]  تصویر ضمیمه رو ببینید
      ممنون از همه