23 پست در این موضوع قرار دارد

خوراک سایت من مشکل زیر رو در یک صفحه زرد رنگ نشان می دهد. دوستان لطفا کمک کنید تا این مشکل رو رفع کنم


XML Parsing Error: XML or text declaration not at start of entity
Location: http://dnoj.ir/feed
Line Number 2, Column 1:<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
^

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://validator.w3.org/appc/check.cgi?url=http%3A%2F%2Fdnoj.ir%2Ffeed

http://validator.w3.org/appc/docs/error/WPBlankLine.html

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از افزونه های زیر هم استفاده کردم ولی باز درست نشد.


http://wordpress.org/extend/plugins/fix-rss-feed/
http://wordpress.org/extend/plugins/broken-rss-feed-fixer/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول header.php خط خالی هست؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول header.php خط خالی هست؟

این فایل کجا هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو پوشه‌ی پوسته

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خط خالی نیست ولی به صورت زیر می باشد.


<!DOCTYPE html>
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اطلاعات ورود به وردپرس رو برام ارسال کنین لطفا.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اطلاعات ورود به وردپرس رو برام ارسال کنین لطفا.

اطلاعات ورود چی رو؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ورود به سایتتون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ورود به سایتتون

ایمیلتون رو بفرمایید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همینجا از طریق پیام خصوصی هم میتونین ارسال کنین یا mohsengham[at]gmail

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

روش دیگری برای حل این مشکل کسی سراغ نداره خیلی ظروری هست.

کار هایی که تا حالا برای رفع این مشکل انجام داده ام ولی نتیجه ای در بر نداشته است. :(

1. نصب افزونه های


http://wordpress.org/extend/plugins/fix-rss-feed/
http://wordpress.org/extend/plugins/broken-rss-feed-fixer/

2.کمک گرفتن از دوست عزیزم آقای محسن غیاثی

3. بروزرسانی به نسخه جدید وردپرس

4. تغییر قالب سایت

ویرایش شده در توسط dnojir
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر می کنم این مشکل کلی باشد چون سایت مپ افزونه سئو وردپرس هم ارور زیر را می دهد


XML Parsing Error: XML or text declaration not at start of entity
Location: http://dnoj.ir/sitemap_index.xml
Line Number 2, Column 1:<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><?xml-stylesheet type="text/xsl" href="http://dnoj.ir/.../plugins/wordpress-seo/css/xml-sitemap-xsl.php"?>
^

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید مشکل شما در فایل functions.php در پوستتون باشه.

چک کنید که ابتدا و انتهای کدهای php درست باز و بسته شده باشه.

ابتدا : php?>

انتها :‌ <?

اگر قبل از بسته شدن کد php فاصله اضافی وجود دارد و همینطور از ابتدا آن را حذف کنید.

در غیر اینصورت فایل های php پوستتون چک کنید.

منبع و منبع

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقا همین مشکل رو داشتم که با برسی فایل فانکشن قالبم اونو حل کردم فق عجیب اینه که با حذف این تکه کد ارور حل شد کد رو میزارم کسی از دوسان میدونه مشکلش چیه این کد؟؟؟


<?php
function add_more_buttons($buttons) {
$buttons[] = 'hr';
$buttons[] = 'del';
$buttons[] = 'sub';
$buttons[] = 'sup';
$buttons[] = 'fontselect';
$buttons[] = 'fontsizeselect';
$buttons[] = 'cleanup';
$buttons[] = 'styleselect';
return $buttons;
}
add_filter("mce_buttons_3", "add_more_buttons");
?>

این کد رو من برای این گذاشتم که تعدادی ابزار به ادیتور وردپرسم اضافه بشه.....

دوسان من با نگاه به تاپیکای دیگه ی سایت و جاهای دیگه اکثرا هر کی از کد بالا استفاده کرده تو فانکشن قالبش همشون فیدشون پریده!!!!! مشکل این کد چیه؟؟؟؟

نمونه

ویرایش شده در توسط Metalika
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینجوری که چیزی نیست.

خطایی هم میده؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچ خطایی نمیاد منتها هر کسی از از این کد استفاده منه تو فانکشن قالب فید سایتش دقیقا همین اروری که در این تاپیک عنوان شده رو میده....

اینو اینجا اعلام کردم که اگه دوسان اگه مشکل فید دارن این قضیه رو حتما بررسی کنند

و اینکه اساتید محترم اشکال کد رو بگن....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این مطلب رو دوستانمون در وردپرس 98 نوشته بودند !

برای سایت رفیقم کاربرد داشت .

شما هم تست کنید

سلام دوستان شاید شما هم به این مشکل بر خوردید که ار اس اس سایت شما نشون داده نمیشه خوب این میتونه دلایل مختلفی داشته باشه که بهتون میگم یکی از دلایل که معمولا برای همه پیش میاد فاصله بین تگ های آغازین و پایانی php است به این صورت که قبل تگ <?php و بعد از تگی که بسته میشود یعنی >? نباید فضای خالی یا همون اسپیس افتاده باشه این فاصله ها رو در دو فایل فانکشن قالب و فایل wp-config بررسی کنید . خوب حالا اگر این کار را کردید نشد به ترتیب یکی یکی افزونه هایی را که نصب کردید غیر فعال کرده و بعد تست کنید اگر درست شد که مشکل از اون افزونه است اگر نشد سایت مپ خود رو از اول نصب کنید چون خیلی موقع ها بر میگرده به فایل xml که مشکل پیدا کرده خوب اگر این ها رو هم انجام دادید بازم نشد کد زیر رو داخل تگ <head> قالب خودتون قرار بدید به احتمال ۹۵ % درست میشه



<link title="RSS 2.0" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" rel="alternate" type="application/rss+xml" />
<link title="RSS .92" href="<?php bloginfo('rss_url'); ?>" rel="alternate" type="text/xml" />
<link title="Atom 0.3" href="<?php bloginfo('atom_url'); ?>" rel="alternate" type="application/atom+xml" />
<link href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" rel="pingback" />

خوب اگر بازم دیدین مشکل رفع نشد مشکل از قالبتون هست و باید قالب رو عوض کنید و یا مشکل رو رفع کنید و یا از افزونه های نمایش ار اس اس برای سایت استفاده کنید.

منبع : http://www.wordpress98.com/wordpress/%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول header.php خط خالی هست؟

آقا در فایل header من 3خط اول خالی هستش

وقتی با دریم ویور باز میکنمش میینم که خط خالی نیستش ولی تو سورس سایت که نگاه میکنم میبینم که 3خط اول خالی هستش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا در فایل header من 3خط اول خالی هستش

وقتی با دریم ویور باز میکنمش میینم که خط خالی نیستش ولی تو سورس سایت که نگاه میکنم میبینم که 3خط اول خالی هستش

احتمالا مشکل از توابعی هست که اجرا میشود

افزونه‌ها را غیرفعال و تست کنید

شاید هم مشکل از پوسته باشد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه ها رو غیرفعال کردم ولی دیدم بازهم چند خط اول قالب خالی هستش

پس مشکل از پوسته هستش

امکان داره از کوئری هایی باشه که در صفحه اصلی استفاده کردم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهایی که قبل از نمایش سایت اجرا میشوند

کویری ها معمولا بعد از اجرای بخش header هستند

با پوسته پیشفرض تست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mehrdadashtari
      سلام دوستان
      صفحه ی مشخصات نویسنده که نمایش دهنده ی توضیحات فرد و نوشته های منتشر شده از اوست، به صفحه ی اصلی ریدایرکت میشود. یعنی وقتی که میخاد بره به اون صفحه ارور 301 میده و میپره صفحه ی اصلی.
      قالب رو روی دامنه ی دیگری تست کردم و مشکلی نداشت. کسی این مشکل رو داشته؟

      به نظرتون مشکل از چیه و چطور میکتونم حلش کنم؟
    • توسط emadd
      سلام بنده به تازگی با وردپرس اشنا شدم و الان دارم یک سایت فروشگاهی طراحی میکنم همه چیز خوب پیش رفت ولی وقتی خواستم صفحات ووکامرس رو ویرایش کنم و با قالبم هماهنگ کنم متوجه شدم که تغییرات اعمال شده در صفحات archive-product.php از فایل خودش نمیخونه و از صفحه یpage.php من میخونه و هر تغییری که میدم اعمال نمیشه و مشکل فقط به اینجا ختم نشد و متوجه شدم که صفحه ی single-product.phpهم از صفحه ی single.php خودم میخونه و هرچیزی رو که تغییر بدم داخل صفحه سینگل وردپرسم هم تغییر میکنه و تغییرات صفحه ی single-product.php همانند صفحه ی ارشیو اعمال نمیشود 
      ممنون میشم این بنده حقیر رو راهنمایی کنید
    • توسط HADI.RBL
      سلام خسته نباشید من وقتی یک برگه رو در وردپرس خودم میسازم هرکار میکنم در سایتم نمایش داده نمیشه هرکی میدونه مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنه >. 
    • توسط sydvza
      دوستان چطور میتونم مثل این پنل های کاربری برای وبسایت درست کنم؟

    • توسط hadimargo
      سلام. خسته نباشید. ببخشید سایت من هست:
      1daneshjo.ir
      این سایتم خیلی دیر بارگذاری می شه. و مشکل دیگشم اینه که تو وردپرس وقتی میخوام تغییرات ایجاد کنم سه ساعت باید صبر کنم آخرشم هیچی نمیشه. خیلی کند شده وردپرسم. نمیدونم مشکل چیه. 
      راهنمایی لطفا.