6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من ووکامرس رو نصب کردم ، وقتی میخاد به درگاه بانک متصل بشه ارور زیر رو میده:

{"result":"failure","messages":"

  • \u0646\u0627\u0645<\/strong> \u0641\u06cc\u062f \u0627\u0644\u0632\u0627\u0645\u06cc \u0627\u0633\u062a.<\/li>\n\t\t\t
  • \u0646\u0627\u0645 \u062e\u0627\u0646\u0648\u0627\u062f\u06af\u06cc<\/strong> \u0641\u06cc\u062f \u0627\u0644\u0632\u0627\u0645\u06cc \u0627\u0633\u062a.<\/li>\n\t\t\t
  • \u0622\u062f\u0631\u0633 \u0627\u06cc\u0645\u06cc\u0644<\/strong> \u0641\u06cc\u062f \u0627\u0644\u0632\u0627\u0645\u06cc \u0627\u0633\u062a.<\/li>\n\t\t\t
  • \u062a\u0644\u0641\u0646<\/strong> \u0641\u06cc\u062f \u0627\u0644\u0632\u0627\u0645\u06cc \u0627\u0633\u062a.<\/li>\n\t\t\t
  • \u0631\u0648\u0634 \u067e\u0631\u062f\u0627\u062e\u062a \u0645\u0639\u062a\u0628\u0631 \u0646\u0645\u06cc \u0628\u0627\u0634\u062f . <\/li>\n\t<\/ul>","refresh":"false","reload":"false"}

ممنون میشم راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

با همه درگاه ها این مشکل رو دارید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونم من فقط ملت دارم

الان ووکامرس را بروز کردم فقط یک صفحه سفید میاد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تم پیشفرض بگذار رو تست کن ببین بازم هین مشکل هست ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب رو عوض کنید ببینید حل میشه یا نه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست شد بچه ها

فقط یک فایل رو حذف یا تغییر نام بدید

مسیر زیر

plugins/woocommerce/assets/js/jquery-blockui

فایل

jquery.blockUI.min.js

ممنون از همکاری دوستان

خدانگهدار

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mohammad13
      سلام.
      میخواستم بپرسم افزونه ای هست برای ووکامرس که وقتی تعداد محصولات در سبد خرید مثلا بیشتر از ۵ تا میشود قیمت حمل و نقل را افزایش دهد.
      در صورت وجود چنین افزونه ای نام آن را ارسال کنید و در غیر اینصورت راهی برای اینکار معرفی نمایید. ممنون
    • توسط sabig
      سلام دوستان،
      من در حال حاضر یک وب سایت دارم که روی اون فعلا فقط 3 تا محصول قرار گرفته. 
      چند وقته فکرم مشغول شده که آیا از EDD که در حال حاضر روی سایتم فعاله به ووکامرس مهاجرت بکنم یا نه؟
      یکی از دلایلم هم اینه که برای ووکامرس افزونه های بسیار بیشتری وجود داره و با اکثر افزونه های موجود هماهنگ هست.
      به نظرتون از EDD به ووکامرس مهاجرت کنم؟
      تعداد محوصلات سایتم هم در آینده خیلی بشه، میشه 20 تا ...
      به نظر شما عاقلانس یا با EDD ادامه بدم؟
      در ضمن در مورد انتقال دستی این تعداد محصولات هم ممنون میشم راهنمایی کنید.
       
    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط asemanmoradi
      سلام دوستان . خسته نباشید .
      داخل صفحه Product_archive قیمت محصول نمایش داده نمیشه میخواستم راهنماییم کنید . مرسی
      کدی که برای نمایش قیمت قرار دادم اینه :
      <?php if ( $price_html = $product->get_price_html() ) : ?>
        <?php echo $price_html; ?>
      <?php endif; ?>
      توی صفحه های دیگه هم همینو قرار دادم و اجرا میشه مشکلی نداره ولی توی این صفحه به مشکل میخوره و چیزی نمایش نمیده
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست