• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
soft2fire

مشکل در ساعت وردپرس

11 پست در این موضوع قرار دارد

شروع کردم به قرار دادن نوشته های جدید در وورد پرس

اما ساعت مشکل داره و پست های جدید من میره زیر پست های قبلیم در صفحه های دیگه

یعنی بالا نمیاد تو اولین نوشته ها

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شروع کردم به قرار دادن نوشته های جدید در وورد پرس

اما ساعت مشکل داره و پست های جدید من میره زیر پست های قبلیم در صفحه های دیگه

یعنی بالا نمیاد تو اولین نوشته ها

سلام

این تاپیکو مطالعه کردید؟

مشکل با تنظیم ساعت محلی در وردپرس

ساعت محلی تنظیم شده؟

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر ساعت هم عقب باشه پستا هایی که از اون ساعت جلوتر بودند به حالت زمانبندی در می آن و باز مطلب حال حاضر باید اولین مطلب سایت باشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حدس میزنم واکشی محتوا از دیتابیس باید توسط id باشه ، یعنی


... order by id ...

فکر نکنم وردپرس بر اساس تاریخ مطالب رو بچینه .

چون بینید توی ایندکس گذاریش تو دیتابیس حتی فیلد id رو از نوع bigint 20 گذاشته ، این یعنی روی این کار میکنه فقط .

عرف کار در تمام سیستم ها (شاید 99%) باید با توجه به id واکشی انجام بشه .

من چک نکردم اما اگه وردپرس غیر از این رو انجام بده (یعنی واکشی بر اساس فیلدی که از نوع data time ) هست ، میشه گفت خیلی مسخره است :D

من یه چک بکنم برمیگردم .

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کمال تعجب :( بله متاسفانه بر اساس این فیلد اطلاعات رو واکشی میکنه .

اما نکته جالب اینجاست فیلد post_date رو هم index کرده !!!!!! ;)

از اونجا که معماری و ساختار وردپرس همیشه برام الگو بوده بدو بدو رفتم سراغ کتاب WEBINAR MySQL Indexing Best Practices و این مثال رو دیدم


SELECT * FROM PLAYERS ORDER BY SCORE DESC LIMIT 10

Will use index on SCORE column
Without index MySQL filesort (externsort) which is very expensive

:)

واقعاً بگم ، وردپرس ، از من یکی ، 10 سال جلوتره :rolleyes:

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم بابات جواب هاتون

خوب تکلیف من چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم بابات جواب هاتون

خوب تکلیف من چیه؟

پست منو خوندید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ببخشید که جواب شمارو ندادم

خوندم

زمان محلی رو تهران تنظیمه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی همون تاپیک بقیه راهکارهایی که توضیح داده شده بود رو تست کردید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله راهنمایی خاصی ندیدم4یکی قرار دادن تهران بود یکی دیگه هم ست کردن رو 3:30 که جفتش رو انجام دادم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی که گفته شده بود در فایل فانکشن قرار بدید هم تست کردید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری