• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
saeed313

مشکل دراسکرول داشتن قالب

14 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام

قالب سایت من توسیستم خودم درست نمایش میده ولی تو سیستم های دیگه پایینش اسکرول میندازه به نظرم مشکلش از اینجاست که در فایل css قالب باید یه جایی عدد را به درصد وارد کنم تا در سیستم های مختلف تغییر سایز بده ولی مکان اون کد را نمیدونم کجاست اگر میشه راهنمایی کنید تامشکلم حل بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آدرس سایت رو بدید تا بررسی کنیم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آدرس سایت رو بدید تا بررسی کنیم.

آدرس سایت

درضمن میخوام فاصله برگه های سایت هم کمتر بشه اگر اینهم زحمت بکشید ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باسلام

قالب سایت من توسیستم خودم درست نمایش میده ولی تو سیستم های دیگه پایینش اسکرول میندازه به نظرم مشکلش از اینجاست که در فایل css قالب باید یه جایی عدد را به درصد وارد کنم تا در سیستم های مختلف تغییر سایز بده ولی مکان اون کد را نمیدونم کجاست اگر میشه راهنمایی کنید تامشکلم حل بشه؟

سایتتونو با IE 8 و Chrome 21 امتحان کردم و Scroll نداشت.

با چه مرورگری مشکل داشت؟ قبل از دیدن کوکی و تمپ را حذف کردید؟

آدرس سایت

درضمن میخوام فاصله برگه های سایت هم کمتر بشه اگر اینهم زحمت بکشید ممنونم

متوجه نشدم فاصله برگه های سایت منظورتون کجاست دقیقاً.

اگر منظورتون منو (صفحه اصلی , ارسال اطلاعات ,.... , درباره ما) هست باید در style.css کد زیر را پیدا کنید و عدد 18 را ;padding: 0 18px تغییر بدید.


.art-menu a .t {
font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, Sans-Serif;
font-size: 11px;
font-style: normal;
font-weight: normal;
color: white;
padding: 0 18px;
margin: 0 0px;
line-height: 31px;
text-align: center;
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
با چه مرورگری مشکل داشت؟ قبل از دیدن کوکی و تمپ را حذف کردید؟

خیلی ممنون منظورم همون منوها بود که درست شد

در مورد اسکرول انداختن من با فایرفاکس تست کردم البته باید برم وباسیستم دوستم چک کنم چون مانتیور ایشون با مانیتور من فرق میکنه توسیستم ایشون اینجوریه

الان سیستم من screen resolution روی 1024*768حالا اگر اینو تغییر بدم به1280*720قالب سایت کوچک میشه!!!!

من یادم هست که توفایل css باید یک عددی را به درصد وارد میکردم تا این مشکل پیش نیاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید چون پوسته شما براساس پیکسل ایجاد شده و فیکس هست براساس رزولیشین مانیتورها به اندازه های مختلف نمایش داده میشه. طبیعی هست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید چون پوسته شما براساس پیکسل ایجاد شده و فیکس هست براساس رزولیشین مانیتورها به اندازه های مختلف نمایش داده میشه. طبیعی هست.

خوب یعنی این پوسته راهی نداره که کاری کنم که با رزولوشن های مختلف تغییر سایز بده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب یعنی این پوسته راهی نداره که کاری کنم که با رزولوشن های مختلف تغییر سایز بده؟

باید فایل style.css قالب ویرایش بشه و یا عرض صفحه متناسب با 1024px یا حتی 800px بگیرید یا تبجای مقادیر px توی اون فایل ما به ازاش رو به % بگذارید حداقل یکی از ستون های عمودی باید عرضش متناسب با صفحه کم و زیاد بشه

و برای چک کردن هم نیازی نیست به سیستم دوستتون سر بزنید روی دسکتاپ راست کلیک کنید و پروپرتیز بگیرید و اندازه اسکرین رو از عددی که الان هست (احتمالا 1600 در 900) به 1024 در 768 تغییر بدید و سایتتون رو اصلاح کنید و دوباره رزولیشنتون رو برگردونید به شرایط حاضر

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید فایل style.css قالب ویرایش بشه و یا عرض صفحه متناسب با 1024px یا حتی 800px بگیرید یا تبجای مقادیر px توی اون فایل ما به ازاش رو به % بگذارید حداقل یکی از ستون های عمودی باید عرضش متناسب با صفحه کم و زیاد بشه

و برای چک کردن هم نیازی نیست به سیستم دوستتون سر بزنید روی دسکتاپ راست کلیک کنید و پروپرتیز بگیرید و اندازه اسکرین رو از عددی که الان هست (احتمالا 1600 در 900) به 1024 در 768 تغییر بدید و سایتتون رو اصلاح کنید و دوباره رزولیشنتون رو برگردونید به شرایط حاضر

روال تغییررزولیشن میدونم منظور من اینه که کاری کنم که وقتی کاربر باهر رزولیشنی سایت را دید درست براش نماش بده

میشه زحمت بکشین اوکد خطی که توفایل style.css باید عدد را به درصد وارد کنم بگید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو

روال تغییررزولیشن میدونم منظور من اینه که کاری کنم که وقتی کاربر باهر رزولیشنی سایت را دید درست براش نماش بده

میشه زحمت بکشین اوکد خطی که توفایل style.css باید عدد را به درصد وارد کنم بگید؟

http://forum.wp-parsi.com/topic/2606-%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B2-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-css/page__fromsearch__1

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید فایل style.css قالب ویرایش بشه و یا عرض صفحه متناسب با 1024px یا حتی 800px بگیرید یا تبجای مقادیر px توی اون فایل ما به ازاش رو به % بگذارید حداقل یکی از ستون های عمودی باید عرضش متناسب با صفحه کم و زیاد بشه

و برای چک کردن هم نیازی نیست به سیستم دوستتون سر بزنید روی دسکتاپ راست کلیک کنید و پروپرتیز بگیرید و اندازه اسکرین رو از عددی که الان هست (احتمالا 1600 در 900) به 1024 در 768 تغییر بدید و سایتتون رو اصلاح کنید و دوباره رزولیشنتون رو برگردونید به شرایط حاضر

سلام.تمام اندزه های موجود در استایل رو باید بر اساس درصد تنظیم کنیم یا فقط عرض ها رو؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معمولا نیاز به تغییر در عرض هست و ارتفاع زیاد تاثیری نداره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معمولا نیاز به تغییر در عرض هست و ارتفاع زیاد تاثیری نداره.

تنها عرض body یا تمام عرض ها؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمام عرض های موجود در پوسته که در نمایش عرض پوسته سایتتون تاثیر دارن.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس