• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
jakob

اپلود عکس در قالب html توسط wordpress

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یه قالب HTML دارم که تبدیل به ووردپرس ش کردم . اما یه مشکلی دارم اینه که نمیدونم چجوری عکس اپلود کنم . باید با پلاگین انجام بدم یا با برنامه نویسی ؟

اگه کسی کمک کنه ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور شما تصویری برای پیش نمایش پوسته می باشد؟ یا آپلود کردن تصاویر در نوشته؟

برای قسمت اول بایستی تصویر خود را با نام screenshot.png در پوسته قرار دهید و برای قسمت دوم در ویرایشگر بر روی بارگذاری/گذاشتن کلیک کنید...#

ویرایش شده در توسط oMid
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور شما تصویری برای پیش نمایش پوسته می باشد؟ یا آپلود کردن تصاویر در نوشته؟

برای قسمت اول بایستی تصویر خود را با نام screenshot.png در پوسته قرار دهید و برای قسمت دوم در ویرایشگر بر روی بارگذاری/گذاشتن کلیک کنید...#

ممنون امید جان بابت توجهت

امید جان من یه قالب html دارم که گالری تصاویر داره . یه چند تا عکس هم صفحه اصلی داره.میخوام بدونم چطوری با استفاده از ووردپرس امکان پذیره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون امید جان بابت توجهت

امید جان من یه قالب html دارم که گالری تصاویر داره . یه چند تا عکس هم صفحه اصلی داره.میخوام بدونم چطوری با استفاده از ووردپرس امکان پذیره

سلام

در ادامه توضیح oMid عزیز برای عکس های مورد استفاده در طراحی پوسته (banner.jpg و bg.gif و top-menu.jpg و ...) البته به جز عکس screenshot.png که اشاره شد, داخل پوشه پوستتون پوشه ای به نام images ایجاد کنید و در style.css آدرس آن را اصلاح کنید. مثلاً images/banner.jpg

و در مورد ساختن گالری تصاویر در انجمن جستجو کنید مطالبی موجود است. جستجو

ویرایش شده در توسط سعید
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در ادامه توضیح oMid عزیز برای عکس های مورد استفاده در طراحی پوسته (banner.jpg و bg.gif و top-menu.jpg و ...) البته به جز عکس screenshot.png که اشاره شد, داخل پوشه پوستتون پوشه ای به نام images ایجاد کنید و در style.css آدرس آن را اصلاح کنید. مثلاً images/banner.jpg

و در مورد ساختن گالری تصاویر در انجمن جستجو کنید مطالبی موجود است. جستجو

دوست عزیز من قالب رو تبدیل به html کردم فقط مونده حتی عکس ها و استایل صفحه هم درسته . میخوام گالری تصاویر بسازم که بتونم عکس اپلود کنم تو صفحات مختلف قالب.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میخوام گالری تصاویر بسازم که بتونم عکس اپلود کنم تو صفحات مختلف قالب.

میتونید از افزونه های گالری عکس معرفی شده در جستجو استفاده کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد نمایش عکس مطالب در صفحه اول :

چگونه فقط تصاویر مطالب را در وردپرس نشان دهیم ؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز من قالب رو تبدیل به html کردم فقط مونده حتی عکس ها و استایل صفحه هم درسته . میخوام گالری تصاویر بسازم که بتونم عکس اپلود کنم تو صفحات مختلف قالب.

ببخشید من سئوالتون رو نمی گیرم یعنی چی که قالب رو تبدیل به html کردید؟

الان در قالب صفحه index.php و single.php رو دارید یا خیر ؟

آیا حلقه ی وردپرس را ساخته اید یا نه؟

اگپر آره پاسخ شما جواب امید عزیز + اولین پاسخ سعید گرامی می باشد و اگر نه که تایپیکی جدید در خصوص نحوه تبدیل یک قالب ایستا به قالب سایت وردپرس بزنید تا به نتیجه برسید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید من سئوالتون رو نمی گیرم یعنی چی که قالب رو تبدیل به html کردید؟

الان در قالب صفحه index.php و single.php رو دارید یا خیر ؟

آیا حلقه ی وردپرس را ساخته اید یا نه؟

اگپر آره پاسخ شما جواب امید عزیز + اولین پاسخ سعید گرامی می باشد و اگر نه که تایپیکی جدید در خصوص نحوه تبدیل یک قالب ایستا به قالب سایت وردپرس بزنید تا به نتیجه برسید

شرمنده ایمان جان من فک کنم اشتباه تایپی داشتم - من قالب html رو تبدیل یه ووردپرس کردم صفحه index.php و بقیه رو هم دارم .

من این سایت رو برای یه آرایشگاه طراحی کردم که تو این قالب یه صفحه گالری داره که دسته بندی شدست.مثلا یه گالری عکس برای مرداو یک گالری عکس برای کودک....

من این قالب رو به ووردپرس تبدیل کردم مشکلی هم نداره اما میخوام با استفاده از وورذپرس یا پلاگین ووردپرس بتونم عکس روی گالری اپلود کنم.

نمیدونم تونستم منظور رو برسونم یا نه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بسیار ممنون ایمان جان

فقط شرمنده میشه نحوه استفادشو هم توضیح بدی ؟ نصبش کردم و تو منوی سمت چپ هم اومده

الان شکل و قالب گالری من هر طوری باشه این عکس ها رو که اپلود کنم به همون صورت نمایش میده ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ایمان جان من تونستم از گالری استفاده کنم و عکس اپلود کنم فقط تنها مشکلی که هست اینه که به استایل صفحه نمیخوره.

یعنی شکل و قالب گالری من طور دیگس و این به یه صورت دیگه نمایش میده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

از افزونه آپلود میکنید یا گالری خود وردپرس استفاده میکنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه فایل style.css داره مربوط به هر قالبی که موقع استفاده انتخاب کرده باشید

اون فایل را ویرایش کنید برای قالب سایت خودتون

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

از افزونه آپلود میکنید یا گالری خود وردپرس استفاده میکنید؟

مرتضی جان من از افزونه استفاده میکنم که وقتی باهاش عکس اپلود میکنم با استایل خودش اپلود میکنه یعنی اصلا به قالب گالری من نمیخوره.

من یه قالب که 5 صفحه داره رو فقط یه صفحه شو تبدیل به ووردپرس کردم اونم صفحه اخبارشو که برای قرار دادن اخبار و روادید سایت.حالا مشکل من اینه که

من وقتی از افزونه استفاده میکنم و کدی که اون افزونه میده رو تو پست میذارم اون عکس هارو تو قسمت مربوط به اخبار و روادید اپلود میکنه.

من میخوام که وقتی پست میزنم عکس ها با توجه به دسته بندی بره تو صفحه گالری .

شرمنده برای یه گالری این همه سوال میکنم . ممنون میشم کمک کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر آنلاین بود خیلی بهتر بود، میشد استایلها رو در عمل دید.

خوب چرا از خود گالری وردپرس استفاده نمیکنید. میتونید بهش استایل دستی هم بدید.

شما از کدوم افزونه استفاده میکنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر آنلاین بود خیلی بهتر بود، میشد استایلها رو در عمل دید.

خوب چرا از خود گالری وردپرس استفاده نمیکنید. میتونید بهش استایل دستی هم بدید.

شما از کدوم افزونه استفاده میکنید؟

مرتضی جان من تازه دارم کار با ووردپرس رو یاد میگیرم.

من از این افزومه استفاده میکنم --> http://wordpress.org...gallery-plugin/

قالب من که HTML بود 5 تا صفحه داشت به اسم های index.html - gallery.html - service.html - about.html - contact.html

من صفحه index رو به ووردپرس تبدیل کردم که 3 قسمتش کردم یعنی header footer & index

header & footer رو با استفاده از دستور get_header فراخوانی کردم ولی وقتی صفحه گالری رو به gallery.php تبدیل کردم

و دستور get_header & get_footer هم گذاشتم و وقتی صفحه gallery.php رو اجرا میگیرم error میده البته فک کنم یه جای کار اشتباه باشه

<li><a href="gallery.php">Our team</a></li> این برای منو گالری هست که از تو صفحه index.php لینک شده.اشتباهه ؟

گالری هم من نمیدونم به چه صورت کار میکنه که مثلا الان من یه عکس اپلود میکنم بره تو صفحه گالری تو قسمت مردها یا زنان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما نمیتونید صفحه وردپرس رو با تغییر نام فایل ایجاد کنید. این تاپیک برای ایجاد فایل دلخواه برای یک صفحه هست افزودن قالب دلخواه برای برگه ها

البته باید دقیقا کدها رو دید تا بشه راحتتر راهنمایی کرد.

برای گالری بنظر من بهتره شما از همون گالری پیش فرض وردپرس استفاده کنید.

بعد هم برای هر سری عکس اونها رو توی یک پست ارسال کنید.

کارتون راحتتر میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
شما نمیتونید صفحه وردپرس رو با تغییر نام فایل ایجاد کنید. این تاپیک برای ایجاد فایل دلخواه برای یک صفحه هست افزودن قالب دلخواه برای برگه ها البته باید دقیقا کدها رو دید تا بشه راحتتر راهنمایی کرد. برای گالری بنظر من بهتره شما از همون گالری پیش فرض وردپرس استفاده کنید. بعد هم برای هر سری عکس اونها رو توی یک پست ارسال کنید. کارتون راحتتر میشه.

ممنون مرتضی جان . هم تونستم page بسازم هم اینکه menu رو درست کنم.البته منو رو با دستور wp_list_pages درست کردم که لیست صفحاتی که درست کردم رو میاره . فقط یه مشکلی که داره اینه که بالای منو میزنه PAGES -

فقط اینکه هنوز مشکل گالری حل نشد.

از افزونه که استفاده میکنم یه کد میده به این صورت [print_gllr id=681] که وقتی میذازم تو page که میسازم گالری رو نمیاره.

از گالری پیش فرض هم استفاده کردم عکپس رو upload کردم insert gallery هم زدم اما بازم نیاورد عکس هارو

ممنون مرتضی جان - تا اینجا کمک زیادی کردید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل عکس اپلود شدن هم حل شد این دستور رو نذاشته بودم :D :D

الان با افزونه عکس اپلود میکنم یه کد میده که اون کد رو میذارم تو پیج عکس هارو میاره

ولی استایل عکس ها به هم ریختس . از کجا باید استایل بدم که عکس هارو به چه صورت نمایش بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مشکل حل شد .

ممنون مرتضی جان خیلی کمک کردید . ایشالله بشه جبران کنم :D

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید
    • توسط ahmadwp
      سلام خدمت اعضای گرامی.
      در وردپرس فارسی نسخه ۴.۸.۲ مشکلی رو پیدا کردم که راهکاری برای حلش به ذهنم نرسید، ممنون می شم راهنمایی کنید تا حلش کنم.
      وقتی یک قسمت از متن رو انتخاب می کنم و می خوام به اون لینک بدم، وقتی که می خوام بر روی آیکون تیک تا تایید کلیک کنم یا وقتی که می خوام بر روی آیکون چرخ دنده کلیک کنم، پاپ آپ درج لینک هی ظاهر می شه و دوباره محو می شه! و نمی شه بر روی اون آیکون ها کلیک کرد و گزینه ها رو انتخاب کرد.
      ابتدا تصور کردم شاید مشکل از تداخل افزونه ها باشه یا قالب مشکلی داشته باشه یا هنگام به روز رسانی خطایی به وجود اومده باشه، اما وقتی بسته نصبی وردپرس رو مجددا از wp-persian دریافت کردم و بر روی یک فضای دیگه نصب کردم، دیدم که از ابتدا همین مشکل وجود داره، افزونه wp-jalali رو هم غیرفعال کردم اما مشکل حل نشد!
      یعنی چه از ابتدا دریافت و نصب کنین، چه وردپرس قدیمی تر سایت تون رو آپدیت کنین به این نسخه فارسی، همین مشکل براش به وجود میاد.
      یک ویدیو پیوست همین مطلب کردم که به خوبی این مورد رو نشون می ده. سپاسگزارم.
      Video_2017-10-21_110732.wmv