amiralis

مشکل قرار دادن تابع تنظیمات قالب

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یک کوئری دارم به این شکل :


<?php
$my_query = new WP_Query('showposts=100&cat=9');
while ($my_query->have_posts()):
$my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID;?>
<li rel="portfolio" class="illustration print" data-tip="<?php the_title(); ?>">
<a href="<?php echo (get_post_meta($post->ID, "meta_box_text_field_one", true)); ?>" rel="portfolio" title="<?php the_title(); ?>" class="folio">
<img src="<?php echo (get_post_meta($post->ID, "meta_box_text_field_two", true)); ?>" alt="" >
<h2 class="title"><?php the_title(); ?></h2>

</a></li>
<?php endwhile; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>

این کد مطالب یک دسته خاص با آیدی شماره 9 رو نشون میده !

حالا میخواستم این شماره 9 از تنظیمات قالب قابل ویرایش باشه ( صفحه تنظیمات قالب و همه چیز اوکی هست )

مشکلم این هست که وقتی این شماره 9 رو تو تنظیمات قالب میذارم میذارم کار نمیکنه یعنی به این صورت میدارم :


$my_query = new WP_Query("showposts=100&cat='<?php echo get_option('my-cateidmore1'); ?>'");

<?php echo get_option('my-cateidmore1'); ?> یعنی برای تنظیمات این رو میذارم و وقتی به صفحه تنظیمات میرم و مثلا شماره آیدی یکی از دسته ها رو وارد میکنم ( مثلا 9 ) و ذخیرش میکنم به سایت که مراجعه میکنم همه مطالب رو نشون میده اما وقتی به جای <?php echo get_option('my-cateidmore1'); ?> همون شماره آیدی 9 رو وارد میکنم درست کار میکنه . طلفا راهنماییم کنید :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده دوستان اما کسی نیست حل کننده ی این مشکل باشه ؟ :unsure::(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php
$cat_id = get_option('my-cateidmore1');
if(!empty($cat_id)) {
$cat = $cat_id;
}
else {
$cat = 9;
}
$my_query = new WP_Query('showposts=100&cat='.$cat);
while ($my_query->have_posts()):
$my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID;?>
<li rel="portfolio" class="illustration print" data-tip="<?php the_title(); ?>">
<a href="<?php echo (get_post_meta($post->ID, "meta_box_text_field_one", true)); ?>" rel="portfolio" title="<?php the_title(); ?>" class="folio">
<img src="<?php echo (get_post_meta($post->ID, "meta_box_text_field_two", true)); ?>" alt="" >
<h2 class="title"><?php the_title(); ?></h2>

</a></li>
<?php endwhile; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط ziarani
      سلام 
      من برای سایتی که طراحی کردم میخوام تنظیمات قالب براش بزارم . لطفا من را راهنمایی بفرمایید 

    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!