solmaz

نشان داده نشدن ویدیو

16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخوام یادبگیرم که چطور باید ویدیو در سایت بزارم

من یک فایل با پسوند mp4 دارم و میدونم این پسوند در مرورگر کروم پشتیبانی میشه اما وقتی کد رو قرار میدم در کروم فقط صدا پخش میشه و هیچ تصویری نمایش داده نمیشه چیکار کنم درست پخش بشه؟

اینم کد من:


<!DOCTYPE html>
<html>
<body>
<video width="320" height="240" autoplay>
<source src="movie.mp4" type="video/mp4">
</video>
</body>
</html>

ممنون که راهنمایی میکنین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از شورتکد دیفالت وردپرس استفاده کنید


[video src="video-source.mp4"]

http://codex.wordpress.org/Video_Shortcode

عدم نمایش تصویر می تونه از فایل هم باشه فایلی که آپلود کردید را دانلود کنید و روی سیستم همون فایل رو دوباره چک کنید

ممکنه در زمان آپلود فایل افتادگی پیدا کرده باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من نمیخوام از وردپرس استفاده کنم میخوام تو html این کار رو انجام بدم

فایلم مشکلی نداره

حتی روی لوکال هم همینجوری نشون میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

wp-post-type.zip

این فایل را دانلود و تست کنید و نتیجه را بگید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نشون نمیده

فایلم رو براتون گذاشتم

man.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نشانی آنلاینش رو بگذارید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که بدون مشکل داره نشون می ده

post-336-0-71650000-1414346971_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا در کروم من نشون نمیده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که تا مشکل رو نبینم نمی تونم با حدس و گمان چیزی بگم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

علاوه بر فرمت mp4 از فرمت webm هم استفاده کن

فرمت های mp4 و webm رو به استاندارد زیر کانورت کن

mp4

video codect=h264

audio codect=acc

webm

video codect=vp8

audio codect=vorbis

و بعد فایل های کانورت شده رو آپلود و لینک هاش رو توی این کد قرار بده(کد ها طبق استاندارد html5 هست)


<video controls="controls" preload="none" poster="your link">
<source src="your link .webm" type="video/webm">
<source src="your link .mp4" type="video/mp4">
</video>

فقط هواست باشه اول باید webm فراخوانی بشه

برای نمایش دادن تصویر در حال پیش نمایش ویدئو از poster استفاده کن

من با این روش یه گالری ویدئویی درست کردم که تو هر مرورگری پلی میشه

موفق باشی دوست عزیز ;)

ویرایش شده در توسط shayan
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این استانداردی که گفتین متوجه نشدم منظورتون چیه چطور باید کانورت انجام بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی گوکل جستجو کنید ده ها نرم افزار converter رایگان پیدا می کنید با کلید واژه

free mp4 converter

جستجو کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هم با استفاده از همون نرم افزار ها به این فرمت تبدیل کردم ولی اون استانداردی که گفتند نمیدونم چی هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نرم افزار free studio رو دانلود کنید

و فایلتون رو به نرم افزار بدید و ازش اکسپورت html 5 بگیرید

هم فایل webm رو بهتون میده و هم فایل mp4 رو ، طبق استاندار های تعریف شده برای html 5

موفق باشی دوست عزیز ;)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از اینکه وقت میزارین و جواب میدین ازتون بینهایت سپاسگزارم امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشین مشکل حل شد

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟
    • توسط Saeed Fard
      سلام خدمت دوستان عزیز وردپرسی
      در جهت ادامه‌ی فعالیت‌های وردپرس‌پارسی و حمایت از ما لطف کنید در شبکه‌های اجتماعی نظیر توییتر و فیس‌بوک ثبت‌نام و اکانت سایت وردپرس‌پارسی رو دنبال کنید و بپسندید .
      لینک اکانت‌ها
      پیشاپیش متشکریم
       
      آپدیت:
      از طریق این لینک می‌تونید مشترک کانال ما در تلگرام بشید : https://telegram.me/wp_parsi
      همینطور یک گروه پرسش و پاسخ وابسته به وردپرس پارسی وجود داره که از طریق لینک : https://telegram.me/joinchat/A13hoTxtDQ2xRKdwuDeuVA