jakob

اپلود عکس در قالب html توسط wordpress

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یه قالب HTML دارم که تبدیل به ووردپرس ش کردم . اما یه مشکلی دارم اینه که نمیدونم چجوری عکس اپلود کنم . باید با پلاگین انجام بدم یا با برنامه نویسی ؟

اگه کسی کمک کنه ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور شما تصویری برای پیش نمایش پوسته می باشد؟ یا آپلود کردن تصاویر در نوشته؟

برای قسمت اول بایستی تصویر خود را با نام screenshot.png در پوسته قرار دهید و برای قسمت دوم در ویرایشگر بر روی بارگذاری/گذاشتن کلیک کنید...#

ویرایش شده در توسط oMid
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور شما تصویری برای پیش نمایش پوسته می باشد؟ یا آپلود کردن تصاویر در نوشته؟

برای قسمت اول بایستی تصویر خود را با نام screenshot.png در پوسته قرار دهید و برای قسمت دوم در ویرایشگر بر روی بارگذاری/گذاشتن کلیک کنید...#

ممنون امید جان بابت توجهت

امید جان من یه قالب html دارم که گالری تصاویر داره . یه چند تا عکس هم صفحه اصلی داره.میخوام بدونم چطوری با استفاده از ووردپرس امکان پذیره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون امید جان بابت توجهت

امید جان من یه قالب html دارم که گالری تصاویر داره . یه چند تا عکس هم صفحه اصلی داره.میخوام بدونم چطوری با استفاده از ووردپرس امکان پذیره

سلام

در ادامه توضیح oMid عزیز برای عکس های مورد استفاده در طراحی پوسته (banner.jpg و bg.gif و top-menu.jpg و ...) البته به جز عکس screenshot.png که اشاره شد, داخل پوشه پوستتون پوشه ای به نام images ایجاد کنید و در style.css آدرس آن را اصلاح کنید. مثلاً images/banner.jpg

و در مورد ساختن گالری تصاویر در انجمن جستجو کنید مطالبی موجود است. جستجو

ویرایش شده در توسط سعید
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در ادامه توضیح oMid عزیز برای عکس های مورد استفاده در طراحی پوسته (banner.jpg و bg.gif و top-menu.jpg و ...) البته به جز عکس screenshot.png که اشاره شد, داخل پوشه پوستتون پوشه ای به نام images ایجاد کنید و در style.css آدرس آن را اصلاح کنید. مثلاً images/banner.jpg

و در مورد ساختن گالری تصاویر در انجمن جستجو کنید مطالبی موجود است. جستجو

دوست عزیز من قالب رو تبدیل به html کردم فقط مونده حتی عکس ها و استایل صفحه هم درسته . میخوام گالری تصاویر بسازم که بتونم عکس اپلود کنم تو صفحات مختلف قالب.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میخوام گالری تصاویر بسازم که بتونم عکس اپلود کنم تو صفحات مختلف قالب.

میتونید از افزونه های گالری عکس معرفی شده در جستجو استفاده کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد نمایش عکس مطالب در صفحه اول :

چگونه فقط تصاویر مطالب را در وردپرس نشان دهیم ؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز من قالب رو تبدیل به html کردم فقط مونده حتی عکس ها و استایل صفحه هم درسته . میخوام گالری تصاویر بسازم که بتونم عکس اپلود کنم تو صفحات مختلف قالب.

ببخشید من سئوالتون رو نمی گیرم یعنی چی که قالب رو تبدیل به html کردید؟

الان در قالب صفحه index.php و single.php رو دارید یا خیر ؟

آیا حلقه ی وردپرس را ساخته اید یا نه؟

اگپر آره پاسخ شما جواب امید عزیز + اولین پاسخ سعید گرامی می باشد و اگر نه که تایپیکی جدید در خصوص نحوه تبدیل یک قالب ایستا به قالب سایت وردپرس بزنید تا به نتیجه برسید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید من سئوالتون رو نمی گیرم یعنی چی که قالب رو تبدیل به html کردید؟

الان در قالب صفحه index.php و single.php رو دارید یا خیر ؟

آیا حلقه ی وردپرس را ساخته اید یا نه؟

اگپر آره پاسخ شما جواب امید عزیز + اولین پاسخ سعید گرامی می باشد و اگر نه که تایپیکی جدید در خصوص نحوه تبدیل یک قالب ایستا به قالب سایت وردپرس بزنید تا به نتیجه برسید

شرمنده ایمان جان من فک کنم اشتباه تایپی داشتم - من قالب html رو تبدیل یه ووردپرس کردم صفحه index.php و بقیه رو هم دارم .

من این سایت رو برای یه آرایشگاه طراحی کردم که تو این قالب یه صفحه گالری داره که دسته بندی شدست.مثلا یه گالری عکس برای مرداو یک گالری عکس برای کودک....

من این قالب رو به ووردپرس تبدیل کردم مشکلی هم نداره اما میخوام با استفاده از وورذپرس یا پلاگین ووردپرس بتونم عکس روی گالری اپلود کنم.

نمیدونم تونستم منظور رو برسونم یا نه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بسیار ممنون ایمان جان

فقط شرمنده میشه نحوه استفادشو هم توضیح بدی ؟ نصبش کردم و تو منوی سمت چپ هم اومده

الان شکل و قالب گالری من هر طوری باشه این عکس ها رو که اپلود کنم به همون صورت نمایش میده ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ایمان جان من تونستم از گالری استفاده کنم و عکس اپلود کنم فقط تنها مشکلی که هست اینه که به استایل صفحه نمیخوره.

یعنی شکل و قالب گالری من طور دیگس و این به یه صورت دیگه نمایش میده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

از افزونه آپلود میکنید یا گالری خود وردپرس استفاده میکنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه فایل style.css داره مربوط به هر قالبی که موقع استفاده انتخاب کرده باشید

اون فایل را ویرایش کنید برای قالب سایت خودتون

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

از افزونه آپلود میکنید یا گالری خود وردپرس استفاده میکنید؟

مرتضی جان من از افزونه استفاده میکنم که وقتی باهاش عکس اپلود میکنم با استایل خودش اپلود میکنه یعنی اصلا به قالب گالری من نمیخوره.

من یه قالب که 5 صفحه داره رو فقط یه صفحه شو تبدیل به ووردپرس کردم اونم صفحه اخبارشو که برای قرار دادن اخبار و روادید سایت.حالا مشکل من اینه که

من وقتی از افزونه استفاده میکنم و کدی که اون افزونه میده رو تو پست میذارم اون عکس هارو تو قسمت مربوط به اخبار و روادید اپلود میکنه.

من میخوام که وقتی پست میزنم عکس ها با توجه به دسته بندی بره تو صفحه گالری .

شرمنده برای یه گالری این همه سوال میکنم . ممنون میشم کمک کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر آنلاین بود خیلی بهتر بود، میشد استایلها رو در عمل دید.

خوب چرا از خود گالری وردپرس استفاده نمیکنید. میتونید بهش استایل دستی هم بدید.

شما از کدوم افزونه استفاده میکنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر آنلاین بود خیلی بهتر بود، میشد استایلها رو در عمل دید.

خوب چرا از خود گالری وردپرس استفاده نمیکنید. میتونید بهش استایل دستی هم بدید.

شما از کدوم افزونه استفاده میکنید؟

مرتضی جان من تازه دارم کار با ووردپرس رو یاد میگیرم.

من از این افزومه استفاده میکنم --> http://wordpress.org...gallery-plugin/

قالب من که HTML بود 5 تا صفحه داشت به اسم های index.html - gallery.html - service.html - about.html - contact.html

من صفحه index رو به ووردپرس تبدیل کردم که 3 قسمتش کردم یعنی header footer & index

header & footer رو با استفاده از دستور get_header فراخوانی کردم ولی وقتی صفحه گالری رو به gallery.php تبدیل کردم

و دستور get_header & get_footer هم گذاشتم و وقتی صفحه gallery.php رو اجرا میگیرم error میده البته فک کنم یه جای کار اشتباه باشه

<li><a href="gallery.php">Our team</a></li> این برای منو گالری هست که از تو صفحه index.php لینک شده.اشتباهه ؟

گالری هم من نمیدونم به چه صورت کار میکنه که مثلا الان من یه عکس اپلود میکنم بره تو صفحه گالری تو قسمت مردها یا زنان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما نمیتونید صفحه وردپرس رو با تغییر نام فایل ایجاد کنید. این تاپیک برای ایجاد فایل دلخواه برای یک صفحه هست افزودن قالب دلخواه برای برگه ها

البته باید دقیقا کدها رو دید تا بشه راحتتر راهنمایی کرد.

برای گالری بنظر من بهتره شما از همون گالری پیش فرض وردپرس استفاده کنید.

بعد هم برای هر سری عکس اونها رو توی یک پست ارسال کنید.

کارتون راحتتر میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
شما نمیتونید صفحه وردپرس رو با تغییر نام فایل ایجاد کنید. این تاپیک برای ایجاد فایل دلخواه برای یک صفحه هست افزودن قالب دلخواه برای برگه ها البته باید دقیقا کدها رو دید تا بشه راحتتر راهنمایی کرد. برای گالری بنظر من بهتره شما از همون گالری پیش فرض وردپرس استفاده کنید. بعد هم برای هر سری عکس اونها رو توی یک پست ارسال کنید. کارتون راحتتر میشه.

ممنون مرتضی جان . هم تونستم page بسازم هم اینکه menu رو درست کنم.البته منو رو با دستور wp_list_pages درست کردم که لیست صفحاتی که درست کردم رو میاره . فقط یه مشکلی که داره اینه که بالای منو میزنه PAGES -

فقط اینکه هنوز مشکل گالری حل نشد.

از افزونه که استفاده میکنم یه کد میده به این صورت [print_gllr id=681] که وقتی میذازم تو page که میسازم گالری رو نمیاره.

از گالری پیش فرض هم استفاده کردم عکپس رو upload کردم insert gallery هم زدم اما بازم نیاورد عکس هارو

ممنون مرتضی جان - تا اینجا کمک زیادی کردید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل عکس اپلود شدن هم حل شد این دستور رو نذاشته بودم :D :D

الان با افزونه عکس اپلود میکنم یه کد میده که اون کد رو میذارم تو پیج عکس هارو میاره

ولی استایل عکس ها به هم ریختس . از کجا باید استایل بدم که عکس هارو به چه صورت نمایش بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مشکل حل شد .

ممنون مرتضی جان خیلی کمک کردید . ایشالله بشه جبران کنم :D

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.