_ sahar

درخواست این افزونه

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به دوستای خوبم ممنونم از این که به این تایپیک سرزدید تا کمکم کنید

تو سایت عاشقانه نغمه سرا بودم که یه قسمت پخش موزیک تو سایتش دیدم که خیلی خوشم اومد

این عکس قسمتی هست که اهنگ رو در خال سایتش پخش میکنه

http://upload7.ir/im...94186511125.jpg

من چندتا افزونه رو که کارشون این بود

رو نصب کردم ببینم مثل این سایت میتونم چندتا اهنگ رو در قسمت ابزارک های سایتم بزارم و خیلی حرفه ای به یه رنگ بندی خیلی زیبا پخش کنه اهنگ رو ولی اصلا پیدا نکردم برای همین گفتم از شما کمک بگیرم

مهم نیست اصلا افزونه باشه کد هم باشه خوبه فقط بتونم اهنگ های مورد نظرو داخل کد ها هم بزارم بازم برام کافیه فقط میخوام یه جوری این امکانات رو داخل سایتم ببرم ادرس سایت مورد نظر

http://naghmehsara.ir/

post-7989-0-82715000-1414767273_thumb.jp

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم ولی اگه اموزش کار هم باهاشون بود خیلی خوب بود بازم ممنونم ازتون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ! یکیش روکه استایل و ظاهرش رو دوست دارید انتخاب کنید ، همینطور که دوست خوبم امیر علی هم گفتن با سرچ میتونید به راحتی پیدا کنید !

https://wordpress.org/plugins/search.php?q=player

بعد اگه مشکلی داشتین توی استفاده اینجا بازگو کنید تا دوستان راهنمایی کنن ! موفق باشید !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ! یکیش روکه استایل و ظاهرش رو دوست دارید انتخاب کنید ، همینطور که دوست خوبم امیر علی هم گفتن با سرچ میتونید به راحتی پیدا کنید !

https://wordpress.or...ch.php?q=player

بعد اگه مشکلی داشتین توی استفاده اینجا بازگو کنید تا دوستان راهنمایی کنن ! موفق باشید !

سلام ممنونم ازتون این افزونه رو نصب کردم ولی کار رو باهاش بلد نیستم تو گوگل هم سرج کردم ولی نتیجه ای ندیدم میخواستم بدونم شما میتونید برای اموزش کار با این افزونه به ن کمک کنید لینگ افزونه

https://wordpress.org/plugins/hb-audio-gallery-lite/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود بر شما,

افزونه در دو نسخه عادی و پرو هست .

باید از کد کوتاه شده ی : [hb-single-audio aid=(Song ID)] در پوسته خودتون استفاده کنید.

البته فکر نکنم این کار من صحیح باشه ولی چون نیاز به کد داشتید اینو یافتم . دقیقا شبیه به همونه . فکر نکنم از پلاگین استفاده کرده باشه.


<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://naghmehsara.ir/music/player.swf" width="240" height="100">
<param name="movie" value="http://naghmehsara.ir/music/player.swf" />
<param name="FlashVars" value="mp3=http://naghmehsara.ir/music/04.mp3|http://naghmehsara.ir/music/01.mp3|http://naghmehsara.ir/music/02.mp3|http://naghmehsara.ir/music/03.mp3&width=240&autoplay=1&volume=200&showloading=always&loadingcolor=94ce00&bgcolor=000000&bgcolor1=ff0078&slidercolor1=ffffff&slidercolor2=ffffff&sliderovercolor=94ce00&textcolor=ffffff&currentmp3color=94ce00&scrollbarcolor=ffffff&scrollbarovercolor=94ce00&showinfo=1
" />
</object>

جای این لینک ها


http://naghmehsara.ir/music/04.mp3|http://naghmehsara.ir/music/01.mp3|http://naghmehsara.ir/music/02.mp3|http://naghmehsara.ir/music/03.mp3

آدرس های خودتون رو قرار بدید فقط باید در بین هر کدوم از آهنگاتون باید علامت | رو قرار بدید.

موفق باشید ^_^

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما به این صفحه برید :

http://www.hbwebsol.com/faqs

خودش قسمت بندی کرده روی هر قسمت که بزنید به صورت عکس و خیلی واضح نشون داده ! اگه بازم متوجه نشدید بگید.... !

موفق باشید .

درود بر شما,

افزونه در دو نسخه عادی و پرو هست .

باید از کد کوتاه شده ی : [hb-single-audio aid=(Song ID)] در پوسته خودتون استفاده کنید.

البته فکر نکنم این کار من صحیح باشه ولی چون نیاز به کد داشتید اینو یافتم . دقیقا شبیه به همونه . فکر نکنم از پلاگین استفاده کرده باشه.


<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://naghmehsara.ir/music/player.swf" width="240" height="100">
<param name="movie" value="http://naghmehsara.ir/music/player.swf" />
<param name="FlashVars" value="mp3=http://naghmehsara.ir/music/04.mp3|http://naghmehsara.ir/music/01.mp3|http://naghmehsara.ir/music/02.mp3|http://naghmehsara.ir/music/03.mp3&width=240&autoplay=1&volume=200&showloading=always&loadingcolor=94ce00&bgcolor=000000&bgcolor1=ff0078&slidercolor1=ffffff&slidercolor2=ffffff&sliderovercolor=94ce00&textcolor=ffffff&currentmp3color=94ce00&scrollbarcolor=ffffff&scrollbarovercolor=94ce00&showinfo=1
" />
</object>

جای این لینک ها


http://naghmehsara.ir/music/04.mp3|http://naghmehsara.ir/music/01.mp3|http://naghmehsara.ir/music/02.mp3|http://naghmehsara.ir/music/03.mp3

آدرس های خودتون رو قرار بدید فقط باید در بین هر کدوم از آهنگاتون باید علامت | رو قرار بدید.

موفق باشید ^_^

این کاری که این دوستمون هم گفتن میتونید بکنید مشکلی هم فک نکنم داشته باشه کپی همون سایت میشه دیگه ! فقط فایل فلش رو هم اگه خودتون دانلود کنید ورو هاست خودتون آپلود کنید بهتره چون اگه فردا ی وقت از سایت اصلی حذف شد مال شما هم حذف نشه !


http://naghmehsara.ir/music/player.swf

اینو میگم ! دانلود کنید و رو هاست خودتون بزارین و آدرسش رو توی کد بالا جای این قرار بدین !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما به این صفحه برید :

http://www.hbwebsol.com/faqs

خودش قسمت بندی کرده روی هر قسمت که بزنید به صورت عکس و خیلی واضح نشون داده ! اگه بازم متوجه نشدید بگید.... !

موفق باشید .

این کاری که این دوستمون هم گفتن میتونید بکنید مشکلی هم فک نکنم داشته باشه کپی همون سایت میشه دیگه ! فقط فایل فلش رو هم اگه خودتون دانلود کنید ورو هاست خودتون آپلود کنید بهتره چون اگه فردا ی وقت از سایت اصلی حذف شد مال شما هم حذف نشه !


http://naghmehsara.ir/music/player.swf

اینو میگم ! دانلود کنید و رو هاست خودتون بزارین و آدرسش رو توی کد بالا جای این قرار بدین !

ممنونم ازتون واقعا دستتون درد نکنه کاملا ا اون چیزی بود که میخواستم خیلی خیلی ممنونم فقط این فایل فلش رو از کجا دانلود کنم ؟ میشه لینگشو بدید بهم در داخل هاستم اپلودش کنم ؟ البته اگه امکانش هست

درود بر شما,

افزونه در دو نسخه عادی و پرو هست .

باید از کد کوتاه شده ی : [hb-single-audio aid=(Song ID)] در پوسته خودتون استفاده کنید.

البته فکر نکنم این کار من صحیح باشه ولی چون نیاز به کد داشتید اینو یافتم . دقیقا شبیه به همونه . فکر نکنم از پلاگین استفاده کرده باشه.


<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://naghmehsara.ir/music/player.swf" width="240" height="100">
<param name="movie" value="http://naghmehsara.ir/music/player.swf" />
<param name="FlashVars" value="mp3=http://naghmehsara.ir/music/04.mp3|http://naghmehsara.ir/music/01.mp3|http://naghmehsara.ir/music/02.mp3|http://naghmehsara.ir/music/03.mp3&width=240&autoplay=1&volume=200&showloading=always&loadingcolor=94ce00&bgcolor=000000&bgcolor1=ff0078&slidercolor1=ffffff&slidercolor2=ffffff&sliderovercolor=94ce00&textcolor=ffffff&currentmp3color=94ce00&scrollbarcolor=ffffff&scrollbarovercolor=94ce00&showinfo=1
" />
</object>

جای این لینک ها


http://naghmehsara.ir/music/04.mp3|http://naghmehsara.ir/music/01.mp3|http://naghmehsara.ir/music/02.mp3|http://naghmehsara.ir/music/03.mp3

آدرس های خودتون رو قرار بدید فقط باید در بین هر کدوم از آهنگاتون باید علامت | رو قرار بدید.

موفق باشید ^_^

درود بر شما,

افزونه در دو نسخه عادی و پرو هست .

باید از کد کوتاه شده ی : [hb-single-audio aid=(Song ID)] در پوسته خودتون استفاده کنید.

البته فکر نکنم این کار من صحیح باشه ولی چون نیاز به کد داشتید اینو یافتم . دقیقا شبیه به همونه . فکر نکنم از پلاگین استفاده کرده باشه.


<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://naghmehsara.ir/music/player.swf" width="240" height="100">
<param name="movie" value="http://naghmehsara.ir/music/player.swf" />
<param name="FlashVars" value="mp3=http://naghmehsara.ir/music/04.mp3|http://naghmehsara.ir/music/01.mp3|http://naghmehsara.ir/music/02.mp3|http://naghmehsara.ir/music/03.mp3&width=240&autoplay=1&volume=200&showloading=always&loadingcolor=94ce00&bgcolor=000000&bgcolor1=ff0078&slidercolor1=ffffff&slidercolor2=ffffff&sliderovercolor=94ce00&textcolor=ffffff&currentmp3color=94ce00&scrollbarcolor=ffffff&scrollbarovercolor=94ce00&showinfo=1
" />
</object>

جای این لینک ها


http://naghmehsara.ir/music/04.mp3|http://naghmehsara.ir/music/01.mp3|http://naghmehsara.ir/music/02.mp3|http://naghmehsara.ir/music/03.mp3

آدرس های خودتون رو قرار بدید فقط باید در بین هر کدوم از آهنگاتون باید علامت | رو قرار بدید.

موفق باشید ^_^

پروند جان سلام خیلییییییییییییییی ممنونم ازت مهربون خیلی خیلی ممنونم . وقت بشه جبران کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از طریق لینک زیر هم پلیر رو دریافت کنید هم کد رو :

http://uploadkon.ir/fl/d/NDQ1MDY%3D

فقط باید چندجا رو تغییر بدی بجای :


http://naghmehsara.ir/music/player.swf

کد زیر رو بطور مثال قرار بده :


http://mysite.ir/player.swf

بجای :


http://naghmehsara.ir/music/04.mp3|http://naghmehsara.ir/music/01.mp3|http://naghmehsara.ir/music/02.mp3|http://naghmehsara.ir/music/03.mp3

لینک آهنگاتونو قرار بدید بطور مثال :


http://mysite.ir/music/04.mp3|http://mysite.ir/music/01.mp3

علام | هم در بین آهنگا فراموش نشه

موفق باشید ^_^

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از طریق لینک زیر هم پلیر رو دریافت کنید هم کد رو :

http://uploadkon.ir/fl/d/NDQ1MDY%3D

فقط باید چندجا رو تغییر بدی بجای :


http://naghmehsara.ir/music/player.swf

کد زیر رو بطور مثال قرار بده :


http://mysite.ir/player.swf

بجای :


http://naghmehsara.ir/music/04.mp3|http://naghmehsara.ir/music/01.mp3|http://naghmehsara.ir/music/02.mp3|http://naghmehsara.ir/music/03.mp3

لینک آهنگاتونو قرار بدید بطور مثال :


http://mysite.ir/music/04.mp3|http://mysite.ir/music/01.mp3

علام | هم در بین آهنگا فراموش نشه

موفق باشید ^_^

ممنوووووووووووونم :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟