farzadstar

مشکل در تاریخ نظرات

7 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

من تو وبسایت مشکلی دارم اونم این که تاریخ تمامی نظرات رو 23:53 هستش و تغییر نمیکنه

مشکل از قالبم نیست چون تعویض کردیم مشکلی در همشون هستش

آپدیتم کردم چیزی نشد .

به نظرتون من چیکار کنم؟

سایت : http://kingmoviez2.ir

ویرایش شده در توسط farzadstar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام به انجمن خوش آمدید ! مطمئن هستین ار قالب نیست ؟

از افزونه جلالی استفاده میکنید یا بسته پارسی ساز ؟ و در کل ساعت ارسال هم زیاد مهم نیست !

او کد قسمت کامنت رو هم میخواین بزارین !

ویرایش شده در توسط RedPlus
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام به انجمن خوش آمدید ! مطمئن هستین ار قالب نیست ؟

از افزونه جلالی استفاده میکنید یا بسته پارسی ساز ؟ و در کل ساعت ارسال هم زیاد مهم نیست !

او کد قسمت کامنت رو هم میخواین بزارین !

سلام ممنون - درسته مهم نیست ولی عجیبه.

و از فارسی ساز استفاده میکنم.

قسمت کامنتش جداست


<?php
if (!empty($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']) && 'comments.php' == basename($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']))
die ('Please do not load this page directly. Thanks!');
if ( post_password_required() ) { ?>
<p class="nocomments">این نوشته با رمز محافظت شده است. برای دیدن دیدگاه ها رمز عبور را وارد کنید.</p>
<?php
return;
}
?>
<!-- You can start editing here. -->
<section id="commentsbox">
<?php if ( have_comments() ) : ?>
<h3 id="comments"><?php comments_number('بدون دیدگاه', 'یک دیدگاه', '% دیدگاه' );?> برای این نوشته</h3>

<ol class="commentlist">
<?php wp_list_comments(); ?>
</ol>
<div class="comment-nav">
<div class="alignright"><?php previous_comments_link() ?></div>
<div class="alignleft"><?php next_comments_link() ?></div>
</div>
<?php else : // this is displayed if there are no comments so far ?>
<?php if ( comments_open() ) : ?>
<!-- If comments are open, but there are no comments. -->
<?php else : // comments are closed ?>
<!-- If comments are closed. -->
<p class="nocomments">دیدگاه ها بسته شده اند.</p>
<?php endif; ?>
<?php endif; ?>

<?php if ( comments_open() ) : ?>
<div id="comment-form">
<div id="respond">
<h3><?php comment_form_title( 'فرستادن دیدگاه', 'فرستادن پاسخ به %s' ); ?></h3>
<div class="cancel-comment-reply">
<small><?php cancel_comment_reply_link(); ?></small>
</div>
<?php if ( get_option('comment_registration') && !is_user_logged_in() ) : ?>
<p>شما باید <a href="<?php echo wp_login_url( get_permalink() ); ?>">وارد شوید</a> تا بتوانید دیدگاهی بفرستید.</p>
<?php else : ?>
<form action="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-comments-post.php" method="post" id="commentform">
<?php if ( is_user_logged_in() ) : ?>
<p>وارد شده با نام <a href="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-admin/profile.php"><?php echo $user_identity; ?></a>. <a href="<?php echo wp_logout_url(get_permalink()); ?>" title="Log out of this account">خروج »</a></p>
<?php else : ?>
<input type="text" name="author" id="author" value="<?php echo esc_attr($comment_author); ?>" size="22" placeholder="نام <?php if ($req) echo "(لازم)"; ?>" tabindex="1" <?php if ($req) echo "aria-required='true'"; ?> />
<input type="text" name="email" id="email" placeholder="ایمیل <?php if ($req) echo "(لازم) (منتشر نخواهد شد)"; ?>" value="<?php echo esc_attr($comment_author_email); ?>" size="22" tabindex="2" <?php if ($req) echo "aria-required='true'"; ?> />
<input type="text" name="url" id="url" value="<?php echo esc_attr($comment_author_url); ?>" size="22" placeholder="وبسایت" tabindex="3" />

<?php endif; ?>
<textarea name="comment" id="comment" cols="100%" rows="10" tabindex="4" placeholder="دیدگاه خود را بنویسید ..."></textarea><br />
<input name="submit" type="submit" id="commentSubmit" tabindex="5" value="فرستادن" />
<?php comment_id_fields(); ?>
<?php do_action('comment_form', $post->ID); ?>
</form>
<?php endif; // If registration required and not logged in ?>
</div>
</div>
<?php endif; // if you delete this the sky will fall on your head ?>
</section>

و اینکه بله کلا تو چند تا قالب هم همونطوریه فرقی نمیکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود بر شما,

دوست عزیز پوسته مربوط به دیدگاه های شما بصورت کامل نمی باشد و فقط قسمتی از اون کار رو داره انجام میده.

فکر میکنم نیاز به دستکاری در هسته وردپرس داشته باشید و اونجا رو چک بفرمایید.

قسمت مربوط به time مورد مشکل می باشد که می تونید جهت دستکاری به آدرس :

wordpress/wp-includes مراجعه نموده و فایلی به نام comment-template.php رو اجرا بفرمایید و دنبال کد زیر بگردید :


<time datetime="<?php comment_time( 'c' ); ?>"><?php printf( _x( '%1$s at %2$s', '1: date, 2: time' ), get_comment_date(), get_comment_time() ); ?></time>

که در خط 1856 می باشد.

استاندارد الگوریتم زمان بصورت بالا هست . شما با پوسته پیشفرض وردپرس 2014 امتحان کردید ؟

اسم فارسی ساز شما چیست ؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ممنون

بله فرقی نکرد

اسم فارسی سازوو دقیقا نمیدونم ولی از وردپرس پارسی دان شده . فکر کنم مال اونا باشه

درود بر شما,

دوست عزیز پوسته مربوط به دیدگاه های شما بصورت کامل نمی باشد و فقط قسمتی از اون کار رو داره انجام میده.

فکر میکنم نیاز به دستکاری در هسته وردپرس داشته باشید و اونجا رو چک بفرمایید.

قسمت مربوط به time مورد مشکل می باشد که می تونید جهت دستکاری به آدرس :

wordpress/wp-includes مراجعه نموده و فایلی به نام comment-template.php رو اجرا بفرمایید و دنبال کد زیر بگردید :


<time datetime="<?php comment_time( 'c' ); ?>"><?php printf( _x( '%1$s at %2$s', '1: date, 2: time' ), get_comment_date(), get_comment_time() ); ?></time>

که در خط 1856 می باشد.

استاندارد الگوریتم زمان بصورت بالا هست . شما با پوسته پیشفرض وردپرس 2014 امتحان کردید ؟

اسم فارسی ساز شما چیست ؟

:ph34r:

همون کد رو پیدا کردم وجود داره و مشکلی نداره !!!

برای مطالب ارسالی هم زمان درسته !!!

یعنی الان مشخص نیست از کجاست ؟؟؟!!!!

:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

------ راستی این چرا برای مشخصات من تو این انجمن کنار پست بیت

سوال امنیتی:تهران

رو گذاشته !؟!؟!؟!؟

سوال امنیتی هنگام ثبت نام رو هم جزو مشخصات قرار میده ؟؟!؟!؟!؟ :blink:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونم ولی بهتره وردپرس فارسی رو بر روی لوکال نصب کنید و با پوسته پیشفرض و با افزونه جلالی یکبار دیگر امتحان کنید.

وگرنه من نمیدونم مشکل از کجاست , در صورتی هم که باگی باشه توی افزونه وردپرس پارسی که فکر نمیکنم ,بهتره به گروه توسعه وردپرس پارسی بگید یا پاسخگو باشند در این زمینه.

پیشنهاد من همونه وردپرس رو روی لوکال نصب کنید و با جلالی امتحان کنید اگه مشکلی بود بگید.

// این سوال امنیتی فقط برای شما نشون داده میشه نه دیگران.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟
    • توسط justeducation
      درود
      مشکلي در ارتباط با افزونه يوزر پرو به هنگام ثبت نام در سايت دارم. وقتي تمامي فيلدها رو کامل ميکنم و دکمه ثبت رو ميزنم بعد از چند ثانيه خطاي زير رو نمايش ميده:
      Error in jQuery.ajax while submitting a form: Internal Server Error ورژن افزونه 4.9.26 و نسخه اصلي هست.
      تمامي افزونه ها رو غيرفعال کردم و با پوسته twentyseventeen وردپرس بررسي کردم اما بازم تفاوتي نداره.
      ممنونم