• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
مطهری

گرفتن مقدار radio و قرار دادن آن در یک متغیر php

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و وقت بخیر

میخوام مقدار Radio که انتخاب شده رو بگیرم و داخل یک متغیر php بریزم و بعدا این مقدار رو داخل یک فانکشن استفاده کنم .

ممنون میشم راهنمائی بفرمائید .



<label><input type="radio" name="radio" value="1" checked >Option 1</label><br>
<label><input type="radio" name="radio" value="2">Option 2</label><br>
<label><input type="radio" name="radio" value="3">Option 3</label><br>

$city = //مقدار radio انتخاب شده

if (in_category($city)) {
//.....
{

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از تکه کد زیر در حالت فرم پست استفاده شود :


$rdb_value = $_POST['radio'];


$city = $_POST['radio'];

دومی طبق کد مورد نظر شماست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی از پاسختون wallfa جان

این و تست کرده بودم جواب نگرفتم

radio ها داخل فورم نیستن به همین شکلن وقتی صفحه رفرش میشه باید مقدار radio انتخاب شده رو بگیره و داخل $city قرار بده ! فکر کنم در کنار php باید از javascript هم استفاده بشه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. شما که دسترسی برای ویرایش و اضافه کردن کد دارید چرا رادیو ها رو نمیزارید توی یک تگ فورم ؟

اگر نخواید اون کارو بکنید راهی جز جاوا ندارید و خیلی هم کارتون پیچیده تر میشه.

http://stackoverflow.com/questions/15839169/how-to-get-value-of-selected-radio-button

لینک بالا نحوه گرفتن اطلاعات توسط جاوا از این رادیو ها هاست. بعد با آجاکس ارسالش باید بکنید به یک فایل php.

ولی هر کاری که دارید می کنید مطمئن باشید راهی هست که با فورم ارسالش کنید :)

موفق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود بر شما

بله امکان ویرایش هست و میشه داخل فرم قرارش داد ولی نمی خوام عملیات مقدار دهی در دو مرحله صورت بگیره !

یعنی میخوام وقتی صفحه رفرش شد این مقدار دهی صورت بگیره بدون فشردن کلیدی

در اصل این کد رو برای این کاربرد داره که کاربر وارد سایت که میشه شهرشو انتخاب میکنه و بعد من با کد جاوااسکریپتی این radio رو کش میکنم که با هر بار رفرش از بین نره .

وقتی کاربر وارد دسته بندی ای میشه بر اساس شهرش بهش نشون داده میشه . وقتی این عملیات در دو مرحله انجام بشه در اصل برای کاربر دوباره کاریه و رضایت بخش نیست

البته با جستجوهایی که داشتم دیدم که میشه با جاوا اسکریپت این مقدار و گرفت ولی نتونستم به php تبدیلش کنم به جز همین روش ajax که فرمودید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه به ajax آشنایی کاملی ندارم اگه جسارت نباشه میتونید نمونه کد رو بگذارید واسم

در ضمن برای آدرس دهی فایل php برای ارسال ajax در وردپرس میشه به روش زیر عمل کرد یا خیر ؟


url: "<?php bloginfo('template_url'); ?>/ajax.php",

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

یه چیزایی نوشتم ولی نمیدوم چقدر درسته !


<div id="idcity">
<label><input type="radio" name="ncity" value="1">Option 1</label><br>
<label><input type="radio" name="ncity" value="2">Option 2</label><br>
<label><input type="radio" name="ncity" value="3">Option 3</label><br>
</div>
<script>
var city = document.getElementById('idcity').value;
$.ajax({
type: "POST",
url: "<?php bloginfo('template_url'); ?>/ajax.php",
data: {"ncity" : city},
success: function(){
});
</script>

محتوی ajax.php


<?php
$city = $_POST['ncity'];
?>

ویرایش شده در توسط nanook
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست نیست . جی کوئری باید اضافه کنید به سر صفحه و همچنین باید یه اونت هم ارائه کنید و همچنین باید یک آی دی هم به هر تگ بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جی کوئری رو به هیدر اضافه کردم در مورد اونت و دادن آی دی به هر تگ میتونید رو همین کد برام یه نمونه مثال بزنید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو وردپرس شما نمیتونی برای جی کوئری از $ استفاده کنی باید بجاش از jQuery استفاده کنی

به این صورت

<script>
jQuery.ajax({
type: "POST",
url: "<?php bloginfo('template_url'); ?>/ajax.php",
data: {"ncity" : city},
success: function(){
});
</script>

در ضمن شما

var city = document.getElementById('idcity').value;

مقداری برنمیگردونه چون ادرس دهیش اشتباس

شما باید به هر کدوم از رادیوهاتون یک کلاس ثابت بدین مثلا

class='classname'

بعد با سلکتور زیر میتونین مقدارشو بگیرین

jQuery('.classname:checked').val();

این روشی هم که شما استفاده میکنی در بخش کاربری و front end جواب میده

در بخش مدیریت برای استفاده از ajax باید از توابع و هوک خود وردپرس استفاده کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

من دیشب دنبال این موضوع بودم ولی به نتیجه ای تو اینترنت نرسیدم.الان که بیدار شدم یه فکر به نظرم رسید که برای این کار جواب داد

برای هر کدام از inputها با  "type="radio یه id خاص بدین

در داخل تگ <script>بعد از load کامل صفحه یه متغییر به اسم temp تعریف کنید که مقدار اولیه اون برابر input ی باشه که checked هست!

بعد برای رویداد ()click هر input ،در داخل function باید temp رو عوض کنی؛بعد هر جا خواستی برا ارسال مقادیر از post.$ استفاده کنی، از temp برا ارسال مقدار input استفاده کن

کدهای javascriptام رو اینجوری نوشتم.چون تازه کارم بهم خورده نگیرید!

<script type="text/javascript">
        $(document).ready(function () {
            var user_post="employee";
            var temp = 0;
          $("#employee_post").click(function () {
                temp = 0;
            })
            $("#manager_post").click(function () {
                temp = 1;
            })
            $("#submit").click(function () {
                if (temp == 0)
                    user_post = "employee";
                else
                    user_post = "manager";
                $.post("../function/login/login.php", {
                   user_post: user_post
                }, function () {
                    })

            })
        })

داخل تگ body هم اینجوری نوشتم

<div>
     <span><input type="radio"  id="employee_post" name="post" checked>Employee</span>
     <span><input type="radio" id="manager_post" name="post">Manager</span>
</div>

تنها مشکل این کدها اینه که با رفرش صفحه مقدار temp مقدار اولیه میشه ولی در صفحه مرورگر کاربر هرکدومو انتخاب کرده بود تغییر نمیکنه(از بین گزینه ها به حالت پیش فرض نمیره)

امیدوارم بدردتون خورده باشه

ویرایش شده در توسط برنامه نویس تازه کار
اشتباه در کد نویسی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در html5 خاصیتی اضافه شده بنام form با این خاصیت نیاز نیست المانی حتما داخل فورم باشه بلکه المان رو ارجاع میده به فورم مورد نظر که با اون ارسال بشه

https://www.w3schools.com/html/tryit.asp?filename=tryhtml5_input_form

این مثال رو ببینید کارتون راه می افته

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری