galin01

مشکل این کد چی میتونه باشه؟؟

3 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت همه دوستان و اون کسایی که دارن این مطلب رو میخونن...

این کدی که زیر میبینید..مربوط به یه کادری هستش که زمانی اون سایت یا وبلاگ باز میشه این کادر همه هم زمان در وسط صفحه قرار میگیرهه..و یه گزینه داره به نام بستن کادر....یه چیز تبلیغی هستش تقریبا..

من میخواستم کاری کنم که این کادر همراه با صفحه بالا و پایین برهه تا در دید کاربر باشه و مجبور بشه که اون کادر رو ببنده...در حال حاظر این کادر وقتی صفحه باز میشهه در بالایی صفحه قرار داره....میخوام همراه با صفحهه که کاربر صفحه رو بالا و پایین میبره اون هم بالا و پایین بره...

امیدوارم که منظورم رو متوجه شده باشین...

اینم آدرس اون صفحه ای هستش که کادر قرار داره توش...

http://programs.vcp.ir/

اینم کد اون کادر....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

<style>

<!--

.tablighat { font-family: Tahoma; font-size: 10pt; color: #000000; text-decoration: none;

border: 1px dotted #000080; padding-left: 5; padding-right: 5;

background-color: #FFFFFF }

.text { border:1px solid #bdb6b0; FONT-SIZE: 9pt; BACKGROUND-IMAGE: url('http://mohsendavari....aleb/html/4.gif'); FONT-FAMILY: Tahoma }

-->

</style>

<b>

<script>

//Specify rate of display (1/freq)

var freq=1

var random_num=Math.floor(Math.random()*freq)

//if (random_num==0)

//window.onload=initbox

var ie=document.all

var dom=document.getElementById

var ns4=document.layers

var calunits=document.layers? "" : "px"

var bouncelimit=40//(must be divisible by 8)

var direction="up"

function initbox(){

if (!dom&&!ie&&!ns4)

return

crossobj=(dom)?document.getElementById("dropin").style : ie? document.all.dropin : document.dropin

scroll_top=(ie)? truebody().scrollTop : window.pageYOffset

crossobj.top=scroll_top-250+calunits

crossobj.visibility=(dom||ie)? "visible" : "show"

dropstart=setInterval("dropin()",50)

}

function dropin(){

scroll_top=(ie)? truebody().scrollTop : window.pageYOffset

if (parseInt(crossobj.top)<170+scroll_top)

crossobj.top=parseInt(crossobj.top)+40+calunits

else{

clearInterval(dropstart)

bouncestart=setInterval("bouncein()",50)

}

}

function bouncein(){

crossobj.top=parseInt(crossobj.top)-bouncelimit+calunits

if (bouncelimit<0)

bouncelimit+=8

bouncelimit=bouncelimit*-1

if (bouncelimit==0){

clearInterval(bouncestart)

}

}

function dismissbox(){

if (window.bouncestart) clearInterval(bouncestart)

crossobj.visibility="hidden"

}

function truebody(){

return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body

}

</script>

<div id="dropin" style="position:absolute;visibility:hidden;left:280;top:94;width:438; height:99">

<table align="center" border="0" cellpadding="6" cellspacing="1" width="100%">

<tr>

<td class="tablighat" dir="rtl">

<p dir="rtl"><span><strong>

<a href="#" onclick="dismissbox();return false" style="text-decoration: none">

<font color="#9A3600">[x] بستن پنجره</font></a> </strong></span></td>

</tr>

<tr>

<td class="tablighat" width="100%" dir="rtl">

<script>initbox()</script>

<p dir="rtl" align="center"><div style="text-align: center;"><a href="http://4design.ir/" target="_blank" title=""></a><div style="text-align: center;"><font size="2"> </br>

<p align="center">this is a test</p>

سلام به این وبسایت خوش آمدید.

محل قرار تبلیغ شما ...

<br>

<a style="color: rgb(51, 51, 255);" href="http://programs.vcp....ت-در-سایت.html" target="_blank" title="دریافت کد"><div style="text-align: center;">تعرفه تبلیغات</div></a>

</td>

</tr>

</table>

</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام خدمت همه دوستان و اون کسایی که دارن این مطلب رو میخونن...

این کدی که زیر میبینید..مربوط به یه کادری هستش که زمانی اون سایت یا وبلاگ باز میشه این کادر همه هم زمان در وسط صفحه قرار میگیرهه..و یه گزینه داره به نام بستن کادر....یه چیز تبلیغی هستش تقریبا..

من میخواستم کاری کنم که این کادر همراه با صفحه بالا و پایین برهه تا در دید کاربر باشه و مجبور بشه که اون کادر رو ببنده...در حال حاظر این کادر وقتی صفحه باز میشهه در بالایی صفحه قرار داره....میخوام همراه با صفحهه که کاربر صفحه رو بالا و پایین میبره اون هم بالا و پایین بره...

امیدوارم که منظورم رو متوجه شده باشین...

اینم آدرس اون صفحه ای هستش که کادر قرار داره توش...

http://programs.vcp.ir/

اینم کد اون کادر....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

<style>

<!--

.tablighat { font-family: Tahoma; font-size: 10pt; color: #000000; text-decoration: none;

border: 1px dotted #000080; padding-left: 5; padding-right: 5;

background-color: #FFFFFF }

.text { border:1px solid #bdb6b0; FONT-SIZE: 9pt; BACKGROUND-IMAGE: url('http://mohsendavari....aleb/html/4.gif'); FONT-FAMILY: Tahoma }

-->

</style>

<b>

<script>

//Specify rate of display (1/freq)

var freq=1

var random_num=Math.floor(Math.random()*freq)

//if (random_num==0)

//window.onload=initbox

var ie=document.all

var dom=document.getElementById

var ns4=document.layers

var calunits=document.layers? "" : "px"

var bouncelimit=40//(must be divisible by 8)

var direction="up"

function initbox(){

if (!dom&&!ie&&!ns4)

return

crossobj=(dom)?document.getElementById("dropin").style : ie? document.all.dropin : document.dropin

scroll_top=(ie)? truebody().scrollTop : window.pageYOffset

crossobj.top=scroll_top-250+calunits

crossobj.visibility=(dom||ie)? "visible" : "show"

dropstart=setInterval("dropin()",50)

}

function dropin(){

scroll_top=(ie)? truebody().scrollTop : window.pageYOffset

if (parseInt(crossobj.top)<170+scroll_top)

crossobj.top=parseInt(crossobj.top)+40+calunits

else{

clearInterval(dropstart)

bouncestart=setInterval("bouncein()",50)

}

}

function bouncein(){

crossobj.top=parseInt(crossobj.top)-bouncelimit+calunits

if (bouncelimit<0)

bouncelimit+=8

bouncelimit=bouncelimit*-1

if (bouncelimit==0){

clearInterval(bouncestart)

}

}

function dismissbox(){

if (window.bouncestart) clearInterval(bouncestart)

crossobj.visibility="hidden"

}

function truebody(){

return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body

}

</script>

<div id="dropin" style="position:absolute;visibility:hidden;left:280;top:94;width:438; height:99">

<table align="center" border="0" cellpadding="6" cellspacing="1" width="100%">

<tr>

<td class="tablighat" dir="rtl">

<p dir="rtl"><span><strong>

<a href="#" onclick="dismissbox();return false" style="text-decoration: none">

<font color="#9A3600">[x] بستن پنجره</font></a> </strong></span></td>

</tr>

<tr>

<td class="tablighat" width="100%" dir="rtl">

<script>initbox()</script>

<p dir="rtl" align="center"><div style="text-align: center;"><a href="http://4design.ir/" target="_blank" title=""></a><div style="text-align: center;"><font size="2"> </br>

<p align="center">this is a test</p>

سلام به این وبسایت خوش آمدید.

محل قرار تبلیغ شما ...

<br>

<a style="color: rgb(51, 51, 255);" href="http://programs.vcp....ت-در-سایت.html" target="_blank" title="دریافت کد"><div style="text-align: center;">تعرفه تبلیغات</div></a>

</td>

</tr>

</table>

</div>

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام

به جای این کد


<div id="dropin" style="position:absolute;visibility:hidden;left:280;top:94;width:438; height:99">

کد زیر رو وارد کنید


<div id="dropin" style="position:fixed;visibility:hidden;left:455px;top:94;width:438; height:99">

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به جای این کد


<div id="dropin" style="position:absolute;visibility:hidden;left:280;top:94;width:438; height:99">

کد زیر رو وارد کنید


<div id="dropin" style="position:fixed;visibility:hidden;left:455px;top:94;width:438; height:99">

مرسی دوست عزیز...

جواب داد..دستتون درد نکنه...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir