farzadstar

مشکل در تاریخ نظرات

7 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

من تو وبسایت مشکلی دارم اونم این که تاریخ تمامی نظرات رو 23:53 هستش و تغییر نمیکنه

مشکل از قالبم نیست چون تعویض کردیم مشکلی در همشون هستش

آپدیتم کردم چیزی نشد .

به نظرتون من چیکار کنم؟

سایت : http://kingmoviez2.ir

ویرایش شده در توسط farzadstar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام به انجمن خوش آمدید ! مطمئن هستین ار قالب نیست ؟

از افزونه جلالی استفاده میکنید یا بسته پارسی ساز ؟ و در کل ساعت ارسال هم زیاد مهم نیست !

او کد قسمت کامنت رو هم میخواین بزارین !

ویرایش شده در توسط RedPlus
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام به انجمن خوش آمدید ! مطمئن هستین ار قالب نیست ؟

از افزونه جلالی استفاده میکنید یا بسته پارسی ساز ؟ و در کل ساعت ارسال هم زیاد مهم نیست !

او کد قسمت کامنت رو هم میخواین بزارین !

سلام ممنون - درسته مهم نیست ولی عجیبه.

و از فارسی ساز استفاده میکنم.

قسمت کامنتش جداست


<?php
if (!empty($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']) && 'comments.php' == basename($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']))
die ('Please do not load this page directly. Thanks!');
if ( post_password_required() ) { ?>
<p class="nocomments">این نوشته با رمز محافظت شده است. برای دیدن دیدگاه ها رمز عبور را وارد کنید.</p>
<?php
return;
}
?>
<!-- You can start editing here. -->
<section id="commentsbox">
<?php if ( have_comments() ) : ?>
<h3 id="comments"><?php comments_number('بدون دیدگاه', 'یک دیدگاه', '% دیدگاه' );?> برای این نوشته</h3>

<ol class="commentlist">
<?php wp_list_comments(); ?>
</ol>
<div class="comment-nav">
<div class="alignright"><?php previous_comments_link() ?></div>
<div class="alignleft"><?php next_comments_link() ?></div>
</div>
<?php else : // this is displayed if there are no comments so far ?>
<?php if ( comments_open() ) : ?>
<!-- If comments are open, but there are no comments. -->
<?php else : // comments are closed ?>
<!-- If comments are closed. -->
<p class="nocomments">دیدگاه ها بسته شده اند.</p>
<?php endif; ?>
<?php endif; ?>

<?php if ( comments_open() ) : ?>
<div id="comment-form">
<div id="respond">
<h3><?php comment_form_title( 'فرستادن دیدگاه', 'فرستادن پاسخ به %s' ); ?></h3>
<div class="cancel-comment-reply">
<small><?php cancel_comment_reply_link(); ?></small>
</div>
<?php if ( get_option('comment_registration') && !is_user_logged_in() ) : ?>
<p>شما باید <a href="<?php echo wp_login_url( get_permalink() ); ?>">وارد شوید</a> تا بتوانید دیدگاهی بفرستید.</p>
<?php else : ?>
<form action="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-comments-post.php" method="post" id="commentform">
<?php if ( is_user_logged_in() ) : ?>
<p>وارد شده با نام <a href="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-admin/profile.php"><?php echo $user_identity; ?></a>. <a href="<?php echo wp_logout_url(get_permalink()); ?>" title="Log out of this account">خروج »</a></p>
<?php else : ?>
<input type="text" name="author" id="author" value="<?php echo esc_attr($comment_author); ?>" size="22" placeholder="نام <?php if ($req) echo "(لازم)"; ?>" tabindex="1" <?php if ($req) echo "aria-required='true'"; ?> />
<input type="text" name="email" id="email" placeholder="ایمیل <?php if ($req) echo "(لازم) (منتشر نخواهد شد)"; ?>" value="<?php echo esc_attr($comment_author_email); ?>" size="22" tabindex="2" <?php if ($req) echo "aria-required='true'"; ?> />
<input type="text" name="url" id="url" value="<?php echo esc_attr($comment_author_url); ?>" size="22" placeholder="وبسایت" tabindex="3" />

<?php endif; ?>
<textarea name="comment" id="comment" cols="100%" rows="10" tabindex="4" placeholder="دیدگاه خود را بنویسید ..."></textarea><br />
<input name="submit" type="submit" id="commentSubmit" tabindex="5" value="فرستادن" />
<?php comment_id_fields(); ?>
<?php do_action('comment_form', $post->ID); ?>
</form>
<?php endif; // If registration required and not logged in ?>
</div>
</div>
<?php endif; // if you delete this the sky will fall on your head ?>
</section>

و اینکه بله کلا تو چند تا قالب هم همونطوریه فرقی نمیکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود بر شما,

دوست عزیز پوسته مربوط به دیدگاه های شما بصورت کامل نمی باشد و فقط قسمتی از اون کار رو داره انجام میده.

فکر میکنم نیاز به دستکاری در هسته وردپرس داشته باشید و اونجا رو چک بفرمایید.

قسمت مربوط به time مورد مشکل می باشد که می تونید جهت دستکاری به آدرس :

wordpress/wp-includes مراجعه نموده و فایلی به نام comment-template.php رو اجرا بفرمایید و دنبال کد زیر بگردید :


<time datetime="<?php comment_time( 'c' ); ?>"><?php printf( _x( '%1$s at %2$s', '1: date, 2: time' ), get_comment_date(), get_comment_time() ); ?></time>

که در خط 1856 می باشد.

استاندارد الگوریتم زمان بصورت بالا هست . شما با پوسته پیشفرض وردپرس 2014 امتحان کردید ؟

اسم فارسی ساز شما چیست ؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ممنون

بله فرقی نکرد

اسم فارسی سازوو دقیقا نمیدونم ولی از وردپرس پارسی دان شده . فکر کنم مال اونا باشه

درود بر شما,

دوست عزیز پوسته مربوط به دیدگاه های شما بصورت کامل نمی باشد و فقط قسمتی از اون کار رو داره انجام میده.

فکر میکنم نیاز به دستکاری در هسته وردپرس داشته باشید و اونجا رو چک بفرمایید.

قسمت مربوط به time مورد مشکل می باشد که می تونید جهت دستکاری به آدرس :

wordpress/wp-includes مراجعه نموده و فایلی به نام comment-template.php رو اجرا بفرمایید و دنبال کد زیر بگردید :


<time datetime="<?php comment_time( 'c' ); ?>"><?php printf( _x( '%1$s at %2$s', '1: date, 2: time' ), get_comment_date(), get_comment_time() ); ?></time>

که در خط 1856 می باشد.

استاندارد الگوریتم زمان بصورت بالا هست . شما با پوسته پیشفرض وردپرس 2014 امتحان کردید ؟

اسم فارسی ساز شما چیست ؟

:ph34r:

همون کد رو پیدا کردم وجود داره و مشکلی نداره !!!

برای مطالب ارسالی هم زمان درسته !!!

یعنی الان مشخص نیست از کجاست ؟؟؟!!!!

:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

------ راستی این چرا برای مشخصات من تو این انجمن کنار پست بیت

سوال امنیتی:تهران

رو گذاشته !؟!؟!؟!؟

سوال امنیتی هنگام ثبت نام رو هم جزو مشخصات قرار میده ؟؟!؟!؟!؟ :blink:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونم ولی بهتره وردپرس فارسی رو بر روی لوکال نصب کنید و با پوسته پیشفرض و با افزونه جلالی یکبار دیگر امتحان کنید.

وگرنه من نمیدونم مشکل از کجاست , در صورتی هم که باگی باشه توی افزونه وردپرس پارسی که فکر نمیکنم ,بهتره به گروه توسعه وردپرس پارسی بگید یا پاسخگو باشند در این زمینه.

پیشنهاد من همونه وردپرس رو روی لوکال نصب کنید و با جلالی امتحان کنید اگه مشکلی بود بگید.

// این سوال امنیتی فقط برای شما نشون داده میشه نه دیگران.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amir_1365
      سلام،وقت شما بخیر،دوستان من میدونم که با ورد پرس میشه فرم های خوبی ساخت،ولی میخوام بدونم میشه سامانه ای ساخت که پرسنل یک شرکت با هم از طریق فرم ها در ارتباط باشند؟مثلا کارمند یک فرم را تکمیل میکند و مدیران مختلف آن فرم را میبینند و پس از اینکه تایید کردند کارمند اجازه ادامه کار را دارد،امکان ساختش با ورد پرس هست آیا؟ممنون میشم جواب بدین
    • توسط heydari6143@gmail.com
      تو تنظیمات وردپرس آدرس وردپرس را تعیبر دارم و دیگه به وردپرس دسترسی ندارم راهنمایی کنید لطفا 
    • توسط farhadpotter
      با سلام
       مشکلی در فروشگاهم وجود داره که خرید مشتریان رو مختل کرده.
      من از قالب بیگ شاپ استفاده می کنم و فروشگاه ووکامرسی دارم.
      در صفحه مربوط به ورود اطلاعات مشتری قبل از پرداخت، آخرین گزینه قبول قوانین سایت هست که باید تیکش زده بشه.
      در همه مرورگرها به جز کروم، تیک پذیرش قوانین درجای درست نمایش داده میشه اما در مرورگر کروم این تیک بیرون صفحه قرار میگیره.
      با هیچ افزونه ای هم نتونستم درستش کنم و تصحیح کدش رو هم بلد نیستم انجام بدم.
      این هم آدرس فروشگاه:
      http://payamesalim.com
      لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط sajadszm
      با سلام دوستان
      با استفاده از قالب بازل یک صفحه آماده کردم که در ابتداش ویدیو هست.این ویدیو کنارش یه ضربدر داره که کاربر میتونه ویدیو رو ببنده و پخش نکنه.اما الان ویدیو تو مرورگر کروم به راحتی بسته میشه ولی تو مرورگر فایرفاکس هرچی رو ضربدر کلیک میکنی بسته نمیشه.چکار کنم؟
      این هم تصویرش:
      https://goo.gl/5mLRF2
    • توسط t-51
      سلام لطفا کمک کنید واقعا این مشکل رو مخ هست
      بی بی پرس و بادی پرس و نصب کردم اما اما برگه های ثبت نام و انجمن کلا بالا نمی یاد تو فهرست هم نیست کلا هرچی گشتم.
      نمی دونم مشکل از کجا است اما رو همه قالب ها بالا نمی یان لطفا راهنمایی کنید چه باید کرد ؟