runy

ایجاد سه فوتر

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

می خوام سه تا فوتر داشته باشم یعنی فوترم به سه بخش فوتر 1 و 2 و 3 تقسیم بشه.

چه کار باید بکنم؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

یعنی چی چکار باید بکنید؟ خوب اگر می خواهید همه ی div ها کنار هم باشند باید float شون کنید و width مثلا 30 درصد بهشون بدید توسط css . اگر منظورتون این هست که می خواید 3 تا جایگاه مستقل توی یک فوتر داشته باشید باید 3 تا dynamic widget area تعریف کنید و توی فوترتون فراخوانی کنید. (منظور از فوتر همون سه تا div هست که فلوت کردید)

موفق باشید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام.

یعنی چی چکار باید بکنید؟ خوب اگر می خواهید همه ی div ها کنار هم باشند باید float شون کنید و width مثلا 30 درصد بهشون بدید توسط css . اگر منظورتون این هست که می خواید 3 تا جایگاه مستقل توی یک فوتر داشته باشید باید 3 تا dynamic widget area تعریف کنید و توی فوترتون فراخوانی کنید. (منظور از فوتر همون سه تا div هست که فلوت کردید)

موفق باشید.

یعنی اینکه در قسمت ابزارک ها بشه توشون ابزارک گذاشت میتونم با کد HTML و CSS درست کنم ولی ثابت هستند و من می خوام از توی ابزارک ها بشه توش ابزارک گذاشت.

میشه در باره dynamic widget area توضیح و آموزشی بزارید؟

از این آموزش استفاده کردم و به جای سایدبار اسم فوتر گذاشتم روش و استفاده کردم


http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/96-%D8%A7%D8%B5%D8%A7%D9%81%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%87/

ولی کنار هم قرار نمیگیرند میرند زیر هم

ویرایش شده در توسط runy
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب شما اون کدها رو توی چی میگذارید ؟ توی یک div یا یک تگ در بر گیرنده ای میذارید دیگه. برای اون تگ ها یک کلاس مشترک تعریف کنید . بعد با css پهناش رو تنظیم کنید و همچنین flloat:right بهش بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط soshiant
      سلام
      من مشغول شخصی سازی یک پوسته جدید برای سایتم هستم
      فوتر سایت ب صورت دو ستونه هست:

       
       
       
      اما من میخوام به این شکل باشه: (تصویر زیر رو با فتوشاپ درست کردم)

       
      کدهای فوتر:
      <!---footer--->
      <div class="footer">
      <div class="container">
      <div class="row">
      <?php global $data; if($data['newsletter-show'] == 1){ ?>    
       <div class="footer-newsletter"> <img src="<?php echo get_bloginfo('template_directory');?>/images/maili.svg" class="name" width="50" height="50"><span class="footer-newsletter-text">مشترک خبرنامه ما شوید و به <?php echo do_shortcode('[mailpoet_subscribers_count]');?> مشترک ما بپیوندید .</span><?php echo do_shortcode('[mailpoet_form id="1"]'); ?> </div>
      <?php } ?>
       <?php
          if (!function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar('footer-sidebar')):
          endif; ?>
      </div></div></div>
      <div class="footer-copy">
      <div class="container">
      <div class="row">
      <div class="col-xs-12 col-lg-6 pot">
       <?php $ikweb = $data['copyrights_text']; if(isset($ikweb) && !empty($ikweb)) { ?>
      <span style="line-height: 17px;"><?php global $data; echo $data['copyrights_text']; ?></span>
        <?php } else { ?>
        <a rel="follow" class="copyright" href="https://kaffeketab.ir/"></a>
      <span>Design By:</span>
      <a rel="follow" class="copyright" href="https://kaffeketab.ir/">
      کافه کتاب
      </a>
        <?php }?>
      </div>
      <div class="col-xs-12 col-lg-6 sociallinks">
                 <ul class="socials">
                <?php $mid_var = $data['fb_link']; if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
                <li><a href="<?php global $data; echo $data['fb_link']; ?>" target="_blank"><i class="icon-facebook-1"><span class="path1"></span><span class="path2"></span><span class="path3"></span><span class="path4"></span><span class="path5"></span></i></a></li>
                <?php endif;?>
                <?php $mid_var = $data['google_link']; if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
                <li><a href="<?php global $data; echo $data['google_link']; ?>" target="_blank"><i class="icon-google-plus-1"><span class="path1"></span><span class="path2"></span><span class="path3"></span><span class="path4"></span></i></a></li>
                <?php endif;?>
                <?php $mid_var = $data['instagram_link']; if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
                <li><a href="<?php global $data; echo $data['instagram_link']; ?>" target="_blank"><i class="icon-instagram"><span class="path1"></span><span class="path2"></span><span class="path3"></span><span class="path4"></span><span class="path5"></span><span class="path6"></span><span class="path7"></span></i></a></li>
                <?php endif;?>
                <?php $mid_var = $data['telegram_link']; if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
                <li><a href="<?php global $data; echo $data['telegram_link']; ?>" target="_blank"><i class="icon-telegram"><span class="path1"></span><span class="path2"></span><span class="path3"></span></i></a></li>
                <?php endif;?>
                <?php $mid_var = $data['tw_link']; if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
                <li><a href="<?php global $data; echo $data['tw_link']; ?>" target="_blank"><i class="icon-twitter-1"><span class="path1"></span><span class="path2"></span><span class="path3"></span><span class="path4"></span></i></a></li>
                <?php endif;?>
                <?php $mid_var = $data['yt_link']; if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
                <li><a href="<?php global $data; echo $data['yt_link']; ?>" target="_blank"><i class="icon-youtube-1"><span class="path1"></span><span class="path2"></span><span class="path3"></span><span class="path4"></span></i></a></li>
                <?php endif;?>
                <?php $mid_var = $data['linkdin_link']; if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
                <li><a href="<?php global $data; echo $data['linkdin_link']; ?>" target="_blank"><i class="icon-linkedin-1"><span class="path1"></span><span class="path2"></span><span class="path3"></span><span class="path4"></span></i></a></li>
                <?php endif;?>
                <?php $mid_var = $data['whatsapp_link']; if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
                <li><a href="<?php global $data; echo $data['whatsapp_link']; ?>" target="_blank"><i class="icon-whatsapp-1"><span class="path1"></span><span class="path2"></span><span class="path3"></span><span class="path4"></span><span class="path5"></span><span class="path6"></span></i></a></li>
                <?php endif;?>
                <?php $mid_var = $data['pinterest_link']; if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
                <li><a href="<?php global $data; echo $data['pinterest_link']; ?>" target="_blank"><i class="icon-pinterest-1"><span class="path1"></span><span class="path2"></span><span class="path3"></span><span class="path4"></span><span class="path5"></span></i></a></li>
                <?php endif;?>
                <?php $mid_var = $data['aparat_link']; if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
                <li><a href="<?php global $data; echo $data['aparat_link']; ?>" target="_blank"><img src="<?php echo get_bloginfo('template_directory');?>/images/aparat.png" alt="آپارات"></a></li>
                <?php endif;?>
                <li class="rss"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/feed" target="_blank"><i class="icon-rss1"></i></a></li>
              </ul>
                </div>
      </div></div></div>
      <!---footer--->
      <?php
      $cart_items    = edd_get_cart_contents();
      $cart_quantity = edd_get_cart_quantity();
      $display       = $cart_quantity > 0 ? '' : ' style="display:none;"';
      ?>
      <?php global $data; if($data['cart-show'] == 1){ ?> 
      <a href="<?php bloginfo('url'); ?>/سبد-خرید/">
      <div class="basket"> <span class="icon"><i class="icon-shopping-basket"></i></span> <span class="product_counter">
      <?php echo $cart_quantity; ?></span> </div>
      </a> 
       <?php } ?>
      <script src="<?php echo get_bloginfo('template_directory');?>/js/ikbootstrap.js"></script>
          <?php global $data; if ($data['sproduct_show'] == 1 ) { ?>
      <script async src="<?php echo get_bloginfo('template_directory');?>/js/tab.js" type="text/javascript"></script> 
       <?php } ?>
      <?php wp_footer(); ?>
       <?php global $data; if($data['slider_showw'] == 1){ ?>
      <script src="<?php echo get_bloginfo('template_directory');?>/js/slick.min.js"></script>
       <script type="text/javascript">
        $('.slider').slick({
        slidesToShow: 1,
        slidesToScroll: 1,
        autoplay: true,
        autoplaySpeed: 3000,
         dots: true,
      });
        </script>
         <?php } ?>
      <?php global $data; if($data['wow'] == 1){ ?>    
      <script src="<?php echo get_bloginfo('template_directory');?>/js/wow.min.js"></script> 
      <script>
                    new WOW().init();
                    </script>
       <?php } ?>
      </body>
      </html>
       
       
       
      اساتید گرامی لطفا این کدها رو برام ویرایش کنید و همینجا بفرستید تا کپی کنمشون تو قالب
      تشکر
    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط seyed reza
      سلام
      یک قالب وردپرس طراحی کردم ولی در صفحه shop و category فوتر عمودی شده!!
      چیکار باید بکنم؟