• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
saeed313

مشکل دراسکرول داشتن قالب

14 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام

قالب سایت من توسیستم خودم درست نمایش میده ولی تو سیستم های دیگه پایینش اسکرول میندازه به نظرم مشکلش از اینجاست که در فایل css قالب باید یه جایی عدد را به درصد وارد کنم تا در سیستم های مختلف تغییر سایز بده ولی مکان اون کد را نمیدونم کجاست اگر میشه راهنمایی کنید تامشکلم حل بشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

آدرس سایت رو بدید تا بررسی کنیم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

آدرس سایت رو بدید تا بررسی کنیم.

آدرس سایت

درضمن میخوام فاصله برگه های سایت هم کمتر بشه اگر اینهم زحمت بکشید ممنونم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باسلام

قالب سایت من توسیستم خودم درست نمایش میده ولی تو سیستم های دیگه پایینش اسکرول میندازه به نظرم مشکلش از اینجاست که در فایل css قالب باید یه جایی عدد را به درصد وارد کنم تا در سیستم های مختلف تغییر سایز بده ولی مکان اون کد را نمیدونم کجاست اگر میشه راهنمایی کنید تامشکلم حل بشه؟

سایتتونو با IE 8 و Chrome 21 امتحان کردم و Scroll نداشت.

با چه مرورگری مشکل داشت؟ قبل از دیدن کوکی و تمپ را حذف کردید؟

آدرس سایت

درضمن میخوام فاصله برگه های سایت هم کمتر بشه اگر اینهم زحمت بکشید ممنونم

متوجه نشدم فاصله برگه های سایت منظورتون کجاست دقیقاً.

اگر منظورتون منو (صفحه اصلی , ارسال اطلاعات ,.... , درباره ما) هست باید در style.css کد زیر را پیدا کنید و عدد 18 را ;padding: 0 18px تغییر بدید.


.art-menu a .t {
font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, Sans-Serif;
font-size: 11px;
font-style: normal;
font-weight: normal;
color: white;
padding: 0 18px;
margin: 0 0px;
line-height: 31px;
text-align: center;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
با چه مرورگری مشکل داشت؟ قبل از دیدن کوکی و تمپ را حذف کردید؟

خیلی ممنون منظورم همون منوها بود که درست شد

در مورد اسکرول انداختن من با فایرفاکس تست کردم البته باید برم وباسیستم دوستم چک کنم چون مانتیور ایشون با مانیتور من فرق میکنه توسیستم ایشون اینجوریه

الان سیستم من screen resolution روی 1024*768حالا اگر اینو تغییر بدم به1280*720قالب سایت کوچک میشه!!!!

من یادم هست که توفایل css باید یک عددی را به درصد وارد میکردم تا این مشکل پیش نیاد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید چون پوسته شما براساس پیکسل ایجاد شده و فیکس هست براساس رزولیشین مانیتورها به اندازه های مختلف نمایش داده میشه. طبیعی هست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید چون پوسته شما براساس پیکسل ایجاد شده و فیکس هست براساس رزولیشین مانیتورها به اندازه های مختلف نمایش داده میشه. طبیعی هست.

خوب یعنی این پوسته راهی نداره که کاری کنم که با رزولوشن های مختلف تغییر سایز بده؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب یعنی این پوسته راهی نداره که کاری کنم که با رزولوشن های مختلف تغییر سایز بده؟

باید فایل style.css قالب ویرایش بشه و یا عرض صفحه متناسب با 1024px یا حتی 800px بگیرید یا تبجای مقادیر px توی اون فایل ما به ازاش رو به % بگذارید حداقل یکی از ستون های عمودی باید عرضش متناسب با صفحه کم و زیاد بشه

و برای چک کردن هم نیازی نیست به سیستم دوستتون سر بزنید روی دسکتاپ راست کلیک کنید و پروپرتیز بگیرید و اندازه اسکرین رو از عددی که الان هست (احتمالا 1600 در 900) به 1024 در 768 تغییر بدید و سایتتون رو اصلاح کنید و دوباره رزولیشنتون رو برگردونید به شرایط حاضر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باید فایل style.css قالب ویرایش بشه و یا عرض صفحه متناسب با 1024px یا حتی 800px بگیرید یا تبجای مقادیر px توی اون فایل ما به ازاش رو به % بگذارید حداقل یکی از ستون های عمودی باید عرضش متناسب با صفحه کم و زیاد بشه

و برای چک کردن هم نیازی نیست به سیستم دوستتون سر بزنید روی دسکتاپ راست کلیک کنید و پروپرتیز بگیرید و اندازه اسکرین رو از عددی که الان هست (احتمالا 1600 در 900) به 1024 در 768 تغییر بدید و سایتتون رو اصلاح کنید و دوباره رزولیشنتون رو برگردونید به شرایط حاضر

روال تغییررزولیشن میدونم منظور من اینه که کاری کنم که وقتی کاربر باهر رزولیشنی سایت را دید درست براش نماش بده

میشه زحمت بکشین اوکد خطی که توفایل style.css باید عدد را به درصد وارد کنم بگید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تو

روال تغییررزولیشن میدونم منظور من اینه که کاری کنم که وقتی کاربر باهر رزولیشنی سایت را دید درست براش نماش بده

میشه زحمت بکشین اوکد خطی که توفایل style.css باید عدد را به درصد وارد کنم بگید؟

http://forum.wp-parsi.com/topic/2606-%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B2-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-css/page__fromsearch__1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باید فایل style.css قالب ویرایش بشه و یا عرض صفحه متناسب با 1024px یا حتی 800px بگیرید یا تبجای مقادیر px توی اون فایل ما به ازاش رو به % بگذارید حداقل یکی از ستون های عمودی باید عرضش متناسب با صفحه کم و زیاد بشه

و برای چک کردن هم نیازی نیست به سیستم دوستتون سر بزنید روی دسکتاپ راست کلیک کنید و پروپرتیز بگیرید و اندازه اسکرین رو از عددی که الان هست (احتمالا 1600 در 900) به 1024 در 768 تغییر بدید و سایتتون رو اصلاح کنید و دوباره رزولیشنتون رو برگردونید به شرایط حاضر

سلام.تمام اندزه های موجود در استایل رو باید بر اساس درصد تنظیم کنیم یا فقط عرض ها رو؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

معمولا نیاز به تغییر در عرض هست و ارتفاع زیاد تاثیری نداره.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

معمولا نیاز به تغییر در عرض هست و ارتفاع زیاد تاثیری نداره.

تنها عرض body یا تمام عرض ها؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تمام عرض های موجود در پوسته که در نمایش عرض پوسته سایتتون تاثیر دارن.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .

    • توسط alireza1375
      سلام. من در ویژگی های محصولات ووکامرس ترتیب را روی "ترتیب مرسوم یا نام (شمارشی)" تنظیم می کنم ولی وقتی ویژگی را وارد می کنم (به شکل زیر) و سپس مطلب را ذخیره می کنم.

      حالا وقتی وارد ویژگی می شوم این ترتیب را می بینم!

      و قسمت عجیب تر نمایش اون در سایت هست که به این شکل نمایش داده می شود:

      مشکل چیه؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام
      دوستان من یک دسته مادر خاص دارم مثلا شبکه های تلوزیونی با زیرمجمعه هایی مثل شبکه سه و شبکه 2 و ...
      حالا می خوام توی پستم زیرمجموعه های دسته شبکه های تلوزیونی رو که تیکش و زدم نمایش بده و با , جدا کنه.
      ممنون می شم راهنمایی کنید.
    • توسط rezarnmsh
      با سلام خیلی ممنون میشم که پاسخ بدید که چطور میتونم هم ورد پرس فارسی و هم انگلیسی را روی لوکال هاست xampp نصب کنم