• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
solmaz

نشان داده نشدن ویدیو

16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخوام یادبگیرم که چطور باید ویدیو در سایت بزارم

من یک فایل با پسوند mp4 دارم و میدونم این پسوند در مرورگر کروم پشتیبانی میشه اما وقتی کد رو قرار میدم در کروم فقط صدا پخش میشه و هیچ تصویری نمایش داده نمیشه چیکار کنم درست پخش بشه؟

اینم کد من:


<!DOCTYPE html>
<html>
<body>
<video width="320" height="240" autoplay>
<source src="movie.mp4" type="video/mp4">
</video>
</body>
</html>

ممنون که راهنمایی میکنین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از شورتکد دیفالت وردپرس استفاده کنید


[video src="video-source.mp4"]

http://codex.wordpress.org/Video_Shortcode

عدم نمایش تصویر می تونه از فایل هم باشه فایلی که آپلود کردید را دانلود کنید و روی سیستم همون فایل رو دوباره چک کنید

ممکنه در زمان آپلود فایل افتادگی پیدا کرده باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من نمیخوام از وردپرس استفاده کنم میخوام تو html این کار رو انجام بدم

فایلم مشکلی نداره

حتی روی لوکال هم همینجوری نشون میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

wp-post-type.zip

این فایل را دانلود و تست کنید و نتیجه را بگید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نشون نمیده

فایلم رو براتون گذاشتم

man.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نشانی آنلاینش رو بگذارید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که بدون مشکل داره نشون می ده

post-336-0-71650000-1414346971_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا در کروم من نشون نمیده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که تا مشکل رو نبینم نمی تونم با حدس و گمان چیزی بگم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

علاوه بر فرمت mp4 از فرمت webm هم استفاده کن

فرمت های mp4 و webm رو به استاندارد زیر کانورت کن

mp4

video codect=h264

audio codect=acc

webm

video codect=vp8

audio codect=vorbis

و بعد فایل های کانورت شده رو آپلود و لینک هاش رو توی این کد قرار بده(کد ها طبق استاندارد html5 هست)


<video controls="controls" preload="none" poster="your link">
<source src="your link .webm" type="video/webm">
<source src="your link .mp4" type="video/mp4">
</video>

فقط هواست باشه اول باید webm فراخوانی بشه

برای نمایش دادن تصویر در حال پیش نمایش ویدئو از poster استفاده کن

من با این روش یه گالری ویدئویی درست کردم که تو هر مرورگری پلی میشه

موفق باشی دوست عزیز ;)

ویرایش شده در توسط shayan
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این استانداردی که گفتین متوجه نشدم منظورتون چیه چطور باید کانورت انجام بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی گوکل جستجو کنید ده ها نرم افزار converter رایگان پیدا می کنید با کلید واژه

free mp4 converter

جستجو کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هم با استفاده از همون نرم افزار ها به این فرمت تبدیل کردم ولی اون استانداردی که گفتند نمیدونم چی هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نرم افزار free studio رو دانلود کنید

و فایلتون رو به نرم افزار بدید و ازش اکسپورت html 5 بگیرید

هم فایل webm رو بهتون میده و هم فایل mp4 رو ، طبق استاندار های تعریف شده برای html 5

موفق باشی دوست عزیز ;)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از اینکه وقت میزارین و جواب میدین ازتون بینهایت سپاسگزارم امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشین مشکل حل شد

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.