galin01

مشکل این کد چی میتونه باشه؟؟

3 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت همه دوستان و اون کسایی که دارن این مطلب رو میخونن...

این کدی که زیر میبینید..مربوط به یه کادری هستش که زمانی اون سایت یا وبلاگ باز میشه این کادر همه هم زمان در وسط صفحه قرار میگیرهه..و یه گزینه داره به نام بستن کادر....یه چیز تبلیغی هستش تقریبا..

من میخواستم کاری کنم که این کادر همراه با صفحه بالا و پایین برهه تا در دید کاربر باشه و مجبور بشه که اون کادر رو ببنده...در حال حاظر این کادر وقتی صفحه باز میشهه در بالایی صفحه قرار داره....میخوام همراه با صفحهه که کاربر صفحه رو بالا و پایین میبره اون هم بالا و پایین بره...

امیدوارم که منظورم رو متوجه شده باشین...

اینم آدرس اون صفحه ای هستش که کادر قرار داره توش...

http://programs.vcp.ir/

اینم کد اون کادر....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

<style>

<!--

.tablighat { font-family: Tahoma; font-size: 10pt; color: #000000; text-decoration: none;

border: 1px dotted #000080; padding-left: 5; padding-right: 5;

background-color: #FFFFFF }

.text { border:1px solid #bdb6b0; FONT-SIZE: 9pt; BACKGROUND-IMAGE: url('http://mohsendavari....aleb/html/4.gif'); FONT-FAMILY: Tahoma }

-->

</style>

<b>

<script>

//Specify rate of display (1/freq)

var freq=1

var random_num=Math.floor(Math.random()*freq)

//if (random_num==0)

//window.onload=initbox

var ie=document.all

var dom=document.getElementById

var ns4=document.layers

var calunits=document.layers? "" : "px"

var bouncelimit=40//(must be divisible by 8)

var direction="up"

function initbox(){

if (!dom&&!ie&&!ns4)

return

crossobj=(dom)?document.getElementById("dropin").style : ie? document.all.dropin : document.dropin

scroll_top=(ie)? truebody().scrollTop : window.pageYOffset

crossobj.top=scroll_top-250+calunits

crossobj.visibility=(dom||ie)? "visible" : "show"

dropstart=setInterval("dropin()",50)

}

function dropin(){

scroll_top=(ie)? truebody().scrollTop : window.pageYOffset

if (parseInt(crossobj.top)<170+scroll_top)

crossobj.top=parseInt(crossobj.top)+40+calunits

else{

clearInterval(dropstart)

bouncestart=setInterval("bouncein()",50)

}

}

function bouncein(){

crossobj.top=parseInt(crossobj.top)-bouncelimit+calunits

if (bouncelimit<0)

bouncelimit+=8

bouncelimit=bouncelimit*-1

if (bouncelimit==0){

clearInterval(bouncestart)

}

}

function dismissbox(){

if (window.bouncestart) clearInterval(bouncestart)

crossobj.visibility="hidden"

}

function truebody(){

return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body

}

</script>

<div id="dropin" style="position:absolute;visibility:hidden;left:280;top:94;width:438; height:99">

<table align="center" border="0" cellpadding="6" cellspacing="1" width="100%">

<tr>

<td class="tablighat" dir="rtl">

<p dir="rtl"><span><strong>

<a href="#" onclick="dismissbox();return false" style="text-decoration: none">

<font color="#9A3600">[x] بستن پنجره</font></a> </strong></span></td>

</tr>

<tr>

<td class="tablighat" width="100%" dir="rtl">

<script>initbox()</script>

<p dir="rtl" align="center"><div style="text-align: center;"><a href="http://4design.ir/" target="_blank" title=""></a><div style="text-align: center;"><font size="2"> </br>

<p align="center">this is a test</p>

سلام به این وبسایت خوش آمدید.

محل قرار تبلیغ شما ...

<br>

<a style="color: rgb(51, 51, 255);" href="http://programs.vcp....ت-در-سایت.html" target="_blank" title="دریافت کد"><div style="text-align: center;">تعرفه تبلیغات</div></a>

</td>

</tr>

</table>

</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام خدمت همه دوستان و اون کسایی که دارن این مطلب رو میخونن...

این کدی که زیر میبینید..مربوط به یه کادری هستش که زمانی اون سایت یا وبلاگ باز میشه این کادر همه هم زمان در وسط صفحه قرار میگیرهه..و یه گزینه داره به نام بستن کادر....یه چیز تبلیغی هستش تقریبا..

من میخواستم کاری کنم که این کادر همراه با صفحه بالا و پایین برهه تا در دید کاربر باشه و مجبور بشه که اون کادر رو ببنده...در حال حاظر این کادر وقتی صفحه باز میشهه در بالایی صفحه قرار داره....میخوام همراه با صفحهه که کاربر صفحه رو بالا و پایین میبره اون هم بالا و پایین بره...

امیدوارم که منظورم رو متوجه شده باشین...

اینم آدرس اون صفحه ای هستش که کادر قرار داره توش...

http://programs.vcp.ir/

اینم کد اون کادر....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

<style>

<!--

.tablighat { font-family: Tahoma; font-size: 10pt; color: #000000; text-decoration: none;

border: 1px dotted #000080; padding-left: 5; padding-right: 5;

background-color: #FFFFFF }

.text { border:1px solid #bdb6b0; FONT-SIZE: 9pt; BACKGROUND-IMAGE: url('http://mohsendavari....aleb/html/4.gif'); FONT-FAMILY: Tahoma }

-->

</style>

<b>

<script>

//Specify rate of display (1/freq)

var freq=1

var random_num=Math.floor(Math.random()*freq)

//if (random_num==0)

//window.onload=initbox

var ie=document.all

var dom=document.getElementById

var ns4=document.layers

var calunits=document.layers? "" : "px"

var bouncelimit=40//(must be divisible by 8)

var direction="up"

function initbox(){

if (!dom&&!ie&&!ns4)

return

crossobj=(dom)?document.getElementById("dropin").style : ie? document.all.dropin : document.dropin

scroll_top=(ie)? truebody().scrollTop : window.pageYOffset

crossobj.top=scroll_top-250+calunits

crossobj.visibility=(dom||ie)? "visible" : "show"

dropstart=setInterval("dropin()",50)

}

function dropin(){

scroll_top=(ie)? truebody().scrollTop : window.pageYOffset

if (parseInt(crossobj.top)<170+scroll_top)

crossobj.top=parseInt(crossobj.top)+40+calunits

else{

clearInterval(dropstart)

bouncestart=setInterval("bouncein()",50)

}

}

function bouncein(){

crossobj.top=parseInt(crossobj.top)-bouncelimit+calunits

if (bouncelimit<0)

bouncelimit+=8

bouncelimit=bouncelimit*-1

if (bouncelimit==0){

clearInterval(bouncestart)

}

}

function dismissbox(){

if (window.bouncestart) clearInterval(bouncestart)

crossobj.visibility="hidden"

}

function truebody(){

return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body

}

</script>

<div id="dropin" style="position:absolute;visibility:hidden;left:280;top:94;width:438; height:99">

<table align="center" border="0" cellpadding="6" cellspacing="1" width="100%">

<tr>

<td class="tablighat" dir="rtl">

<p dir="rtl"><span><strong>

<a href="#" onclick="dismissbox();return false" style="text-decoration: none">

<font color="#9A3600">[x] بستن پنجره</font></a> </strong></span></td>

</tr>

<tr>

<td class="tablighat" width="100%" dir="rtl">

<script>initbox()</script>

<p dir="rtl" align="center"><div style="text-align: center;"><a href="http://4design.ir/" target="_blank" title=""></a><div style="text-align: center;"><font size="2"> </br>

<p align="center">this is a test</p>

سلام به این وبسایت خوش آمدید.

محل قرار تبلیغ شما ...

<br>

<a style="color: rgb(51, 51, 255);" href="http://programs.vcp....ت-در-سایت.html" target="_blank" title="دریافت کد"><div style="text-align: center;">تعرفه تبلیغات</div></a>

</td>

</tr>

</table>

</div>

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام

به جای این کد


<div id="dropin" style="position:absolute;visibility:hidden;left:280;top:94;width:438; height:99">

کد زیر رو وارد کنید


<div id="dropin" style="position:fixed;visibility:hidden;left:455px;top:94;width:438; height:99">

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به جای این کد


<div id="dropin" style="position:absolute;visibility:hidden;left:280;top:94;width:438; height:99">

کد زیر رو وارد کنید


<div id="dropin" style="position:fixed;visibility:hidden;left:455px;top:94;width:438; height:99">

مرسی دوست عزیز...

جواب داد..دستتون درد نکنه...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.