• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
farzadstar

مشکل در تاریخ نظرات

7 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

من تو وبسایت مشکلی دارم اونم این که تاریخ تمامی نظرات رو 23:53 هستش و تغییر نمیکنه

مشکل از قالبم نیست چون تعویض کردیم مشکلی در همشون هستش

آپدیتم کردم چیزی نشد .

به نظرتون من چیکار کنم؟

سایت : http://kingmoviez2.ir

ویرایش شده در توسط farzadstar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام به انجمن خوش آمدید ! مطمئن هستین ار قالب نیست ؟

از افزونه جلالی استفاده میکنید یا بسته پارسی ساز ؟ و در کل ساعت ارسال هم زیاد مهم نیست !

او کد قسمت کامنت رو هم میخواین بزارین !

ویرایش شده در توسط RedPlus
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام به انجمن خوش آمدید ! مطمئن هستین ار قالب نیست ؟

از افزونه جلالی استفاده میکنید یا بسته پارسی ساز ؟ و در کل ساعت ارسال هم زیاد مهم نیست !

او کد قسمت کامنت رو هم میخواین بزارین !

سلام ممنون - درسته مهم نیست ولی عجیبه.

و از فارسی ساز استفاده میکنم.

قسمت کامنتش جداست


<?php
if (!empty($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']) && 'comments.php' == basename($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']))
die ('Please do not load this page directly. Thanks!');
if ( post_password_required() ) { ?>
<p class="nocomments">این نوشته با رمز محافظت شده است. برای دیدن دیدگاه ها رمز عبور را وارد کنید.</p>
<?php
return;
}
?>
<!-- You can start editing here. -->
<section id="commentsbox">
<?php if ( have_comments() ) : ?>
<h3 id="comments"><?php comments_number('بدون دیدگاه', 'یک دیدگاه', '% دیدگاه' );?> برای این نوشته</h3>

<ol class="commentlist">
<?php wp_list_comments(); ?>
</ol>
<div class="comment-nav">
<div class="alignright"><?php previous_comments_link() ?></div>
<div class="alignleft"><?php next_comments_link() ?></div>
</div>
<?php else : // this is displayed if there are no comments so far ?>
<?php if ( comments_open() ) : ?>
<!-- If comments are open, but there are no comments. -->
<?php else : // comments are closed ?>
<!-- If comments are closed. -->
<p class="nocomments">دیدگاه ها بسته شده اند.</p>
<?php endif; ?>
<?php endif; ?>

<?php if ( comments_open() ) : ?>
<div id="comment-form">
<div id="respond">
<h3><?php comment_form_title( 'فرستادن دیدگاه', 'فرستادن پاسخ به %s' ); ?></h3>
<div class="cancel-comment-reply">
<small><?php cancel_comment_reply_link(); ?></small>
</div>
<?php if ( get_option('comment_registration') && !is_user_logged_in() ) : ?>
<p>شما باید <a href="<?php echo wp_login_url( get_permalink() ); ?>">وارد شوید</a> تا بتوانید دیدگاهی بفرستید.</p>
<?php else : ?>
<form action="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-comments-post.php" method="post" id="commentform">
<?php if ( is_user_logged_in() ) : ?>
<p>وارد شده با نام <a href="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-admin/profile.php"><?php echo $user_identity; ?></a>. <a href="<?php echo wp_logout_url(get_permalink()); ?>" title="Log out of this account">خروج »</a></p>
<?php else : ?>
<input type="text" name="author" id="author" value="<?php echo esc_attr($comment_author); ?>" size="22" placeholder="نام <?php if ($req) echo "(لازم)"; ?>" tabindex="1" <?php if ($req) echo "aria-required='true'"; ?> />
<input type="text" name="email" id="email" placeholder="ایمیل <?php if ($req) echo "(لازم) (منتشر نخواهد شد)"; ?>" value="<?php echo esc_attr($comment_author_email); ?>" size="22" tabindex="2" <?php if ($req) echo "aria-required='true'"; ?> />
<input type="text" name="url" id="url" value="<?php echo esc_attr($comment_author_url); ?>" size="22" placeholder="وبسایت" tabindex="3" />

<?php endif; ?>
<textarea name="comment" id="comment" cols="100%" rows="10" tabindex="4" placeholder="دیدگاه خود را بنویسید ..."></textarea><br />
<input name="submit" type="submit" id="commentSubmit" tabindex="5" value="فرستادن" />
<?php comment_id_fields(); ?>
<?php do_action('comment_form', $post->ID); ?>
</form>
<?php endif; // If registration required and not logged in ?>
</div>
</div>
<?php endif; // if you delete this the sky will fall on your head ?>
</section>

و اینکه بله کلا تو چند تا قالب هم همونطوریه فرقی نمیکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود بر شما,

دوست عزیز پوسته مربوط به دیدگاه های شما بصورت کامل نمی باشد و فقط قسمتی از اون کار رو داره انجام میده.

فکر میکنم نیاز به دستکاری در هسته وردپرس داشته باشید و اونجا رو چک بفرمایید.

قسمت مربوط به time مورد مشکل می باشد که می تونید جهت دستکاری به آدرس :

wordpress/wp-includes مراجعه نموده و فایلی به نام comment-template.php رو اجرا بفرمایید و دنبال کد زیر بگردید :


<time datetime="<?php comment_time( 'c' ); ?>"><?php printf( _x( '%1$s at %2$s', '1: date, 2: time' ), get_comment_date(), get_comment_time() ); ?></time>

که در خط 1856 می باشد.

استاندارد الگوریتم زمان بصورت بالا هست . شما با پوسته پیشفرض وردپرس 2014 امتحان کردید ؟

اسم فارسی ساز شما چیست ؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ممنون

بله فرقی نکرد

اسم فارسی سازوو دقیقا نمیدونم ولی از وردپرس پارسی دان شده . فکر کنم مال اونا باشه

درود بر شما,

دوست عزیز پوسته مربوط به دیدگاه های شما بصورت کامل نمی باشد و فقط قسمتی از اون کار رو داره انجام میده.

فکر میکنم نیاز به دستکاری در هسته وردپرس داشته باشید و اونجا رو چک بفرمایید.

قسمت مربوط به time مورد مشکل می باشد که می تونید جهت دستکاری به آدرس :

wordpress/wp-includes مراجعه نموده و فایلی به نام comment-template.php رو اجرا بفرمایید و دنبال کد زیر بگردید :


<time datetime="<?php comment_time( 'c' ); ?>"><?php printf( _x( '%1$s at %2$s', '1: date, 2: time' ), get_comment_date(), get_comment_time() ); ?></time>

که در خط 1856 می باشد.

استاندارد الگوریتم زمان بصورت بالا هست . شما با پوسته پیشفرض وردپرس 2014 امتحان کردید ؟

اسم فارسی ساز شما چیست ؟

:ph34r:

همون کد رو پیدا کردم وجود داره و مشکلی نداره !!!

برای مطالب ارسالی هم زمان درسته !!!

یعنی الان مشخص نیست از کجاست ؟؟؟!!!!

:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

------ راستی این چرا برای مشخصات من تو این انجمن کنار پست بیت

سوال امنیتی:تهران

رو گذاشته !؟!؟!؟!؟

سوال امنیتی هنگام ثبت نام رو هم جزو مشخصات قرار میده ؟؟!؟!؟!؟ :blink:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونم ولی بهتره وردپرس فارسی رو بر روی لوکال نصب کنید و با پوسته پیشفرض و با افزونه جلالی یکبار دیگر امتحان کنید.

وگرنه من نمیدونم مشکل از کجاست , در صورتی هم که باگی باشه توی افزونه وردپرس پارسی که فکر نمیکنم ,بهتره به گروه توسعه وردپرس پارسی بگید یا پاسخگو باشند در این زمینه.

پیشنهاد من همونه وردپرس رو روی لوکال نصب کنید و با جلالی امتحان کنید اگه مشکلی بود بگید.

// این سوال امنیتی فقط برای شما نشون داده میشه نه دیگران.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط kamran.azarniya@yahoo.com
      سلام و درود
      بنده در این سایتم کمی مشکل منو داشتم نمیدونم چه تنظیماتی کردم که منو از جایگاه اصلی خودش اومده پایینتر ، حالا به نظرتون باید چیکار کنم یا چه کدیو اصلاح کنم
      تشکر
      avahesab.ir
    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام 
      چطور میتونم برای صفحه اصلی سایت و صفحه فروشگاه و یا برگه های دیگه برای هر کدوم  فهرست منو ( منوی اصلی افقی بالای صفحه ) متفات داشته باشم 
      مثلا منوی افقی بالای صفحه مخصوص محصولات رو فقط تو صفحه فروشگاه دیده بشه و در صفحه دیگه ای از سایت منوی دیگه ای رو تنظیم کنم که نشون داده بشه