• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
jakob

اپلود عکس در قالب html توسط wordpress

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یه قالب HTML دارم که تبدیل به ووردپرس ش کردم . اما یه مشکلی دارم اینه که نمیدونم چجوری عکس اپلود کنم . باید با پلاگین انجام بدم یا با برنامه نویسی ؟

اگه کسی کمک کنه ممنون میشم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظور شما تصویری برای پیش نمایش پوسته می باشد؟ یا آپلود کردن تصاویر در نوشته؟

برای قسمت اول بایستی تصویر خود را با نام screenshot.png در پوسته قرار دهید و برای قسمت دوم در ویرایشگر بر روی بارگذاری/گذاشتن کلیک کنید...#

ویرایش شده در توسط oMid

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظور شما تصویری برای پیش نمایش پوسته می باشد؟ یا آپلود کردن تصاویر در نوشته؟

برای قسمت اول بایستی تصویر خود را با نام screenshot.png در پوسته قرار دهید و برای قسمت دوم در ویرایشگر بر روی بارگذاری/گذاشتن کلیک کنید...#

ممنون امید جان بابت توجهت

امید جان من یه قالب html دارم که گالری تصاویر داره . یه چند تا عکس هم صفحه اصلی داره.میخوام بدونم چطوری با استفاده از ووردپرس امکان پذیره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون امید جان بابت توجهت

امید جان من یه قالب html دارم که گالری تصاویر داره . یه چند تا عکس هم صفحه اصلی داره.میخوام بدونم چطوری با استفاده از ووردپرس امکان پذیره

سلام

در ادامه توضیح oMid عزیز برای عکس های مورد استفاده در طراحی پوسته (banner.jpg و bg.gif و top-menu.jpg و ...) البته به جز عکس screenshot.png که اشاره شد, داخل پوشه پوستتون پوشه ای به نام images ایجاد کنید و در style.css آدرس آن را اصلاح کنید. مثلاً images/banner.jpg

و در مورد ساختن گالری تصاویر در انجمن جستجو کنید مطالبی موجود است. جستجو

ویرایش شده در توسط سعید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

در ادامه توضیح oMid عزیز برای عکس های مورد استفاده در طراحی پوسته (banner.jpg و bg.gif و top-menu.jpg و ...) البته به جز عکس screenshot.png که اشاره شد, داخل پوشه پوستتون پوشه ای به نام images ایجاد کنید و در style.css آدرس آن را اصلاح کنید. مثلاً images/banner.jpg

و در مورد ساختن گالری تصاویر در انجمن جستجو کنید مطالبی موجود است. جستجو

دوست عزیز من قالب رو تبدیل به html کردم فقط مونده حتی عکس ها و استایل صفحه هم درسته . میخوام گالری تصاویر بسازم که بتونم عکس اپلود کنم تو صفحات مختلف قالب.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میخوام گالری تصاویر بسازم که بتونم عکس اپلود کنم تو صفحات مختلف قالب.

میتونید از افزونه های گالری عکس معرفی شده در جستجو استفاده کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در مورد نمایش عکس مطالب در صفحه اول :

چگونه فقط تصاویر مطالب را در وردپرس نشان دهیم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز من قالب رو تبدیل به html کردم فقط مونده حتی عکس ها و استایل صفحه هم درسته . میخوام گالری تصاویر بسازم که بتونم عکس اپلود کنم تو صفحات مختلف قالب.

ببخشید من سئوالتون رو نمی گیرم یعنی چی که قالب رو تبدیل به html کردید؟

الان در قالب صفحه index.php و single.php رو دارید یا خیر ؟

آیا حلقه ی وردپرس را ساخته اید یا نه؟

اگپر آره پاسخ شما جواب امید عزیز + اولین پاسخ سعید گرامی می باشد و اگر نه که تایپیکی جدید در خصوص نحوه تبدیل یک قالب ایستا به قالب سایت وردپرس بزنید تا به نتیجه برسید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببخشید من سئوالتون رو نمی گیرم یعنی چی که قالب رو تبدیل به html کردید؟

الان در قالب صفحه index.php و single.php رو دارید یا خیر ؟

آیا حلقه ی وردپرس را ساخته اید یا نه؟

اگپر آره پاسخ شما جواب امید عزیز + اولین پاسخ سعید گرامی می باشد و اگر نه که تایپیکی جدید در خصوص نحوه تبدیل یک قالب ایستا به قالب سایت وردپرس بزنید تا به نتیجه برسید

شرمنده ایمان جان من فک کنم اشتباه تایپی داشتم - من قالب html رو تبدیل یه ووردپرس کردم صفحه index.php و بقیه رو هم دارم .

من این سایت رو برای یه آرایشگاه طراحی کردم که تو این قالب یه صفحه گالری داره که دسته بندی شدست.مثلا یه گالری عکس برای مرداو یک گالری عکس برای کودک....

من این قالب رو به ووردپرس تبدیل کردم مشکلی هم نداره اما میخوام با استفاده از وورذپرس یا پلاگین ووردپرس بتونم عکس روی گالری اپلود کنم.

نمیدونم تونستم منظور رو برسونم یا نه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بسیار ممنون ایمان جان

فقط شرمنده میشه نحوه استفادشو هم توضیح بدی ؟ نصبش کردم و تو منوی سمت چپ هم اومده

الان شکل و قالب گالری من هر طوری باشه این عکس ها رو که اپلود کنم به همون صورت نمایش میده ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ایمان جان من تونستم از گالری استفاده کنم و عکس اپلود کنم فقط تنها مشکلی که هست اینه که به استایل صفحه نمیخوره.

یعنی شکل و قالب گالری من طور دیگس و این به یه صورت دیگه نمایش میده.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

از افزونه آپلود میکنید یا گالری خود وردپرس استفاده میکنید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

افزونه فایل style.css داره مربوط به هر قالبی که موقع استفاده انتخاب کرده باشید

اون فایل را ویرایش کنید برای قالب سایت خودتون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

از افزونه آپلود میکنید یا گالری خود وردپرس استفاده میکنید؟

مرتضی جان من از افزونه استفاده میکنم که وقتی باهاش عکس اپلود میکنم با استایل خودش اپلود میکنه یعنی اصلا به قالب گالری من نمیخوره.

من یه قالب که 5 صفحه داره رو فقط یه صفحه شو تبدیل به ووردپرس کردم اونم صفحه اخبارشو که برای قرار دادن اخبار و روادید سایت.حالا مشکل من اینه که

من وقتی از افزونه استفاده میکنم و کدی که اون افزونه میده رو تو پست میذارم اون عکس هارو تو قسمت مربوط به اخبار و روادید اپلود میکنه.

من میخوام که وقتی پست میزنم عکس ها با توجه به دسته بندی بره تو صفحه گالری .

شرمنده برای یه گالری این همه سوال میکنم . ممنون میشم کمک کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر آنلاین بود خیلی بهتر بود، میشد استایلها رو در عمل دید.

خوب چرا از خود گالری وردپرس استفاده نمیکنید. میتونید بهش استایل دستی هم بدید.

شما از کدوم افزونه استفاده میکنید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر آنلاین بود خیلی بهتر بود، میشد استایلها رو در عمل دید.

خوب چرا از خود گالری وردپرس استفاده نمیکنید. میتونید بهش استایل دستی هم بدید.

شما از کدوم افزونه استفاده میکنید؟

مرتضی جان من تازه دارم کار با ووردپرس رو یاد میگیرم.

من از این افزومه استفاده میکنم --> http://wordpress.org...gallery-plugin/

قالب من که HTML بود 5 تا صفحه داشت به اسم های index.html - gallery.html - service.html - about.html - contact.html

من صفحه index رو به ووردپرس تبدیل کردم که 3 قسمتش کردم یعنی header footer & index

header & footer رو با استفاده از دستور get_header فراخوانی کردم ولی وقتی صفحه گالری رو به gallery.php تبدیل کردم

و دستور get_header & get_footer هم گذاشتم و وقتی صفحه gallery.php رو اجرا میگیرم error میده البته فک کنم یه جای کار اشتباه باشه

<li><a href="gallery.php">Our team</a></li> این برای منو گالری هست که از تو صفحه index.php لینک شده.اشتباهه ؟

گالری هم من نمیدونم به چه صورت کار میکنه که مثلا الان من یه عکس اپلود میکنم بره تو صفحه گالری تو قسمت مردها یا زنان

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما نمیتونید صفحه وردپرس رو با تغییر نام فایل ایجاد کنید. این تاپیک برای ایجاد فایل دلخواه برای یک صفحه هست افزودن قالب دلخواه برای برگه ها

البته باید دقیقا کدها رو دید تا بشه راحتتر راهنمایی کرد.

برای گالری بنظر من بهتره شما از همون گالری پیش فرض وردپرس استفاده کنید.

بعد هم برای هر سری عکس اونها رو توی یک پست ارسال کنید.

کارتون راحتتر میشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شما نمیتونید صفحه وردپرس رو با تغییر نام فایل ایجاد کنید. این تاپیک برای ایجاد فایل دلخواه برای یک صفحه هست افزودن قالب دلخواه برای برگه ها البته باید دقیقا کدها رو دید تا بشه راحتتر راهنمایی کرد. برای گالری بنظر من بهتره شما از همون گالری پیش فرض وردپرس استفاده کنید. بعد هم برای هر سری عکس اونها رو توی یک پست ارسال کنید. کارتون راحتتر میشه.

ممنون مرتضی جان . هم تونستم page بسازم هم اینکه menu رو درست کنم.البته منو رو با دستور wp_list_pages درست کردم که لیست صفحاتی که درست کردم رو میاره . فقط یه مشکلی که داره اینه که بالای منو میزنه PAGES -

فقط اینکه هنوز مشکل گالری حل نشد.

از افزونه که استفاده میکنم یه کد میده به این صورت [print_gllr id=681] که وقتی میذازم تو page که میسازم گالری رو نمیاره.

از گالری پیش فرض هم استفاده کردم عکپس رو upload کردم insert gallery هم زدم اما بازم نیاورد عکس هارو

ممنون مرتضی جان - تا اینجا کمک زیادی کردید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل عکس اپلود شدن هم حل شد این دستور رو نذاشته بودم :D :D

الان با افزونه عکس اپلود میکنم یه کد میده که اون کد رو میذارم تو پیج عکس هارو میاره

ولی استایل عکس ها به هم ریختس . از کجا باید استایل بدم که عکس هارو به چه صورت نمایش بده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا مشکل حل شد .

ممنون مرتضی جان خیلی کمک کردید . ایشالله بشه جبران کنم :D

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .

    • توسط alireza1375
      سلام. من در ویژگی های محصولات ووکامرس ترتیب را روی "ترتیب مرسوم یا نام (شمارشی)" تنظیم می کنم ولی وقتی ویژگی را وارد می کنم (به شکل زیر) و سپس مطلب را ذخیره می کنم.

      حالا وقتی وارد ویژگی می شوم این ترتیب را می بینم!

      و قسمت عجیب تر نمایش اون در سایت هست که به این شکل نمایش داده می شود:

      مشکل چیه؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام
      دوستان من یک دسته مادر خاص دارم مثلا شبکه های تلوزیونی با زیرمجمعه هایی مثل شبکه سه و شبکه 2 و ...
      حالا می خوام توی پستم زیرمجموعه های دسته شبکه های تلوزیونی رو که تیکش و زدم نمایش بده و با , جدا کنه.
      ممنون می شم راهنمایی کنید.