• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
siavash.m

جستجو در صفحه ای خاص

16 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

من میخام یه چیز تو مایه های دایرکتوری راه بندازم برا سایت و طبیعتا به یه جستجوگر نیاز دارم میخام ببینم چطوری یه جستجوگر بسازم که فقط و فقط در یه دسته بندی خاص سرچ کنه و هیچجا معلوم نباشه که داره این کارو میکنه یعنی در ظاهر ما فقط یه فیلد ببینیم و البته تگ هم داشته باشه که بشه تو متن یه پست ازش استفاده کرد یعنی فقط ابزارک نباشه.

اگه کسی پیشنهادی برای ساختن نحوه ی دایرکتوری داره هم بده (منظور یه دانشنامه اس که مثلا مثل فرهنگ لغت یه لغت که برای ما اسم یه مفهوم تخصصیه را بش بدی و اون یه توضیح راجبش بهت بده)

ممنون

ویرایش شده در توسط siavash.m
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

به انجمن وردپرس پارسی خوش اومدین

می تونید هر لغت رو به عنوان یه پست داخل سایت ارسال کنید و از فرم جستجوی ساده وردپرس استفاده کنید. البته افزونه هم در این مورد زیاده.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

به انجمن وردپرس پارسی خوش اومدین

می تونید هر لغت رو به عنوان یه پست داخل سایت ارسال کنید و از فرم جستجوی ساده وردپرس استفاده کنید. البته افزونه هم در این مورد زیاده.

خیلی ممنون از پاسختون در واقع منم همین کارو کردم و پست جداگانه ایجاد کردم ولی میخام جستجوگر فقط در بین این دسته از پست ها بگرده جستجوی ساده سایت تمامی مطالبو میگرده الان توی یه برگه لینک دادم به پست ها تا بشه از جستجوی مرورگر استفاده بشه البته یه افزونه هم بود که میشد کتگوری جستجو را انتخاب کرد ولی میخام غیر قابل تغییر باشه ینی من برا جستجوگر کتگوری را تعیین کنم و کاربر فقط جستجو کنه و نتونه دسته بندی جستجوگرو تغییر بده

سپاس از پاسختون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<form action="<?php bloginfo('url');?>">
<input type="search" name="s">
<input type="hidden" name="cat" value="5">
<input type="submit" >
</form>

بجای 5 عدد آی دی دسته بندی مورد نظرتون رو بگذارید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<form action="<?php bloginfo('url');?>">
<input type="search" name="s">
<input type="hidden" name="cat" value="5">
<input type="submit" >
</form>

بجای 5 عدد آی دی دسته بندی مورد نظرتون رو بگذارید.

خیلی ممنون از راهماییتون

من این کد را توی بخش متن در ابزارک ها میزارم و آیدی را جای عدد 5 گذاشتم ولی وقتی عنوان مطالبو سرچ میکنم در سرچ باکسش میگه هیچ صفحه ای پیدا نشد و صفحه ارور 404

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه کد را در چک باکس متن قرار بدید


<?php bloginfo('url');?>

رو بردارید و بجاش نشانی سایت را بگذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه کد را در چک باکس متن قرار بدید


<?php bloginfo('url');?>

رو بردارید و بجاش نشانی سایت را بگذارید

بازهم ممنون الان جستجو میکنه ولی مشکل اینه که فقط در دسته ی ای که آیدیشو وارد میکنم نیست بلکه همه نتایجو نمایش میده و نتیجه اش با نتایج جستجوی عادی توی سایت یکیه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر دسته بندی رو درست انجام داده باشید درست نمایش می ده

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون دسته بندی درست بود به جای آدرس سایت من آدرس صفحه ی دسته بندیو گذاشتم درست شد.

خیلی ازتون ممنون

فقط یه مسئله هست اونم اینکه اول فیلدش کادر نداره و اینکه تا میخام به جا sumbit فارسی بزارم کلا دکمه حذف میشه

ویرایش شده در توسط siavash.m
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بجای submit نباید فارسی بگذارید


<input type="submit" value="جستجو کن">

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بجای submit نباید فارسی بگذارید


<input type="submit" value="جستجو کن">

خیلی خیلی از راهنماییتون ممنونم

ببخشید یه سوال دیگه دارم چطو میشه کاری کرد که فقط بین عناوین پست ها بگرده و نه متن داخلشون؟

البته بام شرمنده هی اذیت کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه بخواد فقط توی عناوین بگرده باید موتور جستجو براش نوشته بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا من کد رو گذاشتم اما صفحه ارور می ده

<form action="<?php bloginfo('tc39.ir');?>">

<input type="search" name="s">

<input type="hidden" name="cat" value="13">

<input type="submit" value="جستجو کن">

</form>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو تست کنین:

<form action="<?php bloginfo('home');?>">
<input type="search" name="s">
<input type="hidden" name="cat" value="13">
<input type="submit" value="جستجو کن">
</form>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

نه بازم ارور می ده . http://tc39.ir/%3C?s=iso&cat=13

می ره تو این صفحه و ارور می ده

اگه خودتون هم به سایت tc39.ir برید در ابزارک می بینید جستجو در وازه نامه / تست کلمه iso رو سرچ کنید می بینید که ارور می ده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری