• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
_ sahar

درخواست این افزونه

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به دوستای خوبم ممنونم از این که به این تایپیک سرزدید تا کمکم کنید

تو سایت عاشقانه نغمه سرا بودم که یه قسمت پخش موزیک تو سایتش دیدم که خیلی خوشم اومد

این عکس قسمتی هست که اهنگ رو در خال سایتش پخش میکنه

http://upload7.ir/im...94186511125.jpg

من چندتا افزونه رو که کارشون این بود

رو نصب کردم ببینم مثل این سایت میتونم چندتا اهنگ رو در قسمت ابزارک های سایتم بزارم و خیلی حرفه ای به یه رنگ بندی خیلی زیبا پخش کنه اهنگ رو ولی اصلا پیدا نکردم برای همین گفتم از شما کمک بگیرم

مهم نیست اصلا افزونه باشه کد هم باشه خوبه فقط بتونم اهنگ های مورد نظرو داخل کد ها هم بزارم بازم برام کافیه فقط میخوام یه جوری این امکانات رو داخل سایتم ببرم ادرس سایت مورد نظر

http://naghmehsara.ir/

post-7989-0-82715000-1414767273_thumb.jp

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم ولی اگه اموزش کار هم باهاشون بود خیلی خوب بود بازم ممنونم ازتون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ! یکیش روکه استایل و ظاهرش رو دوست دارید انتخاب کنید ، همینطور که دوست خوبم امیر علی هم گفتن با سرچ میتونید به راحتی پیدا کنید !

https://wordpress.org/plugins/search.php?q=player

بعد اگه مشکلی داشتین توی استفاده اینجا بازگو کنید تا دوستان راهنمایی کنن ! موفق باشید !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ! یکیش روکه استایل و ظاهرش رو دوست دارید انتخاب کنید ، همینطور که دوست خوبم امیر علی هم گفتن با سرچ میتونید به راحتی پیدا کنید !

https://wordpress.or...ch.php?q=player

بعد اگه مشکلی داشتین توی استفاده اینجا بازگو کنید تا دوستان راهنمایی کنن ! موفق باشید !

سلام ممنونم ازتون این افزونه رو نصب کردم ولی کار رو باهاش بلد نیستم تو گوگل هم سرج کردم ولی نتیجه ای ندیدم میخواستم بدونم شما میتونید برای اموزش کار با این افزونه به ن کمک کنید لینگ افزونه

https://wordpress.org/plugins/hb-audio-gallery-lite/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود بر شما,

افزونه در دو نسخه عادی و پرو هست .

باید از کد کوتاه شده ی : [hb-single-audio aid=(Song ID)] در پوسته خودتون استفاده کنید.

البته فکر نکنم این کار من صحیح باشه ولی چون نیاز به کد داشتید اینو یافتم . دقیقا شبیه به همونه . فکر نکنم از پلاگین استفاده کرده باشه.


<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://naghmehsara.ir/music/player.swf" width="240" height="100">
<param name="movie" value="http://naghmehsara.ir/music/player.swf" />
<param name="FlashVars" value="mp3=http://naghmehsara.ir/music/04.mp3|http://naghmehsara.ir/music/01.mp3|http://naghmehsara.ir/music/02.mp3|http://naghmehsara.ir/music/03.mp3&width=240&autoplay=1&volume=200&showloading=always&loadingcolor=94ce00&bgcolor=000000&bgcolor1=ff0078&slidercolor1=ffffff&slidercolor2=ffffff&sliderovercolor=94ce00&textcolor=ffffff&currentmp3color=94ce00&scrollbarcolor=ffffff&scrollbarovercolor=94ce00&showinfo=1
" />
</object>

جای این لینک ها


http://naghmehsara.ir/music/04.mp3|http://naghmehsara.ir/music/01.mp3|http://naghmehsara.ir/music/02.mp3|http://naghmehsara.ir/music/03.mp3

آدرس های خودتون رو قرار بدید فقط باید در بین هر کدوم از آهنگاتون باید علامت | رو قرار بدید.

موفق باشید ^_^

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما به این صفحه برید :

http://www.hbwebsol.com/faqs

خودش قسمت بندی کرده روی هر قسمت که بزنید به صورت عکس و خیلی واضح نشون داده ! اگه بازم متوجه نشدید بگید.... !

موفق باشید .

درود بر شما,

افزونه در دو نسخه عادی و پرو هست .

باید از کد کوتاه شده ی : [hb-single-audio aid=(Song ID)] در پوسته خودتون استفاده کنید.

البته فکر نکنم این کار من صحیح باشه ولی چون نیاز به کد داشتید اینو یافتم . دقیقا شبیه به همونه . فکر نکنم از پلاگین استفاده کرده باشه.


<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://naghmehsara.ir/music/player.swf" width="240" height="100">
<param name="movie" value="http://naghmehsara.ir/music/player.swf" />
<param name="FlashVars" value="mp3=http://naghmehsara.ir/music/04.mp3|http://naghmehsara.ir/music/01.mp3|http://naghmehsara.ir/music/02.mp3|http://naghmehsara.ir/music/03.mp3&width=240&autoplay=1&volume=200&showloading=always&loadingcolor=94ce00&bgcolor=000000&bgcolor1=ff0078&slidercolor1=ffffff&slidercolor2=ffffff&sliderovercolor=94ce00&textcolor=ffffff&currentmp3color=94ce00&scrollbarcolor=ffffff&scrollbarovercolor=94ce00&showinfo=1
" />
</object>

جای این لینک ها


http://naghmehsara.ir/music/04.mp3|http://naghmehsara.ir/music/01.mp3|http://naghmehsara.ir/music/02.mp3|http://naghmehsara.ir/music/03.mp3

آدرس های خودتون رو قرار بدید فقط باید در بین هر کدوم از آهنگاتون باید علامت | رو قرار بدید.

موفق باشید ^_^

این کاری که این دوستمون هم گفتن میتونید بکنید مشکلی هم فک نکنم داشته باشه کپی همون سایت میشه دیگه ! فقط فایل فلش رو هم اگه خودتون دانلود کنید ورو هاست خودتون آپلود کنید بهتره چون اگه فردا ی وقت از سایت اصلی حذف شد مال شما هم حذف نشه !


http://naghmehsara.ir/music/player.swf

اینو میگم ! دانلود کنید و رو هاست خودتون بزارین و آدرسش رو توی کد بالا جای این قرار بدین !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما به این صفحه برید :

http://www.hbwebsol.com/faqs

خودش قسمت بندی کرده روی هر قسمت که بزنید به صورت عکس و خیلی واضح نشون داده ! اگه بازم متوجه نشدید بگید.... !

موفق باشید .

این کاری که این دوستمون هم گفتن میتونید بکنید مشکلی هم فک نکنم داشته باشه کپی همون سایت میشه دیگه ! فقط فایل فلش رو هم اگه خودتون دانلود کنید ورو هاست خودتون آپلود کنید بهتره چون اگه فردا ی وقت از سایت اصلی حذف شد مال شما هم حذف نشه !


http://naghmehsara.ir/music/player.swf

اینو میگم ! دانلود کنید و رو هاست خودتون بزارین و آدرسش رو توی کد بالا جای این قرار بدین !

ممنونم ازتون واقعا دستتون درد نکنه کاملا ا اون چیزی بود که میخواستم خیلی خیلی ممنونم فقط این فایل فلش رو از کجا دانلود کنم ؟ میشه لینگشو بدید بهم در داخل هاستم اپلودش کنم ؟ البته اگه امکانش هست

درود بر شما,

افزونه در دو نسخه عادی و پرو هست .

باید از کد کوتاه شده ی : [hb-single-audio aid=(Song ID)] در پوسته خودتون استفاده کنید.

البته فکر نکنم این کار من صحیح باشه ولی چون نیاز به کد داشتید اینو یافتم . دقیقا شبیه به همونه . فکر نکنم از پلاگین استفاده کرده باشه.


<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://naghmehsara.ir/music/player.swf" width="240" height="100">
<param name="movie" value="http://naghmehsara.ir/music/player.swf" />
<param name="FlashVars" value="mp3=http://naghmehsara.ir/music/04.mp3|http://naghmehsara.ir/music/01.mp3|http://naghmehsara.ir/music/02.mp3|http://naghmehsara.ir/music/03.mp3&width=240&autoplay=1&volume=200&showloading=always&loadingcolor=94ce00&bgcolor=000000&bgcolor1=ff0078&slidercolor1=ffffff&slidercolor2=ffffff&sliderovercolor=94ce00&textcolor=ffffff&currentmp3color=94ce00&scrollbarcolor=ffffff&scrollbarovercolor=94ce00&showinfo=1
" />
</object>

جای این لینک ها


http://naghmehsara.ir/music/04.mp3|http://naghmehsara.ir/music/01.mp3|http://naghmehsara.ir/music/02.mp3|http://naghmehsara.ir/music/03.mp3

آدرس های خودتون رو قرار بدید فقط باید در بین هر کدوم از آهنگاتون باید علامت | رو قرار بدید.

موفق باشید ^_^

درود بر شما,

افزونه در دو نسخه عادی و پرو هست .

باید از کد کوتاه شده ی : [hb-single-audio aid=(Song ID)] در پوسته خودتون استفاده کنید.

البته فکر نکنم این کار من صحیح باشه ولی چون نیاز به کد داشتید اینو یافتم . دقیقا شبیه به همونه . فکر نکنم از پلاگین استفاده کرده باشه.


<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://naghmehsara.ir/music/player.swf" width="240" height="100">
<param name="movie" value="http://naghmehsara.ir/music/player.swf" />
<param name="FlashVars" value="mp3=http://naghmehsara.ir/music/04.mp3|http://naghmehsara.ir/music/01.mp3|http://naghmehsara.ir/music/02.mp3|http://naghmehsara.ir/music/03.mp3&width=240&autoplay=1&volume=200&showloading=always&loadingcolor=94ce00&bgcolor=000000&bgcolor1=ff0078&slidercolor1=ffffff&slidercolor2=ffffff&sliderovercolor=94ce00&textcolor=ffffff&currentmp3color=94ce00&scrollbarcolor=ffffff&scrollbarovercolor=94ce00&showinfo=1
" />
</object>

جای این لینک ها


http://naghmehsara.ir/music/04.mp3|http://naghmehsara.ir/music/01.mp3|http://naghmehsara.ir/music/02.mp3|http://naghmehsara.ir/music/03.mp3

آدرس های خودتون رو قرار بدید فقط باید در بین هر کدوم از آهنگاتون باید علامت | رو قرار بدید.

موفق باشید ^_^

پروند جان سلام خیلییییییییییییییی ممنونم ازت مهربون خیلی خیلی ممنونم . وقت بشه جبران کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از طریق لینک زیر هم پلیر رو دریافت کنید هم کد رو :

http://uploadkon.ir/fl/d/NDQ1MDY%3D

فقط باید چندجا رو تغییر بدی بجای :


http://naghmehsara.ir/music/player.swf

کد زیر رو بطور مثال قرار بده :


http://mysite.ir/player.swf

بجای :


http://naghmehsara.ir/music/04.mp3|http://naghmehsara.ir/music/01.mp3|http://naghmehsara.ir/music/02.mp3|http://naghmehsara.ir/music/03.mp3

لینک آهنگاتونو قرار بدید بطور مثال :


http://mysite.ir/music/04.mp3|http://mysite.ir/music/01.mp3

علام | هم در بین آهنگا فراموش نشه

موفق باشید ^_^

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از طریق لینک زیر هم پلیر رو دریافت کنید هم کد رو :

http://uploadkon.ir/fl/d/NDQ1MDY%3D

فقط باید چندجا رو تغییر بدی بجای :


http://naghmehsara.ir/music/player.swf

کد زیر رو بطور مثال قرار بده :


http://mysite.ir/player.swf

بجای :


http://naghmehsara.ir/music/04.mp3|http://naghmehsara.ir/music/01.mp3|http://naghmehsara.ir/music/02.mp3|http://naghmehsara.ir/music/03.mp3

لینک آهنگاتونو قرار بدید بطور مثال :


http://mysite.ir/music/04.mp3|http://mysite.ir/music/01.mp3

علام | هم در بین آهنگا فراموش نشه

موفق باشید ^_^

ممنوووووووووووونم :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم