M.Javad

حرکت اسلایدشو به صورت عمودی

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من یه اسلایدشو ساده طراحی کردم و با دستور زیر عکس ها عوض میشه


$('.maghale ul li:first').appendTo('.maghale ul');

این عکس ها خیلی سریع عوض میشن ولی من میخوام به صورت اسلایدی و با کمی تاخیر به صورت کشویی به سمت بالا عوض بشن

لطفا راهنمایی کنید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دستورتون دستور اشتباهیه

نمونه خیلی ساده

http://jsfiddle.net/fakhar/5vstfs1q/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید یه سوال من کد رو برای وردپرس میخوام کلاس first o last رو نمیشه بدم بهش


<?php
$portfolio = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'cat' =>'3832',
'posts_per_page' =>'15',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
?>
<ul class="slideshow" style="padding:0;margin:0;list-style-type:none;overflow:hidden;height:210px;border:1px solid #CCC;">
<?php if($portfolio->have_posts()) :
while($portfolio->have_posts()) : $portfolio->the_post();?>
<li class="first"><a href="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'gallery', true); ?><?php echo $dl; ?>" title="برای بزرکنمایی کلیک کنید"><img src="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'gallery', true); ?><?php echo $dl; ?>" ></a></li>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>

</ul>

این کد منه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا نمی شه می شه


<?php
$portfolio = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'cat' =>'3832',
'posts_per_page' =>'15',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
?>
<ul class="slideshow" style="padding:0;margin:0;list-style-type:none;overflow:hidden;height:210px;border:1px solid #CCC;">
<?php $x=1;
if($portfolio->have_posts()) :
while($portfolio->have_posts()) : $portfolio->the_post();
if($x == 1) {
$myclass = 'first';
}
elseif($x == 15) {
$myclass = 'last';
}
else {
$myclass = '';
}
?>
<li class="<?php echo $myclass;?>"><a href="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'gallery', true); ?><?php echo $dl; ?>" title="برای بزرکنمایی کلیک کنید"><img src="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'gallery', true); ?><?php echo $dl; ?>" ></a></li>
<?php
$x = $x+1;
endwhile; ?>
<?php endif; ?>
</ul>

از طریق ژنراتور کوئری ساز به بخش کوئری های آماده برید یک اسلاید شو هم اونجا معرفی شده شاید به دردتون خورد.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.میخواستم ببینم میشه از تعداد 16 تا عکسی که من به اسلایدر دادم و از طریق زمینه دلخواه قرار داده میشه عکسا فقط 3تاش رو توی اسلایدشو نشون بده؟!

ممنون میشم کسی بتونه کمک کنه


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$(".slideshow li").hide();
$(".slideshow li.first").show().addClass("active");
function myslideshow() {
setTimeout(function() {
$(".slideshow li.active").each(function() {
if($(this).hasClass("last")) {
$(this).slideUp("slow").removeClass("active");
$(".first").slideDown("slow").addClass("active");
}
else {
$(this).slideUp("slow").removeClass("active").next("li").slideDown("slow").addClass("active");
}
});
$(".slideshow li").promise().done(function() {
myslideshow();
});
},5000);
}
myslideshow();
});
</script>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد کد جی کوئریه و ربطی به تعداد تصاویر نداره تعداد تصاویر رو باید تو کدهای احضارشون مدیریت کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میخوام از 16تا عکسی که توی اسلایدر نمایش میده فقط 5تاشو نمایش بده ولی وقتی روی یکیش کلیک میشه 16تا عکس رو مثل الان توی گالری پاپ آپ نشون بده

اینم کد


<?php
$portfolio = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'cat' =>'3832',
'posts_per_page' =>'5',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
?>
<ul class="slideshow" style="padding:0;margin:0;list-style-type:none;overflow:hidden;height:210px;border:1px solid #CCC;">
<?php
if($portfolio->have_posts()) :
while($portfolio->have_posts()) : $portfolio->the_post(); ?>
<li class="first"><a href="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a1', true); ?><?php echo $dl; ?>" title="برای بزرکنمایی کلیک کنید"><img src="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a1', true); ?><?php echo $dl; ?>" ></a></li>
<li><a href="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a2', true); ?><?php echo $dl; ?>" title="برای بزرکنمایی کلیک کنید"><img src="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a2', true); ?><?php echo $dl; ?>" ></a></li>
<li><a href="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a3', true); ?><?php echo $dl; ?>" title="برای بزرکنمایی کلیک کنید"><img src="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a3', true); ?><?php echo $dl; ?>" ></a></li>
<li><a href="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a4', true); ?><?php echo $dl; ?>" title="برای بزرکنمایی کلیک کنید"><img src="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a4', true); ?><?php echo $dl; ?>" ></a></li>
<li><a href="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a5', true); ?><?php echo $dl; ?>" title="برای بزرکنمایی کلیک کنید"><img src="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a5', true); ?><?php echo $dl; ?>" ></a></li>
<li><a href="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a6', true); ?><?php echo $dl; ?>" title="برای بزرکنمایی کلیک کنید"><img src="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a6', true); ?><?php echo $dl; ?>" ></a></li>
<li><a href="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a7', true); ?><?php echo $dl; ?>" title="برای بزرکنمایی کلیک کنید"><img src="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a7', true); ?><?php echo $dl; ?>" ></a></li>
<li><a href="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a8', true); ?><?php echo $dl; ?>" title="برای بزرکنمایی کلیک کنید"><img src="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a8', true); ?><?php echo $dl; ?>" ></a></li>
<li><a href="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a9', true); ?><?php echo $dl; ?>" title="برای بزرکنمایی کلیک کنید"><img src="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a9', true); ?><?php echo $dl; ?>" ></a></li>
<li><a href="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a10', true); ?><?php echo $dl; ?>" title="برای بزرکنمایی کلیک کنید"><img src="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a10', true); ?><?php echo $dl; ?>" ></a></li>
<li><a href="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a11', true); ?><?php echo $dl; ?>" title="برای بزرکنمایی کلیک کنید"><img src="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a11', true); ?><?php echo $dl; ?>" ></a></li>
<li><a href="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a12', true); ?><?php echo $dl; ?>" title="برای بزرکنمایی کلیک کنید"><img src="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a12', true); ?><?php echo $dl; ?>" ></a></li>
<li><a href="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a13', true); ?><?php echo $dl; ?>" title="برای بزرکنمایی کلیک کنید"><img src="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a13', true); ?><?php echo $dl; ?>" ></a></li>
<li><a href="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a14', true); ?><?php echo $dl; ?>" title="برای بزرکنمایی کلیک کنید"><img src="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a14', true); ?><?php echo $dl; ?>" ></a></li>
<li><a href="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a15', true); ?><?php echo $dl; ?>" title="برای بزرکنمایی کلیک کنید"><img src="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a15', true); ?><?php echo $dl; ?>" ></a></li>
<li class="last"><a href="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a16', true); ?><?php echo $dl; ?>" title="برای بزرکنمایی کلیک کنید"><img src="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a16', true); ?><?php echo $dl; ?>" ></a></li>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
</ul>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این کد رو گذاشتم بازم نشد


<?php
$portfolio = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'cat' =>'3832',
'posts_per_page' =>'5',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
?>
<ul class="slideshow" style="padding:0;margin:0;list-style-type:none;overflow:hidden;height:210px;border:1px solid #CCC;">
<?php
$c=1;
if($portfolio->have_posts()) : ?>
<li class="first"><a href="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a<?php echo $c ?>', true); ?><?php echo $dl; ?>" title="برای بزرکنمایی کلیک کنید"><img src="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a<?php echo $c; ?>', true); ?><?php echo $dl; ?>" ></a></li>
<?php while($portfolio->have_posts()) : $portfolio->the_post(); ?>
<li><a href="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a<?php echo $c ?>', true); ?><?php echo $dl; ?>" title="برای بزرکنمایی کلیک کنید"><img src="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'a<?php echo $c; ?>', true); ?><?php echo $dl; ?>" ></a></li>
<?php $c++; ?>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
</ul>

ویرایش شده در توسط M.Javad
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php
$portfolio = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'cat' =>'3832',
'posts_per_page' =>'5',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
if($portfolio->have_posts()) :
?>
<ul class="slideshow" style="padding:0;margin:0;list-style-type:none;overflow:hidden;height:210px;border:1px solid #CCC;">
<?php
while($portfolio->have_posts()) : $portfolio->the_post();
$x =1
while($x<17) {
$a = 'a'.$x;
$dl = get_post_meta($post->ID, $a, true);
$cls ='';
if($x == 1 ) {
$cls = 'first';
}
elseif($x=='5') {
$cls = 'last';
}
elseif($x >5) {
$cls = "hidden";
}

?>
<li class="<?php echo $cls;?>"><a href="<?php echo $dl; ?>" title="برای بزرکنمایی کلیک کنید"><img src="<?php echo $dl; ?>" ></a></li>
<?php
$x +=1;
}
endwhile; ?>
</ul>
<?php endif; ?>
<?php wp_reset_query();?>

تست کنید و نتیجه را بگید

به کلاس hidden در استایل بندی خاصیت display:none بدهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php
$portfolio = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'cat' =>'3832',
'posts_per_page' =>'5',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
if($portfolio->have_posts()) :
?>
<ul class="slideshow" style="padding:0;margin:0;list-style-type:none;overflow:hidden;height:210px;border:1px solid #CCC;">
<?php
while($portfolio->have_posts()) : $portfolio->the_post();
$x =1
while($x<17) {
$a = 'a'.$x;
$dl = get_post_meta($post->ID, $a, true);
$cls ='';
if($x == 1 ) {
$cls = 'first';
}
elseif($x=='5') {
$cls = 'last';
}
elseif($x >5) {
$cls = "hidden";
}

?>
<li class="<?php echo $cls;?>"><a href="<?php echo $dl; ?>" title="برای بزرکنمایی کلیک کنید"><img src="<?php echo $dl; ?>" ></a></li>
<?php
$x +=1;
}
endwhile; ?>
</ul>
<?php endif; ?>
<?php wp_reset_query();?>

تست کنید و نتیجه را بگید

به کلاس hidden در استایل بندی خاصیت display:none بدهید

از خط while اررور گرفت


Parse error: syntax error, unexpected T_WHILE in /home/boursamo/public_html/wp-content/themes/Silver/sidebar.php on line 39

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درستش کردم


$x=1;

; نذاشته بودین :P

مرسی خیلی ممنون :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری