soheilyou

استفاده از ajax در پلاگین وردپرس

6 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان من کدکس وردپرس رو واسه استفاده از ajax در پلاگین خوندم ولی راستش نتونستم به هدفم برسم

میشه یه مثال خیلییی ساده بزنید که مثلا فایل تو فایل : first.php که فایل اصلیه پلاگینه ، محتوای


div id="test "

رو از فایل date.php بگیره ؟ مثلا فایل data.php یه خروجیه خیلی ساده داشته باشه فقط !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

توی خود پلاگین باید حتما بگیرید یا توی زمان نمایش سایت ؟

اگر توی خود پلاگین باید بگیرید میتونید از file_get_content استفاده کنید . نیازی هم به آجاکس نیست.

اما اگر بخواید توی پوسته دریافتش کنید (موقع نمایش) باید از اجاکس استفاده کنید.

برای هر دو روش بالا باید اول query_var تعریف کنید برای وردپرس بعد با استفاده از template_redirect کنترل کنید که اگر عبارت query_var شما توی url موجود بود یا چنین مقداری داشت بره و فایل date.php رو فراخوانی کنه.

میدونم احتمالا متوجه نشدی اما من توی پلاگینم دقیقا همچین کاری کردمه و توضیح هم دادمه کامل میتونی دانلود کنی سورسشو بخونی:

البته من توی اون پلاگین از شیوه آجاکس استفاده کردمه و فایل اصلی پلاگین رو بخونی احتمالا همه چیزو متوجه بشی .

توی اینترنت هم در این مورد بحث شده و به زبان انگلیسی جستجو کنید به توضیحات خوبی میرسید.

البته شاید سورس بهتری هم دوستان داشته باشن اما اون هم کارتونو راه میندازه.

موفق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان ميخوام تو افزونه وردپرسي که در حال نوشتننش هستم کاربر يه فرم بهش نشون داده بشه و کابر فقط متن ساده بتونه توش ارسال کنه و اطلاعات وارد شده ازش در ديتابيس ذخيره بشه !

حالا براي اينکار تو فايل اصليه افزونه ام يه تابع درست کردم که يه فرم داره توش

و اين تابع رو يه شورت کد واسش درست کردم و تو قالب سايت نشونش دادم

حالا .اسه کاربر نمايش داده ميشه و کگاربر اطلاعات رو وارد ميکنه و ت جدولي که کنار جدوال وردپرس تو ديتا بي هست ذخيره ميشه !

حالا اين روش آيا درست هست و از لحاظ امنيتي مشکلي نداره ؟

بايد چه مواردي رو رعايت کنم

کلا این روش دریافت اطلاعات درسته در افزونه وردپرس ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روش شما برای فرانت اند درسته تقریباً. البته بایدتوجه داشته باشید که اطلاعات sanitize کنید و بعد در دیتابیس ذخیره کنید.

موفق باشید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
روش شما برای فرانت اند درسته تقریباً. البته بایدتوجه داشته باشید که اطلاعات sanitize کنید و بعد در دیتابیس ذخیره کنید. موفق باشید.

ممنوم از راهنماییتون ! راستش خیلی واسم امنیتش مهمه ! فک میکردم این روش اشتباه باشه ! افزونه های دیگه هم که ازلاعات در یافت میکنن از کاربر هم به این صورتن ؟

و برای sanitize کردنش از روشهای گفته شده تو این صفحه استفاده کنم کافیه ؟ http://codex.wordpress.org/Validating_Sanitizing_and_Escaping_User_Data

مثلا برای ورودیِ رشته از از این روش استفاده کنم :


$unsecure = "abcdefgh ...";
$valid_text = sanitize_text_field($unsecure);

در ضمن یه راهنمایی دیگه هم اگه لطف بفرمایید میخوام به کاربر اجازه بده 8 تا عکس هم آپلو کنه و همچنین یک فایل با فرمت pdf یا doc ! برای اینا اگه فقط راهنمایی بفرمایین روش امنش چجوریِ ممنون میشمم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری