aliali100

مشکل در google sitemap generator

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

از مدیران عذرخواهی میکنم که این تاپیک رو ایجاد کردم

حقیقتش تاپیکهای دیگه درباره google sitemap generator رو خوندم ولی مشکلم حل نشد

من افزونه گوگل سایت مپ رو نصب کردم / زمانیکه به آدرس

site.com/sitemap.xml میرم چنین اروری میده

که البته این ارور در مرورگر کروم به این صورته

This page contains the following errors:

error on line 9 at column 6: XML declaration allowed only at the start of the document

Below is a rendering of the page up to the first error.

در مرورگر موزیلا هم به این صورت

XML Parsing Error: XML or text declaration not at start of entity
Location: http://www.site.com/sitemap.xml
Line Number 9, Column 1:<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><?xml-stylesheet type="text/xsl" href="http://www.site.com/wp-content/plugins/google-sitemap-generator/sitemap.xsl"?><!-- sitemap-generator-url="http://www.arnebrachhold.de" sitemap-generator-version="4.0.7.1" -->
^

زمانیکه فایل functions.php رو تغییر نام میدم مشکل حل میشه که البته این کار رو نمیتونم بکنم چون سایتم تنظیماتش بهم میریزه

1 روز هستش که درگیر این مشکل هستم

ممنون میشم اگر کسی راهنمای کنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مجدد به همه

من یک چیزهایی فهمیدم گفتم اینجا پیش استادان بزارم نگاه کنند مشکلم رو میتونن بفهمند از چیه

من در بخش اولیه افزونه که برای تنظیماتش هست بر روی

If you encounter any problems with your sitemap you can use the

debug function

کلیک کردم

یک سری نوشته و کد اومد که بالاش یک اخطار قرمز رنگ داشت و نوشته بود

DO NOT POST THIS INFORMATION ON PUBLIC PAGES LIKE SUPPORT FORUMS AS IT MAY CONTAIN PASSWORDS OR SECRET SERVER INFORMATION!

مثل اینکه میگه سرور پسورد داره و نمیشه

آیا مشکل از همینه؟

باید چیکار کنم؟

راستی اینو یادم رفت

در 2 حالت مشکل برطرف میشه

1-زمانیکه پوسته رو حذف میکنم

2-زمانیکه فایل

fumctions.php

را اسمش رو تغییر میدم

مشکل واقعا از کجاست؟

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان مشکل را یافتم

از کد تصویر شاخص من ایراد میگیره

یعنی زمانیکه از فایل

functions.php

میام کد مربوط به تصویر شاخص رو پاک میکنم و تو صفحاتی هم که از تصویر شاخص استفاده کردم میام کدهاش رو پاک میکنم مشکل حل میشه

کدهای مربوط به تصویر شاخص من به این صورته

در فایل functions.php

<?php
add_theme_support( 'post-thumbnails' );
?>

و کدی که در قالبم استفاده میکنم

<?php
if(has_post_thumbnail()):
the_post_thumbnail('film_thumbs');
endif;
?>

آیا کد دیگری پیشنهاد میدید من جایگزین کنم تا مشکلم حل بشه؟

توی قالبم این کد رو برای تصویر شاخص گذاشتم و مشکل حل شد

<?php the_post_thumbnail(); ?>;

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری