• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
alireza1375

مشکل با نبودن اسم موضوع در دسته بندی قالب

7 پست در این موضوع قرار دارد

این تایپیک در ارتباط با این موضوع است.وقتی من کار را انجام دادم اسم موضوع دسته بندی را نشان نمی دهد.چرا؟چگونه باید درست کرد؟فایل های اضافه برای دانلود تو همون تایپیک است.post-330-0-45364700-1348222723_thumb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php the_category(); ?>

چک کنید اگر کد بالا در حلقه وجود ندارد به حلقه اضافه کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب حلق یعنی چی؟به کدام قسمت؟فایل را ویرایش و این کد را اضافه کنم.

ویرایش شده در توسط alireza1375
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور از حلقه کدهای زیر می باشد:


<?php if(have_posts()) : ?>
<?php while(have_posts()) : the_post(); ?>

<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>

بررسی کنید تابعی که جناب فخار فرمودند میان این کدها قرار دارد یا خیر...#

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که متوجه نشدم تو کجا.ولی تو قسمتی که سورس این دسته بندی است که نبود.منظور سورس دسته بندی هایی مه تو عکس بالا زرد کردم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این سورس دسته بندی است چه جورس می توان یک موضوع یا همان تایتل انتخاب کرد.


<?php
/**
* Theme: silverOrchid
* Theme URL: http://gazpo.com/2012/04/silverorchid
* Created: April 2012
* Author: Sami Ch.
* URL: http://gazpo.com
*
**/
$gazpo_settings = get_option( 'gazpo_options');
$cat5_id = 'http://golpaweb.ir/%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C/';
$cat5_name = get_cat_name($cat5_id);
$cat5_url = get_category_link( $cat5_id );
?>
<div class="feat-cat">
<h3 class="title"><a href="<?php echo esc_url( $cat5_url ); ?>" title="Category Name"><?php echo $cat5_name; ?></a></h3>
<div class="category-content whitebg">
<div class="left">
<?php

query_posts('cat='.$cat5_id.'&posts_per_page=1');
if (have_posts()) :
while (have_posts()) : the_post();
//post thumbnail
the_post_thumbnail( 'large' );
?>
<h3><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h3>
<div class="post-meta">
<span class="date"><?php the_time('F j'); ?></span>
<span class="comments"><?php comments_popup_link( "بدون دیدگاه","یک دیدگاه","% دیدگاه"); ?></span>
</div>
<p>
<?php
$content = get_the_content();
$content = strip_tags($content);
echo mb_substr($content, 0, 140). '...';
?>
</p>
<?php
endwhile;
endif;
wp_reset_query();
?>
</div>

<div class="right">
<ul>
<?php
query_posts('cat='.$cat5_id.'&posts_per_page=3&offset=1');
if (have_posts()) :
while (have_posts()) : the_post();
?>
<li>
<div class="thumb">
<?php the_post_thumbnail( 'thumbnail' ); ?>
</div>
<div class="post-right">
<h5 class="title">
<a href="<?php the_permalink(); ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title(); ?>">
<?php $short_title = mb_substr(the_title('','',FALSE),0,33);
echo $short_title; if (strlen($short_title) >32){ echo '...'; } ?>
</a>
</h5>
<div class="post-meta">
<span class="date"><?php the_time('F j'); ?></span>
<span class="comments"><?php comments_popup_link( "بدون دیدگاه","یک دیدگاه","% دیدگاه"); ?></span>
</div>
<p>
<?php
$content = get_the_content();
$content = strip_tags($content);
echo mb_substr($content, 0, 60). '...';
?>
</p>
</div>
</li>
<?php
endwhile;
endif;
wp_reset_query();
?>

</ul>

</div>
</div>
</div>

ویرایش شده در توسط alireza1375
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حل شد.ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری