S A J J A D

کد گوگل پلاس پی سی دانلود

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

کد گوگل پلاسی که سایت پی سی دانلود استفاده میکنه رو کسی داره ؟ البته منظورم اون کدی هستش که نوشته به این صفحه و به این سایت امتیاز بدین رو میخوام

نمونه : http://p30download.com/fa/entry/49853

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خداییش تو عمرم هیچی مثل آموزش قرار دادن دکمه گوگل + ندیدم توی سایت های آموزش وردپرس و مشابه ، خداییش اگر یه کلمه بنویسی دکمه گوگل + هزار تا مطلب میاد اما ما بازم شمارو دوست داریم :D یه دونه مال سایت خودمو میزارم ، برای تغییر رنگ و شکل میتونید استایل هارو تغییر بدید


<div style="border: 1px solid rgb(0, 174, 255); color: rgb(0, 0, 0); line-height: 20px; padding: 5px;border-radius:8px;-webkit-border-radius:8px; text-shadow: -1px 1px 0px rgb(241, 247, 249); font-size: 8pt; position: fixed; bottom: 15px; background-color: rgb(255, 255, 255); background-repeat: repeat; font-family: tahoma; text-align: center; left: 15px;" dir="rtl">
به آهنگباز امتیاز بده<br>
<!-- Place this tag in your head or just before your close body tag. -->
<script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script>
<!-- Place this tag where you want the +1 button to render. -->
<div class="g-plusone" data-size="tall" data-href="http://ahangbaz.org"></div>
</div>

نمونه توی سایت

آهنگباز

موفق باشید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

میدونم این تاپیک مربوط به قبلا است اما یه درخواست داشتم

باید این کد رو در کجا قرار بدیم؟ با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرق نداره. Header.php بزار شما

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرق نداره. Header.php بزار شما

ببخشید من کد نویسی اصلا نمیدونم

اما یه سوال داشتم ایا در صورت قرار گرفتن در Header گوگل پلاس در انتهای مطالب لود می شود چون بعضی وقتها گوگل پلاس دیر لود می شود!

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه عزیز. اگه می خوای انتهای مطالبت لود کنی ساده ترین راه افرزونه هست.

Hupso sharing نصب کن

Sent from my Lenovo S5000-H using Tapatalk

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه عزیز. اگه می خوای انتهای مطالبت لود کنی ساده ترین راه افرزونه هست.

Hupso sharing نصب کن

Sent from my Lenovo S5000-H using Tapatalk

نه منظور من این بود که اگر کاربر وارد سایت شد ابتدا تصاویر / مطالب و هر انچه که در سایت است لود بشود در انتها کد گوگل پلاس گوشه فراخوانی بشه! چون بعضی موقع ها گوگل پلاس دیر لود می شود !

حالا اخرین قسمتی که هر در هر سایت لود می شود و امکان قرار دادن کد در ان وجود دارد چیست؟

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

گوگل پلاس میره زیر تصاویر اسلاید شو ها چیکار کنم بیاد محو نشه ؟

تشکر

به خاطر درک بهتر یک توضیج کلی در مورد اجرا و تجزیه یک وب سایت توسط مرورگر میدم.

وفتی شما یک وب سایت رو توسط مرورگر باز میکنید ، این مراحل اتفاق میفته:

1.دریافت صفحه html

2.شروع تجزیه صفحه html

3.مواجه تجزیه گر با تگ <script> که به یک فایل خارجی اشاره داره

4.درخواست فایل اسکریپت خارجی توسط مرورگر ، در همین جال بلاک شدن تجزیه گر و توقف تجزیه سایر اجزای html

5.بعد از یک مدت زمانی فایل اسکریپت دانلود شده و متعاقبا فایل اجرا شده

6.تچزیه گر به تجزیه ادامه فایل html می پردازه.

همونطور که دید مرحله 4 اساسا بارگذاری سایت شما تا زمانی که فایل ها دانلود بشه متوقف میشه و این از نظر تجربه کاربری بسیار بد هست.

راه حل قدیمی : این هست که فایل های جاوا اسکریپت تون رو اخر <body> بزارید ، اینجوری اول کل صفجه لود میشه بعد فایل های جاوا اسکریپت دانلود میشن.

یک مشکلی که این روش داره ، برای سایت های با فایل های اسکریپت بزرگ اینکه فایل جاوا اسکریپت در سریع ترین زمان ممکن لود بشه از نظر کارایی حیاتی هست.

دیدید که یک سری سایت ها یک بخش هایی اش به جاوا اسکریپت وابسته هست ، تا زمانی که فایل جاوا اسکریپت لود نشه درست عمل نمیکنه ، حالا فکر کن اون سایت صفحه اش محتوای زیادی داشته باشه تا بخواهد اون صفحه دانلود بشه و کاربر کفری میشه.

راه حل مدرن : الان مرورگر ها از یک ویژگی async و defer پشتیبانی میکنن ، اینها نحوه کارشون به این صورت هست که میان به تجزیه گر میگن ، زمانی که اون فایل های جاوا اسکریپت در حال دانلود هست ، می تونی بری ادامه html رو تجزیه کنی ، به عبارت دیگه تجزیه گر بلاک نمیشه ، به صورت موازی کارشو انجام میده.

نمونه async


<script type="text/javascript" src="your_script1.js" async></script>
<script type="text/javascript" src="your_script2.js" async></script>

تو این حالت اسکریپت ها به صورت نا به همگام اجرا میشن ، یعنی به محض اینکه دانلود شدن اجرا میشن بدون بلاک کردن مرورگر. تو این حالت این احتمال وجود داری اسکریت دومی زودتر از اولی اجرا بشه.

در حال حاضر 80 درصد مرورگر ها از این حالت پیشتبانی میکنن. http://caniuse.com/#search=async

نمونه defer


<script type="text/javascript" src="your_script1.js" defer></script>
<script type="text/javascript" src="your_script2.js" defer></script>

تو این حالت اسکریپت به ترتیب اجرا میشن و مرورگر بلاک نمیشه ، بر خلاف async این جالت زمانی کل داکیومنت لود شد ، اسکریپت ها اجرا میشن.

در حال حاضر 88 درصد مرورگر ها از این حالت پشتیبانی میکنن. http://caniuse.com/#search=defer

نتیجه گیری

بهترین مکتن برای قرار دادن اسکریپت تو صفحه ، بخش <head> به همرا استفاده از async یا defer هست .

خوبیش اینکه هنوز هم سایتتون برای اون 20 درصد مرورگرهایی گه از این ویژگی ها پشتیبانی نمیکنن به درستی لود میشه و در عین حال برای اون 80 درصد دیگه بهینه هست.

ببخشید من کد نویسی نمیدونم اگر بخوام این دو مورد رو به این گوگل پلاس اضافه کنم کدش چی میشه؟

تشکر

ویرایش شده در توسط amator
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 7/19/2015 at 12:04، amator گفته است :

گوگل پلاس میره زیر تصاویر اسلاید شو ها چیکار کنم بیاد محو نشه ؟

تشکر

ببخشید من کد نویسی نمیدونم اگر بخوام این دو مورد رو به این گوگل پلاس اضافه کنم کدش چی میشه؟

تشکر

 

دوستمون کامل راهنمایی کردن کار خاصی نداره شما باید async رو به تگ script فراخوانی فایل سورس API جاوا اسکریپت plusone.js اضافه کنید تا همزمان با لود قالب به صورت موازی با قالب لود بشه 

<script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js" async></script>

 

ولی این ویژگی فقط واسه سورس هایی کاربردی تره که روی قالب سایت هنگام لود شدن اثر میذاره میذارن ، و واسه بقیه فایل ها اصلا ضروری نیست و  برعکس پیشنهاد میشه برای باقی فایل ها از defer استفاده بشه که بعد از  لود کامل HTML فعال بشن .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط fahim72
      سلام دوستان
      من یک لیست کشویی دارم که کدش به صورت زیر هست. میخوام مقادیر این لیست به ترتیب حروف الفبا نمایش داده بشوند. لطفا راهنمایی کنید. کد sort رو به چه شکلی و کجای این کد باید قرار بدم؟ یا اگر راه دیگه ای هست لطفا بهم بگید. خیییلی بهش نیاز دارم لطفا کمک کنید
      <?php if( isset( $dir_search_insurance ) && $dir_search_insurance === 'enable' ){?> <div class="col-sm-6 col-xs-6 doc-columnpadding"> <div class="form-group"> <div class="doc-select"> <select name="insurance" class="chosen-select"> <option value=""><?php $ esc_attr_e('Select insurance','docdirect');?></option> <?php docdirect_get_term_options('','insurance');?> </select> </div> </div> </div>  
    • توسط mam1371
      سلام دوستان کدی دارم که برای نوشته ها کار میکنه ولی برای پست تایپ هام کار نمیکنه کسی می تونه بگه کجاشو باید ویرایش کنم ؟
      <?php add_action("admin_init", "posts_init"); function posts_init(){ add_meta_box("post_options", "تنظیمات برای این پست", "post_options", "post", "normal", "high"); } function post_options(){ global $post ; $get_meta = get_post_custom($post->ID); wp_nonce_field( 'my_meta_box_nonce', 'meta_box_nonce' ); ?> <div class="pasargad-content"> <div class="pasargad-title"><h3>اطلاعات پست</h3></div> <div class="ps-padding"> <div class="pasargad-help"><div class="help"> برای وارد کردن لینک های خود از فهرست نقطه دار استفاده کنید. </div></div> <?php pasargad_post_options(array( "name" => "لینک های دانلود", "id" => "downloads", "type" => "wpeditor" )); ?> <div class="panel-item-divider"></div> <?php pasargad_post_options(array( "name" => "فرمت فایل", "id" => "format", "type" => "text" )); pasargad_post_options(array( "name" => "حجم فایل", "id" => "mb", "type" => "text" )); pasargad_post_options(array( "name" => "نسخه ی فایل", "id" => "ver", "type" => "text" )); pasargad_post_options(array( "name" => "اندروید مورد نیاز", "id" => "and", "type" => "text" )); ?> <div class="panel-item-divider"></div> <?php pasargad_post_options(array( "name" => "راهنمایی ها", "id" => "help", "type" => "wpeditor" )); ?> </div> </div> <!---------- //END ----------> <input type="hidden" name="pasargad_post_save" value="true"> <?php } add_action('save_post', 'save_post'); function save_post( $post_id ){ global $post; if ( defined('DOING_AUTOSAVE') && DOING_AUTOSAVE ) return $post_id; if (isset($_POST['pasargad_post_save'])) { $custom_meta_fields = array( 'downloads', 'and', 'ver', 'format', 'mb', 'help', ); foreach( $custom_meta_fields as $custom_meta_field ){ if(!empty($_POST[$custom_meta_field]) ) update_post_meta($post_id, $custom_meta_field, $_POST[$custom_meta_field]) ; else delete_post_meta($post_id, $custom_meta_field); } } } /*********************************************************/ function pasargad_post_options($value){ global $post; ?> <div class="meta-option-item" id="<?php echo $value['id'] ?>-item"> <span><?php echo $value['name']; ?></span> <?php $id = $value['id']; $get_meta = get_post_meta($post->ID); if( isset( $get_meta[$id][0] ) ) $current_value = htmlspecialchars_decode($get_meta[$id][0]); switch ( $value['type'] ) { //============================= // @ Text //============================= case 'text': ?> <input name="<?php echo $value['id']; ?>" id="<?php echo $value['id']; ?>" type="text" value="<?php echo $current_value ?>" /> <?php break; //============================= // @ Checkbox //============================= case 'checkbox': if( !empty( $current_value ) ){$checked = "checked=\"checked\""; } else{$checked = "";} ?> <div class="checkbox-wrapper" style="float:left;"> <input class="toggleswitch-big" type="checkbox" name="<?php echo $value['id'] ?>" id="<?php echo $value['id']; ?>" <?php echo $checked; ?> /> </div> <?php break; //============================= // @ Select //============================= case 'select': ?> <select name="<?php echo $value['id']; ?>" id="<?php echo $value['id']; ?>"> <?php foreach ($value['options'] as $key => $option) { ?> <option value="<?php echo $key ?>" <?php if ( $current_value == $key) { echo ' selected="selected"' ; } ?>><?php echo $option; ?></option> <?php } ?> </select> <?php break; //============================= // @ Textarea //============================= case 'textarea': ?> <textarea style="direction:ltr; text-align:left; height:136px;" name="<?php echo $value['id']; ?>" id="<?php echo $value['id']; ?>" type="textarea" cols="100%" rows="3" tabindex="4"><?php echo $current_value ?></textarea> <?php break; //============================= // @ Editor //============================= case "wpeditor":?> <?php $settings = array( 'textarea_name' => $value['id'], 'quicktags' => array( 'buttons' => 'em,strong,link' ), 'tinymce' => true, 'media_buttons' => false, 'teeny' => true ); wp_editor( $current_value , $value['id'], $settings ); ?> <?php break; } ?> </div> <?php } ?>  
    • توسط mrhhasani
      سلام و درود
      من وب سایتم رو در لوکال اجرا کردم اما بنا به دلایلی مشکلاتی برای xampp پیش آمد ک دیگر هیچ جوره نمیتوانم وب سایت رو در لوکال باز و مشاهده کنم.
      حالا به این نیاز دارم ک متن ها و توضیحاتم رو که دربرگه اصلی وردپرس نوشته ام رو پیدا کنم و در جای دیگر استفاده کنم...
      خیلی محتاج جوابش هستم.
      ممنونم
    • توسط mansarifar
      توی پوسته jobmonster  که یک پوسته کاریابیه. رزومه کارجو ها رو فقط کسانی که شغل تعریف می کنند میتونن ببینن. میخواستم این دسترسی رو تغییر بدم . یعنی همه بتونن ببینن.کسی می تونه کمک کنه؟ ممنون میشم
    • توسط logomaster
      سلام دوستان
      سایت ما یک برگه داره که از یک برگه ی دیگه به اون ریدایرکت و نمایش داده میشه. چطوری میتونم کاری کنم که اگه کاربر لینک اون برگه رو به صورت دستی در نوار آدرس مرورگر وارد کرد ، وارد اون برگه نشه ؟ مثلا بره به یک صفحه ی خاص