• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
reza_5180

اسکرول شدن سایت به بالا و پایین

16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان. میخوام وقتی روی یه گزینه در بالای سایت کلیک کردم، سایت با جی کوئری به پایین انقال پیدا کنه و یک فلش که چند بار ظاهر شه و محو شه، بیاد و به مدت چند ثانیه اون محلی که در نظر دارم رو نشون بده. کد مشابه این هستش؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان از اینایی که گذاشتید چیزی نصیبم نشد. میشه بیشتر راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدوم اموزش بدردتون خورد تا نمونه های بیشتری بدم. یا اینکه یه نمونه ای که تو سایتها دیدین رو بدین.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان اول یه سوال در اسکرول کردن

من با این کد سایتم رو از پایین به بالا انتقال میدم. میشه یه تغییراتی بدم که با همین اسکریپت ، انتقال سایتم رو از جایی که میخوام به جای دیگر انجام دهد؟


<script>
$(document).ready(function(){
// hide #back-top first
$("#back-top").hide();
// fade in #back-top
$(function () {
$(window).scroll(function () {
if ($(this).scrollTop() > 100) {
$('#back-top').fadeIn();
} else {
$('#back-top').fadeOut();
}
});
// scroll body to 0px on click
$('#back-top a').click(function () {
$('body,html').animate({
scrollTop: 0
}, 800);
return false;
});
});
});
</script>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میخوای فقط یک جا بره بله میشه ولی اگه بخواید چند جا بره نمیشه. شما یه نمونه از چیزی که میگید رو بدید تا بهتر راهنمایی کنیم.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه میخوام به یک جا بره

لطف میکنید بگید که باید چی کار کنم با همین اسکریپت

راستش نمونه ندارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راه درستش این نیست که این کد رو تغییر بدین.

ولی اگه میخواین باید در این خط که نوشته:


scrollTop: 0

عدد صفر رو تغییر بدین تا به جای مورد نظر برسین. مثلا:


scrollTop: 500

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان اینکارو میتونم واسه بالا به پایین هم انجام بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله ولی نه با این کد. تو لینک هایی که ضمیمه کردم آموزشش هست. اگه متوجه نشدید تا بیشتر توضیح بدم.

ویرایش شده در توسط ali.amini
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ضمنا می تونید:

1. این اسکریپت را دانلود و آپلود کنید داخل پوشه قالبتون

bookmarkscroll.zip

2. این کد را به header.php اضافه کنید


<script src="<?php bloginfo('template_directory');?>/bookmarkscroll.js"></script>

3. به محل هایی که می خواهید صفحه به اونجاها اسکرول بشه آی دی مناسب بدید (مثلا example)

4. به عنصری که قراره با کلیک روش اسکرول انجام بشه کد


onclick="bookmarkscroll.scrollTo('example')"

رو اضافه کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این آموزش http://codepen.io/diesel1064/pen/DaJHs

همه کار هارو انجام میدم. هم css و هم js هارو وارد میکنم

اما وقتی کلیک میکنم بصورت jquery نمیاد پایین

استاد عزیز ممنون اما من واسه وبلاگی دارم درست میکنم که فقط html هستش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به ul کلاس nav دادین؟ کتابخانه جیکوئری رو فراخوانی کردید؟

نمونه شبیه این هم زیاد هست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اینو به داخل تگ script بذار:


setTimeout(function(){
$('#back-top').remove();
}, 5000);

و به جای 5000 عدد دلخواه رو بزار. 5000=5ثانیه

ویرایش شده در توسط ali.amini
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری