saeed313

مشکل دراسکرول داشتن قالب

14 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام

قالب سایت من توسیستم خودم درست نمایش میده ولی تو سیستم های دیگه پایینش اسکرول میندازه به نظرم مشکلش از اینجاست که در فایل css قالب باید یه جایی عدد را به درصد وارد کنم تا در سیستم های مختلف تغییر سایز بده ولی مکان اون کد را نمیدونم کجاست اگر میشه راهنمایی کنید تامشکلم حل بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آدرس سایت رو بدید تا بررسی کنیم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آدرس سایت رو بدید تا بررسی کنیم.

آدرس سایت

درضمن میخوام فاصله برگه های سایت هم کمتر بشه اگر اینهم زحمت بکشید ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باسلام

قالب سایت من توسیستم خودم درست نمایش میده ولی تو سیستم های دیگه پایینش اسکرول میندازه به نظرم مشکلش از اینجاست که در فایل css قالب باید یه جایی عدد را به درصد وارد کنم تا در سیستم های مختلف تغییر سایز بده ولی مکان اون کد را نمیدونم کجاست اگر میشه راهنمایی کنید تامشکلم حل بشه؟

سایتتونو با IE 8 و Chrome 21 امتحان کردم و Scroll نداشت.

با چه مرورگری مشکل داشت؟ قبل از دیدن کوکی و تمپ را حذف کردید؟

آدرس سایت

درضمن میخوام فاصله برگه های سایت هم کمتر بشه اگر اینهم زحمت بکشید ممنونم

متوجه نشدم فاصله برگه های سایت منظورتون کجاست دقیقاً.

اگر منظورتون منو (صفحه اصلی , ارسال اطلاعات ,.... , درباره ما) هست باید در style.css کد زیر را پیدا کنید و عدد 18 را ;padding: 0 18px تغییر بدید.


.art-menu a .t {
font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, Sans-Serif;
font-size: 11px;
font-style: normal;
font-weight: normal;
color: white;
padding: 0 18px;
margin: 0 0px;
line-height: 31px;
text-align: center;
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
با چه مرورگری مشکل داشت؟ قبل از دیدن کوکی و تمپ را حذف کردید؟

خیلی ممنون منظورم همون منوها بود که درست شد

در مورد اسکرول انداختن من با فایرفاکس تست کردم البته باید برم وباسیستم دوستم چک کنم چون مانتیور ایشون با مانیتور من فرق میکنه توسیستم ایشون اینجوریه

الان سیستم من screen resolution روی 1024*768حالا اگر اینو تغییر بدم به1280*720قالب سایت کوچک میشه!!!!

من یادم هست که توفایل css باید یک عددی را به درصد وارد میکردم تا این مشکل پیش نیاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید چون پوسته شما براساس پیکسل ایجاد شده و فیکس هست براساس رزولیشین مانیتورها به اندازه های مختلف نمایش داده میشه. طبیعی هست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید چون پوسته شما براساس پیکسل ایجاد شده و فیکس هست براساس رزولیشین مانیتورها به اندازه های مختلف نمایش داده میشه. طبیعی هست.

خوب یعنی این پوسته راهی نداره که کاری کنم که با رزولوشن های مختلف تغییر سایز بده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب یعنی این پوسته راهی نداره که کاری کنم که با رزولوشن های مختلف تغییر سایز بده؟

باید فایل style.css قالب ویرایش بشه و یا عرض صفحه متناسب با 1024px یا حتی 800px بگیرید یا تبجای مقادیر px توی اون فایل ما به ازاش رو به % بگذارید حداقل یکی از ستون های عمودی باید عرضش متناسب با صفحه کم و زیاد بشه

و برای چک کردن هم نیازی نیست به سیستم دوستتون سر بزنید روی دسکتاپ راست کلیک کنید و پروپرتیز بگیرید و اندازه اسکرین رو از عددی که الان هست (احتمالا 1600 در 900) به 1024 در 768 تغییر بدید و سایتتون رو اصلاح کنید و دوباره رزولیشنتون رو برگردونید به شرایط حاضر

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید فایل style.css قالب ویرایش بشه و یا عرض صفحه متناسب با 1024px یا حتی 800px بگیرید یا تبجای مقادیر px توی اون فایل ما به ازاش رو به % بگذارید حداقل یکی از ستون های عمودی باید عرضش متناسب با صفحه کم و زیاد بشه

و برای چک کردن هم نیازی نیست به سیستم دوستتون سر بزنید روی دسکتاپ راست کلیک کنید و پروپرتیز بگیرید و اندازه اسکرین رو از عددی که الان هست (احتمالا 1600 در 900) به 1024 در 768 تغییر بدید و سایتتون رو اصلاح کنید و دوباره رزولیشنتون رو برگردونید به شرایط حاضر

روال تغییررزولیشن میدونم منظور من اینه که کاری کنم که وقتی کاربر باهر رزولیشنی سایت را دید درست براش نماش بده

میشه زحمت بکشین اوکد خطی که توفایل style.css باید عدد را به درصد وارد کنم بگید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو

روال تغییررزولیشن میدونم منظور من اینه که کاری کنم که وقتی کاربر باهر رزولیشنی سایت را دید درست براش نماش بده

میشه زحمت بکشین اوکد خطی که توفایل style.css باید عدد را به درصد وارد کنم بگید؟

http://forum.wp-parsi.com/topic/2606-%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B2-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-css/page__fromsearch__1

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید فایل style.css قالب ویرایش بشه و یا عرض صفحه متناسب با 1024px یا حتی 800px بگیرید یا تبجای مقادیر px توی اون فایل ما به ازاش رو به % بگذارید حداقل یکی از ستون های عمودی باید عرضش متناسب با صفحه کم و زیاد بشه

و برای چک کردن هم نیازی نیست به سیستم دوستتون سر بزنید روی دسکتاپ راست کلیک کنید و پروپرتیز بگیرید و اندازه اسکرین رو از عددی که الان هست (احتمالا 1600 در 900) به 1024 در 768 تغییر بدید و سایتتون رو اصلاح کنید و دوباره رزولیشنتون رو برگردونید به شرایط حاضر

سلام.تمام اندزه های موجود در استایل رو باید بر اساس درصد تنظیم کنیم یا فقط عرض ها رو؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معمولا نیاز به تغییر در عرض هست و ارتفاع زیاد تاثیری نداره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معمولا نیاز به تغییر در عرض هست و ارتفاع زیاد تاثیری نداره.

تنها عرض body یا تمام عرض ها؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمام عرض های موجود در پوسته که در نمایش عرض پوسته سایتتون تاثیر دارن.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم