saeed313

مشکل دراسکرول داشتن قالب

14 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام

قالب سایت من توسیستم خودم درست نمایش میده ولی تو سیستم های دیگه پایینش اسکرول میندازه به نظرم مشکلش از اینجاست که در فایل css قالب باید یه جایی عدد را به درصد وارد کنم تا در سیستم های مختلف تغییر سایز بده ولی مکان اون کد را نمیدونم کجاست اگر میشه راهنمایی کنید تامشکلم حل بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آدرس سایت رو بدید تا بررسی کنیم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آدرس سایت رو بدید تا بررسی کنیم.

آدرس سایت

درضمن میخوام فاصله برگه های سایت هم کمتر بشه اگر اینهم زحمت بکشید ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باسلام

قالب سایت من توسیستم خودم درست نمایش میده ولی تو سیستم های دیگه پایینش اسکرول میندازه به نظرم مشکلش از اینجاست که در فایل css قالب باید یه جایی عدد را به درصد وارد کنم تا در سیستم های مختلف تغییر سایز بده ولی مکان اون کد را نمیدونم کجاست اگر میشه راهنمایی کنید تامشکلم حل بشه؟

سایتتونو با IE 8 و Chrome 21 امتحان کردم و Scroll نداشت.

با چه مرورگری مشکل داشت؟ قبل از دیدن کوکی و تمپ را حذف کردید؟

آدرس سایت

درضمن میخوام فاصله برگه های سایت هم کمتر بشه اگر اینهم زحمت بکشید ممنونم

متوجه نشدم فاصله برگه های سایت منظورتون کجاست دقیقاً.

اگر منظورتون منو (صفحه اصلی , ارسال اطلاعات ,.... , درباره ما) هست باید در style.css کد زیر را پیدا کنید و عدد 18 را ;padding: 0 18px تغییر بدید.


.art-menu a .t {
font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, Sans-Serif;
font-size: 11px;
font-style: normal;
font-weight: normal;
color: white;
padding: 0 18px;
margin: 0 0px;
line-height: 31px;
text-align: center;
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
با چه مرورگری مشکل داشت؟ قبل از دیدن کوکی و تمپ را حذف کردید؟

خیلی ممنون منظورم همون منوها بود که درست شد

در مورد اسکرول انداختن من با فایرفاکس تست کردم البته باید برم وباسیستم دوستم چک کنم چون مانتیور ایشون با مانیتور من فرق میکنه توسیستم ایشون اینجوریه

الان سیستم من screen resolution روی 1024*768حالا اگر اینو تغییر بدم به1280*720قالب سایت کوچک میشه!!!!

من یادم هست که توفایل css باید یک عددی را به درصد وارد میکردم تا این مشکل پیش نیاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید چون پوسته شما براساس پیکسل ایجاد شده و فیکس هست براساس رزولیشین مانیتورها به اندازه های مختلف نمایش داده میشه. طبیعی هست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید چون پوسته شما براساس پیکسل ایجاد شده و فیکس هست براساس رزولیشین مانیتورها به اندازه های مختلف نمایش داده میشه. طبیعی هست.

خوب یعنی این پوسته راهی نداره که کاری کنم که با رزولوشن های مختلف تغییر سایز بده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب یعنی این پوسته راهی نداره که کاری کنم که با رزولوشن های مختلف تغییر سایز بده؟

باید فایل style.css قالب ویرایش بشه و یا عرض صفحه متناسب با 1024px یا حتی 800px بگیرید یا تبجای مقادیر px توی اون فایل ما به ازاش رو به % بگذارید حداقل یکی از ستون های عمودی باید عرضش متناسب با صفحه کم و زیاد بشه

و برای چک کردن هم نیازی نیست به سیستم دوستتون سر بزنید روی دسکتاپ راست کلیک کنید و پروپرتیز بگیرید و اندازه اسکرین رو از عددی که الان هست (احتمالا 1600 در 900) به 1024 در 768 تغییر بدید و سایتتون رو اصلاح کنید و دوباره رزولیشنتون رو برگردونید به شرایط حاضر

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید فایل style.css قالب ویرایش بشه و یا عرض صفحه متناسب با 1024px یا حتی 800px بگیرید یا تبجای مقادیر px توی اون فایل ما به ازاش رو به % بگذارید حداقل یکی از ستون های عمودی باید عرضش متناسب با صفحه کم و زیاد بشه

و برای چک کردن هم نیازی نیست به سیستم دوستتون سر بزنید روی دسکتاپ راست کلیک کنید و پروپرتیز بگیرید و اندازه اسکرین رو از عددی که الان هست (احتمالا 1600 در 900) به 1024 در 768 تغییر بدید و سایتتون رو اصلاح کنید و دوباره رزولیشنتون رو برگردونید به شرایط حاضر

روال تغییررزولیشن میدونم منظور من اینه که کاری کنم که وقتی کاربر باهر رزولیشنی سایت را دید درست براش نماش بده

میشه زحمت بکشین اوکد خطی که توفایل style.css باید عدد را به درصد وارد کنم بگید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو

روال تغییررزولیشن میدونم منظور من اینه که کاری کنم که وقتی کاربر باهر رزولیشنی سایت را دید درست براش نماش بده

میشه زحمت بکشین اوکد خطی که توفایل style.css باید عدد را به درصد وارد کنم بگید؟

http://forum.wp-parsi.com/topic/2606-%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B2-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-css/page__fromsearch__1

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید فایل style.css قالب ویرایش بشه و یا عرض صفحه متناسب با 1024px یا حتی 800px بگیرید یا تبجای مقادیر px توی اون فایل ما به ازاش رو به % بگذارید حداقل یکی از ستون های عمودی باید عرضش متناسب با صفحه کم و زیاد بشه

و برای چک کردن هم نیازی نیست به سیستم دوستتون سر بزنید روی دسکتاپ راست کلیک کنید و پروپرتیز بگیرید و اندازه اسکرین رو از عددی که الان هست (احتمالا 1600 در 900) به 1024 در 768 تغییر بدید و سایتتون رو اصلاح کنید و دوباره رزولیشنتون رو برگردونید به شرایط حاضر

سلام.تمام اندزه های موجود در استایل رو باید بر اساس درصد تنظیم کنیم یا فقط عرض ها رو؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معمولا نیاز به تغییر در عرض هست و ارتفاع زیاد تاثیری نداره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معمولا نیاز به تغییر در عرض هست و ارتفاع زیاد تاثیری نداره.

تنها عرض body یا تمام عرض ها؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمام عرض های موجود در پوسته که در نمایش عرض پوسته سایتتون تاثیر دارن.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.
    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .
    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com