• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
jakob

اپلود عکس در قالب html توسط wordpress

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یه قالب HTML دارم که تبدیل به ووردپرس ش کردم . اما یه مشکلی دارم اینه که نمیدونم چجوری عکس اپلود کنم . باید با پلاگین انجام بدم یا با برنامه نویسی ؟

اگه کسی کمک کنه ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور شما تصویری برای پیش نمایش پوسته می باشد؟ یا آپلود کردن تصاویر در نوشته؟

برای قسمت اول بایستی تصویر خود را با نام screenshot.png در پوسته قرار دهید و برای قسمت دوم در ویرایشگر بر روی بارگذاری/گذاشتن کلیک کنید...#

ویرایش شده در توسط oMid
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور شما تصویری برای پیش نمایش پوسته می باشد؟ یا آپلود کردن تصاویر در نوشته؟

برای قسمت اول بایستی تصویر خود را با نام screenshot.png در پوسته قرار دهید و برای قسمت دوم در ویرایشگر بر روی بارگذاری/گذاشتن کلیک کنید...#

ممنون امید جان بابت توجهت

امید جان من یه قالب html دارم که گالری تصاویر داره . یه چند تا عکس هم صفحه اصلی داره.میخوام بدونم چطوری با استفاده از ووردپرس امکان پذیره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون امید جان بابت توجهت

امید جان من یه قالب html دارم که گالری تصاویر داره . یه چند تا عکس هم صفحه اصلی داره.میخوام بدونم چطوری با استفاده از ووردپرس امکان پذیره

سلام

در ادامه توضیح oMid عزیز برای عکس های مورد استفاده در طراحی پوسته (banner.jpg و bg.gif و top-menu.jpg و ...) البته به جز عکس screenshot.png که اشاره شد, داخل پوشه پوستتون پوشه ای به نام images ایجاد کنید و در style.css آدرس آن را اصلاح کنید. مثلاً images/banner.jpg

و در مورد ساختن گالری تصاویر در انجمن جستجو کنید مطالبی موجود است. جستجو

ویرایش شده در توسط سعید
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در ادامه توضیح oMid عزیز برای عکس های مورد استفاده در طراحی پوسته (banner.jpg و bg.gif و top-menu.jpg و ...) البته به جز عکس screenshot.png که اشاره شد, داخل پوشه پوستتون پوشه ای به نام images ایجاد کنید و در style.css آدرس آن را اصلاح کنید. مثلاً images/banner.jpg

و در مورد ساختن گالری تصاویر در انجمن جستجو کنید مطالبی موجود است. جستجو

دوست عزیز من قالب رو تبدیل به html کردم فقط مونده حتی عکس ها و استایل صفحه هم درسته . میخوام گالری تصاویر بسازم که بتونم عکس اپلود کنم تو صفحات مختلف قالب.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میخوام گالری تصاویر بسازم که بتونم عکس اپلود کنم تو صفحات مختلف قالب.

میتونید از افزونه های گالری عکس معرفی شده در جستجو استفاده کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد نمایش عکس مطالب در صفحه اول :

چگونه فقط تصاویر مطالب را در وردپرس نشان دهیم ؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز من قالب رو تبدیل به html کردم فقط مونده حتی عکس ها و استایل صفحه هم درسته . میخوام گالری تصاویر بسازم که بتونم عکس اپلود کنم تو صفحات مختلف قالب.

ببخشید من سئوالتون رو نمی گیرم یعنی چی که قالب رو تبدیل به html کردید؟

الان در قالب صفحه index.php و single.php رو دارید یا خیر ؟

آیا حلقه ی وردپرس را ساخته اید یا نه؟

اگپر آره پاسخ شما جواب امید عزیز + اولین پاسخ سعید گرامی می باشد و اگر نه که تایپیکی جدید در خصوص نحوه تبدیل یک قالب ایستا به قالب سایت وردپرس بزنید تا به نتیجه برسید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید من سئوالتون رو نمی گیرم یعنی چی که قالب رو تبدیل به html کردید؟

الان در قالب صفحه index.php و single.php رو دارید یا خیر ؟

آیا حلقه ی وردپرس را ساخته اید یا نه؟

اگپر آره پاسخ شما جواب امید عزیز + اولین پاسخ سعید گرامی می باشد و اگر نه که تایپیکی جدید در خصوص نحوه تبدیل یک قالب ایستا به قالب سایت وردپرس بزنید تا به نتیجه برسید

شرمنده ایمان جان من فک کنم اشتباه تایپی داشتم - من قالب html رو تبدیل یه ووردپرس کردم صفحه index.php و بقیه رو هم دارم .

من این سایت رو برای یه آرایشگاه طراحی کردم که تو این قالب یه صفحه گالری داره که دسته بندی شدست.مثلا یه گالری عکس برای مرداو یک گالری عکس برای کودک....

من این قالب رو به ووردپرس تبدیل کردم مشکلی هم نداره اما میخوام با استفاده از وورذپرس یا پلاگین ووردپرس بتونم عکس روی گالری اپلود کنم.

نمیدونم تونستم منظور رو برسونم یا نه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بسیار ممنون ایمان جان

فقط شرمنده میشه نحوه استفادشو هم توضیح بدی ؟ نصبش کردم و تو منوی سمت چپ هم اومده

الان شکل و قالب گالری من هر طوری باشه این عکس ها رو که اپلود کنم به همون صورت نمایش میده ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ایمان جان من تونستم از گالری استفاده کنم و عکس اپلود کنم فقط تنها مشکلی که هست اینه که به استایل صفحه نمیخوره.

یعنی شکل و قالب گالری من طور دیگس و این به یه صورت دیگه نمایش میده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

از افزونه آپلود میکنید یا گالری خود وردپرس استفاده میکنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه فایل style.css داره مربوط به هر قالبی که موقع استفاده انتخاب کرده باشید

اون فایل را ویرایش کنید برای قالب سایت خودتون

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

از افزونه آپلود میکنید یا گالری خود وردپرس استفاده میکنید؟

مرتضی جان من از افزونه استفاده میکنم که وقتی باهاش عکس اپلود میکنم با استایل خودش اپلود میکنه یعنی اصلا به قالب گالری من نمیخوره.

من یه قالب که 5 صفحه داره رو فقط یه صفحه شو تبدیل به ووردپرس کردم اونم صفحه اخبارشو که برای قرار دادن اخبار و روادید سایت.حالا مشکل من اینه که

من وقتی از افزونه استفاده میکنم و کدی که اون افزونه میده رو تو پست میذارم اون عکس هارو تو قسمت مربوط به اخبار و روادید اپلود میکنه.

من میخوام که وقتی پست میزنم عکس ها با توجه به دسته بندی بره تو صفحه گالری .

شرمنده برای یه گالری این همه سوال میکنم . ممنون میشم کمک کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر آنلاین بود خیلی بهتر بود، میشد استایلها رو در عمل دید.

خوب چرا از خود گالری وردپرس استفاده نمیکنید. میتونید بهش استایل دستی هم بدید.

شما از کدوم افزونه استفاده میکنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر آنلاین بود خیلی بهتر بود، میشد استایلها رو در عمل دید.

خوب چرا از خود گالری وردپرس استفاده نمیکنید. میتونید بهش استایل دستی هم بدید.

شما از کدوم افزونه استفاده میکنید؟

مرتضی جان من تازه دارم کار با ووردپرس رو یاد میگیرم.

من از این افزومه استفاده میکنم --> http://wordpress.org...gallery-plugin/

قالب من که HTML بود 5 تا صفحه داشت به اسم های index.html - gallery.html - service.html - about.html - contact.html

من صفحه index رو به ووردپرس تبدیل کردم که 3 قسمتش کردم یعنی header footer & index

header & footer رو با استفاده از دستور get_header فراخوانی کردم ولی وقتی صفحه گالری رو به gallery.php تبدیل کردم

و دستور get_header & get_footer هم گذاشتم و وقتی صفحه gallery.php رو اجرا میگیرم error میده البته فک کنم یه جای کار اشتباه باشه

<li><a href="gallery.php">Our team</a></li> این برای منو گالری هست که از تو صفحه index.php لینک شده.اشتباهه ؟

گالری هم من نمیدونم به چه صورت کار میکنه که مثلا الان من یه عکس اپلود میکنم بره تو صفحه گالری تو قسمت مردها یا زنان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما نمیتونید صفحه وردپرس رو با تغییر نام فایل ایجاد کنید. این تاپیک برای ایجاد فایل دلخواه برای یک صفحه هست افزودن قالب دلخواه برای برگه ها

البته باید دقیقا کدها رو دید تا بشه راحتتر راهنمایی کرد.

برای گالری بنظر من بهتره شما از همون گالری پیش فرض وردپرس استفاده کنید.

بعد هم برای هر سری عکس اونها رو توی یک پست ارسال کنید.

کارتون راحتتر میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
شما نمیتونید صفحه وردپرس رو با تغییر نام فایل ایجاد کنید. این تاپیک برای ایجاد فایل دلخواه برای یک صفحه هست افزودن قالب دلخواه برای برگه ها البته باید دقیقا کدها رو دید تا بشه راحتتر راهنمایی کرد. برای گالری بنظر من بهتره شما از همون گالری پیش فرض وردپرس استفاده کنید. بعد هم برای هر سری عکس اونها رو توی یک پست ارسال کنید. کارتون راحتتر میشه.

ممنون مرتضی جان . هم تونستم page بسازم هم اینکه menu رو درست کنم.البته منو رو با دستور wp_list_pages درست کردم که لیست صفحاتی که درست کردم رو میاره . فقط یه مشکلی که داره اینه که بالای منو میزنه PAGES -

فقط اینکه هنوز مشکل گالری حل نشد.

از افزونه که استفاده میکنم یه کد میده به این صورت [print_gllr id=681] که وقتی میذازم تو page که میسازم گالری رو نمیاره.

از گالری پیش فرض هم استفاده کردم عکپس رو upload کردم insert gallery هم زدم اما بازم نیاورد عکس هارو

ممنون مرتضی جان - تا اینجا کمک زیادی کردید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل عکس اپلود شدن هم حل شد این دستور رو نذاشته بودم :D :D

الان با افزونه عکس اپلود میکنم یه کد میده که اون کد رو میذارم تو پیج عکس هارو میاره

ولی استایل عکس ها به هم ریختس . از کجا باید استایل بدم که عکس هارو به چه صورت نمایش بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مشکل حل شد .

ممنون مرتضی جان خیلی کمک کردید . ایشالله بشه جبران کنم :D

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amintoudehzaeim
      سلام دوستان من پیوند یکتای خودم رو به post name تغییر دادم و بعد ازون ارور های 404 مختلف به این شکل که ته آدرس پست ها و تگ ها و صفحات و حتی صفحه اصلی eco.html و danger.html و inq.html و ... درست شده و همینطور تا امروز ادامه داشته تااینکه در موردش یه تاپیک زدم و منتظر پاسخ آن تاپیک هستم. اما اینجا یه چیزی دیگه ای هست که برای من سوال شده بعد از تغییر پیوند به post name فایل htaccess من داخل سی پنل 
      # BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> # END WordPress به صورت بالا نوشته شده است آیا من باید دوباره این کد را زیر end wordpress اضافه کنم تا این ارور های 404 از بین بروند یا اینکه ربطی نداره و نیازی نیست؟!
      RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L]
       
    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟